rasoulbarazandeh
Registered User
با پیزا میشه سرمایه گذاری کرد؟
آقا این سایت چطوری هست ؟
اگر موجودی صفر کنه که به درد نمی خوره که ؟!
دقیقا و با توجه به این که حداکثر سرمایه گذاری هم 200$ هست و با توجه به این سیستمی که داره احتمال اسکم شدنش خیلی کم میشه چون سایت سود خودش رو میکنه در حالی که هایپ های دیگه همیشه در حال سود دادن به سرمایه گذار هستند و خودشون هیچ سودی نمیکنن و در حقیقت ضرر هم میدن واسه همینه که اسکم میشن ولی این سایت سود خودش رو از سرمایه ها ورمیداره واسهاتفاقا به نظر من این سایت تنها سایت هایپ ساعتیه که به شعور مخاطباش احترام میزاره! تمامی هایپ ها اسکم میشن و هایپ های ساعتی بین چند ساعت! تا چندروز عمرشون طول میکشه!
حالا این سایت عوض اینکه این روال رو طی کنه اومده سرمایه افراد رو جمع میکنه، سهم خودش رو برمیداره، دوباره بین افراد پخش میکنه!
حالا هرکی زودتر عمل کرد پول گیرش میاد!
مسخره اس! ولی خب حداقلش اینه که بخشی از افراد ضرر میکنن نه همه!
هیچی نوشته در ارتباط با داون شدن سرور و عدم اقدام از طرف اون شرکتی که ازش هاست گرفتن موجودی سیستم صفر شده و تمام پول ها خارج شدهالان یه پیغام اومد
چیری که دستگیرم شد اینه که همونطور که Pmforlife گفت موجودی همه صفر میشه و سیستم میره ورژن 3 (الان ما ورژن 2ایم) حالا دوستانی که زبانشون خوبه یک ترجمه قشنگ بکنن ببینیم چی به چیه!!
درسته ولی به نظر من بازم نباید ریسک زیاد کنیم و یه دفعه مثلا 200 دلار پول بذاریم , یواش یواش از مثلا 10 دلار شروع کرد و تا حداکثر 50 دلار چون درسته این سیستم ریسکش کمه ولی به هر حال هایپ هست و همه میدونن هایپ روزی 0.5% هم بوده که اسکم شده چه برسه به روزی 204% !!!!حتی شماها هم دیر وارد سیستم شدید! چون دوسه روزی از شروع به کار سایت میگذشت...
منم خوشحالم که نتونستم پول بزارم!
ایندفعه که دیپازیت باز شد هممون باید اولین کسایی باشیم که پول میزاریم.. یعنی همون ساعتای اولیه.. و برداشت هم هرچند ساعت انجام بدیم...
اینجوری میشه یه پولی کشید بیرون ازین سایت..
خود ادمینش تو یه فروم گفته بود که من جاد.گر نیستم تا براتون پول تولید کنم! تو هرمسابقه ای بلاخره چند نفر جزو نفرات آخر میشن و بازنده... اینجا هم همینجوریه.
به محض اینکه دیپازیت باز شد این تایپک رو آپدیت کنین هرکس که تونست...
اینم آدرس تایپکش تو فروم تاک گولده:
www.talkgold.com/forum/r373491-.html
سایتش رو دیدم ولی خطرناکهداداش فقط پولتونو خورد به من چهلطفا هم از لینک من عضو شید یه چی به ما برسه
http://worldinprofit.com/?ref=moeenyz
سایتش رو دیدم ولی خطرناکه
1-پرداخت اتوماتیک نداره
2-مثل سیستم cronex نیست (مثل هایپ های معمولی هست که اگر بخواد کار کنه همش باید ضرر بده پس = کلاه بردار میشه دیر یا زود)
ادیت: ثبت نام کردم و رفرال شما شدم1.77$ هم که ته حسابم بود گذاشتم ببینم چی میشه