از یک طرف سرازیر شدن سیل عظیمی از خودرو به بازار که توسط مردم توی خونه ها
+
با پایین کشیدن قیمت دلار و احتمال رسیدن دلار به قیمت 15 تومن
من این پست تاریخی رو نخونده بودم،،،،این دوستمون نقل قول کرد دیدم الان،،،،،دلار 15 هزار تومنی و خودروهایی که مردم !!!! توی خونه ها احتکار کردن ،،،!!!
مردم،،،مردم !! چقدر اشناست این طریق پست زدن ها تو مجازی،،،،
خدا مسئولین رو خیر بده فقط،،،،دلسوز همیشگی مردم و خدمت گذار،،،سایشون همیشه سر مردم باشه ایشالا،،،!
به لطف همین عزیزان ایشالا نزولی بودن دلار با شدت ادامه خواهد شد و دلار تک رقمی را خواهیم دید بزودی،،،،بحول قوه الهی و اقای جو بایدن،،،،
من میگم دلار شاید زیر 5 هزار تومن هم بیاد به زودی و دلال های ملعون دلار و سکه و ملک همگی کله پا خواهند شد قطعا انشاالله،،،،ایرانه دیگه،،،چیزی مشخص نیست که،،،!!
خدا کنه برسه زیر 5 هزار تومن دلاردو چه بسا تکرار بشه قیمت دلار سال 89 !!!!،،،کی بودی تو جو بایدن،،،،تازه شناختیمت،،،،اسطوره به تمام معنا،،،،،
بله مردم !
شما هم زیادی جو گرفتت.کمتر از یک سال آینده با رفع تحریم و کاهش کرونا قیمتا میتونه کم بشه یا ثابت بمونه ولی قدرت خرید بالا بره.بعد از برجام تو همین مملکت با همین حسن 4 سال قیمت سکه و دلار ثابت موند و حتی گاها کاهش!
نقش مردم توی گرونی ها کم نیست
با اینکه تولید خودرو نسبت به پارسال 50 درصد افزایش داشته ولی خرید خودرو نسبت به پارسال 10 برابر سخت تر شده به خاطر مردمی که ماشین نیاز ندارن ولی فکر میکنن با خرید و احتکار ماشینایی که اصلا جهانی نیست مثل 405 ، سمند ، پارس ، انواع پراید جات و ...میتونن ارزش پولشونو حفظ کنن.
اتفاقا اگر اوضاع خیلی خراب بشه و اونقدر خراب بشه
که واردات ماشین آزاد بشه اونوقت اولین چیزی که با کله میاد زمین همین ماشینایی هست که تو این فضای انحصاری برای خودشون کسی شدن.
دولت ارز 4200 میده برای خوراک مرغ طرف مرغدار میاد خوراک میخره میبره بازار آزاد میفروشه جوجه ها رو هم میریزه دور.
به هر علتی چند روز بازار روغن خوراکی بهم میریزه و کمبود ایجاد میشه طرف با اینکه تو خونه روغن به اندازه کافی داره با زن و بچش تو این اوضاع کرونا میره تو صف و باعث خراب تر شدن اوضاع میشه...
بنزین میخوا گرون بشه طرف میره تو صف بیست لیتر بزنه مصرف دو روزشم نمیشه بعدش میخوای چیکار کنی
در آخر امیدوارم پراید تخته گاز قیمتش بکشه بالا یه دوهزارم بیاد رو پراید کاربرات 78 اونایی که از کاهش قیمت ناراحتن.(البته علت این ناراحتی و عصبانیتشون رو میشه به راحتی فهمید...
)