• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز من دولت ورشکسته نیست بلکه صنایع ایران ورشکسته اند! تا زمانی که پول نفت به دولت تزریق میشه به هیچ عنوان ما ورشکسته نمیشیم(مثل عربستان) بودجه ایران همین الان از جمع بودجه سالانه نصف کشور های اروپایی بیشتره!
در حال حاضر هم دولت داره با استفاده از کشش قیمتی ارز کسری نقدینگی از طرف نفت در بودجه ش رو جبران میکنه من به شما اطمینان میدم اگر اتحادیه اروپا همچنان از ایران نفت میخرید الان دلار رو حدود قیمت 1600 تا 1700 بود تازه بیماری هلندی اقتصاد ایران هم هست!
در مورد فواید کاهش ارزش پول هم خدمت شما عرض کنم که کاملا در اشتباه هستید! اولا ما خود کفا نیستیم که با کاهش ارزش پولمون تولید کننده تشویق به صادرات بشه اکثر کالاهای تولید داخل درصد زیادی از مواد اولیش از خارج با ارز وارد میشه پس نه تنها کاهش ارزش پول ملی با کاهش قیمت تمام شده تولید نمیشه بلکه باعث افزایش قیمت تمام شده هم میشه و ممکنه تولید کننده رو تا مرز ورشکستگی پیش ببره! ثانیا کاهش ارزش پول فقط تا حد کشش قیمت برای کالا های ضروری امکان پذیره!

دقیقا با شما موافقم کلا اقتصاد های نفتی مکانیزم کاری شان متفاوت با دیگر اقتصادها مثل ترکیه یا جای دیگر است و کاهش ارزش پول ملی هم باید پله ای صورت بگیره اگرنه این کاهش فقط و فقط کمر مردم و حتی خود تولید کننده ها رو میشکونه چون اکثر صنایع ما هم با مواد اویه خارجی محصول میسازن و گرانی ارز یعنی گرانتر شدن محصولات برای مردم.حال مگر چند درصد از این تولیدات به خارج صادر میشه؟ بعله باید از تولید داخل حمایت کرد ولی نه اینگونه باید با یک مدیریت درست و ایجاد بستر های لازم و کاهش کم کم و پله ای نرخ ارز این کار را انجام داد و نه به این صورت که در کمتر از یکسال 100درصد از ارزش پول کشور از بین برود این دیگر اسمش حمایت از تولید کننده داخلی نیست و میشود بحران و سقوط اقتصادی .کما اینکه یکی از وضظایف اصلی اقای بهمنی و بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملی است

در ضمن وضعیت ما در تولید بیسار اسفناک است و با کشور مثل چین که با کاهش مصنوعی ارز یوان درصدد کمک به تولید کنندگانش و افزایش صادرات است بسیار متفاوت است
کما اینکه الان به گفته خود اقایان با اینکه ارزش اسمی ریال کمتر شده اما صادرات ما دربخش غیر نفتی افزایش نداشته و وضع تولید کنندگان بد تر هم شده است

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
ایران نفت رو از طریق روسیه میفروشه .. و یک درصدی به روسیه میده بابت این دلالی ! همینطور که اخباری بیرون امد نفت ایران توسط سوریه فروش میرفته .. برای دور زدن تحریمها ایران مجبور میشه که از کشتی های زیمباوه استفاده کنه ! و با پرچم زیمباوه فعالیت کنه .. خوب باید یک درصد از فروش رو به این کشور بده ! .. برای فروش هم مجبور میشه یا بصورت غیر نقدی ! و در شرایط خاص نفتش رو بفروشه ! به هر حال این نفت تو جهان عرضه میشه و بلوکه نمیشه .. فقط مسئله اینجاست که اگر 100 دلار ارزش هر بشکه باشه مثلا 60 دلار دست ایرانو میگیره .
شما این اطلاعات رو از کجا میارین؟
یکی از بزرگترین پایان های تولید نفت ما خارگ است حالا نفت ما چجوری میره به روسیه ما که خط لوله این کا رو نداریم؟
در ضمن به همین راحتی هم میفرمایید نیست چون نوع نفت هر کشوری فرق داره و حتی یادمه دکتر فشارکی که از کارشناسای برجسته نفتی در دنیاست گفت ایران الان چند تا کشتی پر نفت در بنادر مدیترانه داره اما چون نوع نفتش معلومه و با نفت های دیگه نمیشه به این راحتی مخلوط کرد الان تو فروششش به مشکی برخورده.اخه هر گردی که گردو نیست !
اگه به این راحتی ها بود که میگید اینها به این بدبختی که که میبینی نمیفتادن

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

این سایت تابناک همون قدر اطلاعاتش درسته که کیهان درسته
تولید دروغ یکی از وظایف اصلی این دوستان در تابناک است.مطمئن باش اینها اگه واقعا این کار هارو میکردن نمیومدن اینجا ها جار بزنن و در هر صورت صادرات نفت ما به اروپا در گذشته هم بسیار ناچیز بود چه برسه به الان که تازه دارن کلی زیر قیمت هم میدن اون هم در مقدار بسیار کمتر
دوست گرامی شما ظاهرا داری یک سری خبر تولید میکینی و در مقابل درخواست منابع جواب سر بالا میدی
اینکه میگی در تحلیل من تاثیری نداره خب این حرف اشتباهه چون تاثیر مستقیم افزایش فروش نفت و افزایش درامد دولت و کاهش بهای ارز و کاهش طلا در بازار داخلی هست.پس میبینی که ربط داره

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
این سایت تابناک همون قدر اطلاعاتش درسته که کیهان درسته
تولید دروغ یکی از وظایف اصلی این دوستان در تابناک است.مطمئن باش اینها اگه واقعا این کار هارو میکردن نمیومدن اینجا ها جار بزنن و در هر صورت صادرات نفت ما به اروپا در گذشته هم بسیار ناچیز بود چه برسه به الان که تازه دارن کلی زیر قیمت هم میدن اون هم در مقدار بسیار کمتر
دوست گرامی شما ظاهرا داری یک سری خبر تولید میکینی و در مقابل درخواست منابع جواب سر بالا میدی
اینکه میگی در تحلیل من تاثیری نداره خب این حرف اشتباهه چون تاثیر مستقیم افزایش فروش نفت و افزایش درامد دولت و کاهش بهای ارز و کاهش طلا در بازار داخلی هست.پس میبینی که ربط داره

اگر میگم در تحلیل تاثیری نداره ! اینه که حالا ایران با اسم زیمباوه فعالیت کنه یا تانزانیا ! در تحلیل فرقی نداره

در واقع اسم کشور مهم نیست که به چه کشوری فروخت و از چه کشوری استفاده کرد ! ..

این نکته سنجی های دوستان جالبه ... کلا عادت اکثر و شایدم تربیت ما به اینصورته که اگر طرف 1000 تا حرف درست بزنه ! و همه حرفاش به صورت کلی درست باشه ! اخرش به چیز گفتنش میچسبن و بقیه حرفاشو فراموش میکنن.

اینکه میفرمایید بنده از خودم خبر تولید میکنم .. پست قبل گفتم که لطفا دوستان از من نقل قول نگیرند .. اشتباهم رو متوجه شدم ..

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان من چند گرمی طلای 18 عیار دارم الان بفروشم یا وایسم گرون میشه ؟؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان من چند گرمی طلای 18 عیار دارم الان بفروشم یا وایسم گرون میشه ؟؟

اگر کوتاه مدت در نظر داری که بفروشی
از هفته بعد ریزشهای سنگین در پیشه احتمالا گرم 80 تومان بشه

انس که ریزشیه و دلار هم با شروع کار بورس ارز سقوط به 2000

(اما بلند مدت گرم 95 - برای 3 ماه بعد احتمالا)

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

ساعت خواب دوست گرامی
یک نگاه به تاریخ این خبر مینداختس ماله 4 ماهه پیشه.در ضمن سایت فرارو از سایتهای شناخته شده هست و خبر جهت دار مثل دوستان فارلس نیوز زیاد میده .البته نه به اون شدت اما دستش گردن لونهاست

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
اگر کوتاه مدت در نظر داری که بفروشی
از هفته بعد ریزشهای سنگین در پیشه احتمالا گرم 80 تومان بشه

انس که ریزشیه و دلار هم با شروع کار بورس ارز سقوط به 2000

(اما بلند مدت گرم 95 - برای 3 ماه بعد احتمالا)

دادا انس ١٦٨٠ هست صرفا جهت اطلاع

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
اگر ممکنه به سوال بنده حواب بدید
در سخنرانی امروز برنانکی اشاره ای به سیاست های مالی انبساطی نشد و همین امر باعث کاهش جزئی قیمت طلا شد.که از قبل هم قابل پیشبینی بود
اما چرا ناگهان دوباره قیمت اونس طلا شدیدا و نزدیک 40 دلار رفت بالا؟!

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
در سخنرانی امروز برنانکی اشاره ای به سیاست های مالی انبساطی نشد و همین امر باعث کاهش جزئی قیمت طلا شد.که از قبل هم قابل پیشبینی بود

انس داره میره بالا 1685 ارزش یورو هم که پایین اومد و دلار تقویت شد

باید انس روی 1650 باشه چه خبر شده ؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
در این سخنرانی هرچند برنانکی از عمل به موقع بانک مرکزی سخن گفت اما برعکس آنچه انتظار می رفت، نشانه ای از سیاست مالی انبساطی (در این مورد تسهیل کمی) در آینده نزدیک بروز نداد/ در پاسخ به این سخنرانی، تعداد زیادی از معامله گران آمریکایی و کانادایی در ساعات اولیه روز به دنبال خروج از بازار بودند و قیمت طلا کاهش یافت. انتظار می رود قیمت طلا فردا نیز کاهش پیدا کند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رویترز، بن برنانکی، رییس بانک مرکزی آمریکا، در سخنرانی مهمی امروز اعلام کرد که پیشرفت اقتصاد آمریکا در کاهش نرخ بیکاری کم بوده و بانک مرکزی هر زمان که لازم باشد برای تقویت اقتصاد آمریکا وارد عمل خواهد شد.
اما در این سخنرانی هرچند برنانکی از عمل به موقع بانک مرکزی سخن گفت اما برعکس آنچه انتظار می رفت، نشانه ای از سیاست مالی انبساطی (در این مورد تسهیل کمی) در آینده نزدیک بروز نداد. این امر به احتمال زیاد وال استریت و بازارهای مالی را تضعیف می کند که انتظار یک بسته پولی انبساطی را در آینده نزدیک داشت. خصوصا طلا با اجرای این سیاست افت و کاهش را تجربه خواهد کرد.بعضی طلای 1620 دلاری را در هر اونس پیش بینی می کنند.​
به گزارش اقتصاد آنلاین، در واقع وی درها را برای یک سیاست تسهیل کمی در جلسه کمیته بانک فدرال رزرو در سپتامبر و یا در آینده ای نزدیک باز کرد. بازار سخنان وی را تحلیل خواهد کرد، اما تعداد زیادی از معامله گران آمریکایی و کانادایی در ساعات اولیه روز به دنبال خروج از بازار بودند. قیمت طلا برای تحویل در ماه دسامبر به میزان 4.80 دلار در هر اونس کاهش پیدا کرد و به سطح 1652.20 دلار رسید.​
به گزارش اقتصاد آنلاین، رویترز این سخنرانی را حتی ضعیف تر از سخنرانی قبلی برنانکی در 31 جولای در جهت اجرای سیاست های پولی انبساطی دانست و اضافه کرد که دوباره برنانکی همه چیز را به داده های آتی مرتبط کرد که پیش از 12 -13 سپتامبر منتشر می شوند. بنابراین واکنش بانک مرکزی آمریکا پیش از 12-13 سپتامبر می تواند معجونی از انجام دور سوم تسهیل کمی تا عدم انجام هیچ سیاست خاصی باشد.​
در عین حال برنانکی در این سخنرانی از سیاست تسهیل کمی دفاع کرد و ریسک های مرتبط با این سیاست را کم دانست. وی اعلام کرد که این سیاست بسیار بر ایجاد رونق اقتصادی موثر است و می تواند موجب ایجاد شغل های جدید شود.​
شایان ذکر است که در پاسخ به بحران مالی سال 2007 تا 2009 فدرال رزرو نرخ های رسمی خودش را به صفر رساند و تابحال 2.3 تریلیون دلار از اوراق مالی دولتی و رهنی را خریداری کرد.​
به گزارش اقتصاد آنلاین همچنین کیتکو گزارش داد که بعد از سخنرانی بن برنانکی، رییس فدرال رزرو، قیمت های طلا در بازار آتی نیویورک نسبت به سطوح قیمتی در ابتدای روز جمعه کاهش پیدا کرد و درجا سطح معاملات با کاهش مواجه شد. سخنرانی برنانکی در جکسان هال، هیچ نشانی از اجرای سیاست های پولی غیر متعارف و جدید آمریکا نداشت اما زمینه را برای اجرای چنین سیاست هایی در آینده ایجاد کرد.

Last edited:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463

جواب رو پیدا کردم
برنانکی در سخنرانی امروزش حرفی از سیاست های انبساطی نزد.اما به خرید اوراق قرضه اشاره کرد که این به معنای تزریق دلار و درنتیجه کاهش قیمت دلار خواهد بود که موجب افزایش قیمت اونس میشه
اطلاعات تکمیلی:
مشاوره و تحلیل معاملات آتی سکه طلا و ارز
مشاوره و تحلیل معاملات آتی سکه طلا و ارز - تحلیل و پیش بینی بازار جهانی،فیزیکال و آتی طلا/ پنجشنبه 23 آگوست 2012/ کسری هاشم خانی

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
انگار وقتی مسئولین داخلی دست از حرف های تحریک آمیز برای بازار بر می دارند و چند روزی زبان به دندان می گیرند تا قیمت ها آرام بگیره
اونور دنیا میان یه چیزی می گن
مثل این که حالا حالاها قرار نیست موقعیت خوب خرید پیش بیاد
اگه فردا توی بازار معامله ای صورت بگیره احتمالا قیمت های بالای 870 رو خواهیم دید

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تو این سرگرمی جدید که هیچ کس توجهی به قیمت سکه نداره قیمت سکه میخواد رکورد قبلیشو بزنه!!!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
انگار وقتی مسئولین داخلی دست از حرف های تحریک آمیز برای بازار بر می دارند و چند روزی زبان به دندان می گیرند تا قیمت ها آرام بگیره
اونور دنیا میان یه چیزی می گن
مثل این که حالا حالاها قرار نیست موقعیت خوب خرید پیش بیاد
اگه فردا توی بازار معامله ای صورت بگیره احتمالا قیمت های بالای 870 رو خواهیم دید

بالای 870 یعنی حباب 0 !
اگر حباب قرار باشه حفط بشه ماکزیمم 850 خواهد بود

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
به علت افزایش قیمت اونس
من فکر میکنم امروز قیمت سکه افزایش نسبتا شدیدی داشته باشه
من برای امروز 850 رو پیشبینی میکنم

پ.ن:نظر شخصیمه و به هیچکس توصیه نمیکنم روش تکیه کنه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
قبلا فرمودم فروش نه اما برای خرید فعلا باید نظاره گر بازار بود. اما تحلیل من میگه خرید 835 تومن هم می تونه مناسب باشه

اونس که یه جهش کوچک داشت.

به نظر بنده قبل از پایان تابستان 900 را خواهیم داشت . قیمتی که فکر نمی کگردم این قدر سریع بهش برسیم.

بالا