• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بله مردم !
شما هم زیادی جو گرفتت.کمتر از یک سال آینده با رفع تحریم و کاهش کرونا قیمتا میتونه کم بشه یا ثابت بمونه ولی قدرت خرید بالا بره.بعد از برجام تو همین مملکت با همین حسن 4 سال قیمت سکه و دلار ثابت موند و حتی گاها کاهش!
%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%D8%B3%DA%A9%D9%87.png

نقش مردم توی گرونی ها کم نیست
با اینکه تولید خودرو نسبت به پارسال 50 درصد افزایش داشته ولی خرید خودرو نسبت به پارسال 10 برابر سخت تر شده به خاطر مردمی که ماشین نیاز ندارن ولی فکر میکنن با خرید و احتکار ماشینایی که اصلا جهانی نیست مثل 405 ، سمند ، پارس ، انواع پراید جات و ...میتونن ارزش پولشونو حفظ کنن.
tooth.gif
اتفاقا اگر اوضاع خیلی خراب بشه و اونقدر خراب بشه
187.gif
که واردات ماشین آزاد بشه اونوقت اولین چیزی که با کله میاد زمین همین ماشینایی هست که تو این فضای انحصاری برای خودشون کسی شدن.
دولت ارز 4200 میده برای خوراک مرغ طرف مرغدار میاد خوراک میخره میبره بازار آزاد میفروشه جوجه ها رو هم میریزه دور.
به هر علتی چند روز بازار روغن خوراکی بهم میریزه و کمبود ایجاد میشه طرف با اینکه تو خونه روغن به اندازه کافی داره با زن و بچش تو این اوضاع کرونا میره تو صف و باعث خراب تر شدن اوضاع میشه...
بنزین میخوا گرون بشه طرف میره تو صف بیست لیتر بزنه مصرف دو روزشم نمیشه بعدش میخوای چیکار کنی
در آخر امیدوارم پراید تخته گاز قیمتش بکشه بالا یه دوهزارم بیاد رو پراید کاربرات 78 اونایی که از کاهش قیمت ناراحتن.(البته علت این ناراحتی و عصبانیتشون رو میشه به راحتی فهمید...
199.gif
)

جناب،،،،،،اولا جو گیر شما هستی که خیال بافی میکنی و تو یه دنیا دیگه هستی،،،،چون فکر میکنی جوجو بایدن ایران رو گلستان میکنه،،،،خدا شاهده هیچ غلطی نمیکنه و نخواهد کرد و اصلا معلوم نیست بتونه دووم بیاره با این وضعیت الزایمریش و وضعیت جسمیش،،،با گذر روز ها خواهید دید،،اصلا به تیپ و قیافش میخوره این بتونه ایران رو گلستان بکنه ؟؟،،والله بالله تالله مشکل داخلی هست،،،،چقدر بگیم این رو،،،،،،،،((نگی باز دلال به من )) من فقط یه سپرده ساده تو بانک دارم که پشکل شده،،،، همین،،،،هیچی ندارم،،،،،،،،، و قشنگ تورم رو حس میکنم،،،،حالا شما حس میکنی نمیدونم من،،،بعید میدونم البته حس بکنید،،،!!!!

اون دوران به خاطرات پیوست،،،،،و نمیخوام مسئله رو باز میکنم،،،،چون خیلی توضیح میخواد،،،،،ولی سر بسته گفتم بهت دیگه،،،،بایدن میاد میشه 5 هزار تومن دلار،،،شاید رسید به نرخ سال 89 حتی،!!! ایرانه دیگه،،،،،،،،سر بسته گفتم بهتون تو پست قبلیم،،،،،

اما در مورد پست الان

پس نقش دولت چیست این وسط؟؟

میشه یه توضیحی در مورد نقش دولت هم بدین استاد ؟؟،،،،،همیشه ملت مقصر هستن ؟؟!!! خسته نشدین از این حرف ها؟؟ دولت کشک هست این وسط پس درسته؟؟

دلال ها کشک هستن؟؟،،،،دلال ها به کجا وصل هستن استاد ؟!!!!!؟،،،،

مردم بدبخت چه تقصیری دارن؟؟،،،،،در کشور بادکنکی مثل ایران مجبور هستن همش دست و پا بزنن تا از تورم عقب نمونن،،،،،مجبور هستن فکری به حال ریالشون بکنن،،،،،

من به شخصه حدود 100 تومنی پس انداز داشتم از چند سال پیش،،،،متاسفانه فکرم کار نکرد و تبدیلش نکردم،،،،همینطوری موند و الان تبدیل به پشکل شده و مثلا یه موتور متوسط میدن،،،نه تازه خیلی خوبش !!!!،،،،شده پشکل استاد پس انداز من،،،،،!!!!

پس مجبور هستن ملت فکری به حال پولشون بکنن،،،،،ولی به هیچ وجه نباید کلمه دلال رو روی اینا گذاشت،،،،

دلال های اصلی وصل هستن به بالا،،،،،بالا کی میشه؟؟؟ همه میدونن کی میشه،،،،،،!!!!!

در اخر میگم،،،،والله اگه حکومت بخواد میتونه دلار رو بکنه 1000 تومن و پراید رو بکنه 5 میلیون،،، دست خودشون هست،،،والله دست خودشون هست،،،دلال و غیره همه کشک هست،،،دلال کیه خب،،،؟؟ کی میشه دلال ؟؟،،،مشخصه دیگه بابا،،،!!! میتونن عین اب خوردن قیمت هارو ثابت و تثبیت بکنن و چنان ثباتی درست کنن تو بازار ها که بی سابقه باشه،،،ولی نمیکنن،،،به دلایلی که میدونیم هممون!!!!!

Last edited:

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
جناب،،،،،،اولا جو گیر شما هستی که خیال بافی میکنی و تو یه دنیا دیگه هستی،،،،چون فکر میکنی جوجو بایدن ایران رو گلستان میکنن،،،،،،،،من ایران زندگی میکنم نه لاس وگاس،،، و قشنگ تورم رو حس میکنم،،،،حالا شما حس میکنی نمیدونم من،،،بعید میدونم البته حس بکنید،،،!!!!

اون دوران به خاطرات پیوست،،،،،و نمیخوام مسئله رو باز میکنم،،،،چون خیلی توضیح میخواد،،،،،ولی سر بسته گفتم بهت دیگه،،،،بایدن میاد میشه 5 هزار تومن دلار،،،شاید رسید به نرخ سال 89 حتی،!!! ایرانه دیگه،،،،،،،،سر بسته گفتم بهتون تو پست قبلیم،،،،،

اما در مورد پست الان

پس نقش دولت چیست این وسط؟؟

میشه یه توضیحی در مورد نقش دولت هم بدین استاد ؟؟،،،،،همیشه ملت مقصر هستن ؟؟!!! خسته نشدین از این حرف ها؟؟ دولت کشک هست این وسط پس درسته؟؟

دلال ها کشک هستن؟؟،،،،دلال ها به کجا وصل هستن استاد ؟!!!!!؟،،،،

مردم بدبخت چه تقصیری دارن؟؟،،،،،در کشور بادکنکی مثل ایران مجبور هستن همش دست و پا بزنن تا از تورم عقب نمونن،،،،،مجبور هستن فکری به حال ریالشون بکنن،،،،،

من به شخصه حدود 100 تومنی پس انداز داشتم از چند سال پیش،،،،متاسفانه فکرم کار نکرد و تبدیلش نکردم،،،،همینطوری موند و الان تبدیل به پشکل شده و مثلا یه موتور متوسط میدن،،،نه تازه خیلی خوبش !!!!،،،،شده پشکل استاد پس انداز من،،،،،!!!!

پس مجبور هستن ملت فکری به حال پولشون بکنن،،،،،ولی به هیچ وجه نباید کلمه دلال رو روی اینا گذاشت،،،،

دلال های اصلی وصل هستن به بالا،،،،،بالا کی میشه؟؟؟ همه میدونن کی میشه،،،،،،!!!!!

امثال من و شما که کل سزمایه مون 100 الی 200 هست که خوشحال بودیم ذره ذره پسنداز کردیم و از تفزیحمون گذشتیم دقیقا پولمون شده پشگل و متاسفانه اگر انبر نسا هم خریده بودیم از پول تو حساب و سود 20 درصدی بهتر بود
بگذار بگن دلال مهم نیست اینا سرشون کردن تو برف و متاسفانه نمی خواهند با واقعیت روبرو بشن . شما هم خودتو خسته نکن عقاید هر شخص به خودش مربوطه و نمی شه عوضش کرد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمتها تو شهرها مقداری تفاوت داره..اینا میانگین قیمت هست..ممکنه کمتر گیرت بیاد یا مقداری بیشتر..مثلا همین پارس ال ایکس که زده ۲۰۵ تومن امروز پیش ما ۲۱۷ فروخته شده..شما این قیمتها رو پایه قرار بده که خیلی گرونتر نخری..دلال جماعتها رحم ندارن..فقط فکر گرونتر فروختن هستن
آقا سعید من دلال نیستم ولی یه دنا پلاس می خواهم
همینجا اعلام میکنم هیمن قیمت برای من پیدا کن من 10 کمیسیون به خودت میدهم
برای مصرف شخصی می خواهم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
کاهش قیمت کارخانه آره ؟!!!!!
مردم ما انقدر ساده لوح هستند
کی اعلام کرد؟ این لیست الکی در نرفته. پس همین قیمت ها برای افزایش بعدی در نظر بگیرین. اول بی صدا اعلام میشه بعد رسما.

Last edited:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
قیمتها تو شهرها مقداری تفاوت داره..اینا میانگین قیمت هست..ممکنه کمتر گیرت بیاد یا مقداری بیشتر..مثلا همین پارس ال ایکس که زده ۲۰۵ تومن امروز پیش ما ۲۱۷ فروخته شده..شما این قیمتها رو پایه قرار بده که خیلی گرونتر نخری..دلال جماعتها رحم ندارن..فقط فکر گرونتر فروختن هستن

دیگه قیمت پایه اشتباه اینطور میگی. این واسه فروشنده میشه پایه نه خریدار که کمتر از این نده.
هرچند من تیپ 2 رو 195 معامله دیدم امروز. کمتر کسی نمیده مگه چی بگم.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
اگه این لیست اعلام بشه رسما واقعا دقیق پیش بینی کردم. خخخخخ
ای کسانی که ایمان آوردید، ایمان بیاورید.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
/ آخرین قیمت اعلامی برخی خودرو ها در بازار روز شنبه 15 آذر، ایران خودرو

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ :170
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : 225
پژو ۲۰۶ صندوقدار: 215
پژو ۲۰۷ دنده دستی: 235
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: 260
پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار: 350
پژو ۲۰۷ اتوماتیک هاچبک: 365
پژو پارس اتوماتیک:
پارس ال ایکس : 205
پارس دوگانه سوز : 209
پارس سال : 172
پژو ۴۰۵ جی ال ایکس: 145
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز : 200
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس: 180
دنا تیپ ۱ : 225
دنا پلاس: 260
دنا پلاس توربو : 340
دنا پلاس توربو اتوماتیک: 410
سمند ال ایکس: 150
سمند EF۷ تکسوز: 179

bama

اینا رو کی منتشر کرده اصلاً فکر نمی کنم واقعیت داشته باشه این قیمت ها بیشتر صوری به نظر میاد و در عمل احتمال زیاد خیلی بالاتره مثلاً پارس دوگانه ۲۴۰ و پارس TU5 ۲۵۰ هست در خبرهای دیگه دیدم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینا رو کی منتشر کرده اصلاً فکر نمی کنم واقعیت داشته باشه این قیمت ها بیشتر صوری به نظر میاد و در عمل احتمال زیاد خیلی بالاتره مثلاً پارس دوگانه ۲۴۰ و پارس TU5 ۲۵۰ هست در خبرهای دیگه دیدم
فکر کنم قیمتایی که داری اشتباه باشه..چون معمولا پارس دو گانه سوز از پارس tu5 گرونتره..نه ارزونتر

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دیگه قیمت پایه اشتباه اینطور میگی. این واسه فروشنده میشه پایه نه خریدار که کمتر از این نده.
هرچند من تیپ 2 رو 195 معامله دیدم امروز. کمتر کسی نمیده مگه چی بگم.
گفتم دیگه..میانگین قیمت معاملات هست..مثلا همین پارسی که 205 زده من ندیدم سمت ما کمتر 217 تا 220 بفروشن

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
گفتم دیگه..میانگین قیمت معاملات هست..مثلا همین پارسی که 205 زده من ندیدم سمت ما کمتر 217 تا 220 بفروشن
به نظرم میانگین نیست. کمترین قیمت ممکن و البته شاید خیالی.
امروز بازار اکثر مدل ها صعودی بود.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]قیمت روز خودرو در بازار امروز یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹

[emoji843]قیمت برخی خودروهای داخلی در این چند روز بین سه تا سی میلیون گران‌تر شده است
[emoji843]هر چند از روز گذشته ترمز قیمت خودرو کشیده شده است اما هنوز قیمت‌ها بالا هستند و خریداری نیست. تنها دلال در بازار بدون مدیریت خودرو جولان می‌دهند/ اعتماد

Akharinkhabar.
ea1f58e9821f72e7394f297938ea0df9.jpg

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
تلاش دلالها تو ایران جیب خیلی دیدنی تره..با اکانتهای مختلف میان جو گرونی میدن بعد خودشونو لایک میکنن
حداقل دلال ها جمله های کپی نمیزنن. اینا خیلی تابلو هستن:D;)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حداقل دلال ها جمله های کپی نمیزنن. اینا خیلی تابلو هستن:D;)
کپی نمیکنن ولی چند نفرن با اکانتهای مختلف میان نظر میدن..ادبیاتشون کاملا مشخصه..بعد همو لایک میکنن :D

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
کپی نمیکنن ولی چند نفرن با اکانتهای مختلف میان نظر میدن..ادبیاتشون کاملا مشخصه..بعد همو لایک میکنن :D
اینم هست.
در کل بازار آروم شده و کف سازی انجام شده و البته به نظرم میل به صعود داره بیشتر تا نزول.
در واقع میشه گفت کف قیمت های جدید خودرو مشخص شده و دیگه میلی به نزول نیست مگه در حد خیلی محدود.
با این حال دیگه باید با قیمت پراید مثلا 80 تومن خدا حافظی کرد. دقیقا چند ماه پیشم همین شد.
هر بار یک صعود شدید و یک نزول نسبتا شدید داریم که در واقع کف قیمت رو بالا میره.
اگه شوکی به بازار وارد بشه اینبار کف قیمت خیلی میره بالا و بعد پایین میاد اما دیگه خبری از قیمت قبلی نیست . پایه های جدید ساخته میشه.
یه عده جا موندن و نخریدن که مصرف کننده هستن بیشتر و بعید میدونم بتونن بخرن مگه با قیمت های فعلی و بالابردن بودجه.
یه عده هم خریدن به تعداد و دنبال سود هستن.
البته رفتارهای هر دو گروه طبیعیه.
اگه کارخونه حرکتی بزنه برای بالا بردن که محتمله چون به نرخ روز نرسیده (دلار 25) و یا دلار تغییری بکنه باز صعود شروع میشه با سرعت زیاد.اینبار باید به پراید 120 برای کف قیمت خوش آمد گفت.

البته باز این یک تحلیله و نمیشه قطعی گفت به خاطر عدم اطمینان بازار

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینم هست.
در کل بازار آروم شده و کف سازی انجام شده و البته به نظرم میل به صعود داره بیشتر تا نزول.
در واقع میشه گفت کف قیمت های جدید خودرو مشخص شده و دیگه میلی به نزول نیست مگه در حد خیلی محدود.
با این حال دیگه باید با قیمت پراید مثلا 80 تومن خدا حافظی کرد. دقیقا چند ماه پیشم همین شد.
هر بار یک صعود شدید و یک نزول نسبتا شدید داریم که در واقع کف قیمت رو بالا میره.
اگه شوکی به بازار وارد بشه اینبار کف قیمت خیلی میره بالا و بعد پایین میاد اما دیگه خبری از قیمت قبلی نیست . پایه های جدید ساخته میشه.
یه عده جا موندن و نخریدن که مصرف کننده هستن بیشتر و بعید میدونم بتونن بخرن مگه با قیمت های فعلی و بالابردن بودجه.
یه عده هم خریدن به تعداد و دنبال سود هستن.
البته رفتارهای هر دو گروه طبیعیه.
اگه کارخونه حرکتی بزنه برای بالا بردن که محتمله چون به نرخ روز نرسیده (دلار 25) و یا دلار تغییری بکنه باز صعود شروع میشه با سرعت زیاد.اینبار باید به پراید 120 برای کف قیمت خوش آمد گفت.

البته باز این یک تحلیله و نمیشه قطعی گفت به خاطر عدم اطمینان بازار
این وسط بیشترین استفاده رو کارخانه ها بردن..راحت چند پله قیمتاشون رو گرون کردن...هدف اصلی هم همین بود..خودرو رو ندادن تو بازار..بعد بازار آزاد نجومی رفت بالا..به همین بهونه قیمتای کارخونه رو بردن بالا..بعد شروع کردن به افزایش عرضه خودرو..همزمان قیمت بازار آزاد هم ریزش کرد..
الانم که ماشالا هر هفته دارن فروش میزارن..به هدفشون رسیدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان از سایت زیر میتونید قیمتهای تقریبا دقیق و لحظه ای خودرو رو پیدا کنید..دلالها و فروشنده ها هم دیدم معمولا از این سایت استفاده میکنن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این جدولم غلط از آب در اومد..امروز قیمتهای جدید چند تا از محصولات ایران خودرو اعلام شد و تقریبا میشه گفت افزایشی نداشتن..

بالا