من کرونا گرفتم، اما هنوز بویاییم کاملا از بین نرفته
، متاسفانه هیچ بوی خوبی از اوضاع به مشام نمیرسه. منتظر ارزونی نباشید. دولت در 3 سال گذشته برای کنترل دلار، قیمت اقلامی که منبع اصلیش خودش بود ( مثل زمین و ماشین و خدمات) رو به شدت بالا برد ... متاسفانه مزه شیرین این سیاست زیر زبون دولت رفته و حاضر نیست از سیاستش دست برداره.
این دقیقا همون سیاستیه که در سال های 70 تا 76 اجرا شد.
من خودم توی بازار ماشین و نرخ هاش نبودم. اما یکی از دوستانم اخیرا قیمت یک ماشین خاص رو در طول این چند سال برای من گفت که خیلی جالبه.
ماشین پژوی 2008 که قرار بوده توسط دو شرکت داخلی مونتاژ بشه، قیمتش اینطوری بوده
1- سال 96 با دلار 4 هزار تومنی، حدود 90 میلیون تومن، معادل 23 هزار دلار
2- سال 97 با دلار 12 هزار تومنی، حدود 240 میلیون تومن، معادل 20 هزار دلار
3- اردیبهشت 98 (موج گرونی اول ماشین)، با دلار 15 هزار تومنی، 520 میلیون تومن، معادل 35 هزار دلار
4- شهریور 98 ( کاهش شدید قیمت ماشین)، با دلار 12 هزار تومنی، 290 میلیون تومن، معادل 24 هزار دلار
5- اسفند 98 با دلار 14 هزار تومنی، 580 میلیون تومن، معادل 41.5 هزار دلار
6- مهر 99 با دلار 31 هزار تومنی، معادل 1070 میلیون تومن، معادل 34.5 هزار دلار
7- الان با دلار 26 هزار تومنی، 990 میلیون تومن، معادل 38 هزار دلار
قیمت ها ممکنه کمی تفاوت داشته باشه با سورس های قیمتی مختلف، اما دید کلی خوبی نسبت به اوضاع میده
. مثلا نشون میده که در دوره های کاهش قیمت دلار، اتفاقا دولت سود های بهتری از فروش ماشین داشته
پ.ن: در سال 75 قیمت یک پیکان برابر 250 ماه حقوق یک معلم بود. اینا اگر زورشون برسه، باز هم این تناسب رو برقرار میکنن
. دست خودشون نیست، نمیتونن رفاه رو به مردم ببینن. یادمه اون موقع رئیس دولت میگفت موبایل مال پولدارهاست، قرار نیست همه داشته باشن. این جماعت از پست ترین طبقات اجتماعی با تفکر ارباب/رعیتی بار اومدن. نمیتونن ببینن بچه رعیت همون ماشینی رو سوار میشه که بچه خودشون سوار میشه. این دنائت طبع و لئامت مزاج توی ذاتشونه