• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دلالهای خودرو بخاطر این جریان ترور چقدر خوشحال شدن..تو کانالها باید ببینی چه که نمیکنن..دارن خیالبافی میکنن که دلار پرواز میکنه و خودرو حسابی میره بالا
به نظر من تنها چیزیکه میتونه دلار رو به پرواز در بیاره عدم بازگشت بایدن به برجام هست , اتفاقات مثل امروز رو ازش عبور میکنیم

برلیانس V5
bav3_154fs759111.gif

یعنی خریدار پدرش در میاد . خودم دلم نیومد بفروشم ، دادمش دلال ، گناهش گردن اون
42k0e8p.gif

دیگه بادین اومده قراره همه چی گل و بلبل بشه سال دیگه این موقع شورولت کامارو سواریم و ماشین چینی ها رو آتیش میزنیم 13.gif

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان قیمت خودروهای چینی مثلاً جک اس ۵ صفر یا چند مدل پایین ترش چند شده خبر دارید؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
در 3 سال گذشته، بازار خودرو چنین ریزشی را تجربه نکرده بود

ریزش قیمت خودرو در آبان، مطابق پیش‌بینی‌ها روند نزولی خود را تا پایان ماه حفظ کرد. عامل نزول قیمت‌ها نیز کاهش ریسک‌های اقتصادی و ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/78043//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان قصد خرید یه تیبا دوگانه کارکرده برای خونه دارم، بنظرتون الان وقت خریده یا بازم صبر ؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
فرق پارس تیو فایو با پارس سال چیه؟
فقط موتور تیو فایو قوی تره؟
چون من پارس های سال چند تا دیدم اپشن هاش مثل سنسور دنده عقب و چراغ راهنما رو ایینه و این چرت و پرت ها را داشت ولی پارس تیو فایو ندیدم داشته باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
فرق پارس تیو فایو با پارس سال چیه؟
فقط موتور تیو فایو قوی تره؟
چون من پارس های سال چند تا دیدم اپشن هاش مثل سنسور دنده عقب و چراغ راهنما رو ایینه و این چرت و پرت ها را داشت ولی پارس تیو فایو ندیدم داشته باشه
مهمترینش همون موتوره ولی tu5 صندلی برقی و آینو تاشو و رینگ اسپرت و بلوتوث رو اضافه داره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان قصد خرید یه تیبا دوگانه کارکرده برای خونه دارم، بنظرتون الان وقت خریده یا بازم صبر ؟

الان یه ساینا مدل 98 معامله شد 106 میلیون تومان
ماشین صفره و کار نکرده بود خوابونده بودن پارکینگ
به نظر من هنوز جا داره که کمتر بشه و صبر کنید بهتره

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
وقتی دلار صعودی میشه همه ساکت میشن متاسفانه

واقعا کشور عجایب هستیم،،،،،،

دلال دلال دلال،،،کلمه مسخره و مضحک که یه عده که دارن خودشون رو گول میزنن به کار میبرن دائم!!!

کدوم دلال دوست خوب؟؟

حداقل به بچه های اینجا نباید دلال بگی که شما،،،،،یارو کلا شاید شاید شاید یک ماشین زیر پاش باشه و شاید اینکه میخواد یه ماشین بخره،،،بعد میگین دلال به همچین شخصی،،،!!! این کجاش دلال هست؟؟؟؟!!!!!!

مسخره نیست ؟؟؟!!!!!!!

دلال های اصلی کیا هستن؟؟ که وصل هستن به بالا و حتی راس قله هستن و همه قطعا و قطعا میدونن کیا رو میگم،،،،

خودتون رو گول نزنید خواهشا،،،،دلال های اصلی گند زدن به همه ی عرصه ها و به زندگی مردم و ارزو ساختن برای کسی مثل من مثلا که یه موتور میخوام بگیرم الان یک سال میشه،،،،هنوز نتونستم،،،!!!!! ماشین رو که دیگه بیخیال شدم،،،،،!!!!!

اون حرام خور ها و زاده ها دلال اصلی هستن،،،،نه عضو های این سایت و هر سایت دیگه ای،،،،،!!!!!!

به این نکته توجه کنید،،،و کلمه مضحک و مسخره دلال رو الکی به کار نبرید،،،
به کار ببرید،،،ولی نه برای عضو ها و بحث های شخصی در سایت،،،،،

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
در مورد بحث ها صفحه های قبل،،،الان خوندم،،،،،

عزیز دلی که داری بحث میکنی،،،،،شما متوجه نشدی کشور ج.ا هیچ موقع نباید توقع داشته باشیم که به نفع مردم کاری انجام بدن،،،،

در کشور ج.ا همیشه ریزش داشته باشیم،،،باید مطمئن باشید که باز برمیگرده جاش،،،،

دیدیدن که،،،،دلار 32 تومنی هم حتی عادی کرده بودن برای مردم و هیچ خبری نبود،،،،،دلار 32 تومنی !!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی زمینه سازی رو کردن که اگه 32 هم شد باز هیچ خبری نمیشه،،،،،،

دوستمون تبلت مثال زد،،،،

من اسم میبرم به شخصه،،،،گوشی آ 31 سامسونگ،،،،،میخوام بخرم،،،،،الان با اینکه دلار انقدر ریزش کرده،،،دیجی حتی یه 400 تومن انداخته رو قیمتش !!!!! گرون تر هم شده،،،،!!!!!!

واقعا عجیب نیست؟؟!!!!

همین گوشی سال پیش 4 بود،،،،،که خریت کردم نخریدم،،،،الان شده 7 تومن،،،تو دیجی،،،،،،

این فقط یه مثال ساده بود،،،،،،هیچ موقع و هیچ موقع و هیچ موقع اینا به فکر مردم نبودن و نیستن،،،،،،

و ایران جایی هست که فردا باید بگی دیروز خیلی بهتر بود اوضاع !!!!!!

ولی باز اخر میگم،،،خدا کنه قیمت همه ی ماشین ها نصف بشه،،،،،کی بدش میاد ؟؟؟؟!!!!!
بتونیم ما هم بخریم حداقل،،،،،

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مهمترینش همون موتوره ولی tu5 صندلی برقی و آینو تاشو و رینگ اسپرت و بلوتوث رو اضافه داره
شما که پرشیا مشکی داری یه سوال دارم
129fs2660348.gif

شاید بخوام پرشیا بگیرم ، قشنگ ترین رنگش هم به نظرم همون مشکیه ولی پرشیا اونم مشکی یکم خلاف میزنه و تو چشمه . من خودم اگه پلیس بودم موقع گشت هر پرشیایی غیر از سفید و نقره ای میدیدم ، ایست میدادم و بازرسی میکردم
42k0e8p.gif

پلیس انتظامی ، گشت یا بسیج تا حالا ایست داده ؟ مدارک ببینه ، بازرسی بکنه یا گیر بیخودی بده ؟ هرچیزی که باعث بشه ماشین توقف بکنه و یه پلیس نزدیک بشه
bav3_154fs759111.gif

میخوام بدونم اگه گیر و گور داره یه رنگ دیگه بگیرم که تو چشم نباشه یه وقت بدموقع بازرسی نکنن ، شر بشه . ممکنه شکشون اون موقع درست باشه
bav3_154fs759111.gif

همیشه غیر تو چشم ترین رنگ ماشین رو انتخاب کردم ، یه ماشینی که اگه کسی توشو نبینه ، احساس بکنه یه مرد میان سال بی آزاره که مسیرش محل کار-خونه و بالعکسه
cerevat.gif

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
129fs2660348.gif

شاید بخوام پرشیا بگیرم ، قشنگ ترین رنگش هم به نظرم همون مشکیه ولی پرشیا اونم مشکی یکم خلاف میزنه و تو چشمه . من خودم اگه پلیس بودم موقع گشت هر پرشیایی غیر از سفید و نقره ای میدیدم ، ایست میدادم و بازرسی میکردم
42k0e8p.gif

پلیس انتظامی ، گشت یا بسیج تا حالا ایست داده ؟ مدارک ببینه ، بازرسی بکنه یا گیر بیخودی بده ؟ هرچیزی که باعث بشه ماشین توقف بکنه و یه پلیس نزدیک بشه
bav3_154fs759111.gif

میخوام بدونم اگه گیر و گور داره یه رنگ دیگه بگیرم که تو چشم نباشه یه وقت بدموقع بازرسی نکنن ، شر بشه . ممکنه شکشون اون موقع درست باشه
bav3_154fs759111.gif

همیشه غیر تو چشم ترین رنگ ماشین رو انتخاب کردم ، یه ماشینی که اگه کسی توشو نبینه ، احساس بکنه یه مرد میان سال بی آزاره که مسیرش محل کار-خونه و بالعکسه
cerevat.gif
تو اون سلیقت
پرشیا فقط سفید و خاکستری

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
129fs2660348.gif

42k0e8p.gif

bav3_154fs759111.gif

bav3_154fs759111.gif

cerevat.gif

متاسفانه من سفید دارم و سوالات مطرح شده رو نمیتونم پاسخ بدم 10.gif
کابوس راننده های تهرانی پرشیا سفید پلاک 68 :دی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
وقتی دلار صعودی میشه همه ساکت میشن متاسفانه

واقعا کشور عجایب هستیم،،،،،،

دلال دلال دلال،،،کلمه مسخره و مضحک که یه عده که دارن خودشون رو گول میزنن به کار میبرن دائم!!!

کدوم دلال دوست خوب؟؟

حداقل به بچه های اینجا نباید دلال بگی که شما،،،،،یارو کلا شاید شاید شاید یک ماشین زیر پاش باشه و شاید اینکه میخواد یه ماشین بخره،،،بعد میگین دلال به همچین شخصی،،،!!! این کجاش دلال هست؟؟؟؟!!!!!!

مسخره نیست ؟؟؟!!!!!!!

دلال های اصلی کیا هستن؟؟ که وصل هستن به بالا و حتی راس قله هستن و همه قطعا و قطعا میدونن کیا رو میگم،،،،

خودتون رو گول نزنید خواهشا،،،،دلال های اصلی گند زدن به همه ی عرصه ها و به زندگی مردم و ارزو ساختن برای کسی مثل من مثلا که یه موتور میخوام بگیرم الان یک سال میشه،،،،هنوز نتونستم،،،!!!!! ماشین رو که دیگه بیخیال شدم،،،،،!!!!!

اون حرام خور ها و زاده ها دلال اصلی هستن،،،،نه عضو های این سایت و هر سایت دیگه ای،،،،،!!!!!!

به این نکته توجه کنید،،،و کلمه مضحک و مسخره دلال رو الکی به کار نبرید،،،
به کار ببرید،،،ولی نه برای عضو ها و بحث های شخصی در سایت،،،،،
والا من به احترام بقیه دیگه سکوت کردم. هر جور حرف بزنیم یه چیزی از توش در میاد. یه خبر آبکی کل بازارو باز صعودی کرد. منم باز اشتباه کردم نخریدم البته واسه داداشم بود. تیپ 2 امروز 200 کف قیمت بود و رفت بالا.
به حرف هیچکی نباید گوش کرد.
اینجا ایرانه خریدار برندست. شما الان بخر 10 سال بعد چندبرابر میفروشی ممکنه رکود بشه یکم بیاد پایین کوتاه مدت اما باز میره بالا و خیلی بالاتر از قدیم.
جالبه همون تبلت که خواستم بگیرم 500 گرون شد. یعنی عملا دارن با دلار 35 میفروشن
تخم مرغ شده 40 تومن
مرغ رو جمع میکنن تخم مرغ شروع میکنه
تخم مرغ درست میکنن جوجه میره بالا.
اگه صبح پا شدین و یک خبر خوب دیدین شک نکنید یه جای دیگه خبر بد تو راهه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
این دوستمون نمونه ای از رفتار تیپیکال یک ایرانیه. چند ماه پیش دنبال خرید ماشین بود(احتمالا از خانواده پراید و پژو ) ,همین جا کلی پست میداد که قیمتا به زودی میاد و دنبال جو کاهشی بود,وقتی دید خبری از کاهش نیست ماشینش رو خرید,به محض خرید خودرو شروع کرد تو همین تاپیک که آی ایهاالناس بخرید که هر روز داره میره بالاتر. تو پاتوق هم دنبال پیروزی ترامپ بود .خلاصه چون خودش ماشین داشت دوست داشت پرایدش بشه یک میلیارد :D . ولی از اون ور نمیبینه که اگر ماشین بره سایر کالا ها نمیشینن تماشا کنن و همگام با خودرو همه چیز بالا میره, و کم کم خرید یه تبلت هم براش سخت میشه : ). حالا هم خودش رو خریدار جا میزنه میگه من هزار جا زنگ زدم ولی کسی به این قیمت ها فروشنده نیست .مردم با صفایی داریم کلا :D

قبل از خرید خودرو :

بعد از خرید خودرو:
عزیزم نمیای رفتار تیپیکال مارو تحلیل کنی.
اون آینده که گفتم دو روزم نگذشت
یه تحلیل کن ببینیم چند چندیم

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
والا من به احترام بقیه دیگه سکوت کردم. هر جور حرف بزنیم یه چیزی از توش در میاد. یه خبر آبکی کل بازارو باز صعودی کرد. منم باز اشتباه کردم نخریدم البته واسه داداشم بود. تیپ 2 امروز 200 کف قیمت بود و رفت بالا.
به حرف هیچکی نباید گوش کرد.
اینجا ایرانه خریدار برندست. شما الان بخر 10 سال بعد چندبرابر میفروشی ممکنه رکود بشه یکم بیاد پایین کوتاه مدت اما باز میره بالا و خیلی بالاتر از قدیم.
جالبه همون تبلت که خواستم بگیرم 500 گرون شد. یعنی عملا دارن با دلار 35 میفروشن
تخم مرغ شده 40 تومن
مرغ رو جمع میکنن تخم مرغ شروع میکنه
تخم مرغ درست میکنن جوجه میره بالا.
اگه صبح پا شدین و یک خبر خوب دیدین شک نکنید یه جای دیگه خبر بد تو راهه.
دوست عزیز موافقم باهات صد در صد،،،،،،

بعضی از دوستان اینجا میخوان جوی القا کنن که اوضاع داره خوب میشه و به امید خدا گل و بلبل میشه ایران و گلستان میشه!!!!!

دوستی که میای میگی پراید ریزش داشته،،،خبر داری شما پراید 5 تومن بود،،،،حالا بگیم 30 تومن بود،،،،،وقتی شده نزدیک 150 تومن،،،بعدش میاد مثلا میشه 100 تومن یا پایین تر،،این میشه ریزش به نظر شما ؟؟؟!!!!!!!

این چه ریزشی هست،،،؟؟؟؟،،،،،،

مثل همین مرغ،،،،کردنش 40 تومن،،،بعد میکنن 35 یا 30و بعدش به به و چه چه میکنن،،،ارزون شد و خوب شد،،،!!!!!

مرغی که 7 تا 10 کیلویی همین اوایل سال،،،،!!!!

این چه ریزشی است ؟؟

بخوره تو سرشون،،،،،!!!!

هر چقدر شما سعی کنی گول بزنی خودت رو باز به جایی نمیرسی،،،،ما گوشی آ31 سامسونگ 3 تومنی میخواییم،،،،!!!

نه اینکه بشه 7 تومن بعدش شد 6/500 از خوشحالی پرواز کنیم،،،،!!!!!

ایران رنگ ارزانی و رفاه رو نمیبینه به خودش تا وقتی که ---------- ((خودتون پر کنثد جای خالی رو وخلاص ))

من خودم به شخصه هنوز نه یه ماشین خریدم،،،نه یه موتور،،نه یه گوشی خوب،،،فقط دوچرخه تونستم شکار کنم لحظات اخر،،،نزدیک 7 میلیون پول بی زبون دادم مدل اوورلورد،،،که یک ماه بعدش گفت شده نزدیک 10 تومن،،،در حالی که فروردین گفت 3 تومن بوده این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!،،،همین رو تونستم بخرم،،،،،،بر بانی و باعثش لعنت،،،،فقط همین،،،،

پولش رو دارم،،،ولی انقدر گرون شده دیگه نمیتونم بخرم،،،،!!!!!! پولی دارم که خونه 150 متری رو چند سال پیش خریدیم باهاش،،،الان با اون پول حتی یه ماشین هم نمیتونم بخرم،،!!! جالب نیست دوست عزیز ؟؟؟

اوضاع انقدر اسفناک هست که در کلمات نمیشه توضیح داد،،،بهتره سکوت کنیم باز،،،،

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
دوست عزیز موافقم باهات صد در صد،،،،،،

بعضی از دوستان اینجا میخوان جوی القا کنن که اوضاع داره خوب میشه و به امید خدا گل و بلبل میشه ایران و گلستان میشه!!!!!

دوستی که میای میگی پراید ریزش داشته،،،خبر داری شما پراید 5 تومن بود،،،،حالا بگیم 30 تومن بود،،،،،وقتی شده نزدیک 150 تومن،،،بعدش میاد مثلا میشه 100 تومن یا پایین تر،،این میشه ریزش به نظر شما ؟؟؟!!!!!!!

این چه ریزشی هست،،،؟؟؟؟،،،،،،

مثل همین مرغ،،،،کردنش 40 تومن،،،بعد میکنن 35 یا 30و بعدش به به و چه چه میکنن،،،ارزون شد و خوب شد،،،!!!!!

مرغی که 7 تا 10 کیلویی همین اوایل سال،،،،!!!!

این چه ریزشی است ؟؟

بخوره تو سرشون،،،،،!!!!

هر چقدر شما سعی کنی گول بزنی خودت رو باز به جایی نمیرسی،،،،ما گوشی آ31 سامسونگ 3 تومنی میخواییم،،،،!!!

نه اینکه بشه 7 تومن بعدش شد 6/500 از خوشحالی پرواز کنیم،،،،!!!!!

ایران رنگ ارزانی و رفاه رو نمیبینه به خودش تا وقتی که ---------- ((خودتون پر کنثد جای خالی رو وخلاص ))

من خودم به شخصه هنوز نه یه ماشین خریدم،،،نه یه موتور،،نه یه گوشی خوب،،،فقط دوچرخه تونستم شکار کنم لحظات اخر،،،نزدیک 7 میلیون پول بی زبون دادم مدل اوورلورد،،،که یک ماه بعدش گفت شده نزدیک 10 تومن،،،در حالی که فروردین گفت 3 تومن بوده این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!،،،همین رو تونستم بخرم،،،،،،بر بانی و باعثش لعنت،،،،فقط همین،،،،

پولش رو دارم،،،ولی انقدر گرون شده دیگه نمیتونم بخرم،،،،!!!!!! پولی دارم که خونه 150 متری رو چند سال پیش خریدیم باهاش،،،الان با اون پول حتی یه ماشین هم نمیتونم بخرم،،!!! جالب نیست دوست عزیز ؟؟؟

اوضاع انقدر اسفناک هست که در کلمات نمیشه توضیح داد،،،بهتره سکوت کنیم باز،،،،
به خدایی که دیگه بیخیال ما شده قسم، از صمیم قلب دوس داریم همه چیز ارزون بشه. ولی بازار و وضع ایران کلا خلاف اینه.
الان که دولت دلارها رو جمع کرد و ماشین ها رو مفت خرید، همونا که فروختن ببینم باز میتونن بخرن.
مقطعی شاید یکم نوسان کنه و رکود اما بر گشت به قبل هرگز رخ نمیده.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
عزیزم نمیای رفتار تیپیکال مارو تحلیل کنی.
اون آینده که گفتم دو روزم نگذشت
یه تحلیل کن ببینیم چند چندیم

عزیز رفتار شما همون رفتار همیشگیه. اصلا فردا دلار 200 هزار تومن, پراید هم یک میلیارد تومن.دیگه از این بالاتر؟ :) مساله اینه که شما از افزایش جنسی که خودت داری خوشحال میشی و بر طبل شادانه می کوبی :Dچون فکر میکنی داری سود میکنی. یکی دیگه هم تو همین تاپیک هست که با اینکه ماشینی که خرید حدودا 50میلیون کاهش قیمت داشت ولی از این کاهش قیمت خوشحاله,یا حداقل ناراحت نیست . اتفاقا اون بنده خدا حداقل بیست برابر من و احتمالا شما سرمایه داره .همین طرز فکر آدم هست که زندگی افراد و در نگاه بزرگ تر جامعه رو میسازه.دوس ندارم بحث شخصی بشه,اما برای اینکه برای شما مثال بزنم,من شخصا سه تا ملک دارم,و اخریش رو که همین پنج -شیش ماه پیش خریدم,حداقل به قول خودتون 500 تومن شیرین (!) تو دو سه ماه سود(!) کردم,اماهر چقدر قیمت ها پایین تر بیاد ناراحت نمیشم,چون در بلند مدت کاهش قیمت هم به نفع خودمه (در صورت کاهش قیمت میتونم باز هم ملک بیشتری بخرم ولی اگه همینطوری بره بالا باید به داشته های فعلیم قانع باشم), هم به نفع کلیت جامعه هست (امنیت جامعه بالاتر میره,دزدی کمتر میشه,و..). ماشین هم دارم خیالت راحت :D .

حالا شما اگر فکر میکنی افزایش تورم به معنی افزایش سود هست و از گرونی خوشحال میشی من حرفی ندارم,پر سود و موفق باشی.

تبلت هم دارم :p

Last edited:
بالا