فروش را که توصیه نمی کنم. فعلا باید نظاره گر بود
خرید را چی ؟
فروش را که توصیه نمی کنم. فعلا باید نظاره گر بود
این کار 70% بر اساس شناخت بازار داشتن روابط همکاری (با رانت اشتباه نکنید) هست .
خرید را چی ؟
غیر ممکنه این نشست تاثیر خاصی داشته باشه مگر این که ایران قراردادهاشو با کشورهای قدرتمند ببنده مثل ترکیه، اسلواکی و مالزی نه کشورهای شاخ آفریقا !البته منم معتقدم این نشست خیلی میتونه نتایجش روی قیمت دلار تاثیر بزاره و تا 150 تومان قیمت فعلی رو بالا و پایین تر ببره.بازم باید دید.
دوستان سکه روند نزولی پیدا کرده، به نظرتون چه عاملی باعث شده ؟
جناب ویش مستر حالا نظرت چیه روی ۸۵۰ بفروشیم و منتظر بشیم روی ۸۰۰-۸۱۰ مجدد خرید کنیم ؟!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
20 تومان نوسان رو هر سکه رو گرفتی یا نه؟سکه به شدت 1 میلیون رو نشونه گرفته، ولی فعلا زورش نمی رسه
وقتی قیمت 2-3 روزه به 850 برسه، 830 برای چند روز بعدش بسیار محتمل است،
و همچنین بعد از اون 770 را خواهد دید
اما احتمال این هم وجود داره که بدون برگشت به 730 مستقیم به 770 بره
اگر من بودم، روی 850 می فروختم و منتظر 830 می شدم، اما گوش به زنگ هم بودم که به محض اینکه حتی هزار تومن از 855 رفت بالاتر بلافاصله مجدد خرید کنم
20 تومان نوسان رو هر سکه رو گرفتی یا نه؟
آره ، ممنونم با تکیه به حرفت ویش مستر جان ... همونی که گفتی شد فقط به نظرت 770 را میبینه ؟20 تومان نوسان رو هر سکه رو گرفتی یا نه؟
سکه کی به 830 برگشت که ما ندیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین 843 تا 835 داره بازی می کنه. متعقدم 835 برای خرید خوبه
من چهارشنبه روی 800 خریده بودم
دوست عزیزسکه کی به 830 برگشت که ما ندیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین 843 تا 835 داره بازی می کنه. متعقدم 835 برای خرید خوبه
اگر من بودم ریسک نمی کردم و در پایین ترین قیمت امروز خرید می کردمآره ، ممنونم با تکیه به حرفت ویش مستر جان ... همونی که گفتی شد فقط به نظرت 770 را میبینه ؟
امروز خرید کنم به نظرت ؟
از لحن پست شما مشخص شد که ظاهرا شما نارحتی. نمی دونم مشکل شما با من چیه.!!!!!!!!! ؟ یه مدت هرچی تحلیل فرمودید زرشک از آب درومد. دقیقا از زمان قیمت 700 تا 800 شما همچنان منتظر 720 بودی اما من گفتم بهترین زمان خرید. هفته گذشته روی قیمت 780 امدید با جو سازی ازادی میرحسین موسوی و نرمش ایران در برابر اسرایل و آمریکا (دقیقا در روز قدسی که ملت شعار مرگ بر اسرایل می دادند) تحلیل ریزش شدید را داشتین. اما سه روز بعدش 850 را تجربه کردیم .. . و حالا هم .... .............................. دوستان خودشون می تونند قضاوت کنند کی ناراحته دوست عزیز خوش باشیندوست عزیز شما زیاد تجربه نداری، همیشه فقط قیمت سایت ها رو نگاه نکن وقتی بازار نزولیه زیر قیمت سایت هم می تونی خرید کنی و وقتی بازار صعودیه به سختی می تونی به قیمت سایت خرید کنی من خودم 1 ساعت پیش 831 خرید کردم در ضمن آقای Hamid-Net از من یه سوال پرسیدند من هم بر حسب تجربه جوابشون رو دادم شما چرا ناراحتی؟
قبلا فرمودم فروش نه اما برای خرید فعلا باید نظاره گر بازار بود. اما تحلیل من میگه خرید 835 تومن هم می تونه مناسب باشه
فرمودين؟!!!
اگر من بودم ریسک نمی کردم و در پایین ترین قیمت امروز خرید می کردم
چون حتی اگر پایینتر هم بیاد موقتیه و در نهایت من متضرر نخواهم شد
حالا اگر هم 2 روز بیاد پایینتر 4 روز دیگه 2 برابر میره بالاتر
من امروز روی 831 یک پله خرید کردم