• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با حداقل 1$ (هر ساعت 7.5% سود به مدت 24 ساعت یعنی 180% سود روزانه ) +سند پرداخت خودم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بوی خیانت میده سایتش با این حال به این لینک هم یه سری بزنید
roadtorichs.com | Road To Richs | allmonitors.net

در ضمن 2 روزه که را افتاده یعنی دیگه نباید توش سرمایه گذاری کرد چون میپره پولت

بچه هایی که میخوان هایپ کار کنن بهتره با این سایت هم آشنا بشن کارش چی هست تمامه مشخصات یک سایت رو بیرون میکشه مثلا همین سایت که معرفی کرده اید ادمینش توی توکیو هست امکانش زیاد هست سه سوت بکشه بالا در ره ، هایپ های اینجوری حتما باید پرداختشون چک کنید که سریع پرداخت کنید ( که یعنی بر اساس api باشه یعنی اتوماتیک خود سایت پرداخت کنه نه صاحب سایت)

دومین مشکلش هم این هستش که برای ssl خرج نکرده یعنی خیلی امکان داره بزنه به چاک در ره

scamadviser

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
4..5 روز نیست که! یه روزه راه افتاده!
ولی منم فک نکنم پولی بزارم توش..!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
4..5 روز نیست که! یه روزه راه افتاده!
ولی منم فک نکنم پولی بزارم توش..!

منظورم مدت زمان تاسیسش نبود منظورم مدت زمان سوددهیش بود! 5 روز باید استرس بکشی که آیا اسکم میشه یا نه ؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ته دیگه! دوروز پول بده میشه 80% دیگه روز سوم 20% سوده...
(البته فک کنم دیگه تجربه میگه همون طولانی مدتا با سود کم رو بچسب که اینا همه آبه! )

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایت جدید (هایپ ساعتی) 27% به مدت 4 ساعت میده . سایت همین امروز ساخته شده . دوستانی که فردا این پست رو میخونن اینوست نکنن . دوستانی هم که الان میخونن باید بگم بهشون که اگه قدرت ریسک پذیری بسیار بالایی دارید سرمایه گذاری کنید وگرنه بیخیالش شید .

.: Paid-Fund.com :.

sewsez

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم من کلا تو فضای نت هر کاری که بشه ازش کسب درامد کرد انجام میدم ولی تا حالا تجربه جدی درباره موضوع این تاپیک نداشتم از دیگران میشنیدم که میشه یه کارایی کرد. حالا هم تصمیم گرفتم با یه سرمایه ی معینی برای تست و سرگرمی و تجربه وارد این قضیه بشم یعنی خیلی برام مهم نیست که این مقدار از سرمایه رو از دست بدم ولی خب طبیعتا ترجیح میدم که سود کنم تا ضرر. میخواستم ازتون بپرسم که برای شروع باید چی کار کنم از کجا و یا چه سایتی وارد بشم؟؟ ممنون میشم هر کدوم از دوستان تجربه و توصیه هاشون رو در اختیار من و امثال من قرار بدن

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سایت جدید (هایپ ساعتی) 27% به مدت 4 ساعت میده . سایت همین امروز ساخته شده . دوستانی که فردا این پست رو میخونن اینوست نکنن . دوستانی هم که الان میخونن باید بگم بهشون که اگه قدرت ریسک پذیری بسیار بالایی دارید سرمایه گذاری کنید وگرنه بیخیالش شید .

ساعتی ها حداکثر تا ساعتی زیر 10% میشه توش پول گذاشت بالاتر از این قبل از این که دوره تموم بشه اسکم میشه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
ساعتی ها حداکثر تا ساعتی زیر 10% میشه توش پول گذاشت بالاتر از این قبل از این که دوره تموم بشه اسکم میشه

اون ساعتیا برای 24 ساعت اند . این برای 4 ساعته . به هر حال من توصیه نمیکنم اینوست کنید .

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

سلام معین جون حداقل سرمایه گذاری چقدره و با چه حسابهایی کار میکنه و اصل پول رو بعد از پایان دوره برمیگردونه؟ بیشتر توضیح بده داداش.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ایمیلی که سایت cronex زده:

Hello, everybody!
Start 3 version of our website will be 11/07/12 at 19:00 Moscow time. In this version, mostly we serious about choosing a hosting company, so it was bought by a powerful dedicated server. Also in this version we remove reinvestment and increase the maximum deposit to $ 500 We look forward to your support and assure you that we will do everything in our power. Good luck and successful investment!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
ایمیلی که سایت cronex زده:

Hello, everybody!
Start 3 version of our website will be 11/07/12 at 19:00 Moscow time. In this version, mostly we serious about choosing a hosting company, so it was bought by a powerful dedicated server. Also in this version we remove reinvestment and increase the maximum deposit to $ 500 We look forward to your support and assure you that we will do everything in our power. Good luck and successful investment!

دمش گرم حیف که دلار نیست وگرنه 100 دلار میذاشتم :D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
آره! منم همش 3..4 دلار ته حسابمه!!! ;)
دیگه همین رو هم باید تو همون دقیقه های اول بزاریم... بلاخره 1.8 برابر میشه دیگه!!!
فردا ساعت 5.5 عصر به وقت ما استارت میخوره...
از قبلش باید به سایت لاگین کرد! :happy:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آره! منم همش 3..4 دلار ته حسابمه!!! ;)
دیگه همین رو هم باید تو همون دقیقه های اول بزاریم... بلاخره 1.8 برابر میشه دیگه!!!
فردا ساعت 5.5 عصر به وقت ما استارت میخوره...
از قبلش باید به سایت لاگین کرد! :happy:

بازم نباید ریسک کرد از کجا معلوم اینم جزئی از نقشه باشه؟ که ورژن 3 رو راه بندازه و با اعتمادی که از ورژن 1 و 2 جلب کرده اینوست های خفنی دریافت کنه و بره ؟ به هرحال جوری اینوست کنید که اگه رفت بدبخت نشید;)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
بازم نباید ریسک کرد از کجا معلوم اینم جزئی از نقشه باشه؟ که ورژن 3 رو راه بندازه و با اعتمادی که از ورژن 1 و 2 جلب کرده اینوست های خفنی دریافت کنه و بره ؟ به هرحال جوری اینوست کنید که اگه رفت بدبخت نشید;)

آدرس سایت چیه؟؟؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
یارو چه جوری همین الان 24 دلار کشیده بیرون از سایت!!!

بالا