iranescence
Registered User
پس من 206 sd سال 93 دارم با 40 هزار کارکرد خوبه بنظرت؟
خط و خش هم خیلی کم داره 2 3 تا
میخوام بفروشم پارس tu5 بگیرم
من باشم صدسال سیاه نمیفروشم
پس من 206 sd سال 93 دارم با 40 هزار کارکرد خوبه بنظرت؟
چرا ؟؟؟پس من 206 sd سال 93 دارم با 40 هزار کارکرد خوبه بنظرت؟
و در نهایت بازنده کسیه که نمیخرهبازار خیلی مسخره شده هست نه کسی فروشنده واقعیه نه کسی خریدار
فروشنده میترسه امروز بفروشه چون فردا گرونتر میشه
خریدار هم میرتسه بخره چون فک میکنه این افزایش قیمتها حبابه
باید وایستید طرح تمام بشه بعد بریدی ماشینی چند وقت پیش معامله کردم پلاک تهرانه , الان خودم باید ببرم شهرستان تعویضش پلاک کنم , اگر جریمه بشم اون جریمه را پاک میکنن چون تغییر مالکیت داشته یا نه ؟ و اگر نه پیشنهادی دارید ؟ ممنون
مواظب باش کلاه سرت نزارن ی سرچی بکن خیلی زیاد شده،ی دفعه باید ۱۰,۲۰ تومن از جیب بدی بهشونسلام
دوستان ۲۰۶ تیپ ۲ سفید مدل اذر ۹۹ با ۶۹۰۰ کارکرد رو چند به بنگاه دار بفروشم که خوب باشه و ضرر نکرده نباشم؟
((میدونم توی دیوار ممکنه چند تومنی بالاتر بخرنش ولی اصلا حوصله ی ادا اطفار خریدارارو ندارم))
میشه راهنمایی کنی چجور کلاهی میتونن بذارن؟مواظب باش کلاه سرت نزارن ی سرچی بکن خیلی زیاد شده،ی دفعه باید ۱۰,۲۰ تومن از جیب بدی بهشون
دوستان کسی نظری نداشت؟سلام
دوستان ۲۰۶ تیپ ۲ سفید مدل اذر ۹۹ با ۶۹۰۰ کارکرد رو چند به بنگاه دار بفروشم که خوب باشه و ضرر نکرده نباشم؟
((میدونم توی دیوار ممکنه چند تومنی بالاتر بخرنش ولی اصلا حوصله ی ادا اطفار خریدارارو ندارم))
سرچ کنی میاد،کثلا شما میگی ماشین بیرنگه فردا چند نفری میان ی چیزی میریزن رو ماشین میگن رنگ داره تو دروغ گفتی باید خسارت بدی بعضی 30 تومن خسارت دادن،داستانش و سرچ بزنی میاد ببین بقیه چی گفتن که معامله مطمئن داشته باشیمیشه راهنمایی کنی چجور کلاهی میتونن بذارن؟
دوستان کسی نظری نداشت؟
با تخمین قیمتی که خودم تو دیوار زدم حول و حوش ۲۳۰-۲۳۵ معقول به نظر میرسه،درسته؟
رفقا
پیش بینی تون از بازار خودرو چیه ؟
الان که بد جور فضاییه قیمتا
کِی شاهد ریزش هستیم تقریبا" ؟
لان ریزش کرده کهرفقا
پیش بینی تون از بازار خودرو چیه ؟
الان که بد جور فضاییه قیمتا
کِی شاهد ریزش هستیم تقریبا" ؟