• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين خبر بيشتر شبيه به آرزوه. :rolleyes:

اگه كسي خبرو با منبع خارجيش پيدا كرد اينجا بذار ممنون ميشم

اگه واقعيت داشته باشه كه بعيد ميدونم يعني سيرك راه انداختن

خدا به خیر کنه با این ملت جوگیر:blink:
فردا قیمتا چقد پایین بالا بشه معلوم نیست:wacko:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نتیجه اگه مثبت باشه اینا تمام سعیشونو میکنن دلارو توی قیمتای حدود 1400 1500 تک نرخیش کنن , دو نرخی جواب نمیده , یا حداقل به قیمت خودشون نزدیکش کنن تا بتونن کنترل بیشتری روی قیمتا داشته باشن. اگه بعد از این جریان اینا تمام تلاششونو در این جهت نکنن همون آش میشه و همون کاسه .
با پیش فروش مجدد سکه هم دوباره میتونن بازارو کنترل کنن که از نظر من باز این کارو میکنن !
اگه توافقی صورت بگیری بخاطر مسائل اقتصادیه , پایه و اساس این اقتصاد ما هم این سکه و دلار بازی بهم ریخته ! اینا اگه دارن زیر بار توافق میرن به این خاطره ! پس فکر جلوگیری از این دلال بازی هارو هم کردن.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نتیجه اگه مثبت باشه اینا تمام سعیشونو میکنن دلارو توی قیمتای حدود 1400 1500 تک نرخیش کنن , دو نرخی جواب نمیده , اگه بعد از این جریان اینا تمام تلاششونو در این جهت نکنن همون آش میشه و همون کاسه .
با پیش فروش مجدد سکه هم دوباره میتونن بازارو کنترل کنن که از نظر من باز این کارو میکنن !
آخه کی دیگه حاضر میشه سکه پیش خرید کنه؟؟؟
ینی هست هنوز آدمی که دسته اینارو نخونده باشه؟؟؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
منابع اسرائیلی با نگرانی، از متن موقت توافق 8ماده‌ای ایران و آمریکا خبر دادند. ظاهرا، یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی اتمی، فردا یک‌شنبه متن پیشنهادی آمریکا را برای کسب موافقت مقامات ایرانی به تهران خواهد آورد.
افشای مفاد پیشنهاد هسته ای آمریکا به ایران - Tabnak.IR | تابناك

بیا

میگم کار سیاسی رو بزارید برا سیاستمدارا

کلا سرکاریم :lol:

2 3 صفحه اومدید در مورد احتمال وقوع جنگ و ال و بل چونه زدید نگو آقایون

رئیس جمهورا ( ا . ن - اوباما ) با هم رفتن سواحل ... پیکنیک

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آخه کی دیگه حاضر میشه سکه پیش خرید کنه؟؟؟
ینی هست هنوز آدمی که دسته اینارو نخونده باشه؟؟؟
چرا که نه؟
دو سر سوده ! هیچ سر ضرر !!
گرون بشه سکهه سوده !
سکه های پیش فروشی جلوی بالارفتن دلار و سکه رو بگیره ! سبزی فروش و قصاب و بقال روی جنسا نمیزارن , اخرشم یه اوراق 24 درصد میدن بازم سوده !!
کلا ضرر نداره !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
چرا که نه؟
دو سر سوده ! هیچ سر ضرر !!
گرون بشه سکهه سوده !
سکه های پیش فروشی جلوی بالارفتن دلار و سکه رو بگیره ! سبزی فروش و قصاب و بقال روی جنسا نمیزارن , اخرشم یه اوراق 24 درصد میدن بازم سوده !!
کلا ضرر نداره !
گرون که نمیشه حداقل تا زمانیکه ملت اوراق میگیرن این حقه بانک مرکزی رو دیگه هر آدم بیسوادی فهمید.
اوراق 24% با تورم 50% جور در نمیاد.
اگه بازار سکه تا چند ماهه دیگه این مدلی بمونه من به شخصه فکر میکنم سر مایه گذارای کلان(نه یکی دوتا سکه) صبرشون تموم شه و بیان بیرون از خط سکه.واقعا مسخره بازی شده طلا با ارزش ترین چیز گویا بی ارزش ترین چیزه در حال حاضر...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
گرون که نمیشه حداقل تا زمانیکه ملت اوراق میگیرن این حقه بانک مرکزی رو دیگه هر آدم بیسوادی فهمید.
اگه بازار سکه تا چند ماهه دیگه این مدلی بمونه من به شخصه فکر میکنم سر مایه گذارای کلان(نه یکی دوتا سکه) صبرشون تموم شه و بیان بیرون از خط سکه.واقعا مسخره بازی شده طلا با ارزش ترین چیز گویا بی ارزش ترین چیزه در حال حاضر...
خب این تورم 50 درصدو همین دلار و این بندو بساطا ایجاد کرد , حالا اوضاع با اونور یکم تنشش کم بشه , قیمتا بیاد پایین , بعد هم با این روشا ثابت بشه مردم میرن دنبال کار زندگیشون از دلال بازی میان بیرون تورمه مثلا میشه 24 درصد ! اوراقه هم 24 درصده !

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

خب معلومه میان بیرون

گفتم که برا سرمایه گذاری چیزای خیلی بهتری هست

بابا یه بسته تیغ ساده که خراب شدنی هم نیس قبل عید 300 400 بوده الان شده 1000

یعنی 150 درصد بالاتر - قیمتشم ثابت شده

هیچ استرس هم نداره - 1000 جور جنس دیگه هم با همین شرایط هست

تازه این یه جنس عمومیه - کالاهای تخصصی هستن که 500 600 درصد گرون شدن

تو لوازم پزشکی و دندونپزشکی بعضی چیزا قیمتش 12 برابر شده

در واقع بازیگرای بازار طلا فقط چون پول دارن و تخصص ندارن تو این کارن وگرنه با این سرمایه

هر کار دیگه ای بکنی سودش خیلی بیشتره

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
نتیجه اگه مثبت باشه اینا تمام سعیشونو میکنن دلارو توی قیمتای حدود 1400 1500 تک نرخیش کنن , دو نرخی جواب نمیده , یا حداقل به قیمت خودشون نزدیکش کنن تا بتونن کنترل بیشتری روی قیمتا داشته باشن. اگه بعد از این جریان اینا تمام تلاششونو در این جهت نکنن همون آش میشه و همون کاسه .
اگه توافقی صورت بگیری بخاطر مسائل اقتصادیه , پایه و اساس این اقتصاد ما هم این سکه و دلار بازی بهم ریخته ! اینا اگه دارن زیر بار توافق میرن به این خاطره ! پس فکر جلوگیری از این دلال بازی هارو هم کردن.
چند بار میخوان تک نرخی اش کنن؟
از 1050 کردن 1150 بعد هم کردن 1250
دیگه باز بیان تک نرخی 1500 کنن؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خب این تورم 50 درصدو همین دلار و این بندو بساطا ایجاد کرد , حالا اوضاع با اونور یکم تنشش کم بشه , قیمتا بیاد پایین , بعد هم با این روشا ثابت بشه مردم میرن دنبال کار زندگیشون از دلال بازی میان بیرون تورمه مثلا میشه 24 درصد ! اوراقه هم 24 درصده !

البته دلال جماعت که همیشه هست تو ایران نه تنها تو سکه تو همه زمینه ها مخصوصا مسکن.ولی خب الان یه جوری شده هر جا میری همه دارن حرف از سکه و دلار میزنن.اگه اونطوری بشه دیگه هر بقالو چقالی به فکر انبار کردن طلا نمیفته!!!خدا کنه یه روزی بشه مسکن رو هم اینجوری راکد کنن که خونه دار شدن آرزوی خیلیاست...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چند بار میخوان تک نرخی اش کنن؟
از 1050 کردن 1150 بعد هم کردن 1250
دیگه باز بیان تک نرخی 1500 کنن؟
نه دیگه دستوری تک نرخی کردن جواب نمیده ! پس باید شرایط جوری بشه که خودش تک نرخی بشه , نه بگن اقا قیمت دلار تک نرخی فلانقدر ! اینا جواب نمیده.
قیمت اگه بیاد پایین نزدیک بشه به قیمت بانک , یه چند وقتی هم بانک دلار بریزه توی بازار امکانش هست روی این قیمتایی که گفتم تک نرخی بشه.

اینا اگه عقلشون کار کنه میدونن همه این بند و بساطا و بدبختیای این چند ماه مال دو نرخی بودنه ارزه , حتی اگه قیمت بانک با بازار 10 تومن تفاوت داشته باشه !
وقتی به اندازه کافی ارز ندی توی بازار , جوری که قیمت بازار با قیمت بانک فرق کنه , داری میگی که ارز ندارم !! ارز ندارم یعنی وضع مملکت خرابه , وضع مملکت خرابه یعنی اینکه ملت ارزش ریال داره پایین میاد ! مردم میریزن اوضاع رو اینجوری میکنن , حالا با استفاده از این جو که پیش اومده اگه نتیجه مثبت باشه میشه این اختلافو صفر کرد. یک ماه فقط باید ارز بریزن توی بازار اونوقت دیگه نرخ بانک میشه نرخ مرجع ,هروقت هم اومد نرخ بازار فاصله بگیره ازش , یه مقدار شیر دلارو بیشتر باز کنن دوباره برمیگرده سر جاش !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
امروز جو نزولی میشه بعد از انتشار اون خبر دیشب؟؟چی پیش بینی میکنین؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امروز جو نزولی میشه بعد از انتشار اون خبر دیشب؟؟چی پیش بینی میکنین؟
باز شدن بازار ممکنه یه مقدار سعودی باشه , ولی از نظر من امروز قیمت پایین تر از دیروز بسته میشه. به هر حال ریزشای شدید در راهه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
الان دلار 1668 تومانه به نظر دوستان اگه مذاکرات مثبت باشه تا چه مقدار کاهش پیدا میکنه

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
سکه
بهار ازادی 658
امامی 644
نیم 321
ربع 181
گرمی 103

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
جالبه کارشناسهای کیتکو گفتن این هفته اونس سعودیه ولی سایت بلومبرگ گفتن نزولیه

ولی حالا حالاها باید اونس زور بزنه تا بتونه افزایش چشمگیری داشته باشه

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
جالبه کارشناسهای کیتکو گفتن این هفته اونس سعودیه ولی سایت بلومبرگ گفتن نزولیه

ولی حالا حالاها باید اونس زور بزنه تا بتونه افزایش چشمگیری داشته باشه

انس فردا مشخص میشه ولی احتمال صعودی بودنش بیشتره !!!

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان به نظرتون بهترین موقع خرید کی هست؟ ریسکش کمی زیاده بعد مذاکره

بالا