بله مردم !
شما هم زیادی جو گرفتت.کمتر از یک سال آینده با رفع تحریم و کاهش کرونا قیمتا میتونه کم بشه یا ثابت بمونه ولی قدرت خرید بالا بره.بعد از برجام تو همین مملکت با همین حسن 4 سال قیمت سکه و دلار ثابت موند و حتی گاها کاهش!
![]()
نقش مردم توی گرونی ها کم نیست
با اینکه تولید خودرو نسبت به پارسال 50 درصد افزایش داشته ولی خرید خودرو نسبت به پارسال 10 برابر سخت تر شده به خاطر مردمی که ماشین نیاز ندارن ولی فکر میکنن با خرید و احتکار ماشینایی که اصلا جهانی نیست مثل 405 ، سمند ، پارس ، انواع پراید جات و ...میتونن ارزش پولشونو حفظ کنن.اتفاقا اگر اوضاع خیلی خراب بشه و اونقدر خراب بشه
که واردات ماشین آزاد بشه اونوقت اولین چیزی که با کله میاد زمین همین ماشینایی هست که تو این فضای انحصاری برای خودشون کسی شدن.![]()
دولت ارز 4200 میده برای خوراک مرغ طرف مرغدار میاد خوراک میخره میبره بازار آزاد میفروشه جوجه ها رو هم میریزه دور.
به هر علتی چند روز بازار روغن خوراکی بهم میریزه و کمبود ایجاد میشه طرف با اینکه تو خونه روغن به اندازه کافی داره با زن و بچش تو این اوضاع کرونا میره تو صف و باعث خراب تر شدن اوضاع میشه...
بنزین میخوا گرون بشه طرف میره تو صف بیست لیتر بزنه مصرف دو روزشم نمیشه بعدش میخوای چیکار کنی
در آخر امیدوارم پراید تخته گاز قیمتش بکشه بالا یه دوهزارم بیاد رو پراید کاربرات 78 اونایی که از کاهش قیمت ناراحتن.(البته علت این ناراحتی و عصبانیتشون رو میشه به راحتی فهمید...)![]()
جناب،،،،،،اولا جو گیر شما هستی که خیال بافی میکنی و تو یه دنیا دیگه هستی،،،،چون فکر میکنی جوجو بایدن ایران رو گلستان میکنه،،،،خدا شاهده هیچ غلطی نمیکنه و نخواهد کرد و اصلا معلوم نیست بتونه دووم بیاره با این وضعیت الزایمریش و وضعیت جسمیش،،،با گذر روز ها خواهید دید،،اصلا به تیپ و قیافش میخوره این بتونه ایران رو گلستان بکنه ؟؟،،والله بالله تالله مشکل داخلی هست،،،،چقدر بگیم این رو،،،،،،،،((نگی باز دلال به من )) من فقط یه سپرده ساده تو بانک دارم که پشکل شده،،،، همین،،،،هیچی ندارم،،،،،،،،، و قشنگ تورم رو حس میکنم،،،،حالا شما حس میکنی نمیدونم من،،،بعید میدونم البته حس بکنید،،،!!!!
اون دوران به خاطرات پیوست،،،،،و نمیخوام مسئله رو باز میکنم،،،،چون خیلی توضیح میخواد،،،،،ولی سر بسته گفتم بهت دیگه،،،،بایدن میاد میشه 5 هزار تومن دلار،،،شاید رسید به نرخ سال 89 حتی،!!! ایرانه دیگه،،،،،،،،سر بسته گفتم بهتون تو پست قبلیم،،،،،
اما در مورد پست الان
پس نقش دولت چیست این وسط؟؟
میشه یه توضیحی در مورد نقش دولت هم بدین استاد ؟؟،،،،،همیشه ملت مقصر هستن ؟؟!!! خسته نشدین از این حرف ها؟؟ دولت کشک هست این وسط پس درسته؟؟
دلال ها کشک هستن؟؟،،،،دلال ها به کجا وصل هستن استاد ؟!!!!!؟،،،،
مردم بدبخت چه تقصیری دارن؟؟،،،،،در کشور بادکنکی مثل ایران مجبور هستن همش دست و پا بزنن تا از تورم عقب نمونن،،،،،مجبور هستن فکری به حال ریالشون بکنن،،،،،
من به شخصه حدود 100 تومنی پس انداز داشتم از چند سال پیش،،،،متاسفانه فکرم کار نکرد و تبدیلش نکردم،،،،همینطوری موند و الان تبدیل به پشکل شده و مثلا یه موتور متوسط میدن،،،نه تازه خیلی خوبش !!!!،،،،شده پشکل استاد پس انداز من،،،،،!!!!
پس مجبور هستن ملت فکری به حال پولشون بکنن،،،،،ولی به هیچ وجه نباید کلمه دلال رو روی اینا گذاشت،،،،
دلال های اصلی وصل هستن به بالا،،،،،بالا کی میشه؟؟؟ همه میدونن کی میشه،،،،،،!!!!!
در اخر میگم،،،،والله اگه حکومت بخواد میتونه دلار رو بکنه 1000 تومن و پراید رو بکنه 5 میلیون،،، دست خودشون هست،،،والله دست خودشون هست،،،دلال و غیره همه کشک هست،،،دلال کیه خب،،،؟؟ کی میشه دلال ؟؟،،،مشخصه دیگه بابا،،،!!! میتونن عین اب خوردن قیمت هارو ثابت و تثبیت بکنن و چنان ثباتی درست کنن تو بازار ها که بی سابقه باشه،،،ولی نمیکنن،،،به دلایلی که میدونیم هممون!!!!!
Last edited: