خداییش امید به زندگی در ایرانی جماعت بالاست
هر ماه دارن ماشین را گرون میکنن بعد ما منتظزیم تحریم ها برداشته بشه که قیمت ماشین را بیارن پایین
همونطور که جو روانی ایجاد کردن و قیمت دلار را اوردن پایین قیمت ماشین هم بخوان میتونن خیلی راحت بیارن پایین
کافیه الان فروش بزارن تحویل یک ماه بعد به قیمت مثلا پراید صد میلیون
بعد ببینید کسی پراید را 110میلیون از بازار میخره؟؟
ولی نمیخوان چون دلیل نداره اصلا خودشون ضرر کنن دلار را که پایین اوردن مردم دلار های خونگیشون را میفروشن اینجا چرا پایین بیارن
عزیز جان،،،درست گفتی صد در صد،،،والله قسم بالله قسم،،،،فرمالیته اوردن پایین دلار رو،،،نرخ واقعی دلار الان بالای 40 هست،،،تورم مملکت رو ببینید خواهشا،،،من چیزی نمیگم،،،خودتون فقط تورم رو ببینید،،،،دلار چه گوهی هست دیگه،،،،من نمیفهمم،،،همه چیز صعودی هست قیمتش،،،همه چیز،،،از شیر مرغ تا جون ادمیزاد،،،غیر فقط شاید 5 درصد اجناس بیخودی،،،که به درد هیچ کسی نمیخوره،،،باقی صعودی هست !!!!!،کاش جای دلار فقط قیمت اجناس رو میاوردن پایین،،،و دلار ثابت میموند،،،اسکل فرض کردن والله ملت رو،،،اسکل !!!!!!!
اخه مردم دلار رو میخوان چیکار،،،؟؟؟؟؟ اینو یکی بیاد جواب بده،،،باید باید باید روی وسایل و ماشین و باقی اقلام نشون بده
خودش رو،،،،،مگه دیوانه هستن ماشین هارو بیارن پایین قیمت هاش رو ؟؟،،،دیوانه نیستن که،،،،مهم دلار هست،،،ههههههههههههه
وقتی ملت میرن میگیرن پراید 120 تومنی رو،،چرا اخه باید ارزون کنن ؟؟،،،چه دلیلی داره ؟؟،،،وقتی تقاضا هست هنوز روی نرخ های نجومی،،،چرا باید پایین بیارن ؟؟،،،،دیوانه نیستن که،،،،ملت استثنائی هستیم خداییش !!!
من از کسی از دوستان شنیدم،،گفتش همین داستان تا خرداد ادامه داره،،،و بعدش یه کله میره بالا فقط،،این دون پاشی ها دیگه فایده نداره،،،دارن دون میپاشن عزیز برای خرداد،،،،،و این دلار گوهی رو میارن پایین،،،!!! دلار بی مصرف هههههههه