• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری بلند مدت خرید اسکناس ریال و سکه ضرب ایران

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
از dr عزیز کمال تشکر رو دارم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از dr عزیز کمال تشکر رو دارم

سالاری
4xvim2p.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پس این تایک درباره اسکانسهای جدید (در حال چاپ) هست
دکستر جان یه تاپیک هم درباره اسکناس و سکه های قدیمی (ارزششون و خرید و فروش و...) هم بزن

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
جدی!!!!!!!! :eek:یعنی من که الان یه باندرول 10 تومنی و یه باندرول 20 تومنی دارم پولدارم؟:blink: بازم خداروشکر این پولا یجا بدرد خورد:D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جدی!!!!!!!! :eek:یعنی من که الان یه باندرول 10 تومنی و یه باندرول 20 تومنی دارم پولدارم؟:blink: بازم خداروشکر این پولا یجا بدرد خورد:D

نه در اون حد که میلوین بیارزه :p . در ضمن دوست عزیز تاپیک فان نیست و کاملا واقعی هست اگر تهران هستید یک سر به منوچهری بزنید هر چی دلال بشما گفت به ارزش اون 50% اضافه کنید .

پس این تایک درباره اسکانسهای جدید (در حال چاپ) هست
دکستر جان یه تاپیک هم درباره اسکناس و سکه های قدیمی (ارزششون و خرید و فروش و...) هم بزن

نه تیام لازم نیست

واسه همین یه تاپیک دارم حرف میخورم کافیه :eek: طرف هیچی نمیدونه ده بار اون تاپیک رو لابلای پست هاش این تاپیک رو کوت کرده و اراجیف نوشته . در ضمن برای جمع آوری اسکناس های چاپ قدیم بر فرض سال 59 با مهر سورسارژ بالای اگه کسی بخواد همه اسکناس های اون موقع رو بخره و جمع کنه بالای 70 میلیون باید سرمایه بزاره :دی بعدا میان یه انگ دیگه میچسبونن که من فلان بسارمتازه این فقط 1 سالش هست . خدا نیامرزه اون بی شرفی که سال 90 این جور گه کاری عمیق کرد توی بازار ارز و سکه که این قدر ما الان کارشناس سیاسی و اقتصادی داریم :ذی .

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
کسی قیمت حدودی اینا که میگم رو داره؟ ( همشون نو و تا نخورده هستند)
۱۰ تا اسکناس ۱۰۰ ریالی
۵ تا اسکناس ۲۰۰ ریالی
۲ تا اسکناس ۱۰۰۰ ریالی

Sent from my iPad using Tapatalk

reza1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز همون 1 دسته اسکانس 100 تایی نو (یک باندرول) که از شعبه رو میگیرید همون رو میگم والا . امسال به محض اینکه اسکناس جدیدی چاپ شه نمونش رو توی همین تاپیک میذارم و حتی شعبه ای که گرفتم رو که شما هم اقدام کنید . در مورد نوعش میشه اسکناس هایی که برای دفعه اول وارد چرخه سیستم بانکی میشن . اسکناس هایی که جاگزین هستن در سال از روی شماره سریالشون و به 8 سری چاپ وارد چرخه بانکی میشن که اولین سری اواخر اردیبهشت هست .
در مورد بخش دوم سوال شما بله دقیقا . سرعتش ارزش افزودش بین 4 تا 5 برابر باندرول های دیگه هست .

دوست عزیز شعبه هایی که این روزا اسکناس های یاندرول عرضه میکنن ، کدوما هستن ؟ چه موقع باید مراجعه کنیم ؟

amione

Registered User
لایک‌ها
30
استارتر عزیز خدا صبرت بده
یه سوالم من دارم اینکه اگه باند رول (پلاستیکه تا اونجا که اطلاع دارم) 10 تا بسته یعنی 1000 تا اسکناس رو باهم جمع کنیم آیا ارزشش بیشتره یا نه دیگه همون یه بسته جدای 100 تایی اسکناس تر و تازه و ... آخرشه؟
مثلن یه (بزار پک بگم بهشون) بسته 10 بسته ای (که هر بسته خودش صدتاس) که با پلاستیک دور تا دورش محفوظ شده مثلن این اسکناس های 10 تومانی مدرس حدودن ارزشش چقدر می تونه باشه یا اصن مشتری نداره و باید بسته بسته فروخته شه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز شعبه هایی که این روزا اسکناس های یاندرول عرضه میکنن ، کدوما هستن ؟ چه موقع باید مراجعه کنیم ؟

دوست عزیز شعبه های سرپرستی و یا شعب درجه 1 همه بانک ها عرضه میکنن . از لحاظ نوع بانک فرقی نداره عزیز جان . به محض اینکه اولین پارت سال 91 بیاد همین جا عرض میکنم ;)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
استارتر عزیز خدا صبرت بده
یه سوالم من دارم اینکه اگه باند رول (پلاستیکه تا اونجا که اطلاع دارم) 10 تا بسته یعنی 1000 تا اسکناس رو باهم جمع کنیم آیا ارزشش بیشتره یا نه دیگه همون یه بسته جدای 100 تایی اسکناس تر و تازه و ... آخرشه؟
مثلن یه (بزار پک بگم بهشون) بسته 10 بسته ای (که هر بسته خودش صدتاس) که با پلاستیک دور تا دورش محفوظ شده مثلن این اسکناس های 10 تومانی مدرس حدودن ارزشش چقدر می تونه باشه یا اصن مشتری نداره و باید بسته بسته فروخته شه؟

خواهش میکنم دوست عزیز :happy: این کار نهایت قیمت ارزشش بر روی صد اسکناس بسته میشه . دقت کنید اسکانس رو نباید داخل پلاستیک نگهدای کنید چون باعث زرد شدن اسکناس میشه و همچنین در صورت تعریق باعص چروک شدن اسکناس میشه . از 3 سال پیش هم تمام اسکناس های ایران دیگه روی کاغذ چاپ نمیشه ;) و بیس اون پنبه هست . دقیقا مثه دلار :دی . به خاطر طول عمر بالاتر . دادا اون 10 تومانی مدرس بسته سال چاپ و امضاهاش کلی ارزش داره . ببینید همون جور که عرض کردم فول قیمت بر اساس یک بسته صد تایی سنجیده میشه

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
بنده هم 5 تا سکه از زمان مظفرالدین شاه دارم! :دی
کنجکاو شدم راجع به این مسئله
در مورد نگه داری سکه و اسکناس یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟ مثلا تو رشت که هوا مرطوبه چی کنیم خراب نشه؟
ممنون

Last edited:

reza1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
بنده هم 5 تا سکه از زمان مظفرالدین شاه دارم! :دی
کنجکاو شدم راجع به این مسئله
در مورد نگه داری سکه و اسکناس یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟ مثلا تو رشت که هوا مرطوبه چی کنیم خراب نشه؟
ممنون

سلام ، جناب سکه هاتون رو مشخصاتشونو میشه لطف کنید تا قیمت گذاری بشه و اگه قصد فروش دارید بنده خریدارم ، لطفا جهت خرید یا مشاوره با بنده تماس بگیرید 09367832090

reza1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش میکنم دوست عزیز :happy: این کار نهایت قیمت ارزشش بر روی صد اسکناس بسته میشه . دقت کنید اسکانس رو نباید داخل پلاستیک نگهدای کنید چون باعث زرد شدن اسکناس میشه و همچنین در صورت تعریق باعص چروک شدن اسکناس میشه . از 3 سال پیش هم تمام اسکناس های ایران دیگه روی کاغذ چاپ نمیشه ;) و بیس اون پنبه هست . دقیقا مثه دلار :دی . به خاطر طول عمر بالاتر . دادا اون 10 تومانی مدرس بسته سال چاپ و امضاهاش کلی ارزش داره . ببینید همون جور که عرض کردم فول قیمت بر اساس یک بسته صد تایی سنجیده میشه

دوست عزیز خبری از بانک هایی که این اسکناس های نو رو ارائه میدن نشد ؟ ممنون

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
20 تومنی(200 ریالی) سری 335310 ارزشی داره ؟

پشت : مقبره ابن سینا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز خبری از بانک هایی که این اسکناس های نو رو ارائه میدن نشد ؟ ممنون

دوست گرامی هنوز سری جدیدی چاپ نشده
i298960_ddd.gif

20 تومنی(200 ریالی) سری 335310 ارزشی داره ؟

پشت : مقبره ابن سینا

10000% خیلی هم داره :eek: ولی قیمتش مستقیم به شرایط فیزیکیش مربوط هست دادا
i298960_ddd.gif

faww

Registered User
لایک‌ها
6
واییییی چه تاپیکه باحالی......

من کلکسیون سکه و پول از تمامی دوره ها و تمامی کشور هارو دارم

خیلی تاپیک باحالیه....یعنی اینارو میشه فروخت؟؟؟؟؟؟

از بابای بابای بابابرزگمم پول به دستم رسیده همه ی پولارو نوی نو دارم تا هم نخردن

اینم یه سری از پولام ... سکه که تا دلت بخواد از هر تاریخی بگی دارم....

ببخشید همش روش نوشتم Faww گفتم یه سری مشکلات بعدا پیش نیاد

NUc0X.jpg

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دادا اون 1000 تومنی و 20 تومنی خفن ارزشمند هست . متاسفانه شخصی که بتونه دقیقا قیمت بذاره رو والا واسه این نوع اسکناس ها سراغ ندارم ولی اونا رو لای زرورق نگه دار

faww

Registered User
لایک‌ها
6
آره زیر شیشه مات میذارم همیشه...مر30...اگه ارزشش رو پیدا کردی یا یکی که بخواد بخره...من زیاد دارم...بهم خبر بده ممنونت میشم

بالا