• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
کم کم قیمت ها داره نزدیک به قیمت کارخونه میشه. یعنی من خودم ماشین دارم گفتم یه ماشین تو قرعه کشی برنده شم و ماشینه خودمو بفروشم و مثلا 80 درصد سود کنم. الان بعد از چند سری قرعه کشی که قیمت کارخونه رفته بالا و قیمت بازار اومده پایین ، سود داره میرسه مثلا به سی چهل درصد. یکم دیگه بگذره دیگه نمی صرفه.

من یه دوربین میخاستم بخرم با دلار 20 تومن قیمتش ده میلیون بود. تا 17 میلیون هم رسید. الان با دلار 25 تومنی قیمتش 15 میلیونه. اگه دلار رسید به بیست تومن و قیمت اون دوربین مثلا شد یازده تومن میام اینجا اعلام میکنم که قیمتا بر اساس دلار داره میاد پایین.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
نمیدونم چرا اصرار داری که قیمتها درست نیست و کم نشده..ولی چیزی که مشخصه قیمتهایی که زدم قیمتهای روز بازار هست.
حالا تا چند روز آینده که قیمتهای جدید اومد با قیمتهای امروز مقایسه میکنیم ببینیم وضعیتشون چطور شده..
فروشنده هم با قیمتهای اعلامی وجود داره.
حالا اگه من بهت بگم امروز 15 تا پراید 131 صفر با هم به قیمت هر عدد 85 تومن فروخته شده میگی این قیمت وجود نداره
اصراری نیست. من خریدارم. کو؟ با قیمت هایی که شما گفتی که کلا نیست حتی 20 بالاترش

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
[emoji837]قیمت انواع خودروهای در بازار‌ آزاد:

[emoji1130]1399/09/06

[emoji842]️سایپا 131: 90 میلیون تومان
[emoji842]️سایپا151: 98 میلیون تومان
[emoji842]️سایپا111: 104 میلیون تومان
[emoji842]️تیبا: 105 میلیون تومان
[emoji842]️تیبا2: 110 میلیون تومان
[emoji842]️تیبا 2 پلاس: 120 میلیون تومان
[emoji842]️ساینا: 118 میلیون تومان
[emoji842]️کوییک دنده ای: 125 میلیون تومان
[emoji842]️کوییک R دنده ای: 134 میلیون تومان
[emoji842]️وانت زامیاد: 205 میلیون تومان
[emoji842]️وانت زامیاد گازسوز: 225میلیون تومان
[emoji842]️وانت زامیاد دیزل: 248 میلیون تومان
[emoji842]️چانگان: 485 میلیون تومان
[emoji842]️کیا سراتو 2000: 750 میلیون تومان
[emoji842]️سیتروئن سی تری: 840 میلیون تومان
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ : 160
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : 225
پژو ۲۰۶ صندوقدار: 215
پژو ۲۰۷ دنده دستی: 235
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: 260
پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار: 350
پژو ۲۰۷ اتوماتیک هاچبک: 365
پژو پارس اتوماتیک:
پارس ال ایکس : 205
پارس دوگانه سوز : 209
پارس سال : 160
پژو ۴۰۵ جی ال ایکس: 145
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز : 150
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس: 155
دنا تیپ ۱ : 225
دنا پلاس: 260
دنا پلاس توربو : 340
دنا پلاس توربو اتوماتیک: 410
سمند ال ایکس: 150
سمند EF۷ تکسوز: 179

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
این قیمتا اصلا درست نیست. تمام کانال ها و پیج ها رو هم چک کردم و خودم تماس گرفتم 131 زیر 100 نمیدن بقیه رو هم به همین ترتیب

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

آرام تر برادر :) باشه ما قبول داریم همه جا دارند ماشین 30 زیر قیمت کارخونه رد میکنند :)
دیگه چرا خودتو اذیت میکنی :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گفتنیها گفته شد.قضاوت و تصمیم با دوستان.شاید یکی بخواد همین فردا بره ماشین با قیمت بالاتر از بازار بخره.اختیار سرمایشو داره..ولی معقولش اینه در بازاری که در حال ریزش هست تا موقع تثبیت قیمتها خریدی انجام نشه.این مواردی هم که عرض کردم نفع شخصی برای بنده نداره.فقط بر حسب وظیفه و موضوع تایپیک گذاشتم.

انشالا دوستانی هم که به امید پیروزی ترامپ و سود چند برابری رفتن ماشین خریدن ضرر کمتری کنند..
آرام تر برادر :) باشه ما قبول داریم همه جا دارند ماشین 30 زیر قیمت کارخونه رد میکنند :)
دیگه چرا خودتو اذیت میکنی :)

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
نمیدونم چرا اصرار داری که قیمتها درست نیست و کم نشده..

این دوستمون نمونه ای از رفتار تیپیکال یک ایرانیه. چند ماه پیش دنبال خرید ماشین بود(احتمالا از خانواده پراید و پژو ) ,همین جا کلی پست میداد که قیمتا به زودی میاد و دنبال جو کاهشی بود,وقتی دید خبری از کاهش نیست ماشینش رو خرید,به محض خرید خودرو شروع کرد تو همین تاپیک که آی ایهاالناس بخرید که هر روز داره میره بالاتر. تو پاتوق هم دنبال پیروزی ترامپ بود .خلاصه چون خودش ماشین داشت دوست داشت پرایدش بشه یک میلیارد :D . ولی از اون ور نمیبینه که اگر ماشین بره سایر کالا ها نمیشینن تماشا کنن و همگام با خودرو همه چیز بالا میره, و کم کم خرید یه تبلت هم براش سخت میشه : ). حالا هم خودش رو خریدار جا میزنه میگه من هزار جا زنگ زدم ولی کسی به این قیمت ها فروشنده نیست .مردم با صفایی داریم کلا :D

قبل از خرید خودرو :

قیمت از کجا میاری داداش. بیا بازار. دارن میفروشن خریدار نیست. خیالت تخت حتی اگه دائمی نیاد پایین تا یه مدت نزدیک کارخونه میشه.
شما که میگفتی دیگه پایین بیا نیست. خیالت تخت بازار خودرو امنیتی شد و میاد پایین تا مدتها. 67.5 هم خیلی خوبه اگه مشتری باشه من 60 هم دیدم و حالا حالا ها جا داره

بعد از خرید خودرو:

دلخوش نباش عزیز دل. هیچی ارزون نمیشه. نمیدونم چرا تلاش میکنید واسه ارزونی که هرگز رخ نمیده. هر قانونی هم هزار جور دور میزنن
صبر کن دوست عزیز تا آخر سال
شکی نیست که بالا میره حالا خدا خدا کنید دو برابر بشه نه بیشتر

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اصراری نیست. من خریدارم. کو؟ با قیمت هایی که شما گفتی که کلا نیست حتی 20 بالاترش
چون شما یه نمایشگاه مراجعه کردی طرف قیمت پرت و پلا داده نمیشه گفت قیمت کانالا و .. چرته.
هرخودرویی که میخوای بخری (صفر کیلومتر)تشریف بیار من به قیمتی که خودت میگی نیست پایین تر برات میخرم بالابودش هم خودم به عنوان شیرینی ازت بر میدارم.
کوییک R به قیمت کارخونه خریدار نداره :| (خودم دارم 140 .سند آزاد.99 )
پارس تیوفایو تحویل سه ماه دیگه فروش فوری ایرانخودرو نمیخواد ماشینو(چرا نمیخواد؟:D:D:D;)) قیمت 180.غریبه که نخرید(چون سند آزاد نیستن و دردسر داره.یکی از دردسراش اینه اگر تصادف کردی پولو به حساب صاحب سند میریزن نه خریدار :دی . یکی دیگه از دردسراش اینه اگر خواستی بفروشی و به پول نیاز داشتی کسی ازت نمیخره.یکی دیگه دردسراش ممکنه ایرانخودرو ماشینو توقیف کنه). توی آشناهاشونم کسی ازش نخرید.خودشم نخرید(با اینکه قیمت برا خودش 126 در میومد) :|

دلایل اصلی کاهش قیمت خودرو تو پست قبلم همین تاپیک گفتم(هرکدومش برای ترکوندن بازار کافیه.چه برسه به اینکه همش با هم اتفاق افتاده) و هیچ کس نمیتونه جلوی کاهش قیمتو بگیره مگر اینکه دوباره ترامپ رئیس جمهور بشه
قرار نیست یه شبه افت قیمت شدید پیش بیاد و همه چیز یه شبه درست بشه.همین سمند lx ساده که قیمتش زیر 170 رسیده سه ماه روزی 500 هزارتومن ارزون بشه(که میلیونی داره ارزون میشه) قیمتش میشه 130 :|

منتظر رسیدن قیمت خودرو به حوالی قیمت کارخونه باشید.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ممکنه کارخونه قیمتش رو بشکنه ؟

با این وضعی که دوستان میگن ملت حتی دعوتنامه های صادره رو هم یا پرداخت نمیکنن یا موکول کردن به روز آخر !

+ سایپا قیمت محصولاتش با کیفیت محصولاتش همخوانی نداره مثال من ماشین میخوام و مصرف کننده ام قطعا پارس میخرم نه کوییک یا یه ماشین محکم تر و ارزون تر !

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
تاریخ پرداخت دعوتنامه ها رو از ۱۲ افزایش دادن به ۲۲ آذر

+ کامنت ها جالبه بخونید

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
این دوستمون نمونه ای از رفتار تیپیکال یک ایرانیه. چند ماه پیش دنبال خرید ماشین بود(احتمالا از خانواده پراید و پژو ) ,همین جا کلی پست میداد که قیمتا به زودی میاد و دنبال جو کاهشی بود,وقتی دید خبری از کاهش نیست ماشینش رو خرید,به محض خرید خودرو شروع کرد تو همین تاپیک که آی ایهاالناس بخرید که هر روز داره میره بالاتر. تو پاتوق هم دنبال پیروزی ترامپ بود .خلاصه چون خودش ماشین داشت دوست داشت پرایدش بشه یک میلیارد :D . ولی از اون ور نمیبینه که اگر ماشین بره سایر کالا ها نمیشینن تماشا کنن و همگام با خودرو همه چیز بالا میره, و کم کم خرید یه تبلت هم براش سخت میشه : ). حالا هم خودش رو خریدار جا میزنه میگه من هزار جا زنگ زدم ولی کسی به این قیمت ها فروشنده نیست .مردم با صفایی داریم کلا :D

قبل از خرید خودرو :

بعد از خرید خودرو:
خب اینم حرفیه اما بی جواب نباید بمونه
نکته اول بابا تیپیکال
نکته دوم. آخه قربونت برم من چرا فکر میکنی همه فقط یک ماشین میخرن و فقط واسه خودشونه؟ من ماشین رو برای مصرف شخصی خریدم شما که منشن کردی برو بخون من همون ماشینم الان بفروشم شیرین 50 سود داره ولی خب زیر پامه و لازمش داردم و خوب موقع خرید زدم.
نکته سوم. بحث سر اینه که قیمت اعلام شده وجود نداره من میخوام بخرم زنگ میزنم هیج کی نمیفروشه یا با این قیمت ها نیست. چهار نفر یه گوشه قیمت دادن نشد قیمت کف.
نکته آخر. هرچیزی رو برای خودتون می پسندین برای بقیه مردم هم همون بپسندین. یکی رو حرف شما امروز بفروشه شما مقصری.
تو این مملکت کی ما بهتر شدن داشتیم روکود اسمش بهتر شدن نیست.
این کامنت رو شات بگیر ما رو متهم کردی به طرفدار ترامپ و بایدن و .... ولی آینده نه چندان دور میبینمتون.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
چون شما یه نمایشگاه مراجعه کردی طرف قیمت پرت و پلا داده نمیشه گفت قیمت کانالا و .. چرته.
هرخودرویی که میخوای بخری (صفر کیلومتر)تشریف بیار من به قیمتی که خودت میگی نیست پایین تر برات میخرم بالابودش هم خودم به عنوان شیرینی ازت بر میدارم.
پارس تیوفایو تحویل سه ماه دیگه فروش فوری ایرانخودرو نمیخواد ماشینو(چرا نمیخواد؟:D:D:D;)) قیمت 180.غریبه که نخرید(چون سند آزاد نیستن و دردسر داره.یکی از دردسراش اینه اگر تصادف کردی پولو به حساب صاحب سند میریزن نه خریدار :دی . یکی دیگه از دردسراش اینه اگر خواستی بفروشی و به پول نیاز داشتی کسی ازت نمیخره.یکی دیگه دردسراش ممکنه ایرانخودرو ماشینو توقیف کنه). توی آشناهاشونم کسی ازش نخرید.خودشم نخرید(با اینکه قیمت برا خودش 126 در میومد) :|

دلایل اصلی کاهش قیمت خودرو تو پست قبلم همین تاپیک گفتم(هرکدومش برای ترکوندن بازار کافیه.چه برسه به اینکه همش با هم اتفاق افتاده) و هیچ کس نمیتونه جلوی کاهش قیمتو بگیره مگر اینکه دوباره ترامپ رئیس جمهور بشه
قرار نیست یه شبه افت قیمت شدید پیش بیاد و همه چیز یه شبه درست بشه.همین سمند lx ساده که قیمتش زیر 170 رسیده سه ماه روزی 500 هزارتومن ارزون بشه(که میلیونی داره ارزون میشه) قیمتش میشه 130 :|

نمایشگاه که کلا نیست. والا خدا کنه که خودرو بیاد پایین ما راحت تر بتونیم ماشین عوض کنیم. بیاد پایین قطعا به نفع همه ماست. وقتی بشه با 100 تومن سوار ماشین خوب شد خیلی بهتره تا 500. دردسرش هم کمتره. ولی بعد یک عمر زندگی فهمیدیم روی خوش تو این مملکت دیدن نداره.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

اینایی که دلال خودرو هستن فعلا دارن مقاومت بیفایده میکنن و هر چی بهشون میگی آقا قیمت خودرو اینه میگن نه این قیمت نیست..
تو یک گروه فروش خودرو عضو هستم..طرف چند روز پیش میگفت محاله پراید زیر 140 بیاد..بعد اومد گفت محاله زیر 130 بیاد..همینطور ادامه داده تا الان رسیده به اینکه محاله زیر 90 بیاد:D
کلا دلال جماعتها آدمای جالبی هستن..موقعی که دلار افزایشی بود لحظه ای میبردن بالا..ازشون میپرسیدی آقا چه خبره اینقدر رفت بالا میگفتن دلار رفته بالا و ترامپ قراره در بیاد بزودی این قیمت ماشینا خاطره میشه..الان که دلار ریزش شدید داشته و هنوزم داره و ترامپ هم رای نیاورده میگی آقا ماشین باز برمیگرده به نزدیکای قیمت کارخونه..میگن نه سر کوچه ما ماشین ارزون نشده:)

در کل این موجی که راه افتاده دلال خودشم نخواد مجبوره باهاش همراه بشه وگرنه مجبوره ترشی ماشیناشو بگیره..دو سه سال پیش هم همین حالت پیش اومد..قیمت آزاد به زیر کارخونه رسید..کارخونه هم مجبور شد ماشیناشو شرایطی بفروشه

هفته ی آینده هم احتمالا محصولات ایران خودرو افت بیشتری کنن و مثل سایپا به قیمت کارخونه نزدیکتر بشن..

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه قیمت ها بیاد پایین به نظرتون کارخونه قیمتش را کم میکنه ؟
البته من بعید میدونم
تا حالا همچین حالتی اصلا بوده که قیمت از کارخونه کمتر باشه یا
میاد یک سری شرایط میزازه برا خریدار
یادمه سال قبل اون یک تایمی قیمت mvmکارخونه از بازار ازاد بالاتر رفته بود

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji596] شورای رقابت با لحاظ سقوط نرخ ارز قیمت خودرو را کاهش دهد

[emoji594] مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: از آنجایی که خودروسازان دلیل افزایش قیمت خودرو در کارخانه را رشد نرخ ارز بیان کرده و مدعی بودند که از یک سو تولیدات آنها ۳۵ درصد ارزبری دارد و از سوی دیگر بهای مواد اولیه داخلی مانند ورق فولاد و... متناسب با ارز افزایش داشته و این امر موجب رشد هزینه تولید شده است، در حال حاضر که نرخ دلار در بازار کاهش یافته باید قیمت خودرو در کارخانه نیز متناسب با آن کاهش یابد.

[emoji594] شورای رقابت باید به موضوع کاهش قیمت خودرو در کارخانه متناسب با سقوط نرخ ارز ورود کند چراکه با افزایش نرخ ارز این شورا به خودروسازان مجوز داد هر سه ماه یکبار متناسب با رشد هزینه‌های تولید، خودرو را گران کنند.

nerkh2lar
البته من بعید میدونم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
البته من بعید میدونم
[emoji596] شورای رقابت با لحاظ سقوط نرخ ارز قیمت خودرو را کاهش دهد

[emoji594] مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: از آنجایی که خودروسازان دلیل افزایش قیمت خودرو در کارخانه را رشد نرخ ارز بیان کرده و مدعی بودند که از یک سو تولیدات آنها ۳۵ درصد ارزبری دارد و از سوی دیگر بهای مواد اولیه داخلی مانند ورق فولاد و... متناسب با ارز افزایش داشته و این امر موجب رشد هزینه تولید شده است، در حال حاضر که نرخ دلار در بازار کاهش یافته باید قیمت خودرو در کارخانه نیز متناسب با آن کاهش یابد.

[emoji594] شورای رقابت باید به موضوع کاهش قیمت خودرو در کارخانه متناسب با سقوط نرخ ارز ورود کند چراکه با افزایش نرخ ارز این شورا به خودروسازان مجوز داد هر سه ماه یکبار متناسب با رشد هزینه‌های تولید، خودرو را گران کنند.

nerkh2lar

محصولات مدبران خودرو همیشه بازارش از خود کارخانه ارزونتر بوده

مطمین باشید که هم سایپا و ایزان خودرو زودتر دعوتنامه ها را صادر می کنند تا مردم پول واریز کنند

سوال من اینجاست اگر قانون تو مدت تایین شده دعوتنامه را تکمیل وجه نکنیم باطل میشه و اگر قانون بیاد که باید ارزان بشه کارخانه بعد واریز تکمیل وجه مابقی آن را به شرط سه ماه آخر عودت میدهند؟

برای من تحویل دی 99 هست.

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
این هفته فروش فوق العاده ایران خودرو داریم
اینکه ایران خودرو داره به این سرعت و تقریبا هر هفته طرح میذاره شاید به این دلیل باشه که حس میکنن قیمت ها قراره به قیمت کارخونه نزدیک بشه و با از دست رفتن جذابیت این بازار دیگه این حجم مشتری رو نداشته باشن.
حتی داره از این آب گل آلود برای ۲ سال بعد خودش هم ماهی میگیره. باید ببینیم چه ظرفیتی رو برای طرح دو ساله در نظر گرفته که احتمالا ظرفیت بالایی باشه.
قیمت های سایپا که داره به حداقل اختلاف خودش با کارخونه میرسه و بعید به نظر میرسه کسی بیاد برای دلالی طرح سایپا ثبت نام کنه و هر کی مینویسه احتمالا مصرف کننده باشه

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
ماشینم الان بفروشم شیرین 50 سود داره ولی خب زیر پامه و لازمش داردم و خوب موقع خرید زدم.

:)

گرامی اینی که میگی سود نیست,حفظ سرمایه در مقابل تورمه. سود یعنی اینکه شما الان پرایدت رو پنجاه میلیون بالاتر از قیمت خریدت بفروشی, اما قیمت مثلا ال نود ثابت مونده باشه و شما الان با فروش پرایدت بتونی یه ال نود بخری.یا مثلا اگر زمانی که پرایدت رو خریدی میتونستی 70 گرم طلا بخری,الان پراید رو بفروشی بتونی 140 گرم طلا بخری. وقتی ال نود هم به همون میزان بالا رفته,شما سودی نکردی,فقط ارزش داراییت سیو شده,اما عامه مردم چون خونه ها و بعضا ماشین هاشون میلیاردی شده,توهم ثروتمند شدن گرفتن.زمانی که دلار هزار تومن بود پراید حدودا 4 هزار دلار بود,الان هم حدودا 4 هزار دلاره .دلار 100 هزار تومن هم بشه,قیمت پراید حول و حوش همون 4 هزار دلار می مونه .افزایش صفرهای ریالی نه به آدم ثروت میده نه سود.

اگر واقعا مصرف کننده هستی و نه دلال, نباید از کاهش قیمت ناراحت باشی,وقتی خودرو پایین میاد,سایر اقلام (ارز,طلا,مسکن,اجناس و..) هم کم و بیش با همون نسبت پایین میاد و زندگی کمی برای همه قابل تحمل تر میشه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji837] آخرین قیمت اعلامی برخی خودروها در بازار _ جمعه7 آذر 99
امروز
سایت خودرو

پراید 131: 87
پراید 111: 103
پرايد 151: 90
تیبا صندوقدار:99
تیبا 2: 106