- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
دوستان واقعیت داره دیگه گواهینامه برای ثبت نام لازم نیست ؟
جواب این سوالو کسی میدونه؟
دوستان واقعیت داره دیگه گواهینامه برای ثبت نام لازم نیست ؟
در آخرین ثبت نامی که ایرانخودرو انجام داد داشتن گواهینامه همچنان یکی از شروط ثبت نام بودجواب این سوالو کسی میدونه؟
ثبت نام که میتونید انجام بدید ولی در توضیحات نوشته که اگر شرایط عمومی رو نداشته باشید در صورت برنده شدن ثبت نام باطل هستمن پدرم رو بدون گواهینامه داشتن ثبت نام کردم شاید جدیدا اینجوری شده کسی اطلاع دقیق نداره
نه هفته قبل ثبت نام کردم قبل برای ثبت نام شماره سریال گواهینامه لازم بود اینبار کادرش وجود نداشتثبت نام که میتونید انجام بدید ولی در توضیحات نوشته که اگر شرایط عمومی رو نداشته باشید در صورت برنده شدن ثبت نام باطل هست
شرایط عمومی هم همون نداشتن پلاک فعال و گواهینامه دارای اعتبار هست
شما برای پدرتون ثبت نام کردید اسمتون در اومد و خودرو خریدید یا فقط ثبت نام کردید ؟
با همین محدودیتا 4 میلیون ثبتنام میکنن..برشون دارن بدتر میشهامیدوارم که برداشته باشند و ما بتونیم ثبت نام کنیم حداقل این قانون چهل و هشت ماهه تبدیل به بیست و چهار ماه بشه گرفتاری داریما
مثلاً فکر میکنی همه ماشین نیازن ؟ یارو میگرده هزار جا دهات و کوره دهات آدم پیدا میکنه برای ثبت نام ! خودم رفیق دارم پانزده تا ثبت نام میزنه هر سری !با همین محدودیتا 4 میلیون ثبتنام میکنن..برشون دارن بدتر میشه
به نظرم بعده تعطیلات بازم قرعه کشی اجرا خواهد شد.کلا مالید دیگه قرعه کشی ها؟
من تو همین حدود خرید کردم دو ماه پیش.حدود 400 چه خودرو بخرم
بازار خوب و فروش راحت باشد
قطعات در بازار زیاد باشد
کم استهلاک باشد
اینا بازار داغ دارن:حدود 400 چه خودرو بخرم
بازار خوب و فروش راحت باشد
قطعات در بازار زیاد باشد
کم استهلاک باشد
اشتباه محض الان کسی بخواد سمند بخرهافزایش ۴۰ میلیونی قیمت سمند در یک روز!
قیمت محصولات ایرانخودرو امروز یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ نوسانی چهار تا چهل میلیون تومانی را تجربه کرد.
دنا تیپ یک با چهار میلیون تومان افزایش به ۳۷۳ میلیون تومان رسید.
پژو ۲۰۶ تیپ دو امروز ۲۰ میلیون تومان گرانتر شد و با قیمت ۲۸۲ میلیون تومان به فروش رسید.
سمند EF7 با ۴۰ میلیون تومان افزایش قیمت، ۳۰۰ میلیون تومان معامله شد.
سمند EF7 دو گانه سوز با ۳۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۳۵۵ میلیون تومان رسید./فرارو
مشاهده پیوست 1289066