• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری بلند مدت خرید اسکناس ریال و سکه ضرب ایران

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
والا ما هم خیلی داشتیم

سکه و اسکناس زمان شاه هم داشتیم اون زمون بعد انقلاب بردیم بازار هیچکس نخرید گفتن اگه اینا رو از دستتون بگیرن براتون گرون تموم میشه ماهم تمامش رو سوزوندیم.
از این اسکناس ها که میگی هم داشتم ولی اینا رو هم به خاطر حرف این و اون به فنا دادم ; هی گفتن بدرد نخور هست تا کی میخوایی نگهشون داری :(

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ما هم یک آلبوم داریم تمام پولهای همه کشورها هستش بعدم پول ایران زمان شاهم داریم .
یعنی من الان دیگه 1 ثروتمندش دم .
ولی خوب از اونجایی که من شانسسسسسسسسسس ندارم الان بریم بازار مفتم ازمون نمیخرن .اصلا نمیفروشممممممممم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ما هم یک آلبوم داریم تمام پولهای همه کشورها هستش بعدم پول ایران زمان شاهم داریم .
ولی خوب از اونجایی که من شانسسسسسسسسسس ندارم الان بریم بازار مفتم ازمون نمیخرن .اصلا نمیفروشممممممممم

همش چند؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من با هوشم .
الان استارتر میاد میکشه منو .
میگه اسپم میدین

وایسا نگاه کنم ببینم اسپمر پایه ست یا نه.

ادیت: اسپمر از خودمونه پایه ست اسپم کن عین خیالت نباشه
28958_s207.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

28958_s207.gif

نه عمو ناراحت میشه الان کجاست بیاد یه کم قیمت ارزو بده به ما و ببینیم نرخ چی میده بعد من بهت میفروشم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سکه های قدیمی ایرانی ارزش دارن یا ن؟

سکه دوست عزیز در حالت باندرول ارزش دار هست :happy:

سلام آقای موذنی
یه سوال؟
سال چاپ اسکناس رو چجوری باید تشخیص داد؟
الان این شماره سریال رو فرض بگیرید
37/9
850295

مرسی:)

دوست گلم باید یه عکس ازش بزاری چون از روی امضاهاش میشه دقیقا تاریخ چاپ اسکناس مربوطه رو گفت

حالا جناب موذنی پول نو دسته ای مثلا 100 تومنی 200 تومنی و 500 تومنی و سکه از کجا میشه گیر آورد بخریم انبار کنیم :D

سعادت جان سلام

برای 100 تومنی و 200 تومنی فقط می تونی توی منوچهری پیدا کنی اونم بسته سال چاپ و نوع امضاهاش قیمتاش متغیر هست و گاهی یک دسته 100 تومنی تا 200 هزار تومن قیمت داره . 500 تومن هنوز چاپ میشه :دی البته با پشت زمینه ماهواره امید . اگر بانک آشنا داشته باشی می تونی بگیری . تا میتونی بگیر چون به زودی چاپ 500 تومن متوقف میشه :(

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا ما هم خیلی داشتیم

سکه و اسکناس زمان شاه هم داشتیم اون زمون بعد انقلاب بردیم بازار هیچکس نخرید گفتن اگه اینا رو از دستتون بگیرن براتون گرون تموم میشه ماهم تمامش رو سوزوندیم.
از این اسکناس ها که میگی هم داشتم ولی اینا رو هم به خاطر حرف این و اون به فنا دادم ; هی گفتن بدرد نخور هست تا کی میخوایی نگهشون داری :(

داداشی اشتباهی بس بزرگ کردی :(

هورسا جان سلام

بسته به نوع اسکانس و نگهداریش کلی می تونه ارزش داشته باشه . ببین دوست عزیز بازار اسکناس های خارجی در ایران بسیار ضعیف هست و جای فروش این نوع کالا ها روی اینترنت هست . اگر بتونی چند تا عکس بزاری بسیار ممنون میشم . :happy:

28958_s207.gif

2296.gif
عمو کجا بودی :دی

نه عمو ناراحت میشه الان کجاست بیاد یه کم قیمت ارزو بده به ما و ببینیم نرخ چی میده بعد من بهت میفروشم

صاحب اختیارید :happy: تاپیک متعلق به شماست :دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا جان سلام

بسته به نوع اسکانس و نگهداریش کلی می تونه ارزش داشته باشه . ببین دوست عزیز بازار اسکناس های خارجی در ایران بسیار ضعیف هست و جای فروش این نوع کالا ها روی اینترنت هست . اگر بتونی چند تا عکس بزاری بسیار ممنون میشم . :happy:

سلام عزیز خسته نباشی .حتما اگه شد عکس میذارم

2296.gif
عمو کجا بودی :دی

صاحب اختیارید :happy: تاپیک متعلق به شماست :دی[/QUOTE]

مرسی شما لطف دارین .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
این موضوع اسکناس قدیمی بیشتر یه موضوع مربوط به کلکسیون داری هست دیگه ، درسته ؟ یعنی اشخاصی که برای اینها پول میدن آدمهای کلکسیونر هستن ، درست متوجه شدم ؟

من آشنا دارم تو بانک ، غیر از 500 تومنی دنبال چه چیز دیگه ای باشم ؟:D
اسکناس قدیمی رو چطور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟
فروش توی ebay رو هم اگه یه توضیحات کلی بفرمایید ممنون میشم. از موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنیم ...
127fs3556139.gif

.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این موضوع اسکناس قدیمی بیشتر یه موضوع مربوط به کلکسیون داری هست دیگه ، درسته ؟ یعنی اشخاصی که برای اینها پول میدن آدمهای کلکسیونر هستن ، درست متوجه شدم ؟

من آشنا دارم تو بانک ، غیر از 500 تومنی دنبال چه چیز دیگه ای باشم ؟:D
اسکناس قدیمی رو چطور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟
فروش توی ebay رو هم اگه یه توضیحات کلی بفرمایید ممنون میشم. از موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنیم ...
127fs3556139.gif

.

نه دیگه دادا تاپیک رو کلا اشتباه متوجه شدی :دی زیر خاکی جمع نمیکنیم شما از همین امروز می تونید اسکناس های چاپ همین امسال رو نگهداری کنی و به صورت باندرول بخری .
اگه آشنا داری که 80% کار انجام شده هست :دی نه لازم نیست همین الان استارت بزن
به راحتی دوست گلم با یک دستگاه تشخصی اسکناس میشه متوجه شد .
توی این کار بالا ترین سود رو میتونید Ebay ببرید یه سرچ داخل Ebay بکنید با این موضوع 10000 Riyal Iranian riyal :دی ببینید چه چیزهایی میبینید با چه قیمت هایی :blink:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
نه دیگه دادا تاپیک رو کلا اشتباه متوجه شدی :دی زیر خاکی جمع نمیکنیم شما از همین امروز می تونید اسکناس های چاپ همین امسال رو نگهداری کنی و به صورت باندرول بخری .
اگه آشنا داری که 80% کار انجام شده هست :دی نه لازم نیست همین الان استارت بزن
به راحتی دوست گلم با یک دستگاه تشخصی اسکناس میشه متوجه شد .
توی این کار بالا ترین سود رو میتونید Ebay ببرید یه سرچ داخل Ebay بکنید با این موضوع 10000 Riyal Iranian riyal :دی ببینید چه چیزهایی میبینید با چه قیمت هایی :blink:

1-به صورت باندرول منظور چیه ؟ یه بسته کامل (یحتمل 100 تایی؟)با شماره های پشت سر هم ؟
2-متوجه نمیشم ، اگه بعلت قدمت تاریخیش بها نداره پس ارزشش بخاطر چیه ؟ اصلا کیا همچین پولهایی بابت این اسکناسها میدن ؟ عاشق چیه اسکناس های قدیمی هستن ؟
23emu.gif

یه سوال مبتدیانه : روم به دیفال بعد از اینکه با یه نفر معاملون شد اون ور دنیا با چی براش میفرستیم ؟ اسم DHL به گوشم خورده ....

.

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
داداش راسته که میگن 5 تومنی ها 1359 طلاست؟
من یه عالمه دارم چند میشه فروختشون ؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
تاپيك فان جالبي هستش . خوب كاري نداره چرا دنبال ايبي و مشتري خارجي بريد ؟! هر كي داشت به همين استارترمون ( دكتر ) بفروشه ديگه اونم خودش كه ميگه مشتري ملياردي براشون سراغ داره پس دردسرشم كمتره برا همه

golestanonline

Registered User
لایک‌ها
0
یه دست فروش سکه های قدیمی و قبل سال 57 رو دونه ای 100 تومن میداد . بهش گفتم خودتون چند میخرین ، گفت خودمون کیلویی میخریم :blink::lol:

REZA-NADERI

Registered User
لایک‌ها
0
up.................................

Last edited:
بالا