• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان نظرتون راجع به خبر اعلام تک نرخی کردن ارز (احتمالا با قیمت 1600 تا 1800) تا 10 روز دیگه چیه؟

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
روند صعودی گرفته باز انگار

درسته امروز بازار صعودی بود
دلار امروز به نرخ 2044 تومان رسید و سکه بهار آزادی طرح جدید 750 هزار تومان و نیم سکه 374.500 و ربع سکه 189.500 هست
دلار امروز 26 تومن افزایش داشت

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
همان طور که گفته بودم بعد از 705 و بعدش 725 این بار 735 بهترین زمان برای خرید است . 735 دیگه کفه کفه

بازهم برای بار سوم بهترین زمان خرید را اعلام کردم. عده ای هنوز دارند صبر می کنند سکه 700 بخرند!!!!!!!!!!!1

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
بازهم برای بار سوم بهترین زمان خرید را اعلام کردم. عده ای هنوز دارند صبر می کنند سکه 700 بخرند!!!!!!!!!!!1

قصد خرید داریم منتظر ریزش دلار تا محدوده 2000 و ریزش انس تا 1585 برای خرید حداقل 735

(افزایش یک روز 50 تومان برای دلار =احتمال ریزش رو زیاد میکنه)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چا اشتباهی کردیم 585 شد نخریدیم
lapdکجاست
اون موقع که این قیمت داشت سکه فروشها میفروختن تو اون قیمت

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
چیزی عوض نشده , شرایط فعلی رو هرچی بوده دربارش گفتم.

تغییر نرخ مرجع دلار به نظرت چقدر میتونه روی سکه و نرخ آزاد دلار تاثیر بذاره؟؟به نظرت ممکنه قیمتا احساسی بالا بره؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تغییر نرخ مرجع دلار به نظرت چقدر میتونه روی سکه و نرخ آزاد دلار تاثیر بذاره؟؟به نظرت ممکنه قیمتا احساسی بالا بره؟؟
قیمتا که میره بالا , اونم توی این شرایط که بانک حتی به مسافر هم دلار نمیده , حداقلش اینه که نرخ آزاد فاصله فعلیش رو با نرخ جدید حفظ کنه . ولی بازم بعد مدتی فاصلهه بیشتر میشه.
شیر فلکه ورود دلار به این مملکت داره بسته میشه ,قیمت نمیتونه پایین بیاد , وقتی هم بانک تزریق میکنه برای اینه که هم از اون نوسان سود کنه , هم جلوی سریعتر شدن افزایش قیمتارو بگیره , وگرنه قصد خود بانک بالابردن قیمته. بورس ارز هم راه میندازه , بعد خودش میاد توش به قیمت نرخ آزاد دلارو میفروشه !! این بورس ارز نرخی بجز نرخ آزاد نمیتونه درش جریان داشته باشه , هرچی هم بگن کشکه. حالا بانک توی فکر گرون فروختن دلار توی بورس ارز هست , این یعنی اینکه سعی میکنه تا جایی که میتونه دلاراشو به نرخ مرجع که حالا معلوم نیست 1500 1600 یا بالاتر به کسی نده , بجز کالاهای خیلی ضروری , و در عوض بیاد توی بورس ارز بفروشه بیشتر گیرش بیاد.

ولی تحلیل کلی اینه :
قضیه تک نرخی شدن یا نشدن , ارزون شدن دلار یا نشدن , جواب دادن این بورس ارز یا ندادن همه اینا با جواب دادن به سوال زیر روش میشه.
تحریم قراره برداشته یا کم بشه؟؟؟
اگه کسی جواب سوال بالا رو داره و جواب مثبته که , هم تک نرخی میشه دلار , هم ارزون میشه , هم بورس ارز مشکلات رو حل میکنه.
اگه جواب به این سوال منفیه یعنی تمام تحلیل ها و خط و خط کشی ها و نقاشی های روی چارت و ... یعنی کشک.
پارسال یه سطل دلار توی این مملکت بوده به کسی نمیرسیده در نتیجه قیمتش گرون شد و شد 2200 تومن , حالا امسال این سطل شده اندازه یه کاسه داره کوچیکترم میشه , مهم نیست بهمنی بخواد این کاسه رو بین مردم پخش کنه یا برناکه , کفاف نمیده در نتیجه نه تنها اینجا نمیمونه بلکه گرونترم میشه , حالا تزریق بکنن , نکنن , جو بدن به بازار ندن , اینا همین پنج روز و شش باشد.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
lapdخوبی
میگم اون موقعی که شد 585 سکه فروشها تو اون قیمت میفروختن یا نه ؟
تو یادته

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
قیمتا که میره بالا , اونم توی این شرایط که بانک حتی به مسافر هم دلار نمیده , حداقلش اینه که نرخ آزاد فاصله فعلیش رو با نرخ جدید حفظ کنه . ولی بازم بعد مدتی فاصلهه بیشتر میشه.
شیر فلکه ورود دلار به این مملکت داره بسته میشه ,قیمت نمیتونه پایین بیاد , وقتی هم بانک تزریق میکنه برای اینه که هم از اون نوسان سود کنه , هم جلوی سریعتر شدن افزایش قیمتارو بگیره , وگرنه قصد خود بانک بالابردن قیمته. بورس ارز هم راه میندازه , بعد خودش میاد توش به قیمت نرخ آزاد دلارو میفروشه !! این بورس ارز نرخی بجز نرخ آزاد نمیتونه درش جریان داشته باشه , هرچی هم بگن کشکه. حالا بانک توی فکر گرون فروختن دلار توی بورس ارز هست , این یعنی اینکه سعی میکنه تا جایی که میتونه دلاراشو به نرخ مرجع که حالا معلوم نیست 1500 1600 یا بالاتر به کسی نده , بجز کالاهای خیلی ضروری , و در عوض بیاد توی بورس ارز بفروشه بیشتر گیرش بیاد.

ولی تحلیل کلی اینه :
قضیه تک نرخی شدن یا نشدن , ارزون شدن دلار یا نشدن , جواب دادن این بورس ارز یا ندادن همه اینا با جواب دادن به سوال زیر روش میشه.
تحریم قراره برداشته یا کم بشه؟؟؟
اگه کسی جواب سوال بالا رو داره و جواب مثبته که , هم تک نرخی میشه دلار , هم ارزون میشه , هم بورس ارز مشکلات رو حل میکنه.
اگه جواب به این سوال منفیه یعنی تمام تحلیل ها و خط و خط کشی ها و نقاشی های روی چارت و ... یعنی کشک.
پارسال یه سطل دلار توی این مملکت بوده به کسی نمیرسیده در نتیجه قیمتش گرون شد و شد 2200 تومن , حالا امسال این سطل شده اندازه یه کاسه داره کوچیکترم میشه , مهم نیست بهمنی بخواد این کاسه رو بین مردم پخش کنه یا برناکه , کفاف نمیده در نتیجه نه تنها اینجا نمیمونه بلکه گرونترم میشه , حالا تزریق بکنن , نکنن , جو بدن به بازار ندن , اینا همین پنج روز و شش باشد.

دقیقا!!!
1226 تومن مرجع الان بازار آژادش 2000 تومنه ینی 800 اختلاف 400 بیاد رو نرخ مرجع تو بهترین حالت آزاد میشه 2400!!!
این جمله که گفتی: یعنی اینکه سعی میکنه تا جایی که میتونه دلاراشو به نرخ مرجع که حالا معلوم نیست 1500 1600 یا بالاتر به کسی نده , بجز کالاهای خیلی ضروری , و در عوض بیاد توی بورس ارز بفروشه بیشتر گیرش بیاد.
دقیقا مصداقشو داریم میبینیم تو جامعه.ایرانخودرو هر روز داره قیمتاشو افزایش میده 405 گاری که تا دیروز کسی نگاش نمیکرد شد یهویی 17 تومن 206 که هیچی نگم بهتره:wacko:
فقط این وسط خوشا به حال نوسانگیرا و دلالا که رهه صد ساله رو یه شبه میرن:(
به هر حال ممنون بابت نظرت دوست عزیز:happy:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
lapdخوبی
میگم اون موقعی که شد 585 سکه فروشها تو اون قیمت میفروختن یا نه ؟
تو یادته
اره فکر کنم 584 هم بود , من اون موقع الاف شدم توی بانک , سکه هارو 680 فروختم , گفتم تا قیمت بیاد پایین خاک نخوره ! اوراق گرفتم , بعد اون روز رفتم پس بدم یارو گفت بشین همشو امضا کن!! هیچی دو سه ساعت توی فروختن اوراق و بانک به بانک شدن معطل شدیم اینم کشید بالا !

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال، با گرون شدن سکه و دلار مسکن قیمتش کاهش پیدا میکنه یا نه؟ توی یه بازه مثلا 6 ماهه؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من خودم اینقدر ازین فرصتا از دست دادمو دست دست کردم که اگه از نصفش استفاده کرده بودم الان تو سواحل قناری بودم
happysmiley.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه سوال، با گرون شدن سکه و دلار مسکن قیمتش کاهش پیدا میکنه یا نه؟ توی یه بازه مثلا 6 ماهه؟

نه عزیز من.این همه هی گفتن مسکن مهر میاد ارزون میشه و...کوو؟ارزون شد ؟
دیگه تو این مملکت تا نابودی کامل همه چی رو به بالاست

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نه عزیز من.این همه هی گفتن مسکن مهر میاد ارزون میشه و...کوو؟ارزون شد ؟
دیگه تو این مملکت تا نابودی کامل همه چی رو به بالاست

میخوان از خونه های خالی مالیات بگیرنااااا!!!:D
کاری که میکنیم اینه دو تا لامپ همیشه روشن میذاریم شیر آبم چند وقت یه بار میریم باز میکنیم:p

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104

توی این شش ماه پهن هم گران میشه...میگید نه بزارید نرخ ارز جابجه بشه ....

دفعه قبلی مسکن گران شد.الانم گران میشه چون مصالح گران میشن با افزایش دلار

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
رییس كل بانك مركزی: نرخ ارز مرجع به طور حتم تغییر می كند

همنی با اشاره به پرداخت ارز به نرخ مرجع به اولویت های یك و دو واردات كالا، تاكید كرد كه برهمین اساس بسیاری از اولویت های وارداتی باید ارز مورد نیاز خود را از بازار تهیه كنند.

رییس شورای پول و اعتبار در خصوص معاملات گواهی ارزی نیز اظهارداشت: زمانی كه بانك مركزی ارز را به میزان مورد نیاز بورس ارایه كند، به طور قطع نرخ ارز در بازار نیز كاهش می یابد.

وی با تاكید بر اینكه بانك مركزی برای تامین ارز مورد نیاز كشور با مشكلی مواجه نیست و منابع ارزی مناسبی در اختیار است، گفت: یكی از دلایل اولویت بندی برای تخصیص ارز این است كه با وجود منابع ارزی مناسب در كشور، دلیلی ندارد كه در شرایط تحریم این منابع را به سادگی از دست بدهیم ، زیرا این امكان وجود دارد كه بخواهیم در دوره ای طولانی با منابع موجود كشور را اداره كنیم.

رییس كل بانك مركزی تاكید كرد: با توجه به شرایط موجود، نباید ارز كشور را با هدف كاهش قیمت آن در بازار برای مدت كوتاه به صورت گسترده تزریق كنیم، زیرا این امر درست نیست و لزومی ندارد كه در شرایط كنونی ارز را به هر كالایی تخصیص دهیم .

بهمنی در پاسخ به پرسشی در خصوص تمكین صرافی ها از نرخ جدید ارز مرجع گفت: این امر به صرافی ها ارتباطی ندارد ،زیرا زمانی كه صادركننده و بانك مركزی ارز را در بورس ارایه می كنند، صرافی هم باید از نرخ ها تمكین كند و این امكان وجود دارد كه نرخ آنها به میزان اندكی با نرخ بورس متفاوت باشد.

بالا