AMIN-MOGHADDAM
Registered User
نظری ندارم عزیز هر جور خودتون فکر میکنین
من دو دفعه قبل برای 3 نفر از اشناها ثبت نام کردم هیچکدوم چیزی در نیومد براشون
سری های قبل ماشین های پر سود مثل ۲۰۷ میزدید ؟
نظری ندارم عزیز هر جور خودتون فکر میکنین
من دو دفعه قبل برای 3 نفر از اشناها ثبت نام کردم هیچکدوم چیزی در نیومد براشون
سری قبل پارس و سمند میزدمسری های قبل ماشین های پر سود مثل ۲۰۷ میزدید ؟
حسنک به مکتب نمی رفت وقتی می رفت جمعه می رفتثبت نام تمام شده الان برا یکی خواستم ثبت نام کنم دیگه صفحه لیست ماشین ها نمی یاد
ثبت نام تمام شده الان برا یکی خواستم ثبت نام کنم دیگه صفحه لیست ماشین ها نمی یاد
اقا ۵۰درصد اول کار بگیرن که اینطوری قیمت خرید از الان مشخص میشه، اینطوری تیبایی که من برای پدرم نوشتم و تقریبا ۳۶ دادم همون ۷۷ فعلی تموم میشه درحالی که اگه عمری باشه باشن باشیم من روی ۱۴۰ ۵۰ ذهن را اماده کردم.تحویل 3 ماهه کل مبلغ رو همون اول میگیرن و 3 ماه بعد ماشین رو میدن ولی سند رو 1 سال بعد میدن که تا 1 سال نتونی ماشین رو بفروشی
اونجایی که قرمز کردی برای پیش فروش یکساله ها هست که 50 درصد مبلغ رو اول میگیرن و موقع تحویل هم بقیشو میگیرن
پ ن : کارشناس بخشنامه های خودرو شدم ها
همزمان در دو طرح سایپا و ایرانخودرو نمیشه شرکت کرد درسته؟
والا من جفتشو نوشتم کد رهگیری هم دادن بهمپس برای ما چطوری ثبت نام شده
شاید با دو تا شماره همراه
اره
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا من جفتشو نوشتم کد رهگیری هم دادن بهم
والا من جفتشو نوشتم کد رهگیری هم دادن بهم
اقا ۵۰درصد اول کار بگیرن که اینطوری قیمت خرید از الان مشخص میشه، اینطوری تیبایی که من برای پدرم نوشتم و تقریبا ۳۶ دادم همون ۷۷ فعلی تموم میشه درحالی که اگه عمری باشه باشن باشیم من روی ۱۴۰ ۵۰ ذهن را اماده کردم.
دردسر نخواهد شد ؟
مطمئن باش هیچ کس انقدر خوش شانس نیست تو جفتش برنده شه ،که بعدش مشکل ساز شه بگن تو جفتش شرکت کردی پس تقلب کردیبنده اصلا توجه نکرده بودم
برای هر دو ثبت نام کردم
بعد دیدم تذکر داده
اره اعلام کردن کسس سایپا نوشته باشه از ایرانخودرو حذف میشه رفتم سایپا انصراف دادمبنده اصلا توجه نکرده بودم
برای هر دو ثبت نام کردم
بعد دیدم تذکر داده
اره اعلام کردن کسس سایپا نوشته باشه از ایرانخودرو حذف میشه رفتم سایپا انصراف دادم
یکی از پیجای فعال خودرو تو اینستا زده بودکجا اعلام کرد
الان؟
دوستان یک سوال الان من یکی رو پیدا کردم 10 تومن میگره اسمت تو قرعه کشی در میاد!!!
اونم پولو بعد از در اومدن اسمت میگیره.
جریان چیه؟ قرعه کشی رو چه نهاد یا ارگانی انجام میده؟
دیگه مهمترین تضمینش گرفتن پول بعد در اومدن بود.چند تا تضمین برات اورده که بدونی راست میگه یا سر کارت گذاشته ؟
اگر اینطوری بود برای خودش مینوشت ۲۰۰ م ب جیب میزد !