vahidtato
Registered User
- نوشتهها
- 1,057
- لایکها
- 701
قضیه همینه دوست عزیز. شما فقط میخوای بازار خاصی ارزون بشه.عزیز رفتار شما همون رفتار همیشگیه. اصلا فردا دلار 200 هزار تومن, پراید هم یک میلیارد تومن.دیگه از این بالاتر؟ مساله اینه که شما از افزایش جنسی که خودت داری خوشحال میشی و بر طبل شادانه می کوبی چون فکر میکنی داری سود میکنی. یکی دیگه هم تو همین تاپیک هست که با اینکه ماشینی که خرید حدودا 50میلیون کاهش قیمت داشت ولی از این کاهش قیمت خوشحاله,یا حداقل ناراحت نیست . اتفاقا اون بنده خدا حداقل بیست برابر من و احتمالا شما سرمایه داره .همین طرز فکر آدم هست که زندگی افراد و در نگاه بزرگ تر جامعه رو میسازه.دوس ندارم بحث شخصی بشه,اما برای اینکه برای شما مثال بزنم,من شخصا سه تا ملک دارم,و اخریش رو که همین پنج -شیش ماه پیش خریدم,حداقل به قول خودتون 500 تومن شیرین (!) تو دو سه ماه سود(!) کردم,اماهر چقدر قیمت ها پایین تر بیاد ناراحت نمیشم,چون در بلند مدت کاهش قیمت هم به نفع خودمه (در صورت کاهش قیمت میتونم باز هم ملک بیشتری بخرم ولی اگه همینطوری بره بالا باید به داشته های فعلیم قانع باشم), هم به نفع کلیت جامعه هست (امنیت جامعه بالاتر میره,دزدی کمتر میشه,و..). ماشین هم دارم خیالت راحت .
حالا شما اگر فکر میکنی افزایش تورم به معنی افزایش سود هست و از گرونی خوشحال میشی من حرفی ندارم,پر سود و موفق باشی.
تبلت هم دارم
این تیپ صحبت ها کاملا عوامانست. ایشالله که همه چیز بشه مفت.
ولی الان بگن ملک شده متری 1 تومن تو بهترین جای تهران ولی پراید 200 تومن ببینم همین حرفو میزنی؟
آنچه را برای خود میپسندی .....
اینجا هم همه پشت یه پروفایل مخفی هستن، نه معلومه سطح سوادمون چقدره نه دارایی.
چون کسی طرفداره ترامپه اسمش دلال نیست. شما راحت تهمت زدی. حالا بریم ببینیم بایدن چیکار میکنه.
ای کاش همه از پشت این نقاب بیرون میومدن تا بفهمیم کی هدفش چیه.