• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
قیمت جدید مبارک!!!!!!!!!!!!!!!
شرایط فروش نقدی با قیمت قطعی این محصول از روز دوشنبه مورخ 17 آذرماه 99 ساعت 9 صبح لغایت ساعت 18 همان روز فعال خواهد بود.

1607151823844.png

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]قرعه کشی خودورسازی ها متوقف می شود؟

[emoji843]دبیر انجمن خودروسازان: نزدیک شدن قیمت خودرو در حاشیه بازار به قیمت کارخانه باعث می‌شود در اجرایی شدن قرعه کشی تجدید نظر‌هایی صورت گیرد.
[emoji843]روند کاهشی قیمت دلار تاثیرات زیادی در قیمت خودرو گذاشت و اکنون قیمت‌ها به شدت روند کاهشی دارد.
[emoji843]۸۰ درصد شرکت کنندگان در قرعه کشی سرمایه گذار بودند و به دنبال این بودند که در این طرح‌ها شرکت کرده و پس از برنده شدن خودرو مورد نظر را فروخته و از این رویه سود زیادی ببرند/ اقتصادنیوز

Akharinkhabar

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دبیر انجمن خودروسازها که همیشه صحبت از افزایش قیمت میکرد الان اعتراف به ریزش شدید قیمتها کرده..میشه از این صحبتش به نتایج جالبی رسید و آینده رو پیش بینی کرد

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
به خط آخر توجه کنید....

محمدرضا رنجبر فلاح در گفت و گو با تسنیم، افزود: تفاوت قیمت فروش تولید کننده با قیمت پرداختی مصرف کننده بسیار زیاد است و این مابه التفاوت روانه جیب واسطه ها و سوداگرانی شده است که نقشی در تولید ندارند. به عبارت دیگر، قیمتی که صنعت خودرو دریافت می‌کند حتی در برخی از محصولات از قیمت تمام شده آن محصول نیز پایین تر است و آنها را با زیان مواجه کرده است.

Last edited:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
رنجبر فلاح با تاکید بر این‌که نهادهای نظارتی به دلیل بحرانی دانستن شرایط فعلی، در **** قیمت گذاری دخالت می کنند، گفت: این مداخله باید به نفع تولید کننده و در جهت حذف واسطه ها باشد و به نحوی صورت گیرد که مصرف کننده بتواند محصول خود را به صورت مستقیم از تولید کننده و با قیمت های پایین تر در شرایط بهینه دوم دریافت کند، به طوری که تولید کننده بتواند به حیات اقتصادی خود ادامه دهد. همیشه مداخله کمتر، به نفع اقتصاد و منفعت توامان تولید کننده و مصرف کننده است.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
در اصل میگه افزایش قیمت بده کارخونه ولی مستقیم تحویل بده و با افزایش قیمت ضررش جبران بشه. واسطه هم حذف بشه.
حرفش خیلی خوبه. به نظرم کارخونه ها رو آزاد کنن قیمت رو خودشون تعیین کنن ولی با تحویل 1 ماه تا 3 ماه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این خبر برای بازار آزاد و دلالها بده..کارخونه ها هم طبق خبر دیروز قراره کاهش قیمت بدن..در کل بازار خودرو دیگه جذابیت نداره و خیلیا که به قصد سود وارد شده بودن دارن ازش خارج میشن..
در اصل میگه افزایش قیمت بده کارخونه ولی مستقیم تحویل بده و با افزایش قیمت ضررش جبران بشه. واسطه هم حذف بشه.
حرفش خیلی خوبه. به نظرم کارخونه ها رو آزاد کنن قیمت رو خودشون تعیین کنن ولی با تحویل 1 ماه تا 3 ماه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
افزایش قیمت دست کارخونه نیست.باید از چند جا تایید بشه..با توجه به کاهش قیمت ارز باید قیمتها رو کاهش بدن

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
افزایش قیمت دست کارخونه نیست.باید از چند جا تایید بشه..با توجه به کاهش قیمت ارز باید قیمتها رو کاهش بدن

سعید جان شما چرا این حرفو میزنی. قیمت کارخونه با دلار زیر 20 تومن حساب شده. اگه قرار به نرخ ارز باشه که میره بالاتر.
کارخونه دم از ضرر میزنه با قیمت فعلی و از نظر من منطقیه. حالا باز ببینیم چی میشه ولی دیگه این حرفا معلومه تهش چیه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
این خبر برای بازار آزاد و دلالها بده..کارخونه ها هم طبق خبر دیروز قراره کاهش قیمت بدن..در کل بازار خودرو دیگه جذابیت نداره و خیلیا که به قصد سود وارد شده بودن دارن ازش خارج میشن..

بعید میدونم کسی تو دنیا ندونه بی‌ارزش تر از ریال ایران چیزی نیست.
فکر میکنم کله گنده ها بلدن چیکار کنن و قطعا ضرر نمیدن. آهن پاره که خراب نمیشه. میخوابونن تا وقتش. عجله ندارن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
والا تا اونجا که من اطلاع دارم قیمت ماشینها در شورای رقابت با دلار ۳۰ تومنی مچ شدن و اجازه افزایش قیمت چند باره دادن..شایدم اشتباه کنم
سعید جان شما چرا این حرفو میزنی. قیمت کارخونه با دلار زیر 20 تومن حساب شده. اگه قرار به نرخ ارز باشه که میره بالاتر.
کارخونه دم از ضرر میزنه با قیمت فعلی و از نظر من منطقیه. حالا باز ببینیم چی میشه ولی دیگه این حرفا معلومه تهش چیه

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
این خبرم حرف خودروسازه. در اصل میگن بازار آزاد. خودشون اون سود رو ببرن. مثلا الان 206 تیپ 2 بازار 200تومنه. اینا میدن مشتری 110 تومن. میگن خب مارو آزاد بذارین بفروشیم 150 تحویل فوری تا دلال بره کنار.
هر چند باز دلالی حذف نمیشه اما کارخونه تولیدش میره بالا و حاشیه سود کم میشه برای دلال ها
اون وقت که بازار خودرو از حالت سرمایه ای خارج میشه.
البته اگه ارز ثابت باشه.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
والا تا اونجا که من اطلاع دارم قیمت ماشینها در شورای رقابت با دلار ۳۰ تومنی مچ شدن و اجازه افزایش قیمت چند باره دادن..شایدم اشتباه کنم

قرار بر لحاظ تورم بود. اگه اجازه بدن یک بار دیگه افزایش قیمت بدن میشه دلار 25 تومن. یعنی تاثیر نرخ فعلی ارز. اون افزایش سه ماه آخر دیگه کنسل میشه. البته باز دارم میگم در صورتی که دلار 24 تا 26 بمونه
یعنی یک افزایش دیگه به نظرم خواهیم داشت.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701

اینم من تایید میکنم. اما قرار بود مرحله ای باشه تا به 30 تومن برسه. دو افزایشی که گفتم.
الان یک افزایش به نظرم تو برنامشون قطعیه. اگه دلار بالا بره که افزایش دومم میدن تا آخر سال.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
جالبه امروز برای من sms اومد که ماشین اماده تحویله فقط اگر میخواید منتقل بشه به نمایندگی که ثبت نام کردید باید هزینه حمل بدید!!!!!وگرنه بیاید از تهران تحویل بگیرید خودرو!!
این جماعت چقدر زالو صفتن،یعنی تاجایی که میتونن این ملتو میچاپن،حتی اگر شده یه هزارتومنی بیشتر

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
/ آخرین قیمت اعلامی برخی خودرو ها در بازار روز شنبه 15 آذر، ایران خودرو

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ :170
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : 225
پژو ۲۰۶ صندوقدار: 215
پژو ۲۰۷ دنده دستی: 235
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: 260
پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار: 350
پژو ۲۰۷ اتوماتیک هاچبک: 365
پژو پارس اتوماتیک:
پارس ال ایکس : 205
پارس دوگانه سوز : 209
پارس سال : 172
پژو ۴۰۵ جی ال ایکس: 145
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز : 200
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس: 180
دنا تیپ ۱ : 225
دنا پلاس: 260
دنا پلاس توربو : 340
دنا پلاس توربو اتوماتیک: 410
سمند ال ایکس: 150
سمند EF۷ تکسوز: 179

bama

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها
+
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال رسیدن دلار به قیمت 15 تومن

من این پست تاریخی رو نخونده بودم،،،،این دوستمون نقل قول کرد دیدم الان،،،،،دلار 15 هزار تومنی و خودروهایی که مردم !!!! توی خونه ها احتکار کردن ،،،!!!

مردم،،،مردم !! چقدر اشناست این طریق پست زدن ها تو مجازی،،،،

خدا مسئولین رو خیر بده فقط،،،،دلسوز همیشگی مردم و خدمت گذار،،،سایشون همیشه سر مردم باشه ایشالا،،،!
به لطف همین عزیزان ایشالا نزولی بودن دلار با شدت ادامه خواهد شد و دلار تک رقمی را خواهیم دید بزودی،،،،بحول قوه الهی و اقای جو بایدن،،،،

من میگم دلار شاید زیر 5 هزار تومن هم بیاد به زودی و دلال های ملعون دلار و سکه و ملک همگی کله پا خواهند شد قطعا انشاالله،،،،ایرانه دیگه،،،چیزی مشخص نیست که،،،!!
خدا کنه برسه زیر 5 هزار تومن دلاردو چه بسا تکرار بشه قیمت دلار سال 89 !!!!،،،کی بودی تو جو بایدن،،،،تازه شناختیمت،،،،اسطوره به تمام معنا،،،،،
بله مردم !
شما هم زیادی جو گرفتت.کمتر از یک سال آینده با رفع تحریم و کاهش کرونا قیمتا میتونه کم بشه یا ثابت بمونه ولی قدرت خرید بالا بره.بعد از برجام تو همین مملکت با همین حسن 4 سال قیمت سکه و دلار ثابت موند و حتی گاها کاهش!
%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%D8%B3%DA%A9%D9%87.png

نقش مردم توی گرونی ها کم نیست
با اینکه تولید خودرو نسبت به پارسال 50 درصد افزایش داشته ولی خرید خودرو نسبت به پارسال 10 برابر سخت تر شده به خاطر مردمی که ماشین نیاز ندارن ولی فکر میکنن با خرید و احتکار ماشینایی که اصلا جهانی نیست مثل 405 ، سمند ، پارس ، انواع پراید جات و ...میتونن ارزش پولشونو حفظ کنن.
tooth.gif
اتفاقا اگر اوضاع خیلی خراب بشه و اونقدر خراب بشه
187.gif
که واردات ماشین آزاد بشه اونوقت اولین چیزی که با کله میاد زمین همین ماشینایی هست که تو این فضای انحصاری برای خودشون کسی شدن.
دولت ارز 4200 میده برای خوراک مرغ طرف مرغدار میاد خوراک میخره میبره بازار آزاد میفروشه جوجه ها رو هم میریزه دور.
به هر علتی چند روز بازار روغن خوراکی بهم میریزه و کمبود ایجاد میشه طرف با اینکه تو خونه روغن به اندازه کافی داره با زن و بچش تو این اوضاع کرونا میره تو صف و باعث خراب تر شدن اوضاع میشه...
بنزین میخوا گرون بشه طرف میره تو صف بیست لیتر بزنه مصرف دو روزشم نمیشه بعدش میخوای چیکار کنی
در آخر امیدوارم پراید تخته گاز قیمتش بکشه بالا یه دوهزارم بیاد رو پراید کاربرات 78 اونایی که از کاهش قیمت ناراحتن.(البته علت این ناراحتی و عصبانیتشون رو میشه به راحتی فهمید...
199.gif
)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
/ آخرین قیمت اعلامی برخی خودرو ها در بازار روز شنبه 15 آذر، ایران خودرو

پژو ۲۰۶ تیپ ۲ :170
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ : 225
پژو ۲۰۶ صندوقدار: 215
پژو ۲۰۷ دنده دستی: 235
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده دستی: 260
پژو ۲۰۷ اتوماتیک صندوقدار: 350
پژو ۲۰۷ اتوماتیک هاچبک: 365
پژو پارس اتوماتیک:
پارس ال ایکس : 205
پارس دوگانه سوز : 209
پارس سال : 172
پژو ۴۰۵ جی ال ایکس: 145
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز : 200
پژو ۴۰۵ اس ال ایکس: 180
دنا تیپ ۱ : 225
دنا پلاس: 260
دنا پلاس توربو : 340
دنا پلاس توربو اتوماتیک: 410
سمند ال ایکس: 150
سمند EF۷ تکسوز: 179

bama

آقا سعید من دلال نیستم ولی یه دنا پلاس می خواهم
همینجا اعلام میکنم هیمن قیمت برای من پیدا کن من 10 کمیسیون به خودت میدهم
برای مصرف شخصی می خواهم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
کاهش قیمت کارخانه آره ؟!!!!!
مردم ما انقدر ساده لوح هستند

فایل های ضمیمه

• A989D031-DEC4-43EF-A27A-DD4E0FEB27A0.jpeg
    A989D031-DEC4-43EF-A27A-DD4E0FEB27A0.jpeg
    198.2 KB · نمایش ها: 21

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
کاهش قیمت کارخانه آره ؟!!!!!
مردم ما انقدر ساده لوح هستند
عزیز از این حرف ها اینجا بزنی یه عده میگن دلال هستی !!!! و احتکار کننده ماشین هستی که باعث بشه بره بالا قیمت ماشین!!!!
بخون پست اون استاد رو !!!

دو پست بالاتر رو،،،،،

بالا