• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب میشه در مورد دستهای پشت پرده بیشتر توضیح بدی؟؟منظور چیه؟

ببین به هر حال وقتی اونس میاد پایین و وقتی یه عالمه سکه داره تحویل میشه اصولا باید بیاد پایین نه اینکه چند روز پایین بمونه و بعد بره بالا و ثابت بمونه من که هنوزم معتقدم حتی توافقم حاصل بشه باز با توجه به تورم حالا 40% هم نگیم تورم 27%خودشون ،قیمت سکه نمیتونه زیر 750 بمونه .مخصوصا که 1 بار قیمت 1100دیده باشه و تو ذهنیت مردم جا افتاده باشه
حالا اینکه چه هدفی هست و چه دستهایی پشت پرده هست فکر کنم حتی اینو خودشونم نمیدونن :دی.
فقط به نظر من این قیمتهایی که پایین میاد به قول ویش مستر علامت هست و نشونه که بریم خرید

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اونها میگن بسته دادیم و الان توپ تو زمین ایران هست، ایرانیا میگن بسته ای نگرفتیم! بلکه بسته ای دادیم و الان توپ در زمین اونها هست.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ببین به هر حال وقتی اونس میاد پایین و وقتی یه عالمه سکه داره تحویل میشه اصولا باید بیاد پایین نه اینکه چند روز پایین بمونه و بعد بره بالا و ثابت بمونه من که هنوزم معتقدم حتی توافقم حاصل بشه باز با توجه به تورم حالا 40% هم نگیم تورم 27%خودشون ،قیمت سکه نمیتونه زیر 750 بمونه .مخصوصا که 1 بار قیمت 1100دیده باشه و تو ذهنیت مردم جا افتاده باشه
حالا اینکه چه هدفی هست و چه دستهایی پشت پرده هست فکر کنم حتی اینو خودشونم نمیدونن :دی.
فقط به نظر من این قیمتهایی که پایین میاد به قول ویش مستر علامت هست و نشونه که بریم خرید

اگر این مذاکرات نتیجه اش منفی بشه رک و راست گور این مملکت رو کندن :( صد البته اگر منفی بشه خودم من به شخصه تمام اعتبار بانکیم رو شمش میخرم نه سکه
i320710_kharab.gif

فعلا به نظرم آینده این بازار و تلاطم قیمت ها حورسا به این نشست بغداد وابسته هست . حالا گیریم سرمایه رو طلا کردیم و ارزشش رو حفظ کردیم و ....... بعدا با گرونی و بنزینی که میخواد گرون بشه و تورم حچل هفت در صورتیکه که این نشست منفی بشه و تحریمهایی که واسمون بدتر از اون پارک کردن چی کا کنیم :( ؟ بشیم کره شمالی چه گلی به سرمون بگیریم :( ؟ رک و راست آخرین اشعه های نور امید این نشست هست . اگر این پنجره بسته بشه بعدا بد وضعی میشه به شخصه حتی دوست ندارم تصورش رو بکنم که منفی میشه :(

پ ن : سرمایه رو طلا کردیم قدرت خرید رو چه گلی به سرش بگیریم ؟
پ ن 2 : مگه چند % از مردم این کار رو میکنن ؟ قدرت خرید عمومی میدونی چه بلائی به سرش میاد ؟
پ ن 3 : مذاکرات منفی بشه گور آینده ایرانی و جون های ایرانی رو کندن :( البته میدونم این آخریش از نظر اینا معنی نداره :(

Dun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار تا سقف 4300 میره بالا طی ماههای آینده بعد میاد پایین

این پست باشه یادگاری از من در تاریخ 3 خرداد 91

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اگر این مذاکرات نتیجه اش منفی بشه رک و راست گور این مملکت رو کندن :( صد البته اگر منفی بشه خودم من به شخصه تمام اعتبار بانکیم رو شمش میخرم نه سکه
i320710_kharab.gif

فعلا به نظرم آینده این بازار و تلاطم قیمت ها حورسا به این نشست بغداد وابسته هست . حالا گیریم سرمایه رو طلا کردیم و ارزشش رو حفظ کردیم و ....... بعدا با گرونی و بنزینی که میخواد گرون بشه و تورم حچل هفت در صورتیکه که این نشست منفی بشه و تحریمهایی که واسمون بدتر از اون پارک کردن چی کا کنیم :( ؟ بشیم کره شمالی چه گلی به سرمون بگیریم :( ؟ رک و راست آخرین اشعه های نور امید این نشست هست . اگر این پنجره بسته بشه بعدا بد وضعی میشه به شخصه حتی دوست ندارم تصورش رو بکنم که منفی میشه :(

پ ن 2 : مگه چند % از مردم این کار رو میکنن ؟ قدرت خرید عمومی میدونی چه بلائی به سرش میاد ؟
پ ن 3 : مذاکرات منفی بشه گور آینده ایرانی و جون های ایرانی رو کندن :( البته میدونم این آخریش از نظر اینا معنی نداره :(

من که میگم مثبت میشه .خوش بینم واقعیتش .برای هر 2 طرف بهتره که مثبت باشه حال اممکنه هی دست دست بکنن ولی جای نگرانی نیست نه اینا دیگه پول و سرمایه ای برای ادامه غنی سازی دارن از اون طرف هم بنزین که تو آمریکا به شدت گرونه و مسایل دیگه ای که دوستان بارها گفتن .
من دکتر جون میگم اینا با هم میسازن

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

خب اگه دقت کرده باشین قیمتای امروز نسبت به روزای گذشته نوسان کمتری داشت و تو یه رنج مشخص ثابت موند به نظره من اینا خودشونم نمیدونن نتیجه نهایی چی میشه واسه همین نمیخوان تا پایان جلسات قیمتا تغییر چندانی بکنه.از طرفی مثه اینکه حجم خرید هم بالا رفته و یه عده از ترس اینکه بالاتر بره به همین قیمتا راضی شدن و خرید انجام دادن اما در کل قیمتای امروز نشون میده حتی خودشونم نمیدونن نتیجه چی میشه;)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

ایشالا این پست شما که زحمت کشیدی بخاطرش عضو شدی یا ای دی جدید ساختی باعث میشه ملت حجوم ببرن دلار بخرن و دلار به این قیمت 4300 میرسه هم سود میکنی هم بعد میای این پست یادگاریتو کوت میکنی حال میکنی !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
ایشالا این پست شما که زحمت کشیدی بخاطرش عضو شدی یا ای دی جدید ساختی باعث میشه ملت حجوم ببرن دلار بخرن و دلار به این قیمت 4300 میرسه هم سود میکنی هم بعد میای این پست یادگاریتو کوت میکنی حال میکنی !

دقیقا میخواستم یه چیزی تو همین مایه ها به این بابا بگم.واقعا ملت بیکارن:wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

میدونی اگه همچین چیزی بشه چی میشه ؟ تخم مرغ هم نمیتونی بخری :eek:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

تو این اعتقادات که گفتی روح هم هست :D

سکه 1100 رو دیده ، خب دیده - منم اونوریشو دیدم - برا چی نمیتونه زیر 750 باشه ؟؟!!

یه نیگا به بورس کالا مرداد و شهریور بکن هیچکدوم حتی تا شهریور به 700 نرسیده

اصلا من موندم چجوری حساب کردی شد 750 ؟؟؟!!!!!

اگر این مذاکرات نتیجه اش منفی بشه رک و راست گور این مملکت رو کندن صد البته اگر منفی بشه خودم من به شخصه تمام اعتبار بانکیم رو شمش میخرم نه سکه
فعلا به نظرم آینده این بازار و تلاطم قیمت ها حورسا به این نشست بغداد وابسته هست . حالا گیریم سرمایه رو طلا کردیم و ارزشش رو حفظ کردیم و ....... بعدا با گرونی و بنزینی که میخواد گرون بشه و تورم حچل هفت در صورتیکه که این نشست منفی بشه و تحریمهایی که واسمون بدتر از اون پارک کردن چی کا کنیم ؟ بشیم کره شمالی چه گلی به سرمون بگیریم ؟ رک و راست آخرین اشعه های نور امید این نشست هست . اگر این پنجره بسته بشه بعدا بد وضعی میشه به شخصه حتی دوست ندارم تصورش رو بکنم که منفی میشه

پ ن 3 : مذاکرات منفی بشه گور آینده ایرانی و جون های ایرانی رو کندن البته میدونم این آخریش از نظر اینا معنی نداره

دکتر بزا تیر و بزنن بعد بمیر

اینطوری که داری غصه میخوری به ته مذاکراتم نمیرسی عزیز :lol:

قضیه شما مثه عبارت معروف - سرمایه گذاری بلند مدت - شده

بله - احتمالا 400 ماه دیگرو که نمیگی :D

خب بر خلاف نظر خیلیا من نتایج اولیه رو مثبت میبینم - با وجودی که هیچ خبری ازش در نیومده اما چیزی

که اینا گفتن این بود که بسته پیشنهادی غرب کلی نگر بوده و تغییر چندانی نکرده

یعنی تحریمه جدید یا تهدید جدیدی نکردن - این خودش یه چراغ روشنه پس وضع ازین بدتر نمیشه

2 - روسیه گفته مخالف نمیدونم هرگونه تحریم یا تحریم جدیده - 2 چراغ سبز

3 - ایران یه بسته چند مرحله ای ارائه کرده - در واقع احتمالا این باشه که شاید تو مرحله

اول یه دفه قطع غنی سازی 20 درصد رو قبول نکرده اما احتمالا طی چند مرحله و با کاهش

حالا مثلا مرحله ای تحریم ها غنی سازی رو کاهش میده تا رضایت اونا ام جلب شه

4 - ابراز خرسندی آزانس یه چراغ سبزه ( البته هنو خاموشه روشنش نکردن ) برای بسته ایرانه - یعنی آزانس با عنی سازی ایران تا یه حدی موافقه

5 - همزمانی با نشست اروپا و اگه خبرهایی که از نشست اروپا درومده درست باشه - یه چراغ سبز بزرگه
در واقع هرچی نتایج نشست اروپا بدتر باشه نتایج 5+1 باید بهتر باشه تا یه خرده از شوک جهانی کم کنه

ششمین و مهترین قسمت این مسائل که منو به نتایج این نشست خیلی خیلی امیدوار کرده

سقوط بزرگترین بورس های جهان اونم چند درصد تو همین امروزه

در واقع این نشون میده که همه جهان تو شوک همین 2 تا نشست رفتن

حالا اگه نتیجه در بیاد و هر دوتا نشست منفی باشه کل جهان میترکه - بورسها وحشتناک سقوط میکنه

ارزش یورو وحشتناک پایین میاد - کل اروپا ترمال میشه میره

البته این وسط امریکا رشد چشمگیری میکنه

همین آخری منو کلی امیدوار کرد که کل گروه یه خرده کوتا بین قضیه حل و فصل شه کار به جاهای باریک نکشه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

ما که نفهمیدیم بالاخره بازی برگشت برگزار شد ؟ نشد ؟ چی شد ؟

اما اگه جف جف با هم رفتن تو اتاق با 4 5 تا چراغ سبز یا برنده میشیم یا میریم مرحله بعد

جف جف تو اتاق رفتن یعنی رفتن امتیازا رو بهم بدن

از دید من که دختر پسر بودنش فرقی نداره :lol: سالم ( مثبت ) باشه هر چی میخاد باشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
گریه نکن دکتر جیگرم آتیش میگیره
Laie_7.gif

جلیلی و اشتون اینجورین تو اتاق مذاکره:
pillowfight.gif

عمو از همون جلیلی میترسم مانتو کاترین رو مگه ندیدی
i352027_sibil.gif
گذشته از شوخی بد جور به خدا دلشوره دارم میترسم خر بازی دربیارن یه موقع :(

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
عمو از همون جلیلی میترسم مانتو کاترین رو مگه ندیدی
i352027_sibil.gif
گذشته از شوخی بد جور به خدا دلشوره دارم میترسم خر بازی دربیارن یه موقع :(

نه ان شا الله که درست میشه همه چیز.من یکی که خیلی امیدوارم:blush:

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
خبرنگار BBC که خیلی خوشبین نبود. گفت مثل اینکه مواضع دو طرف خیلی از هم فاصله داره!!!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خبرنگار BBC که خیلی خوشبین نبود. گفت مثل اینکه مواضع دو طرف خیلی از هم فاصله داره!!!

اره
الان دیدارهای دوجانبه هست که برای فردا چیکار کنند
مشکل اینجاست که 6 کشور میگند که ایران 20 درصد رو تعلیق کنه ولی حاضر نیستند هیچ امتیازی به ایران بدند به همین دلیل هم احتمالا بی نتیجه مذاکرات به اتمام میرسه

بالا