• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با حداقل 1$ (هر ساعت 7.5% سود به مدت 24 ساعت یعنی 180% سود روزانه ) +سند پرداخت خودم

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
آقا این سایت چطوری هست ؟
اگر موجودی صفر کنه که به درد نمی خوره که ؟!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آقا فعلا پرداخت نکرده به من از دیروز درخواست دادم تو حالت Pending رفته! در اصل باید Instant باشه. تو جدول خود سایت هم اعداد و ارقام Total Withdraw از دیشب تکون نخورده !

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خب مثه اینکه سایت سهم خودش! رو برداشته و دیگه پولی برای پرداخت نمونده!
باید منتظر بود تا سیستم ریستارت بشه و بعد زود همینجا اعلام کردم تا اگه بازم پرداختی داشته باشه زودتر جنبید و پول گرفت!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
آقا این سایت چطوری هست ؟
اگر موجودی صفر کنه که به درد نمی خوره که ؟!

اتفاقا به نظر من این سایت تنها سایت هایپ ساعتیه که به شعور مخاطباش احترام میزاره! تمامی هایپ ها اسکم میشن و هایپ های ساعتی بین چند ساعت! تا چندروز عمرشون طول میکشه!
حالا این سایت عوض اینکه این روال رو طی کنه اومده سرمایه افراد رو جمع میکنه، سهم خودش رو برمیداره، دوباره بین افراد پخش میکنه!
حالا هرکی زودتر عمل کرد پول گیرش میاد!
مسخره اس! ولی خب حداقلش اینه که بخشی از افراد ضرر میکنن نه همه!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
اتفاقا به نظر من این سایت تنها سایت هایپ ساعتیه که به شعور مخاطباش احترام میزاره! تمامی هایپ ها اسکم میشن و هایپ های ساعتی بین چند ساعت! تا چندروز عمرشون طول میکشه!
حالا این سایت عوض اینکه این روال رو طی کنه اومده سرمایه افراد رو جمع میکنه، سهم خودش رو برمیداره، دوباره بین افراد پخش میکنه!
حالا هرکی زودتر عمل کرد پول گیرش میاد!
مسخره اس! ولی خب حداقلش اینه که بخشی از افراد ضرر میکنن نه همه!
دقیقا و با توجه به این که حداکثر سرمایه گذاری هم 200$ هست و با توجه به این سیستمی که داره احتمال اسکم شدنش خیلی کم میشه چون سایت سود خودش رو میکنه در حالی که هایپ های دیگه همیشه در حال سود دادن به سرمایه گذار هستند و خودشون هیچ سودی نمیکنن و در حقیقت ضرر هم میدن واسه همینه که اسکم میشن ولی این سایت سود خودش رو از سرمایه ها ورمیداره واسه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان سایت فعلا رو هواست اگه اسکم بشه خودم نه تنها سود بلکه 1 دلارم ضرر میکنم. حالا فعلا هیچی معلوم نیست اگه دوباره Deposit Open شد و شروع به کار کرد همینجا میگم

Spiderman3

Registered User
لایک‌ها
4
خب آقا اگه بعد از باز شدن سایت و سرمایه گذاری و دوباره بستن شدن سایت، هیچ سودی نگیریم، چرا باید سرمایه گذاری کنیم خب؟
فی الواقع فرض کن الان سایت باز شد، دپوزیت کردیم، بعد 5-6 ساعت دوباره سایت بسته شد و پولمون رفت رو هوا! اونوقت چی؟ چه دلیلی داره با این شرایط منتظر باز شدنش باشیم؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
الان یه پیغام اومد

Cronex33.jpg

چیری که دستگیرم شد اینه که همونطور که Pmforlife گفت موجودی همه صفر میشه و سیستم میره ورژن 3 (الان ما ورژن 2ایم) حالا دوستانی که زبانشون خوبه یک ترجمه قشنگ بکنن ببینیم چی به چیه!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
الان یه پیغام اومد
چیری که دستگیرم شد اینه که همونطور که Pmforlife گفت موجودی همه صفر میشه و سیستم میره ورژن 3 (الان ما ورژن 2ایم) حالا دوستانی که زبانشون خوبه یک ترجمه قشنگ بکنن ببینیم چی به چیه!!
هیچی نوشته در ارتباط با داون شدن سرور و عدم اقدام از طرف اون شرکتی که ازش هاست گرفتن موجودی سیستم صفر شده و تمام پول ها خارج شده
همه اکانت ها صفر شده . در ورژن بعدی تمام ارورهایی رو که جلوگیری کردن از درست کارکردن پروژه رو درست میکنن ما هر کاری در توانمون باشه انجام میدیم تا سود تمام اشخاص رو به حداکثر برسونیم
با تشکر از شما که ما رو پشتیبانی کردید در ورژن 3 شما رو میبینیم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
تمام دیپوزیت ها و Withdraw ها صفر شدند . اما هنوز Deposit کلوزه . حساب منم کلن صفر شد:(

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
حتی شماها هم دیر وارد سیستم شدید! چون دوسه روزی از شروع به کار سایت میگذشت...
منم خوشحالم که نتونستم پول بزارم!
ایندفعه که دیپازیت باز شد هممون باید اولین کسایی باشیم که پول میزاریم.. یعنی همون ساعتای اولیه.. و برداشت هم هرچند ساعت انجام بدیم...
اینجوری میشه یه پولی کشید بیرون ازین سایت..

خود ادمینش تو یه فروم گفته بود که من جاد.گر نیستم تا براتون پول تولید کنم! تو هرمسابقه ای بلاخره چند نفر جزو نفرات آخر میشن و بازنده... اینجا هم همینجوریه.
به محض اینکه دیپازیت باز شد این تایپک رو آپدیت کنین هرکس که تونست...
اینم آدرس تایپکش تو فروم تاک گولده:
www.talkgold.com/forum/r373491-.html

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
همون الان یه سایت پیدا کردم مثله همین دقیقا ساعت 8 شب به وقت ایران ران شده اما ساعتی 6% میده. توش 3 دلار گذاشتم.فک کنم به من جواب بده!!! اگه خواستید بگید بگم آدرس سایتشو

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
حتی شماها هم دیر وارد سیستم شدید! چون دوسه روزی از شروع به کار سایت میگذشت...
منم خوشحالم که نتونستم پول بزارم!
ایندفعه که دیپازیت باز شد هممون باید اولین کسایی باشیم که پول میزاریم.. یعنی همون ساعتای اولیه.. و برداشت هم هرچند ساعت انجام بدیم...
اینجوری میشه یه پولی کشید بیرون ازین سایت..

خود ادمینش تو یه فروم گفته بود که من جاد.گر نیستم تا براتون پول تولید کنم! تو هرمسابقه ای بلاخره چند نفر جزو نفرات آخر میشن و بازنده... اینجا هم همینجوریه.
به محض اینکه دیپازیت باز شد این تایپک رو آپدیت کنین هرکس که تونست...
اینم آدرس تایپکش تو فروم تاک گولده:
www.talkgold.com/forum/r373491-.html
درسته ولی به نظر من بازم نباید ریسک زیاد کنیم و یه دفعه مثلا 200 دلار پول بذاریم , یواش یواش از مثلا 10 دلار شروع کرد و تا حداکثر 50 دلار چون درسته این سیستم ریسکش کمه ولی به هر حال هایپ هست و همه میدونن هایپ روزی 0.5% هم بوده که اسکم شده چه برسه به روزی 204% !!!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
داداش فقط پولتونو خورد به من چه :D لطفا هم از لینک من عضو شید یه چی به ما برسه

http://worldinprofit.com/?ref=moeenyz
سایتش رو دیدم ولی خطرناکه
1-پرداخت اتوماتیک نداره
2-مثل سیستم cronex نیست (مثل هایپ های معمولی هست که اگر بخواد کار کنه همش باید ضرر بده پس = کلاه بردار میشه دیر یا زود)

ادیت: ثبت نام کردم و رفرال شما شدم;) 1.77$ هم که ته حسابم بود گذاشتم ببینم چی میشه

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایتش رو دیدم ولی خطرناکه
1-پرداخت اتوماتیک نداره
2-مثل سیستم cronex نیست (مثل هایپ های معمولی هست که اگر بخواد کار کنه همش باید ضرر بده پس = کلاه بردار میشه دیر یا زود)

ادیت: ثبت نام کردم و رفرال شما شدم;) 1.77$ هم که ته حسابم بود گذاشتم ببینم چی میشه

دمت گرم اما فک کنم پرداخت اتومانیک داره ها . حالا الان درخواست میدم ببینم چی میشه

بالا