بعید میدونم نشه آگهی های حواله رو همه جا میبینمدیگه حواله نمیشه خرید ؟
شما جایی خبری شنیدید در این باره؟
بعید میدونم نشه آگهی های حواله رو همه جا میبینمدیگه حواله نمیشه خرید ؟
نه ولی ندیدم کسی بفروشه .اکثرا به اشناهامیدنبعید میدونم نشه آگهی های حواله رو همه جا میبینم
شما جایی خبری شنیدید در این باره؟
یه پیج تو اینستا هست حواله میذاره خواستید دنبال کنیدنه ولی ندیدم کسی بفروشه .اکثرا به اشناهامیدن
بخوام 207 حواله ای از فامیل بخرم چقد باید اروزنتر بخرم نسبت به بازار؟نه ولی ندیدم کسی بفروشه .اکثرا به اشناهامیدن
فامیل از اونجایی که هیچ وقت خوب ادمو نمیخواد .خودش میره میگرده قیمت بازارو در میاره به اسم فامیلی 2-3 تومن کم میکنه .دو حالت داره یا پولدارنن که مورد اولی یحتمل تره .بخوام 207 حواله ای از فامیل بخرم چقد باید اروزنتر بخرم نسبت به بازار؟
207 سفید پاناروما چقد می ارزه؟
نه پولشو دارنفامیل از اونجایی که هیچ وقت خوب ادمو نمیخواد .خودش میره میگرده قیمت بازارو در میاره به اسم فامیلی 2-3 تومن کم میکنه .دو حالت داره یا پولدارنن که مورد اولی یحتمل تره .
یا کلا پول ندارن ماشین در بیارن بستگی به مرامت 10-15 بده جای دوری نمیره .
اهان بکشه بیرون بعد بخری...نه پولشو دارن
ماشین رو قراره من تحویل بگیرم ازشون نه حواله اش رو
یعنی ماشین که در اومد 10 15 کم کنم ازش بخرم؟
اره دیگه سند یکسال در رهنه..سندش آزاد بود اصلا به من پیشنهاد فروش نمیداد که نیم ساعته آبش میکرد!اهان بکشه بیرون بعد بخری...
اگه سند در رهن باشه 20 کم میشه .اگه نه که مومن، یارو دیوانه که نیست زیر فی بده .ماشین خشک قیمتش مشخصه نهایت دوتا 5 تومن به خاطر شما کم کنه .
کارت طلایی اینا هم تاثیر داره (همون بیمه بدنس)نزدیک 7-8 پولشه
قولنامه ای این سند در رهنارو میفروشن .همون 20.کم میکنن .بعدش یه پولی هم نیگر میدارن برای سند .دیگه فامیله و خودت میگی خرید و فروش میکنه این چیزارو میدونه .نیگر نداشتی هم منتتو بزار سرش ولی ادمیزاره دیه .هر وقت احتمال اینو بده که اعلام سرقت کنه
اگه گرفتی شماره همراه راهورو هم همون روز عوض کن
فامیل دور بود یا نزدیک؟با فامیل معامله نکن کمی عقب تر من یک تجربه ای داشتم کلی توی ذوقم خورد
اینو تایید میکنمبا فامیل معامله نکن کمی عقب تر من یک تجربه ای داشتم کلی توی ذوقم خورد
فامیل کاملا درجه یکفامیل دور بود یا نزدیک؟
مشکل چی بود؟
والله چی بگم لینک پست قبلی رو اگه زحمتی نیست بزارید بخونم مشکلتون چی بودهفامیل کاملا درجه یک
بحث مادیات نیستا
بحث اینجاس به درد یکی میخوری که بره بالا
آخرش .... توی همه چی
اینه که سخت میکنه هضمشو
بنده هم متاسفانه از خودی یبار جفتک خوردم..اوایل خیلی فشار روحی داره ک از اشنا خوردیبا فامیل معامله نکن کمی عقب تر من یک تجربه ای داشتم کلی توی ذوقم خورد
با درودوالله چی بگم لینک پست قبلی رو اگه زحمتی نیست بزارید بخونم مشکلتون چی بوده
حقیقت من یه 206 دارم هدفم از چند ماه پیش تبدیل اون به 207 بود یه وام هم در دست اقدام دارم که اسفند قراره اوکی بشه این فامیلمون هم یهویی اسمش درامد تو ثبت نام به من پیشنهاد داد تو که دنبال 207 بودی بیا از من بردار منم حساب کردم اگه زیر قیمت بازار بتونم بگیرم به نفعمه حالا نمیدونم چیکار کنم
خودمم از برج 7 هر هفته دارم با دو تا کد ملی ثبت نام میکنم یه سره رد شدم اگه باز تا اسفند که وامم در میاد اسم خودم در بیاد که عالی میشه ولی اگه نه باید به معامله با فامیل فکر کنم..البته یک در هزار ادمی نیست که سر من کلاه بزاره یعنی انقد بهش اعتماد دارم اگه 1 میلیار پول داشته باشم بخوام امانت دست کسی بدم دست ایشون میدم