• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
آنچه بيش از اوضاع فلاکت بار مردم دل هر ايراني را مي‏خراشد و به درد مي‏آورد مشارکت شاه و جمعي از حواريون او در احتکار مايحتاج عمومي است که نشان از بي مايگي و بي اعتنايي به تنگدستي مردم به روزگار اشغال کشور از سوي اجانب دارد. در اين برهه ميرزا حسن خان مستوفي‏الممالک با جديت و تلاش فراوان، به رغم درگير شدن با عوامل آشکار و نهان انگليس و روس، با وضع برنامه‏اي درصدد نجات هموطنان خود از اين وضع آشفته، مقابله با محتکران و اتخاذ تدابيري براي خريد عادلانه ارزاق عمومي به ويژه گندم، برنج، جو و توزيع آن ميان هموطنان بود. يکي از محتکران عمده غلات، احمدشاه ِ جوان بود که تن به پيشنهاد خريد منصفانه رئيس‏الوزراي خود نيز نمي‏داد و مقادير معتنابهي گندم و جو در انبارها ذخيره کرده بود. شاه قاجار در برابر پيشنهادهاي خريد صدراعظم خود اظهار مي‏داشت « جز به قيمت روز به صورت ديگر حاضر براي فروش نيستم» عاقبت مستوفي‏الممالک، مرحوم ارباب کيخسرو را مأمور کرد شاه را ملاقات و اجناس مذکور را از او خريداري نمايد. ارباب هم پس از چند جلسه مذاکره به ناچار به طوري که احمدشاه مايل بود گندم و جو را خريداري کرد و پول آن را پرداخت. فردا صبح عده‏اي را براي تحويل گرفتن اجناس مذکور فرستاد ولي احمدشاه جواب داد که « چون دولت بيش از اين مقدار عليق و جيره به من بدهکار است، من جو و گندم فروخته شده را از بابت عليق و جيره خودم محسوب داشتم!» 6 روزگار غريبي است، شاه به دولت و ملت خود نيرنگ مي‏زند و سر آنها کلاه مي‏گذارد. از اوضاع بد مردم به خوبي آگاه است با اين حال به احتکار ارزاق جامعه کمر همت مي‏بندد. با دولت منتخب خود « معامله» مي‏کند، حتي وجهي را پيش از تحويل جنس دريافت مي‏کند اما فرداي آن روز، معامله را يک طرفه نقض مي‏ک‏ند، به لطايف‏الحيلي از تحويل جنس فروخته شده خودداري مي‏کند. به راستي با چنين « شاه»ي چه بايد کرد. آدمي متحير مي‏ماند که قوام چنين مملکتي چگونه پا برجاست. شگفت آنکه شيرازه امور ملک بيش و بدتر از اين گسسته نشد. اما به واقع چرا اين شاه جوان تا به اين حد خود را جداي از دولت، ملت و سرزمين کهنسال خود مي‏داند. اگر لختي تأمل کنيم درمي‏يابيم که شخص شاه به اين پرسش و دغدغه ما پاسخ مي‏دهد. در گذرگاه تاريخ، صفحات کتاب خاطرات يحيي دولت‏آبادي را مرور مي‏کنيم که چگونه « پادشاه جوان ما سلطان احمدشاه قاجار بي علاقه به مملکت است. شاه مي‏گويد، چندان که نگارنده از زبان برادرش (محمدحسين ميرزا) که او خود نيز از وي شنيده بود مي‏شنويم،

ديديم مردم با پدر ما چه معامله کردند، پس بايد تحصيل مال کرد و تا ممکن شد اينجا ماند و هر وقت ممکن نشد به يک مملکت آزاد رفت، آنجا زندگاني نمود.»
7

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
خریده دلاره بالای ۲۰۰۰ واقعا جرات میخواد.تا حالا در ۲مقطع قیمت رفته بالای این عدد و برگشته
هر چند معتقدم تا پایان سال این مقاومت با قدرت میشکنه و به ۲۴۰۰-۲۵۰۰ نزدیک میشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دیروز بدجور وسوسه شدم روی ۷۴۹ بفروشم ولی آخر منصرف شدم.1جورایی حباب منفی منصرفم کرد:rolleyes:
تا زمانی که سقف قیمت تیرماه(۷۷۰-۷۸۰)زده نشه و حباب منفی تو این وضعیت باشه نمیفروشم.با توجه به اینکه مطمینم تا آخره امسال دیگه پیش فروشی در کار نیست و حباب از بین میره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فروختن سکه با حباب , ضرر خالصه , سود و ضرر رو فقط باید با دلار حساب کرد نه به ریال .

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
باید دید میزان Spread چقدره تو صرافی ها اگه کمه که نشون از پایداری و واقعی بودن قیمت است.
قیمت دلار که بالای 2 تومن باشه دیگه نوسانش 2 تومنی و 5 تومنی نیست بلکه 20 تومن 20 تومنه.
تو کار تجارت کسانی که رانت اطلاعاتی ندارند یا شناخت وسیعی از مبانی و ارتباطات اقتصادی ندارن الکی دارن وقت تلف میکنن و اگر سود کنن شانسی خواهد بود و قطعا در بلند مدت ضرر میکنن.

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
به نظرم الان خرید کار درستی نیست، فعلا باید صبر کنیم تا ببینیم این صعود تا کجا پیش خواهد رفت
ولی فکر نکنم دولت بیکار بشینه، حتما تزریقی انجام خواهد داد

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان، من تازه واردم، یه ماهی هست که با فروم شما آشنا شدم. از همتونم ممنونم، ایشالا موفق باشین.
من کار و کاسبیم چیز دیگس ولی گهگاهی پول اضافه دستم میاد سکه میخرم. به نظرتون اگه همین سکه هامو تو آتی بفروشم خوبه؟ به نظر کار بدون ریسک و امنی باشه. جوری که حساب کردم سالی 40 50 درصد سود میده.
پیشاپیش ممنون

بالا