• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
عزیز رفتار شما همون رفتار همیشگیه. اصلا فردا دلار 200 هزار تومن, پراید هم یک میلیارد تومن.دیگه از این بالاتر؟ :) مساله اینه که شما از افزایش جنسی که خودت داری خوشحال میشی و بر طبل شادانه می کوبی :Dچون فکر میکنی داری سود میکنی. یکی دیگه هم تو همین تاپیک هست که با اینکه ماشینی که خرید حدودا 50میلیون کاهش قیمت داشت ولی از این کاهش قیمت خوشحاله,یا حداقل ناراحت نیست . اتفاقا اون بنده خدا حداقل بیست برابر من و احتمالا شما سرمایه داره .همین طرز فکر آدم هست که زندگی افراد و در نگاه بزرگ تر جامعه رو میسازه.دوس ندارم بحث شخصی بشه,اما برای اینکه برای شما مثال بزنم,من شخصا سه تا ملک دارم,و اخریش رو که همین پنج -شیش ماه پیش خریدم,حداقل به قول خودتون 500 تومن شیرین (!) تو دو سه ماه سود(!) کردم,اماهر چقدر قیمت ها پایین تر بیاد ناراحت نمیشم,چون در بلند مدت کاهش قیمت هم به نفع خودمه (در صورت کاهش قیمت میتونم باز هم ملک بیشتری بخرم ولی اگه همینطوری بره بالا باید به داشته های فعلیم قانع باشم), هم به نفع کلیت جامعه هست (امنیت جامعه بالاتر میره,دزدی کمتر میشه,و..). ماشین هم دارم خیالت راحت :D .

حالا شما اگر فکر میکنی افزایش تورم به معنی افزایش سود هست و از گرونی خوشحال میشی من حرفی ندارم,پر سود و موفق باشی.

تبلت هم دارم :p
قضیه همینه دوست عزیز. شما فقط میخوای بازار خاصی ارزون بشه.
این تیپ صحبت ها کاملا عوامانست. ایشالله که همه چیز بشه مفت.
ولی الان بگن ملک شده متری 1 تومن تو بهترین جای تهران ولی پراید 200 تومن ببینم همین حرفو میزنی؟
آنچه را برای خود میپسندی .....
اینجا هم همه پشت یه پروفایل مخفی هستن، نه معلومه سطح سوادمون چقدره نه دارایی.
چون کسی طرفداره ترامپه اسمش دلال نیست. شما راحت تهمت زدی. حالا بریم ببینیم بایدن چیکار میکنه.
ای کاش همه از پشت این نقاب بیرون میومدن تا بفهمیم کی هدفش چیه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
عزیز رفتار شما همون رفتار همیشگیه. اصلا فردا دلار 200 هزار تومن, پراید هم یک میلیارد تومن.دیگه از این بالاتر؟ :) مساله اینه که شما از افزایش جنسی که خودت داری خوشحال میشی و بر طبل شادانه می کوبی :Dچون فکر میکنی داری سود میکنی. یکی دیگه هم تو همین تاپیک هست که با اینکه ماشینی که خرید حدودا 50میلیون کاهش قیمت داشت ولی از این کاهش قیمت خوشحاله,یا حداقل ناراحت نیست . اتفاقا اون بنده خدا حداقل بیست برابر من و احتمالا شما سرمایه داره .همین طرز فکر آدم هست که زندگی افراد و در نگاه بزرگ تر جامعه رو میسازه.دوس ندارم بحث شخصی بشه,اما برای اینکه برای شما مثال بزنم,من شخصا سه تا ملک دارم,و اخریش رو که همین پنج -شیش ماه پیش خریدم,حداقل به قول خودتون 500 تومن شیرین (!) تو دو سه ماه سود(!) کردم,اماهر چقدر قیمت ها پایین تر بیاد ناراحت نمیشم,چون در بلند مدت کاهش قیمت هم به نفع خودمه (در صورت کاهش قیمت میتونم باز هم ملک بیشتری بخرم ولی اگه همینطوری بره بالا باید به داشته های فعلیم قانع باشم), هم به نفع کلیت جامعه هست (امنیت جامعه بالاتر میره,دزدی کمتر میشه,و..). ماشین هم دارم خیالت راحت :D .

حالا شما اگر فکر میکنی افزایش تورم به معنی افزایش سود هست و از گرونی خوشحال میشی من حرفی ندارم,پر سود و موفق باشی.

شما سه تا خونه داری، ما گفتیم دلالی؟
تحلیل دوستان میگفت قیمتا میریزه ما گفتیم نمیرزه، تو دو روز همه چی برعکس شد.
ما گفتیم آدرس بدید بخریم گفتن دلالی
کلا تیپ خاصی هستیم ما ملت.
با گرونی مخالفت کنیم یه بحث داریم
مخالفت نکنیم یه بحث داریم
وضعیه کلا.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
یکی دیگه هم تو همین تاپیک هست که با اینکه ماشینی که خرید حدودا 50میلیون کاهش قیمت داشت ولی از این کاهش قیمت خوشحاله,یا حداقل ناراحت نیست . اتفاقا اون بنده خدا حداقل بیست برابر من و احتمالا شما سرمایه داره .همین طرز فکر آدم هست که زندگی افراد و در نگاه بزرگ تر جامعه رو میسازه.دوس ندارم بحث شخصی بشه
شما از طرز فکر میگی و 3 تا خونه داری؟ چرا؟ چرا داراییت ریال نمیکنی؟
اون شخص چرا ماشین خریده واسه زیر پا؟ تو اون بازار؟ مگه گرون نبوده؟ مگه قیمت فضایی نبوده؟ پولشو ریال میذاشت خب.

بسه، تو رو به شرفتون کم شعار بدین
بسه، تو رو به وجدانتون کم مخفی کاری کنید
مرد باشین

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

عزیز فکر کنم اشتباه میکنید،،،،،

اینجا بعید هست کسی باشه که خوشحالی کنه از گرون شدن وسایلی که داره،،،،شاید باشن انگشت شمار،،،،،

اونایی خوشحالی میکنن که واقعا دلال هستن و کارشون همین هست دائم،،،،،ولی کسی که مثلا ماشین یا ملک داره،،،،اونم یکی کلا،،،،چه خوشحالی باید بکنه عزیز؟؟؟

مگه فقط همین هست؟؟ پس باقی وسایل چی،،،؟؟باقی هزینه های سرسماور زندگی چی؟؟ تو تاپیکی در پاتوق دیروز گفتم،،،،،الان یه خرید بسیار بسیار ساده میشه 100 تومن در کمترین حالت ممکن،،،،،

خب این یعنی هیچ جوره نباید کسی خوشحال بشه اگه قیمت اون وسیله یا هر چیزی که داره بالا میره و گرونتر میشه !!!

من که به شخصه این طور ادمی نیستم،،،،اصلا چیزی ندارم که خوشحال باشم وقتی گرون شد،،،،،فقط یه پس انداز ساده بود که تبدیل به پشکل شد در بانک و همین،،،،،

ولی کلی حرفم رو گفتم که به هیچ وجه نباید کسی خوشحال بشه از گرون شدن اقلامی که داره،،،،،چون روی همه چیز تاثیر داره،،،،

از طرف دیگه ازت میگیره همین حکومت پول رو،،،،از یه راه دیگه،،،،

من به شخصه خودم یه تبلت کلا تونستم بخرم،،،،،((بعلاوه اون دوچرخه که گفتم))

تقریبا بهمن سال پیش بود،،،،1/700 خریدم تبلت رو،،الان شده 4 میلیون،،،!!!!

باید خوشحال باشم؟؟؟ به هیچ وجه،،،،چون گوشی که میخواستم بخرم شده دو برابر قیمتش و نمیتونم بخرم و همه چیز متاسفانه !!!!!! و این یه مثال ساده بود فقط،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروز خبرای خوبی برای بازار خودرو اومد..

اولیش ظاهرا قراره سال آینده واردات آزاد بشه و درآمدش تو بودجه پیش بینی شده..

دومیش هم آمریکا اعلام کرد که با اومدن بایدن با ایران مذاکره و به برجام برمیگرده.

سومیش هم کاهش قیمت دلار در بازار امروز بود..

خوشبختانه از بعدالظهر بازم قیمت خودروها کاهشی شدن و با این خبرای جدید احتمال زیاد ادامه دار باشه..

اصلا الان وقت خوبی برای خرید نیست..خرید بعد از تثبیت قیمتها

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
امروز خبرای خوبی برای بازار خودرو اومد..

اولیش ظاهرا قراره سال آینده واردات آزاد بشه و درآمدش تو بودجه پیش بینی شده..

دومیش هم آمریکا اعلام کرد که با اومدن بایدن با ایران مذاکره و به برجام برمیگرده.

سومیش هم کاهش قیمت دلار در بازار امروز بود..

خوشبختانه از بعدالظهر بازم قیمت خودروها کاهشی شدن و با این خبرای جدید احتمال زیاد ادامه دار باشه..

اصلا الان وقت خوبی برای خرید نیست..خرید بعد از تثبیت قیمتها
تحت تاثیر اتفاقات روزهای اخیر نظیر الزام دولت به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین افزایش نرخ سکه و ارز، بازار خودرو تحت تاثیر قرار گرفت و امروز تقریبا بر قیمت تمام محصولات داخلی افزوده شد.

به گزارش ایران جیب از خبرآنلاین، هفته های گذشته و با کاهش نرخ ارز و سکه، اتفاقات خوبی در بازار خودرو افتاده بود و قیمت ها به شیب مناسبی در مسیر کاهش حرکت می کردند اما متاسفانه در چند روز اخیر به دلیل تصمیمات مجلس ، افزایش نرخ ارز و سکه و طلا آغاز شد و تبعات آن دامن بازار خودرو را نیز گرفت.

Last edited:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
در روزهای اخیر قیمت خودرو با شیب تندی رو به افزایش نهاد و سبب شد تا در سیزدهمین روز آذرماه، تقریبا بر قیمت تمام محصولات داخلی در بازار افزوده شود.
بر اساس بررسی های صورت گرفته، بر قیمت محصولات ایران خودرو بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان در بازار امروز افزوده شده است.
گفتنی است در بازار امروز بر قیمت محصولات سایپا بین 5 تا 25 میلیون تومان افزوده شده است.

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این خبر با توجه به قیمتهای دیروز صبح بود..از دیروز بعدالظهر با کاهش دلار و خبر واردات خودرو بازم قیمتا کاهشی شد و ۵ تا ۲۰ تومن خودروها کاهش داشتن..تو گروههای فروش خودرو برید کاهش قیمتها مشخصه
در روزهای اخیر قیمت خودرو با شیب تندی رو به افزایش نهاد و سبب شد تا در سیزدهمین روز آذرماه، تقریبا بر قیمت تمام محصولات داخلی در بازار افزوده شود.
بر اساس بررسی های صورت گرفته، بر قیمت محصولات ایران خودرو بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان در بازار امروز افزوده شده است.
گفتنی است در بازار امروز بر قیمت محصولات سایپا بین 5 تا 25 میلیون تومان افزوده شده است.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبرش آپدیت نیست..دیروز دلار تزدیک ۱۰۰۰ تومن کاهش داشت و قیمتا اومد پایین
تحت تاثیر اتفاقات روزهای اخیر نظیر الزام دولت به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین افزایش نرخ سکه و ارز، بازار خودرو تحت تاثیر قرار گرفت و امروز تقریبا بر قیمت تمام محصولات داخلی افزوده شد.

به گزارش ایران جیب از خبرآنلاین، هفته های گذشته و با کاهش نرخ ارز و سکه، اتفاقات خوبی در بازار خودرو افتاده بود و قیمت ها به شیب مناسبی در مسیر کاهش حرکت می کردند اما متاسفانه در چند روز اخیر به دلیل تصمیمات مجلس ، افزایش نرخ ارز و سکه و طلا آغاز شد و تبعات آن دامن بازار خودرو را نیز گرفت.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
این خبر با توجه به قیمتهای دیروز صبح بود..از دیروز بعدالظهر با کاهش دلار و خبر واردات خودرو بازم قیمتا کاهشی شد و ۵ تا ۲۰ تومن خودروها کاهش داشتن..تو گروههای فروش خودرو برید کاهش قیمتها مشخصه

انشاالله.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
واردات خودرو از سال ۱۴۰۰ آزاد می‌شود

[emoji843]بر اساس لایحه بودجه سال بعد، دولت حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد عوارض گمرکی از محل واردات خودرو پیش بینی کرده است، این بودجه یعنی ممنوعیت ۲ ساله واردات خودرو پایان می‌یابد.

[emoji842]مجلس نیز طرحی را در دستور کار دارد که بر اساس آن واردات خودرو همزمان با عرضه خودرو داخلی در بورس کالا از محل ارز اشخاص آزاد خواهد شد.

iranjib_ir

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
واردات خودرو از سال ۱۴۰۰ آزاد می‌شود

[emoji843]بر اساس لایحه بودجه سال بعد، دولت حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد عوارض گمرکی از محل واردات خودرو پیش بینی کرده است، این بودجه یعنی ممنوعیت ۲ ساله واردات خودرو پایان می‌یابد.

[emoji842]مجلس نیز طرحی را در دستور کار دارد که بر اساس آن واردات خودرو همزمان با عرضه خودرو داخلی در بورس کالا از محل ارز اشخاص آزاد خواهد شد.

iranjib_ir

1606989775480.png
این کامنت چقدر آشناست.:p

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کامنت ما که ثبت نشد هیج وقت:cool:
لذت ایرانجیب به همون کامنت هاست:D
عجیب تو ایران جیب دلال ریخته..فکر کردن با کامنت گذاشتن اونجا قیمتا میره بالا..خودشون کامنت میزارن بعد همو تایید میکنن..ببین چقدر بیکار شدن که همش اونجا هستن..

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
راهنماي موافقت مشتريان محترم جهت تخصيص خودرو بدون راديو پخش

مربوطه به پیامک جدید که برای مشتریان ارسال شده است

متن پیامک

مشتري گرامي جناب *******
خواهشمند است در رابطه با فرايند تسريع در تخصيص خودروي ******* ثبت نامي شما به شماره پذيرش ****** به آدرس سايت فروش اينترنتي سايپا بخش سوابق خريد-تاييد تخصيص خودرو ، مراجعه و يا با نمايندگي ثبت نام كننده حداكثر تا تاريخ 99/09/15 تماس حاصل فرماييد

+ :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبرگزاری ایسنا :

واردات #خودرو همچنان #ممنوع است

حقوق ورودی خودرو در بودجه ۱۴۰۰ برای ترخیص خودروهای دپوشده قبلی در گمرک است نه واردات جدید

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
خبرگزاری ایسنا :

واردات #خودرو همچنان #ممنوع است

حقوق ورودی خودرو در بودجه ۱۴۰۰ برای ترخیص خودروهای دپوشده قبلی در گمرک است نه واردات جدید

علاوه بر خبری که دوست عزیز گذاشتن به فرض محال محال اگه چند سال دیگه هم این اتفاق بیفته این تو ذهنشونه

انحصار واردات خودرو هم به خودروسازان می‌رسد؟ / در مجلس چه خبر است؟

مجلس یازدهم در حال بررسی طرحی است که در صورت تصویب می تواند واردات خودرو را هم در انحصار خودروسازان قرار دهد؛ یعنی از این پس نه تنها تولید خودرو در داخل عملا انحصاری خواهد بود بلکه واردات آن نیز قانونا به صورت انخصاری در اختیار همان گروه محدود قرار خواهد گرفت / انتخاب

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
ظریف: دوباره درباره برجام مذاکره نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه:
واشنگتن باید نقض برجام را متوقف کند و ما درباره آنچه در توافق هسته‌ای به دست آوردیم دوباره مذاکره نخواهیم کرد.
اگر اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به برجام عمل کنند، ما به تعهدات خود در توافق هسته‌ای عمل خواهیم کرد.
ترور دکتر فخری زاده یک تجاوز بین‌ المللی است و ما هنوز منتظریم انگلیس، فرانسه و آلمان آن را محکوم کنند.

✅ @akhbare_fouri

چه دوری برداشتن فکر کردن آمریکا محتاج ایناست
کلا برعکس شده :D

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
قیمت های پایان هفته در کمترین حالت ممکن
قیمت انواع خودروهای سایپا در بازار‌ آزاد:

1399/09/‌13

️سایپا 131: 105 میلیون تومان
️سایپا151: 110 میلیون تومان