جدی!!!!!!!!یعنی من که الان یه باندرول 10 تومنی و یه باندرول 20 تومنی دارم پولدارم؟:blink: بازم خداروشکر این پولا یجا بدرد خورد
![]()
پس این تایک درباره اسکانسهای جدید (در حال چاپ) هست
دکستر جان یه تاپیک هم درباره اسکناس و سکه های قدیمی (ارزششون و خرید و فروش و...) هم بزن
دوست عزیز همون 1 دسته اسکانس 100 تایی نو (یک باندرول) که از شعبه رو میگیرید همون رو میگم والا . امسال به محض اینکه اسکناس جدیدی چاپ شه نمونش رو توی همین تاپیک میذارم و حتی شعبه ای که گرفتم رو که شما هم اقدام کنید . در مورد نوعش میشه اسکناس هایی که برای دفعه اول وارد چرخه سیستم بانکی میشن . اسکناس هایی که جاگزین هستن در سال از روی شماره سریالشون و به 8 سری چاپ وارد چرخه بانکی میشن که اولین سری اواخر اردیبهشت هست .
در مورد بخش دوم سوال شما بله دقیقا . سرعتش ارزش افزودش بین 4 تا 5 برابر باندرول های دیگه هست .
دوست عزیز شعبه هایی که این روزا اسکناس های یاندرول عرضه میکنن ، کدوما هستن ؟ چه موقع باید مراجعه کنیم ؟
استارتر عزیز خدا صبرت بده
یه سوالم من دارم اینکه اگه باند رول (پلاستیکه تا اونجا که اطلاع دارم) 10 تا بسته یعنی 1000 تا اسکناس رو باهم جمع کنیم آیا ارزشش بیشتره یا نه دیگه همون یه بسته جدای 100 تایی اسکناس تر و تازه و ... آخرشه؟
مثلن یه (بزار پک بگم بهشون) بسته 10 بسته ای (که هر بسته خودش صدتاس) که با پلاستیک دور تا دورش محفوظ شده مثلن این اسکناس های 10 تومانی مدرس حدودن ارزشش چقدر می تونه باشه یا اصن مشتری نداره و باید بسته بسته فروخته شه؟
سلام
بنده هم 5 تا سکه از زمان مظفرالدین شاه دارم! :دی
کنجکاو شدم راجع به این مسئله
در مورد نگه داری سکه و اسکناس یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟ مثلا تو رشت که هوا مرطوبه چی کنیم خراب نشه؟
ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز :happy: این کار نهایت قیمت ارزشش بر روی صد اسکناس بسته میشه . دقت کنید اسکانس رو نباید داخل پلاستیک نگهدای کنید چون باعث زرد شدن اسکناس میشه و همچنین در صورت تعریق باعص چروک شدن اسکناس میشه . از 3 سال پیش هم تمام اسکناس های ایران دیگه روی کاغذ چاپ نمیشهو بیس اون پنبه هست . دقیقا مثه دلار :دی . به خاطر طول عمر بالاتر . دادا اون 10 تومانی مدرس بسته سال چاپ و امضاهاش کلی ارزش داره . ببینید همون جور که عرض کردم فول قیمت بر اساس یک بسته صد تایی سنجیده میشه
دوست عزیز خبری از بانک هایی که این اسکناس های نو رو ارائه میدن نشد ؟ ممنون
20 تومنی(200 ریالی) سری 335310 ارزشی داره ؟
پشت : مقبره ابن سینا
10000% خیلی هم دارهولی قیمتش مستقیم به شرایط فیزیکیش مربوط هست دادا
![]()