masoudrejae
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 191
جالبه هنوز زذه در حال بررسی فکر کنم منتظرن ملت بخوابن بعد بگن برنده نشذید
جالبه هنوز زذه در حال بررسی فکر کنم منتظرن ملت بخوابن بعد بگن برنده نشذید
منم برنده نشدم سریع رفتم سایپا تیبا ۲ نوشتم خخخخ یعنی مسخره بازیا خخخ
مگه ماشینم میدن که محروم کنن؟وقتی سایتش بازه برای ثبت نام اونم برنده نشدم چ اشکالی داره،اینا از قصدی باز گذاشتن که امارشون بره بالا میتونستن دیروز ببندن دگ، خیلیا مثل من این کارو کردن دستشون تو تقلب بازتر بشهسایپا تا کی ثبت نام داره ؟
محرومت نکنن ؟
مگه ماشینم میدن که محروم کنن؟وقتی سایتش بازه برای ثبت نام اونم برنده نشدم چ اشکالی داره،اینا از قصدی باز گذاشتن که امارشون بره بالا میتونستن دیروز ببندن دگ، خیلیا مثل من این کارو کردن دستشون تو تقلب بازتر بشه
من بابام ۶۰ سالشه ی دونه تیبا داره من ماشین ندارم بعد با دوست دخترم حاضرم پیاده برم بیرون ولی با تیبا نرم،یک چی میگم واقعا راستشو بگید کدام از شمایی که ثبت نام می کنید واقعا ماشین لازم دارید یا شما هم می خواهید سود کنید ؟
یعنی واقعا این همه از مردم تو خانوادشون یک ماشین ندارند؟
یه سری ندارن مثل همکارم، یه سری دارن دنبال سودن مثل دوستم، یه سری دارن اما ماشینشون عملن اسقاطه (پراید ۶۰۰هزار کارکرد) مثل خودمیک چی میگم واقعا راستشو بگید کدام از شمایی که ثبت نام می کنید واقعا ماشین لازم دارید یا شما هم می خواهید سود کنید ؟
یعنی واقعا این همه از مردم تو خانوادشون یک ماشین ندارند؟
همون تیبا الان ۱۶۰ میلیونهمن بابام ۶۰ سالشه ی دونه تیبا داره من ماشین ندارم بعد با دوست دخترم حاضرم پیاده برم بیرون ولی با تیبا نرم،
دخترایی که به موتور راضی ان کجا پیدا میشن؟همون تیبا الان ۱۶۰ میلیونه
دخترا دیگه به موتورم راضین
دخترایی که به موتور راضی ان کجا پیدا میشن؟
اپاچی که جوره.ان اس 200 هم دارم سفید مشکی اش رویه آپاچی بگیر بیا کرج.
گوهردشت - باغستان
برو تو گروه های مافیا پر دخی یا پارتی هایی که این دهه 80 یا میگیرن.فقط کافیه پول سیگار و ع*رق داشته باشی + بنزین
تِمام
عزیزم دختر داریم تا دختر شما اگه برای شخصیت خودت احترام قائل باشی هیچ وقت با دختر ۲ زاری نمیچرخیهمون تیبا الان ۱۶۰ میلیونه
دخترا دیگه به موتورم راضین