iranescence
Registered User
با درود
پیشنهاد شخصی من این هست که اگر ۲۰۶ دارید به ۲۰۷ تبدیلش نکنین چون این دوتا ماشین عملا یکین ولی قطعات یدکی ۲۰۷ وحشتناک گرون تر هستن!
به دلم افتاده ال 90 رو با 207 عوض کنم
حتی هزینه یدکیش از ال 90 هم بیشتره؟
با درود
پیشنهاد شخصی من این هست که اگر ۲۰۶ دارید به ۲۰۷ تبدیلش نکنین چون این دوتا ماشین عملا یکین ولی قطعات یدکی ۲۰۷ وحشتناک گرون تر هستن!
ال 90 خیلی کیفیت قطعاتش بالاست ولی بازم چون ال 90 نداشتم این مورد نمیتونم راهنماییتون کنم، از مکانیک ها بپرسیدبه دلم افتاده ال 90 رو با 207 عوض کنم
هر چی تو دلته بگیر وقتی با قلبت بخریش خود به خود هزینه هاشم جور میشه دویست و هفت ماشین با کلاسیه توی رنج قیمتش .به دلم افتاده ال 90 رو با 207 عوض کنم
206 تیپ 2 دارم اصلا جون ندارهپیشنهاد شخصی من این هست که اگر ۲۰۶ دارید به ۲۰۷ تبدیلش نکنین چون این دوتا ماشین عملا یکین ولی قطعات یدکی ۲۰۷ وحشتناک گرون تر هستن!
مدل چه سالیه؟206 تیپ 2 دارم اصلا جون نداره
99مدل چه سالیه؟
خوب این مورد واقعا راه نمیره قبول دارم
ممنون جدا از بهتر بودن 207 هدفم تبدیل ریال به ماشین برای حفظ سرمایه هم هستخوب این مورد واقعا راه نمیره قبول دارم
من ۲۰۷ مدل ۹۹ دارم میتونم به جرات بگم قدرتش در حد تیپ ۲ مدل ۸۹ هست! اصلا راه نمیرفت
اگه میخواید قبل از انجام کاری، ماشین رو ریمپ کنید خیلی قدرتش بیشتر میشه شاید هم از خرید ۲۰۷ منصرف شدید، منم ماشینمو ریمپ کردم خیلی بهتر شد و کمتر اذیت میکنه
دوست عزیز اینایی که گفتی قیمتشون تو ی رنج نیست مثلاً دنا پلاس از دنا ساده گرون تره تو این لیست اوردی،اگه مجردی ۲۰۷ بخر اگه متاهل دنا پلاس.من به شخصه از پرشیا خوشم نمیاد یکم زبلیه.دوستان بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
سورن پلاس
راناپلاس پانورما
دنا تیپ 2
دنا پلاس تیپ 2
پارس tu5
207
ممنون.
اگه مدل دیگه ای تو همین محدوده مد نظر دارین لطفا راهنمایی کنید.
و یک سوال دیگه
آیا x33 sport اتومات ارزش خرید داره تا حدود 500 تومن در حد خشک؟
ممنون. خودمم خیلی موافق چینی نیستم. یه پولی دستم اومده جدیدا تا حدود 500 میتونم خرید کنم. میخوام بهترین انتخاب باشه.دوست عزیز اینایی که گفتی قیمتشون تو ی رنج نیست مثلاً دنا پلاس از دنا ساده گرون تره تو این لیست اوردی،اگه مجردی ۲۰۷ بخر اگه متاهل دنا پلاس.من به شخصه از پرشیا خوشم نمیاد یکم زبلیه.
سمت ماشین چینی نرو اصلا،موقع فروش پوستت کنده میشه باید تخفیف نجومی بدی
چرا جک اس ۵ ماشبن خوبیه شنیدم بازار دست دومشم بدک نیست،ولی جی ۵ نخر خرید و فروشش سخته،ممنون. خودمم خیلی موافق چینی نیستم. یه پولی دستم اومده جدیدا تا حدود 500 میتونم خرید کنم. میخوام بهترین انتخاب باشه.
این لیست جمع بندی ماشینایی بود که به نظرم خوب بودن.
دیگه همشون بین 300 تا 400 هستن.
جک اس 5 دنده مدل 95 هم خوب نیست؟
مزدا مدل پایین میشه دیگه خرجش میفته با منچرا جک اس ۵ ماشبن خوبیه شنیدم بازار دست دومشم بدک نیست،ولی جی ۵ نخر خرید و فروشش سخته،
ماشینای چینی در مقایسه با ایرانی خیلی بهتره ولی متاسفانه بازار دست دومش خوب نیست
تو رنج ۵۰۰ میتونی مزدا ۳ مدلای قدیمی هم ببینی ولی سالمش
ممنونم داداش. خیلی 10 تومن بالا پایین برام مهم نیست. بخرم فوری سند بزنم تموم بشه. میخوام بگیرم چون قرعه کشی فایده نداره. ریسک نگهداری سرمایه هم بالاست.وحید جان با کیفیت متوسط میخوای دنا پلاس عالیه هم رخش خوبه و هم قیمتش اکه بتونی حوالشو بگیری خوب در میاد پات
حواله بگیری خیلی بیشتر از ۱۰-۲۰ تومن بالا پایینتره ها! حواله های ۶ ماهه شاید تا ۷۰ میلیون زیر قیمت بجز مبلغ پرداختی دوم شاید بتونید پیدا کنید هاممنونم داداش. خیلی 10 تومن بالا پایین برام مهم نیست. بخرم فوری سند بزنم تموم بشه. میخوام بگیرم چون قرعه کشی فایده نداره. ریسک نگهداری سرمایه هم بالاست.
پس فعلا تا اینجا دنا پلاس تیپ 2 به نظرم خوبه.
حالا باز ببینم بقیه دوستان نظری دارن.
این ام وی ام جدیدا خیلی بیکیفیت شدن..خوب تحقیق کن درموردشدوستان بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
سورن پلاس
راناپلاس پانورما
دنا تیپ 2
دنا پلاس تیپ 2
پارس tu5
207
ممنون.
و یک سوال دیگه
بدون درنظر گرفتن قیمت سورن پلاس بخاطر راحتی و کیفیت داشبورد بهتر نسبت ب بقیه..با درنظر گرفتن قیمت راناپلاسدوستان بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
سورن پلاس
راناپلاس پانورما
دنا تیپ 2
دنا پلاس تیپ 2
پارس tu5
207
ممنون.
و یک سوال دیگه