دکتر در بین سکه هایی که الان ضرب میشه و اسکناس هایی که چاپ میشه شما کدوم ها رو پیش نهاد می کنی؟
من آشنا دارم واسم 2 بسته 500 تومنی ماهواره امید آورد
دیگه چی ازش بگیرم
دوست گرامی
ببینید سکه ها رو به صورت رول تهیه کنید . فرقی نمیکنه از هر نوع 1 رول رو بگیرید در مورد اسکاس ها لازم نیست قبلی ها رو تهیه کنید . اگه می خواهید استارت این کار رو بزنید از روزی که می خواهید شروع کنید اسکناس چاپ شده همین موقع رو تهیه کنید . دوست گلم این کار یک سرمایه گذاری هست نه کلکسیونری . :happy: . چون گذشت زمان همین ها رو ارزش دار میکنه. 500 - 1000 -2000 -5000 - 10000 همین ها
یه توضیح هم بدم درباره نحوه چگونگی جمع آوری : موقعی که باندرول اسکناس رو تحویل میگیرید دقت کنید که به هیچ عنوان گوشه ها و کناره ها کثیفی و یا چروک خوردگی نداشته باشه همچنین اسکناس رو و پشت و حتی خود کاغد باندرول به اصطلاح عامیانه یعنی باید لای زر ورق باشه![]()
دوستان اگه میخواید با این مسائل بیشتر اشنا شید یه سر برید فردوسی تا چهارراه استانبول ! یا برید منوچهری
اونجا کلیت قضضیه دستتون میاد !
من یه دوست دارم از بچگی اسکناس و تمبر جمع میکنه ! هر موقع حقوقشو میگیره یا پولی دستش میاد میره خرید :دی ! باید عاشق اینکار باشید تا طولانی مدت بتونید دنبال کنید این کار رو !
البته برای علاقه اینکارو میکنه و نه برای سود ! اسکناس تمام کشور هارو داره ! یه موقع اسکناساش رو نگاه میکنم اسم کشور رو که ازش میپرسم میبینم تا حالا به گوشم نخورده :دی
کسایی که تو شهرستان هستن چی؟
6-7 سال پیش تو یه مجله کامپیوتری نوشته بود 100 دیناری عراق تو ebay نزدیک 100 دلار خرید و فروش میشه. اون موقع آشنایی زیادی با ئی نداشتم .. منم به امید اینکه بتونم بفروشمش یه 100 دیناری نگه داشتم. :دی
چند روز پیش رفتم سایت ئی بی دیدم قیمتش 2 دلاره . هه
منم تو یه سایت دیده بودم. فلان دویست تومنی با شماره سریال فلان چند صد هزار تومن ارزش داره.
چند سال پیش هم تو یه مجله نوشته بودن 100 دیناری عراق مال زمان صدام تو ebay چند صد دلار خرید و فروش میشه. نمیدونم چقدر واقعت داشت
fuuuuuuuu
الان خودم تو ebay سرچ کردم ارزشش 2 دلاره
IRAQ 100 IRAQI DINARS P 87 2002 SADDAM OLD BAGHDAD UNC NOTE | eBay
@ استارتر چند مثال دیگه بزن.
بانک مرکزی برای سالگرد انقلاب سکه طلا و نقره ضرب کرد. کسی میدونه قیمت سکه نقرش چنده و کجا میفروشن؟
(ضمنا اگر کسی داره و میخواد بفروشه قیمت رو پی ام کنه)
والا شهرستان رو خبر ندارم !
ولی یه کجله بین المللی هست که سالی یک بار چاپ میشه ! من یه بار دانلود کردم مال سال 2010 رو ! یادمه 500-600 صفحه بود ! خیلی قشنگ بود ! پول همه کشورهارو میاد با عکس توضیح میده ! از پول زمان رضاشاه بگیر تا اخرین اسکناسی که تو اون کشور چاپ شده ! تمامی اسکناس ها با هر رقمی !!!!!
الان یادم نمیاد اسم مجلش رو ! میگردم اسمش رو پیدا کردم میگم اینجا
با سلام به دوست عزیز منظور از ایراد ضربی چیست
و بعد مثلا 50 تا سکه 50 ریالی سال 1383 از چند تا چند است . و از کجا بفهمیم وقتی از چند تا چند است باید به چه قیمتی بفروشیم .
و ایا در شهرستان ها هم این گونه مکان های است یا نه . برای خرید و فروش
دوستان عزیز اسکناس جفت یعنی چند تا یعنی 2 تا و بعد سریال اگر پشت سر نباشد چی .
و در اخر سکه چی مثلا سکه مال سال 1383 50 ریالی قیمتش چنده . چون اونا دیگه شماره سریال ندارند .