nazanin302
Registered User
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 37
من اگه اگه دلار داشتم این کارو میکردم , ولی میگم بعید میدونم سه شنبه اوضاع اینجوری باز بشه.یعنی به نظر شما دلارمون رو رد کنیم و طلا و سکه بخریم؟
اصلا نیازی نیست سکه بالا بره , صحبتی که کردم حفظ ارزش سکه در مقابل ارزش دلار بود , حالا اگه فرض بگیریم اونس ثابت توی همین حدود بمونه , همونجور که گفتم حدود 30 دلار سکه حباب منفی داره یا میشه گفت دلار مثبت , اگه سکه بالا بره و این حباب منفی رو پر کنه که سوده !! اگه دلار پایین بیاد و حباب منفی رو از بین ببره بازم سوده , چون ارزش سکه در مقابل دلاره بالا رفته.این صحبت در صورتی درست هست که سه شنبه با فرض ثابت موندن دلار قیمت سکه بالا بره
اما از طرفی ممکنه قیمت سکه بالا نره و قیمت دلار پایین بیاد
حالا اگه کسی بتونه بفهمه کدوم یکی اتفاق میوفته میتونه سود خوبی بگیره
روز مرد هم به همه مرد های این تاپیک تبریک میگم
یعنی به نظر شما دلارمون رو رد کنیم و طلا و سکه بخریم؟
بهمنی هفته گذشته : قیمت دلار کاهش پیدا نمیکنه چون همه چیز گرون شده و دلیلی نداره دلار گرون نشه
بهمنی امروز: منتظر کاهش قیمت دلار باشید
مملکته داریم؟ رئیس کل بانک مرکزی هر روز یه چیزی میگه.
هدفش به هم ریختن اوضاعه , بهم ریختن اوضاع هم به حمله بردن مردم به دلار و سکه میشه , اینم اینو میدونه , از عمد اینکارو میکنه , چرا؟ از خودش باید پرسید !
دبکا در ادامه به تحریم های جدید آمریکا در صورت شکست مذاکرات اشاره اشاره کرد.
1. در یکم ژوئیه، اروپایی ها تحریم هایی علیه صادرات نفت و بانک های ایران اعمال می کنند.
2. در پاییز، دولت امریکا مهمترین سلاح اقتصادی خود را بیرون می آورد: تحریمی که بواسطه ی آن هواپیماهای و کشتی ها نمی توانند به ایران بروند. هر هواپیمایی که در ایران فرود اید از فرود در فرودگاه های اروپای غربی و امریکا منع می شود.
همچنین، ورود کشتی ها به بنادر ایران به طور اتوماتیک منجر به ممنوعیت از ورود آنها به بنادر اروپا و آمریکا می شود.
دبکا مدعی شد: این تحریم می تواند ایران را بدون اینکه گلوله ای شلیک شود، از طریق هوا و دریا محاصره کند.
با در نظر گرفتن مالیات الان حدود 54 تومن حباب منفی وجود دارد.حباب منفی سکه 14 هزار تومن.
با در نظر گرفتن مالیات الان حدود 54 تومن حباب منفی وجود دارد.
البته حباب منفی در واقع خیلی بیشتر از این حرفاست، با کوچکترین اتفاق بد سیاسی برای کشور، خواهید دید که حباب واقعی چقدر بوده است
اونس شده 1636 هنوز بازار عکس العمل نشون نداده.
این حرکت حداقل باید 4 تومن میزاشت روی قیمت سکه .شد 672500 سکه
این حرکت حداقل باید 4 تومن میزاشت روی قیمت سکه .
هرچی اونس بالا میره تصاعدی به حباب سکه اضافه میشه. حباب قبل از این حرکت 14 تومن بود الان شده نزدیک 16 تومن.