از زمان تحویل فروش فوری های سایپا اطلاع ندارید که توی دوره های قبل به موقع دادن یا تاخیر داشته؟
من گفتم ۲۰۶ رو از وقتی گرفتم هر ماه حداقل دوباری توی نمایندگی های ایران خودرو به خاطر مشکلات مختلفش علاف شدم
از طرفی موتورش واقعا ضعیفه و به نظرم ۲۰۰ تومن برای این ماشین واقعا مبلغ زیادیه و نسبت امکانات به قیمتش باهم نمیخونه
ولی خب سواریش واقعا بد نیست(من تا الان پارس L90 و پراید سوار شدم!و نسبت به تمام این ماشینها کیفیت سواریش به نظرم بهتره)
حالا با خودم گفتم اگر کیفیت سواری کوییک خیلی با ۲۰۶ فرق نداره تا هنوز ماشین نو هست و میشه به قیمت خوب فروختش،بفروشمش و جاش کوییک بگیرم و مابقی پولشم جایدیگه استفاده کنم
اقا من نمیدونم مورد استفاده ات چطوریه ولی فک نمیکنم کسی اندازه من ماشین عوض کرده باشه دونه دونه میتونم برات عکس بزارم ببینی از سال 90 تا 1400 به مدت 10 سال من چند تا ماشین عوض کردم ! یعنی عدد بگم کلا فک میکنی نمایشگاه دارم در این حد
اخرشم برگشتم رو 111
ببین صبح قبل اینکه ماشینو روشن کنم کولرشو روشن میکنم خب ؟ استارت میزنم
مثه تراکتور ازش کار میکشم هر جا بخوام میرم بعد دو هفته بنزینش تازه تموم میشه !
مبرم سرویس 250 تومن میدم از سر تا تهش سرویس روغن و فیلتر و فلان
نو هم خریدم 100 هزار تا راحت کار میکنه
اگه استفاده خارج شهری خیلی نداری بیا سر همین ماشینا
الکی پول برای ایرانی هدر نده
من برای خارج شهرم پاترول 6 سیلندر دارم
امریکایی سوار میشم
پاترول 4 سیلندرم داشتم ماه پیش فروختم
یعنی اونجور نیست ندیده باشم بگم نه از ماشین دهه 60 سوار میشم تا همین جدید حال میکنم تیون میکنم حال میکنم ارتفاع میزنم حال میکنم میبرم بالا حال میکنم یهو رینگ میندازم حال میکنم میگازم حال میکنم اروم میرم یعنی کار نیست با ماشین نکنم
واقعا بهت میگم 111 هیچ فرقی با دنا نداره برا من همش یه ....
یا پول یه ذره ببر بالا برو سمت ژاپنی 2 3 سال کار کرد 4 سال کارکرد 5 سال کارکرد ولی تمیز کارکرد پایین بخر یه انجین سالم باشه دست ادم حسابی بوده باشه
زیربندی تعمیر کن اگر نیاز بود جلوبندی میزان کن 4 سال بی مشکل سوار شو بعد باز بفروش
نه حال نکردی با این همون ال نود بخر اگه قیافه برات مهم نیست
کلا این روزا با این وضعیت قطعه و استحلاک قطعات مسخره واقعا نمیشه با ماشین حال کرد !
وگرنه خدایی از پراید تا دنا که تو این مملکت هست همش یکیه