بازار مسیرشو میره، اصلا هم به این خبرا باج نمیده. ایشالله بعضی ها از سر هیجان ضرر نکنن. واقعا مردم گناه دارن.
اینا مردم نیستن..دلالها هستن که تو شوک فرو رفتن..گفتم دلالها روی افزایش قیمت کارخونه حساب کرده بودن و همش جو افزایشی میدادن..با این خبر رکب بدی خوردن
اتفاقا بازار خودرو ایران به شدت به این خبرها باج میده..همونطور که به خبر اومدن بایدن باج داد و قیمتها ریزش کرد..این خبرها هم محرک کاهش بیشتر میشه..بیچاره اونایی که رفتن تو سقف ماشین خریدن به امید سود کردن..الان باید کلی ضرر بدنبازار مسیرشو میره، اصلا هم به این خبرا باج نمیده. ایشالله بعضی ها از سر هیجان ضرر نکنن. واقعا مردم گناه دارن.
همین الان برو ببین کانالهای خودرو چه جوی راه افتاده با این خبر..اصلا دلالها شوکه شدن..دارن میگن مگه قرار نبود کارخونه گرون کنهبازار مسیرشو میره، اصلا هم به این خبرا باج نمیده. ایشالله بعضی ها از سر هیجان ضرر نکنن. واقعا مردم گناه دارن.
حقشونهاتفاقا بازار خودرو ایران به شدت به این خبرها باج میده..همونطور که به خبر اومدن بایدن باج داد و قیمتها ریزش کرد..این خبرها هم محرک کاهش بیشتر میشه..بیچاره اونایی که رفتن تو سقف ماشین خریدن به امید سود کردن..الان باید کلی ضرر بدن
اکثر کانالها هستم. خبری نیست. همون قضیه آزاد شدن واردات خودرو. هیچ خبری نیست.همین الان برو ببین کانالهای خودرو چه جوی راه افتاده با این خبر..اصلا دلالها شوکه شدن..دارن میگن مگه قرار نبود کارخونه گرون کنه
چقدرم امید دارن..دارن این خبرو تجزیه و تحلیل میکنن که مثلا کاهشی در راه نیستحقشونه
بیچاره نیستن
یه مشت چلغوزِ دوزاری با کالای مصرفی ملت بازی میکنن
همون بهتر که ریالشون نصف بشه
حالا ارزون هم نشه ولی همین قیمت ها بمونه و تثبیت بشه خوبه
هست انشالا..فقط صبر کن و تماشا کناکثر کانالها هستم. خبری نیست. همون قضیه آزاد شدن واردات خودرو. هیچ خبری نیست.
ایشالله همین میشه. ولی من چشمم اعتماد ندارم. هیچ چیز به نفع مردم نیست. خیالتون راحت.اتفاقا بازار خودرو ایران به شدت به این خبرها باج میده..همونطور که به خبر اومدن بایدن باج داد و قیمتها ریزش کرد..این خبرها هم محرک کاهش بیشتر میشه..بیچاره اونایی که رفتن تو سقف ماشین خریدن به امید سود کردن..الان باید کلی ضرر بدن
شما یکم عجولی. صبر کنید میبینیم.هست انشالا..فقط صبر کن و تماشا کن
کاهش و تثبیت قیمت کارخونه باعث ریزش شدیدتر در بازار آزاد میشه..خرید یا تعویض خودرو بعد از ریزش و تثبیت قیمتها انشالا..حقشونه
بیچاره نیستن
یه مشت چلغوزِ دوزاری با کالای مصرفی ملت بازی میکنن
همون بهتر که ریالشون نصف بشه
حالا ارزون هم نشه ولی همین قیمت ها بمونه و تثبیت بشه خوبه
عجول نیستم..اینطور جوی رو تو بازار خودرو دو سه سال پیش دیدم..دقیقا همون داره تکرار میشه..شما یکم عجولی. صبر کنید میبینیم.
اره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.عجول نیستم..اینطور جوی رو تو بازار خودرو دو سه ال پیش دیدم..دقیقا همون داره تکرار میشه..
اگر یادت باشه من چند ماه پیش اینجا همش میگفتم هر کی ماشین میخواد بره سریع بخره چون جو بازار افزایشی بود..خودتم یادت میاد حتمن..
ولی الان دقیقا جوی که میبینم جو کاهشی هست..با این خبرا بیشتر تشدید میشه و خریدارها کمتر قبل
فقط باید صبر کرد و نتیجه رو دید.اره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.
قبول کن 100 تا خبر کاهشی میاد مثلا 5 تومن کم میشه و یک خبر افزایشی میاد یهو 50 میره بالا. واسه اینه میگم هیچی قابل پیش بینی نیست.
از نظر من اگه دلار بشه 20 تومن و ثابت بمونه همین قیمت های کارخونه فیکس میشه.اگه بالاتر بره که هیچ. پایین تر از 20 هم بیاد احتمال کم شدن قیمت کارخونه هم هست.
الان کارخونه با 18 تا 20 تومن حساب شده.
به نظرم این خبرا باد هواست مثل واردات خودرو.اره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.
قبول کن 100 تا خبر کاهشی میاد مثلا 5 تومن کم میشه و یک خبر افزایشی میاد یهو 50 میره بالا. واسه اینه میگم هیچی قابل پیش بینی نیست.
از نظر من اگه دلار بشه 20 تومن و ثابت بمونه همین قیمت های کارخونه فیکس میشه.اگه بالاتر بره که هیچ. پایین تر از 20 هم بیاد احتمال کم شدن قیمت کارخونه هم هست.
البته اینم بگم نظر من با توجه به شرایط حال حاضر سیاسی و اقتصادی کشور هست..ممکنه بی خبر اتفاقی بیفته و شرایط عوض بشه..که دیگه اون دست ما نیست..ولی اگر شرایط همینجور بمونه جو بازار کاهشی هستاره یادمه. انصافا منم گرفتم البته لب مرزی گرفتم که خدایی خوب شد. بعدش چند مرحله کارخونه رفت بالا.
دقیقا. منم همینو میگم. مملکت ثبات نداره. دلارم اصلی ترین پارامتره این وسطالبته اینم بگم نظر من با توجه به شرایط حال حاضر سیاسی و اقتصادی کشور هست..ممکنه بی خبر اتفاقی بیفته و شرایط عوض بشه..که دیگه اون دست ما نیست..ولی اگر شرایط همینجور بمونه جو بازار کاهشی هست
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال(تاکید میکنم احتمال) رسیدن دلار به قیمت 15 تومن و آزاد سازی واردات دیگه کسی برای دنا اتومات 500 تومن پول نمیده.
از یک طرف کاهش قیمت دلار(از بین رفتن انتظارات تورمی شدید)
از یک طرف کاهش شدید(تقریبا 50 درصدی) تعداد ثبت نام کننده ها(دلال ها) توی برنامه های فروش شرکت ها(فوق العاده - پیش فروش ها ) و رسیدن خودرو به خریدارای واقعی و مصرف کننده ها و نبود خریدار توی بازار آزاد
از یک طرف آزادسازی واردات تا یک سال آینده
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها و.... به امید دوبرابر شدن احتکار شده بود
بورسی شدن خودرو
و عوامل دیگه باعث ناک اوت شدن این قیمتای خنده دار مضخرف(207 400 میلیونی !!!) خواهد شد.
امیدوارم قیمتا روند کاهشی شون ادامه بدن و هرکی هرماشینی دلش میخواد به قیمت مناسب بخره.
والا پارس همین 120 کارخونه هم زیاده براش چه برسه به اینکه 250 پول بدی بالاش.