• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با حداقل 1$ (هر ساعت 7.5% سود به مدت 24 ساعت یعنی 180% سود روزانه ) +سند پرداخت خودم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اصل پول رو هم برمیگردونه؟ چون اگر برنگردونه سودش از اون سایت های دیگه کمتره چون کلا 114% برمیگردون که میشه حدودا ساعتی 4.6%

نه اصله پول رو بر نمیگردونه اما شما مثلا 1$ میزاری 3*37=111% سود میکنی . که بریزی تو لیبرتی میشه 10 سنت برای 1$ تو 3 ساعت بازم اگه یکم پول زیاد بزاری فک نکنم بد باشه!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خوب این world in profit فعلا میگه مشکل داره و نمیتونه که با هاست ارتباط برقرار کنه اگه اسکم بشه 50 سنت من هم میپره

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
من تو سایت green-fund.net یک ساعت پیش درخواست پرداخت دادم . تا کی باید واریز کنه؟
طبق گفته خودشون instant هست و جناب معین هم به صورت instant دریافت کرده بودن و اگر الان دیگه instant نیست یعنی مشکوک و .....

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خوب این world in profit فعلا میگه مشکل داره و نمیتونه که با هاست ارتباط برقرار کنه اگه اسکم بشه 50 سنت من هم میپره
الان مشكل هاست برطرف شده و ميتونين لاگين كنين..
اين دوره تون ك تموم شد ديگه اينوست نكنين

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
الان مشكل هاست برطرف شده و ميتونين لاگين كنين..
اين دوره تون ك تموم شد ديگه اينوست نكنين
آره برطرف شده ولی هنوز موقع لاگین خیلی طول میکشه و آخرش هم تایم اوت میده البته من 1.77$ سرمایه گذاشته بودم که تا الان 1.27$ رو گرفتم و ساعت 10 امشب هم دورم تموم میشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
green fund مشكل داره؟ پرداخت نميكنه؟ ك ثبت نام نكنم؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان Green-fund مشکوک شده پرداخت ها مییره تو حالت پندینگ منم اشتباه کردم برای بار 2وم پول گذاشتم اگه نده 3$ ام میپره

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان Green-fund مشکوک شده پرداخت ها مییره تو حالت پندینگ منم اشتباه کردم برای بار 2وم پول گذاشتم اگه نده 3$ ام میپره
يه جا خونده بودم ك اگه دستت بشكنه نبايد ري اينوست كني!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اینا همه میشه تجربه هِـــــــــــــــــــــــــــــی ...

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خوب دوستان worldinprofit اسکم شد و کلا آفلاین شد سایت , منم 1.77$ سرمایه گذاری کرده بودم که 1.66$ برگشت و 11 سنت ضرر کردم

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من موجودی سودم شده بود 1.08 دلار اما نمیتونستم برداشت کنم خوشبحال شما که حداقل ضرر نکردید من 1 دلار ضرر کردم از همون اول هم نمیتونستم برداشت کنم بر خلاف بقیه!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
مثه اینکه هممون یه مقادیری ضرر کردیم!
چطوره بیخیال این ساعتی ها بشیم؟!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
مثه اینکه هممون یه مقادیری ضرر کردیم!
چطوره بیخیال این ساعتی ها بشیم؟!!
کلا ساعتی و غیر ساعتی نداره اون غیر ساعتی ها هم برنامه بلند مدت میذارن مثلا 60 یا 90 روزه که تو وسطای این دوره هست که تازه اصل سرمایه درمیاد و بعد از اون سود میشه که اگه شانس بیاری و قبل از این که به وسطاش برسه اسکم نشه ولی اگر ریسک اون روزانه ها مثلا 50% هست ریسک این ساعتی ها 100% هست چون همون طور که خودتون میدونید با هیچ کاری نمیشه ساعتی 7% به سرمایه اضافه کرد!!!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
درسته... این ساعتی ها هم دقیقا پول افراد جدید رو بخشیش رو میدن به قدیمی ترها و بعد هم میرن... مثه بقیه..حالا اینا خیلی زودتر... ولی فکر کنم بشه از بلندمدت ها جواب گرفت...
مثلا فرض کنید کسایی رو که از روزای اول توی AVO پول گذاشتن..خب الان پولشون دقیقا دوبرابر شده...
...........
راستی cronex هم زده ورژن 3 بزودی...
زود بجنبیم چیزایی ک از دست دادیم رو تو این ورژنش بدست بیاریم حداقل!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
باز شما 1$ ضرر کردید من که فیکس 3$ ام رفت:)

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این سایت world in profit یک روز هم سرپا نموند.فکر کنم طرف یا یکم وجدان داشته که پول زیادی ندزده یا جربزه شو نداشته و ترسیده و dns ای هاست رو از پنل دامین حذف کرده و سایتو عملا خاموش کرد. من تو همش ضرر دادم تو این سایتا الان 2تا هایپ ساعتی میشناسم که تو 1 ساعت پولو 10 برابر میکنه اما میترسم کسی ضرر کنه و اعلام نمیکنم این 2 تا 5 روزه ران شدند. و سند پرداختی هم دارن ولی پولی تو این سایت نگذاشتم!

بالا