jayjay4174
Registered User
- نوشتهها
- 210
- لایکها
- 16
عزیز من دولت ورشکسته نیست بلکه صنایع ایران ورشکسته اند! تا زمانی که پول نفت به دولت تزریق میشه به هیچ عنوان ما ورشکسته نمیشیم(مثل عربستان) بودجه ایران همین الان از جمع بودجه سالانه نصف کشور های اروپایی بیشتره!
در حال حاضر هم دولت داره با استفاده از کشش قیمتی ارز کسری نقدینگی از طرف نفت در بودجه ش رو جبران میکنه من به شما اطمینان میدم اگر اتحادیه اروپا همچنان از ایران نفت میخرید الان دلار رو حدود قیمت 1600 تا 1700 بود تازه بیماری هلندی اقتصاد ایران هم هست!
در مورد فواید کاهش ارزش پول هم خدمت شما عرض کنم که کاملا در اشتباه هستید! اولا ما خود کفا نیستیم که با کاهش ارزش پولمون تولید کننده تشویق به صادرات بشه اکثر کالاهای تولید داخل درصد زیادی از مواد اولیش از خارج با ارز وارد میشه پس نه تنها کاهش ارزش پول ملی با کاهش قیمت تمام شده تولید نمیشه بلکه باعث افزایش قیمت تمام شده هم میشه و ممکنه تولید کننده رو تا مرز ورشکستگی پیش ببره! ثانیا کاهش ارزش پول فقط تا حد کشش قیمت برای کالا های ضروری امکان پذیره!
دقیقا با شما موافقم کلا اقتصاد های نفتی مکانیزم کاری شان متفاوت با دیگر اقتصادها مثل ترکیه یا جای دیگر است و کاهش ارزش پول ملی هم باید پله ای صورت بگیره اگرنه این کاهش فقط و فقط کمر مردم و حتی خود تولید کننده ها رو میشکونه چون اکثر صنایع ما هم با مواد اویه خارجی محصول میسازن و گرانی ارز یعنی گرانتر شدن محصولات برای مردم.حال مگر چند درصد از این تولیدات به خارج صادر میشه؟ بعله باید از تولید داخل حمایت کرد ولی نه اینگونه باید با یک مدیریت درست و ایجاد بستر های لازم و کاهش کم کم و پله ای نرخ ارز این کار را انجام داد و نه به این صورت که در کمتر از یکسال 100درصد از ارزش پول کشور از بین برود این دیگر اسمش حمایت از تولید کننده داخلی نیست و میشود بحران و سقوط اقتصادی .کما اینکه یکی از وضظایف اصلی اقای بهمنی و بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملی است
در ضمن وضعیت ما در تولید بیسار اسفناک است و با کشور مثل چین که با کاهش مصنوعی ارز یوان درصدد کمک به تولید کنندگانش و افزایش صادرات است بسیار متفاوت است
کما اینکه الان به گفته خود اقایان با اینکه ارزش اسمی ریال کمتر شده اما صادرات ما دربخش غیر نفتی افزایش نداشته و وضع تولید کنندگان بد تر هم شده است