• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من یک حساب سر انگشتی کردم هرچقدر پیش بگیرن تقریبا دوبرابر تا دو برابر و نیم باید بدی برای تحویل
اون موقع که تندرپنج پیش میگرفتن زمان تحویل ده گرفتن
اون موقع که بیست میگرفتن برا 206
زمان تحویل پنجاه گرفتن
الان هم که 94میگیرن حتما زمان تحویل حداقل 180 باید بدی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
معلوم نیست ، در این بازه زمانی ممکنه یه روز دعوتنامه بدن
در کل شرایط را نمیدونستم روز آخر سریع ثبت نام کردم .

به نظرم دیگه شرایط مثل قبل نیست و ثبت نام نتیجه نداره و حاشیه سود خیلی کم شده.
از طرفی فروشش دردسره و سند یکسال از زمان تحویل در رهنه ، هر سه ماه هم باید 1000 تا با ماشین رفته باشی وگرنه گارانتی باطل میشه .

زنگ بزن بنگاه یا نمایندگی یه مشورت بگیر

us12

Registered User
لایک‌ها
410
من یک حساب سر انگشتی کردم هرچقدر پیش بگیرن تقریبا دوبرابر تا دو برابر و نیم باید بدی برای تحویل
اون موقع که تندرپنج پیش میگرفتن زمان تحویل ده گرفتن
اون موقع که بیست میگرفتن برا 206
زمان تحویل پنجاه گرفتن
الان هم که 94میگیرن حتما زمان تحویل حداقل 180 باید بدی
بعید میدونم ، نهایتش موقع تحویل اگر امسال باشه حدود 100 دیگه میشه ، الان قیمت کارخونه 188 هست که با این ریزش دلار فکر نکنم اجازه افزایش قیمت بدن.

زنگ بزن بنگاه یا نمایندگی یه مشورت بگیر
پرسیدم ، هرجور شرایط را میسنجم برای استفاده کننده خوبه ، برای فروش چه حواله چه خود خودرو بجز دردسر هیچی نداره .

من کلا منصرف شدم ...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سورن + برنده دوم شدم ، ارزش تکمیل وجه داره ؟
تحویل مهر 1400 الی اردیبهشت 1401
واریزی فعلی 94,600
به هیچ وجه این بلا رو سر خودت نیار.کنسل کن.
نمونه ها :
11/98 34700 از 70 میلیون پول کوییک آر به سایپا داده شده.طرف با خودش حساب کرده خوب 34700 که الان میدم، 4 تومن هم سود مشارکت بهش میخوره این 40 تومنش .میمونه 30 تومن دیگه که باید پرداخت کنم تا ماشینو بیارم. یک سال بعد : مبلغ دعوتنامه صد میلیون و پانصد هزار تومان.

مورد دوم.
10/98 طرف 80 میلیون تومان از 160 میلیون تومان را به ایرانخودرو داده و یک دناپلاس توربو اتومات ثبت نام میکند(18 ماهه) . طرف به خودش گفته خوب این 80 تومن ما با سود مشارکتش میشه 100 تومن و من باید 60 تومن دیگه پرداخت کنم تا ماشینو بهم بدم.
روز موعود(پس از 18 ماه صبر) : قیمت خودرو از 160 تومن شده 370 تومن و حالا اون فرد باید بجای 60 تومنی که تو ذهنش بوده 270 جور کنه.رقم شوخی برداری نیست والا.60 تومن کجا 270 تومن کجا!!!!
--------------
شما هم اگر پیش پرداخت این سورن پلاسو پرداخت کنی معلوم نیست یک سال دیگه بهت بگن چقدر دیگه پرداخت کن! 200 میلیون ؟ 500 میلیون؟ یک میلیارد ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
به هیچ وجه این بلا رو سر خودت نیار.کنسل کن.
نمونه ها :
11/98 34700 از 70 میلیون پول کوییک آر به سایپا داده شده.طرف با خودش حساب کرده خوب 34700 که الان میدم، 4 تومن هم سود مشارکت بهش میخوره این 40 تومنش .میمونه 30 تومن دیگه که باید پرداخت کنم تا ماشینو بیارم. یک سال بعد : مبلغ دعوتنامه صد میلیون و پانصد هزار تومان.

مورد دوم.
10/98 طرف 80 میلیون تومان از 160 میلیون تومان را به ایرانخودرو داده و یک دناپلاس توربو اتومات ثبت نام میکند(18 ماهه) . طرف به خودش گفته خوب این 80 تومن ما با سود مشارکتش میشه 100 تومن و من باید 60 تومن دیگه پرداخت کنم تا ماشینو بهم بدم.
روز موعود(پس از 18 ماه صبر) : قیمت خودرو از 160 تومن شده 370 تومن و حالا اون فرد باید بجای 60 تومنی که تو ذهنش بوده 270 جور کنه.رقم شوخی برداری نیست والا.60 تومن کجا 270 تومن کجا!!!!
--------------
شما هم اگر پیش پرداخت این سورن پلاسو پرداخت کنی معلوم نیست یک سال دیگه بهت بگن چقدر دیگه پرداخت کن! 200 میلیون ؟ 500 میلیون؟ یک میلیارد ؟
سر منم اومد یازده ۹۸ یه وانت نوشتم اپشنال ۲۸ تومن دادم که یکسال بعد ۲۵ تومن بدم اما یکهو از پنجاه تومن شد نود و یک تومن ! حالا من داشتم و پرداخت کردم اما کلی انصرافی داشت سایپا ، یه زمانی کوییک اینقدر انصرافی داشت که میشد حواله به قیمت واریزی خرید !

طرف پولشو داده دست سایپا یعنی طلا گرمی سیصد تومن و یکسال بعد همون پول رو داره با دو سه تومن سود و گرم طلایی ۱۳۰۰ بود ...

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستا ن سلام
پیش بینی تون از قیمت خودرو تا قبل از انتخاب و بعد از انتخابات چیه؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستا ن سلام
این سوالی که میپرسی هیچ کس نمیدونه،اگه کسی هم میگه ارزون میشه یا گرون میشه قطعا دروغ میگه،
اول باید ببینی همین مذاکرات که دارن انجام میدن چی میشه اگه توافق بشه یکم بهتر میشه اگه نشه بدتر
دوم به فرض اینکه توافق بشه و دولت بعدی بیاد روی کار باید ببینی اقا چی دستور میده نرمش باشه یا دوباره بچه بازی در بیارن،
به نظر خودم جمهو.ری اسلا.می چون عاشق تقلید و کپی و هیچ گونه خلاقیت نداره،میخاد ی حرکتی مثل ترامپ بزنه،یعنی تو این دولت توافق بشه دولت بعدی بیاد پارش کنه خخخخ

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستا ن سلام

دو دوره است درخواست افزایش قیمت مطرح میکنن و بدلیل وضع موجود رد میکنن ، کوییک ۱۴۰ تومن و پارس ۱۳۰ تومن اصلا با هم جور نیستن ...

از قرار معلوم دعوتنامه های فروردین رو با قیمت قبل صادر کردن + یه مبلغ ناچیز عوارض پلاک و افزایش بیمه نامه

برای دعوتنامه های اردیبهشت و خرداد دوباره بحث افزایش قیمت کارخانه مطرح بشه قیمت بازار دوباره میکشه بالا ، اگر برای انتخابات مراعات حال مردم رو کرده باشن که قیمت بازار هم شل و ول هست و سه ماهه دوم سال باید منتظر افزایش قیمت بود ..

خودرو ساز هم احتمالا چند روز آینده فروش فوق العاده بذاره ، هر چند مایل به اینکار نیست و با افزایش هزینه ها و حقوق کارگراش سود همیشگی رو نداره

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دو دوره است درخواست افزایش قیمت مطرح میکنن و بدلیل وضع موجود رد میکنن ، کوییک ۱۴۰ تومن و پارس ۱۳۰ تومن اصلا با هم جور نیستن ...

از قرار معلوم دعوتنامه های فروردین رو با قیمت قبل صادر کردن + یه مبلغ ناچیز عوارض پلاک و افزایش بیمه نامه

برای دعوتنامه های اردیبهشت و خرداد دوباره بحث افزایش قیمت کارخانه مطرح بشه قیمت بازار دوباره میکشه بالا ، اگر برای انتخابات مراعات حال مردم رو کرده باشن که قیمت بازار هم شل و ول هست و سه ماهه دوم سال باید منتظر افزایش قیمت بود ..

خودرو ساز هم احتمالا چند روز آینده فروش فوق العاده بذاره ، هر چند مایل به اینکار نیست و با افزایش هزینه ها و حقوق کارگراش سود همیشگی رو نداره
کوییک ساده ۱۳۰ تومن،ی سوال سوار کوییک شدی؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کوییک ساده ۱۳۰ تومن،ی سوال سوار کوییک شدی؟
نه قسمت بشه یکی میخرم تا چند وقته دیگه ...

نگو که میخوای پارس رو با کوییک مقایسه کنی که سخت ازت نا امید میشم ...

+ قبول دارم ماشین خوبیه ، بعنوان سرنشین سوار شدم و فضای بهترش نسبت به ۲۰۶ واسم جالب بود ، اما کیفیت داشبورد یادمه بشدت بد بود (هر چند محصولات ایران خودرو هم همینطور شده چند درجه بهتر)

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
نه قسمت بشه یکی میخرم تا چند وقته دیگه ...

نگو که میخوای پارس رو با کوییک مقایسه کنی که سخت ازت نا امید میشم ...

+ قبول دارم ماشین خوبیه ، بعنوان سرنشین سوار شدم و فضای بهترش نسبت به ۲۰۶ واسم جالب بود ، اما کیفیت داشبورد یادمه بشدت بد بود (هر چند محصولات ایران خودرو هم همینطور شده چند درجه بهتر)
نه داداش نمیگم بهتره ولی اینو در نظر بگیر پارس کسی برنده نمیشه قیمت بیرونشم که ماشالا،من امروز کوییک‌ تحویل گرفتم،مطمئن باش راضیت میکنه،سواری نرمی داره،درسته پارس بهتره ولی انچنان هم نیست مثلاً بکی این بنزه اون پیکان،کمی‌بهتره پارس که ارزش خرید با قیمت بازار نداره به نظرم،حالا کوییک ایشالا گرفتی بیا نظرتو بگو

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نه داداش نمیگم بهتره ولی اینو در نظر بگیر پارس کسی برنده نمیشه قیمت بیرونشم که ماشالا،من امروز کوییک‌ تحویل گرفتم،مطمئن باش راضیت میکنه،سواری نرمی داره،درسته پارس بهتره ولی انچنان هم نیست مثلاً بکی این بنزه اون پیکان،کمی‌بهتره پارس که ارزش خرید با قیمت بازار نداره به نظرم،حالا کوییک ایشالا گرفتی بیا نظرتو بگو
کاملا درسته ، قابل درک نیست چطور ۲۳۰ تومن میدن از بازار میخرن

sata108

Registered User
لایک‌ها
78
منم پارسال واسه اینکه رانا پلاس از همشون ارزونتر بود(78تومن) 38 دادم ایرانخودرو، گفتم یسال دیگه نهایت میشه 100،پرایدو میفروشیم یه ده بیست تومن میزاریم روش ماشینو نو میکنیم، الان رانا پلاس شده گرونترین ماشین 180.
موندم100 تومن دیگه از کجا بیارم،در کل واقعا مملکت بی دروپیکری داریم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تو دیوار ماشین های 1400 که تحویل دادن و سند ازاد نیست را خیلی ها گذاشتن برا فروش
امروز چندتاشون را زنگ زدم
پارس tu5 را تا 220 هم میگفتن صفر
قیمت بازارش چنده؟
فکر کنم بیست تومنی کمتر میفروختن

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
تو دیوار ماشین های 1400 که تحویل دادن و سند ازاد نیست را خیلی ها گذاشتن برا فروش
امروز چندتاشون را زنگ زدم
پارس tu5 را تا 220 هم میگفتن صفر
قیمت بازارش چنده؟
فکر کنم بیست تومنی کمتر میفروختن

پارس تیوفایو 1400 قیمت 260 تومنه
و بازار راکده
پایین‌تر میاد
هم بحث انتخابات
هم ارزانی دلار
هم ثبات که یه رئیس جمهور میاد چند سال اول خوبه دیگه اون هجمه ی دلالی رفته

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان الان اتفاقی گفتم به صفحه کاربری ایرانخودرو یه سر بزنم رفتم دیدم قرعه کشی پیش فروش دنا+ توربو جلوش نوشته برنده سوم و تا دو روز دیگه مهلت واریزش هست پولم دستم نیست به نظرتون چکار کنم؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان الان اتفاقی گفتم به صفحه کاربری ایرانخودرو یه سر بزنم رفتم دیدم قرعه کشی پیش فروش دنا+ توربو جلوش نوشته برنده سوم و تا دو روز دیگه مهلت واریزش هست پولم دستم نیست به نظرتون چکار کنم؟
اتومات؟
نخر
همین الان برو از بازار بخر
تفاوت چندانی نداره.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اتومات؟
نخر
همین الان برو از بازار بخر
تفاوت چندانی نداره.
آره توربو و اتومات، قیمت شرکت 372 و بیرون 430 هست خوبیش اینه نصفشو الان میدی نصفشو ۶ ماه بعد موقع تحویل می گیره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
آره توربو و اتومات، قیمت شرکت 372 و بیرون 430 هست خوبیش اینه نصفشو الان میدی نصفشو ۶ ماه بعد موقع تحویل می گیره
مد نظرتون باشه خبراییه که دوشنبه افزایش قیمت دارن ، قیمتتون قطعی باشه ، نظرم اینه ببینید نمایندگی اگر با سود خوب برمیداره بفروشید به خودشون

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
قراره فردا مجدد قیمت را بیشتر کنن
واقعا مسخره هست و جالبه هیچ خبرنگاری هیچی بهشون نمیگه سال قبل که مدام گرون میکردن میگفتن چون دلار داره گرون میشه
امسال که دلار ارزون هم شده الان چی دارن بگن؟
باز هم میخوان سی چهل میلیون لابد بکشن رو ماشین هاشون

فقط تورو خدا یکی الان نیاد بگه چاره نخریدنه که میفهمم بچه کلاس پنج ابتدایی هست ماشین لازمه زندگی روزمره هست

بالا