ehsan_y1
Registered User
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 14
قیمت داره تنظیم میشه
دلار 1777
سکه 682
ارزش واقعی حدود 693
مثل اینکه بازار کشش نداشت بالارفتن اونس رو یکروزه حضم کنه.
مجید جان دلبندم "هضم" نه "حضم"
قیمت داره تنظیم میشه
دلار 1777
سکه 682
ارزش واقعی حدود 693
مثل اینکه بازار کشش نداشت بالارفتن اونس رو یکروزه حضم کنه.
بازار داره بد بازی درمیارهدیگه جواب نمیده مخم![]()
![]()
دوستان تکنیکالیست دیروز می گفتن:دکتر جان من یه 150 صفحه ای میشه این تاپیکو دنبال میکنم
یه 4هم نیم دارم!(نخند جون من)
دونه ای 172 گرفتم،به نظرت بفروشم،یا باز میره بالا قیمت؟
پولشو برای یه دو هفته دیگه لازم دارم
میخوام یه صودی هم کرده باشم
تا پول چیپس پفکم در بیاد
![]()
قیمت از کانال نزولی که از 28 فوریه 2012 تا کنون تشکیل شده بود خارج شده اگر بالای کانال تثبیت بشه حداقل هدف بعدی 1710 خواهد بود
و اتفاق افتاد، بالای 1620 تثبیت شدالان 1628 اگه امشب بالای 1620 تثبیت بشه باید تا آخر هفته منتظر 1655 باشیم و اگه اونو رد کنه 1710 مقاومت سخت پیش رو هست.
1- هیچ امیدی به مذاکرات مسکو نیست
2- دولت بشار اسد در حال سقوط است
3- فاز دوم هدفمندی یارانه ها در راه است
4- سکه های پیش فروشی بزودی به پایان می رسد
دیگه نمی تونم بیشتر از این صبر کنم، من میرم خرید.
به قول دكتر بازار بد بازي در مياره و مخها ديگه جواب نميدهدکتر جان من یه 150 صفحه ای میشه این تاپیکو دنبال میکنم
یه 4هم نیم دارم!(نخند جون من)
دونه ای 172 گرفتم،به نظرت بفروشم،یا باز میره بالا قیمت؟
پولشو برای یه دو هفته دیگه لازم دارم
میخوام یه صودی هم کرده باشم
تا پول چیپس پفکم در بیاد
![]()
برادر , هدفت از این قیمت پرت دادنا چیه؟؟سلام
سکه وقتی شد 750 تومن بفروشید
نه نزولی نمیبینم .با این حرکتی که زده , قدرت زیادی پیدا کرده برای بالا رفتن.یعنی شما انس رو نزولی میدونید؟
دوستان در پستهای قبلی تا 1700 پیش بینی کرده اند!!
فعلا اولین هدف این قیمته , بعد از اون باید شرایطو دید .شما گفتید 1560 نه 1650؟
واسه همین سوال کردم
میخواستم ارزش واقغی سکه رو با توجه به انس جهانی بدونم اصلا این سکه ها در خارح از ایران ارزشش جقدر میشه؟
دلار آزاد * اونس * 0.235 = قيمت طلاي سكهمیخواستم ارزش واقغی سکه رو با توجه به انس جهانی بدونم اصلا این سکه ها در خارح از ایران ارزشش جقدر میشه؟
1570 فكر كنم روز 23 يا 24 ارديبهشتکسی یادش هست کف قیمت دلار چند بود تو دو ماه اخیر؟
نمیشه قطعی اینو گفت به هر حال تعطیلی ها توی ایران تاثیرشون کاملا غیر قابل پیشبینی و به نظرم سیاسی نیز هستندبا توجه به این حباب منفی ای که بوجود اومده توی سکه , سکه داره با دلار 1750 فروخته میشه در حالی که دلار 1780 هست حدودا , یعنی الان کسی سکه بگیره رسما دلاری 30 تومن سود کرده .
البته اگه سه شنبه که بازار باز میشه باز همین قیمت دیروز باشه . و اصلا این قیمت فروخته بشه .
اتفاقا این تنها چیزیه که قطعی میشه گفت !!! ارزش سکه به دلار رو داریم در نظر میگیریم نه سکه به ریال , سکه به دلار هم الان نزدیک دلاری سی تومن رسما پایینتر از قیمت واقعیه , که کسی این قیمت بگیره رسما این سوده ! باز میگم به دلار نه به ریال.نمیشه قطعی اینو گفت به هر حال تعطیلی ها توی ایران تاثیرشون کاملا غیر قابل پیشبینی و به نظرم سیاسی نیز هستند
اتفاقا این تنها چیزیه که قطعی میشه گفت !!! ارزش سکه به دلار رو داریم در نظر میگیریم نه سکه به ریال , سکه به دلار هم الان نزدیک دلاری سی تومن رسما پایینتر از قیمت واقعیه , که کسی این قیمت بگیره رسما این سوده ! باز میگم به دلار نه به ریال.