Edare-Agahi
Registered User
من که بدون سند قطعی ماشین نمیخرم حالا میخواد زور باشه میخواد تخلف باشه یا هرچی چون چنان بدبختی سر یه ماشین و یه موتور کشیدم که قبل اینکه خود وسیله رو ببینم بخرم مدارکشو میبرم به نام بزنن بعد میرم میبینم میخرم !
بلهمن که بدون سند قطعی ماشین نمیخرم حالا میخواد زور باشه میخواد تخلف باشه یا هرچی چون چنان بدبختی سر یه ماشین و یه موتور کشیدم که قبل اینکه خود وسیله رو ببینم بخرم مدارکشو میبرم به نام بزنن بعد میرم میبینم میخرم !
یک مورد سمند سورن بود که خریدار وکالت داشت از فروشنده ولی هی امروز فردا میکرد نمیرفت تعویض پلاک.شهر به شهر فرق نمیکنه فقط جا افتاده اینطور تو هر شهری که اقا سند خریدار بده یا فروشندن
در حالت نرمال و قانونی هزینه انتقال سند با فروشنده هست و حق تحریر با خریدار
فرقی نمیکنه چه وسیله ای چه موتور چه ماشین
حالا یکی میاد موقع فروش میگه اقا من مالمو میفروشم اینقدر هزینه سند هم نمیدم . خریدار میگه خب ایراد نداره خودم میدم این دیگه توافقی هست ولی اصل اون چیزی هست که گفتم خدمتتون
این راهنمایی رانندگی تخم هویج و دارایی و اسناد بی بوته 10 ساله با هم جنگ دارن این میگه برگ سبز سنده اون میگه نه باید قطعی بخوره
ماشین و موتورتونو سند قطعی بزنید تا وقتی قانونی تصویب نشده برای اینکه کدوم قانونی هست
اینا میان من و شما رو میندازن به جون هم میشینن کنار
هنوز ماشین نخریدید سر سند یارو بیوفته بمیره بفهمید چه بدبختی های جلوی صورتتون سبز میشه بیوفتید تو انحصار وراثت ببینم باز راهنمایی رانندگی میاد سینه سپر کنه بگه برگه سبز سند هست برای ما بفرما ماشینو برات انتقال بدم بفرما ماشینو رفع توقیف کنم بفرما ماشینو بدم با الزام به تنظیم سند بری )))
یارو میاد مصاحبه میکنه میگه نه برگ سبزی که ما صادر میکنیم سند هست ( حتی چند سال پیش گفتن اقا ما دونگ بندی هم میکنیم تو برگ سبز مثلا دو تا خریدار اگه دارید مشکلی نیست اسم جفتشونو میزنیم دو دونگ فلانی سه دونگ فلانی یه دونگ فلانی/ یادم نیست حالا اجرایی شد یا نه )
من میخوام یک ماشین تو دیوار بفروشم کسی میتونه کامل نحوه فروش واینکه پول را کجا بگیرم چجوری بگیرم و... را بهم توضیح بده
قبلا ماشین فروختم ولی به اشنا بوده
ماشین را دادم پولم برام کارت به کارت کردن یک روز هم رفتیم تعویض پلاک و محضر
الان گویا تعویض پلاک هم نوبتی شده
یک توضیح کامل بدید که سرم کلاه نرود برا فروش چون نمیخوام ماشین را بزارم جا بنگاه
حاجی من ماشین خریدم تعویض پلاک کردم رسید سر قطعی وکالت دادم زدن تو سیستم یه متر ارور اومد بالا که مالک در قید حیات نمیباشد . عه ! عجب وضعی پیرمرده افتاد مردیک مورد سمند سورن بود که خریدار وکالت داشت از فروشنده ولی هی امروز فردا میکرد نمیرفت تعویض پلاک.
متاسفانه فروشنده فوت کرد و این خریدار افتاد به عجله.
رفت تعویض پلاک ماشین تعویض پلاک شد. رفت محضر که قطعی بزنه بهش گفتن فروشنده فوت کرده نمیشه.باید انحصار وراثت انجام بشه و ...
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
ممنون پس بیزحمت پست بعد را هم بنویسگرامی اجازه بده برات کامل توضیح بدم همراه با مزایا و معایبش
حالت نرمال بدون دردسر :
بهترین کار در درجه اول اینه شما ماشینتو ببری تشخیص رنگ و برگه کارشناسی بدنه رو بگیری . کاری به فنی ندارم خریدار خودش کور نیست میاد اونجا این به کنار .
ولی اگر ماشین از صفر دست خودتون بوده مطمئنید که رنگ نداره یا یه گلگیر رنگه یا هرچی که با اطمینان میتونید بنویسید پس مینویسید و به خریدار میگید . خریدار اگر به حرف شما استناد نکرد خواست میبره کارشناسی . این از این
شما ماشین رو تو دیوار اگهی میکنید . مزایا و معایب رو مینویسید . کامل مینویسید که نه خودتون با سوالات تخیلی ملت پشت تلفن سر و کار داشته باشید نه اون که میخواد بخره گمراه میشه
پس نقاط قوت و نقاط ضعف رو مینویسید . قیمت رو تعیین میکنید مینویسید . لطفا قیمت بنویسید قیمت ننوشتن و توافقی و این حرفا فقط برای دلال هست . قیمت هم صحیح بزنید لطفا نگیم خب ماشین من 98 هست 97 رو اگهی کردن 100 تومن پس من میزارم 115 حالا کسی خواست تا 105 میدم نه . قیمت صحیح بازار رو بزارید روی وسیله که نهایت تخفیف یک میلیون باشه !
خریدار تماس میگیره با شما و میاد برای دیدن
حتما سعی کنید دو نفر باشید ( چون خریدار تنها نمیاد هیچ وقت ) دو نفر باشید یکی همش نزدیک ماشین باشه یکی هم خودتون توضیح بدید وضعیت ماشین رو . تا جایی که امکان داره کارشناس همراهشون بیارن و شما ماشینو از پارکینگ یا جلوی در تکون ندید که ای وای عموم ببینه ببریم تعمیرگاه اشنا دارم پسر داییم تشخیص رنگه و فلان اینا نداریم
بعد که پسند کردن ماشین میزارید تو پارکینگ ( پارکینگ خودتون به هیچ وجه ممکن جایی نبرید که دو برگی کنن ماشین رو پارکینگ )
قولنامه مینویسید حتما حتما حتما قولنامه با 2 تا شاهد مینویسید
فروشنده، خریدار، مورد معامله، مبلغ مورد معامله و نحوه پرداخت مبلغ مربوطه و تاریخ انجام معامله و وسایلی که تحویل خریدار دادید مثه کارت سوخت و بیمه و مدارک خودرو و اچار چرخ و هرچیییییی که بهشصحیح و سالم تحویل دادید . حتما حواستون باشه خط خوردگی نداشته باشه قولنامه یا اگرم داشت هر شاهدی امضا کرد زیرش بنویسیه که خطخوردگی برای قبل امضا هست
برگه عدم خلافی باید شما بگیرید که خلافی رو تسویه کردید ( یا تو تعویض پلاک باید انجام بدید خلاصه گردن شماست )
میرید بانک چک رمز دار میگیرید مبلغ ماشینتون رو . یا اگه کاسبید تو کارتخوان بکشن براتون خلاصه پولو کامل دریافت کنید تکمیل یارو نگه اینقدر میدم اونقد سر سند میدم و فلان شما وکالت بزنی بایدتسویه کرده باشه که وکالت بزنی
حالا دو راه هست
راه اول که بهترین راه هست اینه نوبت بگیره خریدار برای تعویض پلاک ماشینو سوار میشید با خریدار میرید تعویض پلاک که این یه مقدار الان سخت شده چون خریدار میگه من ماشینو خریدم پس ماشینو میبرم وقت میگیرم یه هفته دیگه میرم پس این راه یه مقدار عجیب شده فعلا
راه دوم اینه همون لحظه تشریف میبرید دفترخونه وکالت قطعی میدید به خریدار و حتما یه مهلت کوتاه مثلا نهایتا 3 هفته 2 هفته تعیین میکنید برای تعویض پلاک که بره انجام بده و بیاد برای خودش سند بزنه
شما وکالت قطعی بدید دیگه کاری ندارید کلا . اون میره تعویض پلاک . بعدشم میاد میره دفترخونه میده براش قطعی به نامش میزنن و تمام
حالا اجازه بده تو پست بعد برات بنویسم که کارایی نکن وقت فروش ماشین
اقا خدمتت میگفتمممنون پس بیزحمت پست بعد را هم بنویس
من هدف ام اینه
که ماشین را همون جا که میشه سند زد چک بانکی بگیرم و همونجا به نام بزنم و تحویل بدم قبلش هیچی بهش ندم
کارت ماشین سریع میاد ( شهرستان هستم همیشه دو هفته ای میاد جلو در ) تهران رو خبر ندارمدوستان بعد از تعویض پلاک معمولا چقدر طول میکشه کارت ماشین بیاد ؟
الان حدود 50 روز شده ولی هیچ خبری نیست
افتضاحدوستان کسی راجب کوییک اتومات اطلاعاتی داره که چجور ماشینیه؟
داشتی مگه؟چرا الکی نظر میدیافتضاح
سلام ماشین بدی نیست ،کسایی که دارن همه تعریف میکنن ولی قیمتش بالاس،میتونی ماشینای دگ هم بگیری ولی باز بستگی به خودت داره،ولی ماشین خوبیهدوستان کسی راجب کوییک اتومات اطلاعاتی داره که چجور ماشینیه؟
کارت ماشین سریع میاد ( شهرستان هستم همیشه دو هفته ای میاد جلو در ) تهران رو خبر ندارم
احتمال قوی اومده نبودید ، به پست محلتون سر بزنید اونجاست
بروزه داداش اگه نزده هنوز صادر نشدهتو سایت پست که پیگیری میکنم نوشته مرسوله ای با این مشخصات تحویل پست نشده
حالا نمیدونم این سایت چقدر اطلاعاتش بروزه
قیمت صفرش هی داره میره بالاسلام ماشین بدی نیست ،کسایی که دارن همه تعریف میکنن ولی قیمتش بالاس،میتونی ماشینای دگ هم بگیری ولی باز بستگی به خودت داره،ولی ماشین خوبیه