اتفاقا کاملا برعکسه
حرکت خارج از جو یعنی یه تهدید برا ماهواره ها
فک کردی سیستم سپر موشکی چطوری هدایت میشه نکنه فک کردی همش از رو سایتهای زمینیه
ماهواره ای جاسوسی و نظامی قسمت اعظم کار رو در اختیار دارن
همین برنامه های فردو و عکسهایی که ازش موجوده فک کردی از کجا میاد
لابد از گوگل ارت میگیرن :lol:
دوست عزیز
لطفا مطلب رو مطالعه کنید بعد کامنت بگذارید.
من گفتم موشک آمریکا در سالهای اخیر نفرستاده و تمام ماهواره ها چه اروپایی چه روسی چه آمریکایی از قزاقستان به فضا فرستاده می شوند. در اینکه در دنیا ماهواره های کثیری در مدار قرار داره شک نکنید. مگه تلویزیون، اینترنت، تصاویر و تلفن های ماهواره ای نداریم که هر روز مورد استفاده قرار می گیرند؟ فکر می کنید GPS تلفن ها از چی استفاده می کنند؟
من می گم فرستادن راکت و موشک به فضا بیشتر جنبه نظامی داره. موشک شهاب ۳ رو دارند بردش رو بالا می برند به عنوان پرتاب کننده ماهواره مورد آزمایش قرار می دن در غیر اینصورت خود ماهواره ها کاربردی ندارند. شما غیر از این اطلاع دارید حتما کامنت بگذارید. در ماههای اخیر هم دیدید که یک آزمایش موشک فضاپیما کره شمالی کرد که چقدر حساسیت درست کرد.
شما فرض کنید مسئولین در توان خودشون دیدن (فرض کنید) که بمب اتمی درست کنند و طی یک ماه مثلا از ۲۰٪ به ۹۰٪ می رسونند. حالا باید ابزار تهدید هم داشته باشند و برای این کار موشک های قاره پیما باید اجرایی شده باشه. من به هیچ وجه فکر نمی کنم بمب افکن های ما بتوانند به قاره دیگه ای خودشون رو برسونند. من فکر کنم توی رسانه ها اگر مرور کرده باشید طرح های موشک های قاره پیمای ایران که به اروپا و آمریکا می رسند رو دیدید.
حتما می دونید موشک های ایرانی قابلیت حمل کلاهک هسته ای رو دارند!