• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار مسیرشو میره، اصلا هم به این خبرا باج نمیده. ایشالله بعضی ها از سر هیجان ضرر نکنن. واقعا مردم گناه دارن.
اتفاقا بازار خودرو ایران به شدت به این خبرها باج میده..همونطور که به خبر اومدن بایدن باج داد و قیمتها ریزش کرد..این خبرها هم محرک کاهش بیشتر میشه..بیچاره اونایی که رفتن تو سقف ماشین خریدن به امید سود کردن..الان باید کلی ضرر بدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار مسیرشو میره، اصلا هم به این خبرا باج نمیده. ایشالله بعضی ها از سر هیجان ضرر نکنن. واقعا مردم گناه دارن.
همین الان برو ببین کانالهای خودرو چه جوی راه افتاده با این خبر..اصلا دلالها شوکه شدن..دارن میگن مگه قرار نبود کارخونه گرون کنه:D:D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اتفاقا بازار خودرو ایران به شدت به این خبرها باج میده..همونطور که به خبر اومدن بایدن باج داد و قیمتها ریزش کرد..این خبرها هم محرک کاهش بیشتر میشه..بیچاره اونایی که رفتن تو سقف ماشین خریدن به امید سود کردن..الان باید کلی ضرر بدن
حقشونه
بیچاره نیستن
یه مشت چلغوزِ دوزاری با کالای مصرفی ملت بازی میکنن
همون بهتر که ریالشون نصف بشه
bav3_154fs759111.gif

حالا ارزون هم نشه ولی همین قیمت ها بمونه و تثبیت بشه خوبه
282.gif

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
همین الان برو ببین کانالهای خودرو چه جوی راه افتاده با این خبر..اصلا دلالها شوکه شدن..دارن میگن مگه قرار نبود کارخونه گرون کنه:D:D
اکثر کانالها هستم. خبری نیست. همون قضیه آزاد شدن واردات خودرو. هیچ خبری نیست‌.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حقشونه
بیچاره نیستن
bav3_154fs759111.gif

282.gif
چقدرم امید دارن..دارن این خبرو تجزیه و تحلیل میکنن که مثلا کاهشی در راه نیست :cool: :cool:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
ایشالله همین میشه. ولی من چشمم اعتماد ندارم. هیچ چیز به نفع مردم نیست. خیالتون راحت.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حقشونه
بیچاره نیستن
bav3_154fs759111.gif

282.gif
کاهش و تثبیت قیمت کارخونه باعث ریزش شدیدتر در بازار آزاد میشه..خرید یا تعویض خودرو بعد از ریزش و تثبیت قیمتها انشالا..

همین چند روزه بازم چند تا خودرو ساز فروش شرایطی رو آغاز کردن..مطمئن باش اگر قرار بود افزایش داشته باشیم هیچوقت خودرو قسطی نمیدادن..
فروش سه ماهه ی ایران خودرو و سایپا هم که ماشالا هفتگی شده..
همه اینا نشونه ریزش بازار هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شما یکم عجولی. صبر کنید میبینیم.
عجول نیستم..اینطور جوی رو تو بازار خودرو دو سه سال پیش دیدم..دقیقا همون داره تکرار میشه..
اگر یادت باشه من چند ماه پیش اینجا همش میگفتم هر کی ماشین میخواد بره سریع بخره چون جو بازار افزایشی بود..خودتم یادت میاد حتمن..
ولی الان دقیقا جوی که میبینم جو کاهشی هست..با این خبرا بیشتر تشدید میشه و خریدارها کمتر قبل

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
عجول نیستم..اینطور جوی رو تو بازار خودرو دو سه ال پیش دیدم..دقیقا همون داره تکرار میشه..
اگر یادت باشه من چند ماه پیش اینجا همش میگفتم هر کی ماشین میخواد بره سریع بخره چون جو بازار افزایشی بود..خودتم یادت میاد حتمن..
ولی الان دقیقا جوی که میبینم جو کاهشی هست..با این خبرا بیشتر تشدید میشه و خریدارها کمتر قبل
اره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.
قبول کن 100 تا خبر کاهشی میاد مثلا 5 تومن کم میشه و یک خبر افزایشی میاد یهو 50 میره بالا. واسه اینه میگم هیچی قابل پیش بینی نیست.
از نظر من اگه دلار بشه 20 تومن و ثابت بمونه همین قیمت های کارخونه فیکس میشه.اگه بالاتر بره که هیچ. پایین تر از 20 هم بیاد احتمال کم شدن قیمت کارخونه هم هست.
الان کارخونه با 18 تا 20 تومن حساب شده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.
قبول کن 100 تا خبر کاهشی میاد مثلا 5 تومن کم میشه و یک خبر افزایشی میاد یهو 50 میره بالا. واسه اینه میگم هیچی قابل پیش بینی نیست.
از نظر من اگه دلار بشه 20 تومن و ثابت بمونه همین قیمت های کارخونه فیکس میشه.اگه بالاتر بره که هیچ. پایین تر از 20 هم بیاد احتمال کم شدن قیمت کارخونه هم هست.
فقط باید صبر کرد و نتیجه رو دید.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
به نظرم این خبرا باد هواست مثل واردات خودرو.
دلار فقط چک کنید اصلا کاری به حرفا نداشته باشین

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
البته اینم بگم نظر من با توجه به شرایط حال حاضر سیاسی و اقتصادی کشور هست..ممکنه بی خبر اتفاقی بیفته و شرایط عوض بشه..که دیگه اون دست ما نیست..ولی اگر شرایط همینجور بمونه جو بازار کاهشی هست

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
البته اینم بگم نظر من با توجه به شرایط حال حاضر سیاسی و اقتصادی کشور هست..ممکنه بی خبر اتفاقی بیفته و شرایط عوض بشه..که دیگه اون دست ما نیست..ولی اگر شرایط همینجور بمونه جو بازار کاهشی هست
دقیقا. منم همینو میگم. مملکت ثبات نداره. دلارم اصلی ترین پارامتره این وسط

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال(تاکید میکنم احتمال) رسیدن دلار به قیمت 15 تومن و آزاد سازی واردات دیگه کسی برای دنا اتومات 500 تومن پول نمیده.
از یک طرف کاهش قیمت دلار(از بین رفتن انتظارات تورمی شدید)

از یک طرف کاهش شدید(تقریبا 50 درصدی) تعداد ثبت نام کننده ها(دلال ها) توی برنامه های فروش شرکت ها(فوق العاده - پیش فروش ها ) و رسیدن خودرو به خریدارای واقعی و مصرف کننده ها و نبود خریدار توی بازار آزاد
از یک طرف آزادسازی واردات تا یک سال آینده
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها و.... به امید دوبرابر شدن احتکار شده بود
بورسی شدن خودرو
و عوامل دیگه باعث ناک اوت شدن این قیمتای خنده دار مضخرف(207 400 میلیونی !!!) خواهد شد.
امیدوارم قیمتا روند کاهشی شون ادامه بدن و هرکی هرماشینی دلش میخواد به قیمت مناسب بخره.
والا پارس همین 120 کارخونه هم زیاده براش چه برسه به اینکه 250 پول بدی بالاش.

فکر کنم بین همه این مواردی که گفتین همون قیمت دلار اساسی ترین فاکتور باشه.قیمت دلار کاهشی نباشه همچنان به خودرو مثل یه کالای سرمایه ای نگاه میشه نه کالای مصرفی,قیمت کارخونه هم کم نمیشه,بالطبع دلال هم همچنان ثبت نام میکنه.

از طرف دیگه,اگر همین فردا اون خدا بیامرز از قبر بلند بشه یا همه تحریم ها هم برداشته بشه هم فکر نکنم دلار دیگه هیچ وقت روی 15 بیاد. به نظر من,دلار در بهترین حالت ممکلت روی بیست میاد,و در شرایط فعلی کشور هم,فکر کنم کمترین قیمتش 24 باشه,و چسبندگی هم نداشته باشه و تمایل به افزایش داشته باشه.

بخاطر همین متاسفانه فکر کنم قیمت خودرو هم حول و حوش اعداد فعلی نوسان کنه و کاهش چشمگیر نداشته باشیم.

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها
+
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال رسیدن دلار به قیمت 15 تومن

من این پست تاریخی رو نخونده بودم،،،،این دوستمون نقل قول کرد دیدم الان،،،،،دلار 15 هزار تومنی و خودروهایی که مردم !!!! توی خونه ها احتکار کردن ،،،!!!

مردم،،،مردم !! چقدر اشناست این طریق پست زدن ها تو مجازی،،،،

خدا مسئولین رو خیر بده فقط،،،،دلسوز همیشگی مردم و خدمت گذار،،،سایشون همیشه سر مردم باشه ایشالا،،،!
به لطف همین عزیزان ایشالا نزولی بودن دلار با شدت ادامه خواهد شد و دلار تک رقمی را خواهیم دید بزودی،،،،بحول قوه الهی و اقای جو بایدن،،،،

من میگم دلار شاید زیر 5 هزار تومن هم بیاد به زودی و دلال های ملعون دلار و سکه و ملک همگی کله پا خواهند شد قطعا انشاالله،،،،ایرانه دیگه،،،چیزی مشخص نیست که،،،!!
خدا کنه برسه زیر 5 هزار تومن دلاردو چه بسا تکرار بشه قیمت دلار سال 89 !!!!،،،کی بودی تو جو بایدن،،،،تازه شناختیمت،،،،اسطوره به تمام معنا،،،،،

بالا