• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
الان‌ بخای ماشین بفروشی و یا بخری بهترین ورش انتقال پول چیه ؟ چک رمزداره یا با گوشی میزنن
بعد توی تعویض پلاک باید پول واریز کنی یا واریز بشه ؟
اگه سند امضا کنی طرف پول نریزه یا خریدار پول نده دبه کنه‌ انموقع معامله چه جوری میشه ؟
شما قولنامه امضا میکنی.پولو میگیری.بعدش میری سند میزنی. نه اینکه اول بری سند بزنی بعد پول بگیری. حالا اگر پولو گرفتی نرفتی سند بزنی چی میشه؟ اگر خریدار پولو پرداخت کرده باشه ماشین که طبیعتا دستشه + دادگاه براش سند میزنه😁

معاملات به این صورت هستش:
شما مثلا عصرتشریف میبرید بنگاه قولنامه ماشین رو مینویسید و امضا میکنید(مثلا ماشین رو از توی دیوار پیدا کردید).توی قولنامه شرایط پرداخت مبلغ رو مینویسن.(قبلا که ماشین ارزون بود کل مبلغ ماشین رو درجا توی بنگاه کارت میکشیدن و خریدار ماشینو میبرد اما الان دیگه اینطوری نیست و فقط مثلا 10 میلیون توی بنگاه کارت میکشن و بقیه ی پول رو خریدار طی دو سه مرحله با گوشی و چک و... مستقیما به حساب فروشنده واریز میکنه)
تا زمان پرداخت وجه کامل ماشین قفل میشه توی نمایشگاه.وقتی خریدار کل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کرد(بجز اون 10 تومن که توی بنگاه کارت کشیده) تشریف میبرید تعویض پلاک و ماشین رو به نام خریدار میزنید.بعدش فروشنده برمیگرده بنگاه و پس از کسر کمیسیون معامله از اون 10 تومن که خریدار توی بنگاه کارت کشیده بود ، بنگاه دار بقیه ی پولتون رو به حسابتون واریز میکنه.

*معاملات نمایشگاهی به صورت"قطعی" هستند و مال کامل به روئیت خریدار میرسه (فردا نیای بگی اینجاش فلان بود! )امکان دبه توی معاملات نیست. پای قولنامه رو امضا کردی تا تهش باید بری.قبلش خوب فکراتو بکن(چه خریدار/چه فروشنده) + کارشناسی حتما حتما حتما بکنید.لاستیک /بیمه/بدنه و شاسی / موتور گیربکس/ زیربند
*تا زمانی که ماشین رو به نام خریدار نزنید بنگاه بقیه پولتونو نمیده( قبلا که ارزون بود مثلا یه ماشین صفر سی تومن بودخریدار کلشو کارت میکشید و بنگاه یک ریال هم بهش نمیداد تا کامل به نام خریدار بزنه بعد پولشو از بنگاه میگرفت)
*ماشین وکالتی نفروش نفروش نفروش.طرف نمیره تعویض پلاک باید بدوی دنبالش.معامله شسته رفته انجام بده.
*توی خونه کاغذ ننویس. هزارتا باگ داره.

دوستان تجربتون رو در این باره بنویسید ببینیم روند شما چطوری هست.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
شما قولنامه امضا میکنی.پولو میگیری.بعدش میری سند میزنی. نه اینکه اول بری سند بزنی بعد پول بگیری. حالا اگر پولو گرفتی نرفتی سند بزنی چی میشه؟ اگر خریدار پولو پرداخت کرده باشه ماشین که طبیعتا دستشه + دادگاه براش سند میزنه😁

شما مثلا عصرتشریف میبرید بنگاه قولنامه ماشین رو مینویسید و امضا میکنید(مثلا ماشین رو از توی دیوار پیدا کردید).توی قولنامه شرایط پرداخت مبلغ رو مینویسن.(قبلا که ماشین ارزون بود کل مبلغ ماشین رو درجا توی بنگاه کارت میکشیدن و خریدار ماشینو میبرد اما الان دیگه اینطوری نیست و فقط مثلا 10 میلیون توی بنگاه کارت میکشن و بقیه ی پول رو خریدار طی دو سه مرحله با گوشی و چک و... مستقیما به حساب فروشنده واریز میکنه)
تا زمان پرداخت وجه کامل ماشین قفل میشه توی نمایشگاه.وقتی خریدار کل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کرد(بجز اون 10 تومن که توی بنگاه کارت کشیده) تشریف میبرید تعویض پلاک و ماشین رو به نام خریدار میزنید.بعدش فروشنده برمیگرده بنگاه و پس از کسر کمیسیون معامله از اون 10 تومن که خریدار توی بنگاه کارت کشیده بود ، بنگاه دار بقیه ی پولتون رو به حسابتون واریز میکنه.

*معاملات نمایشگاهی به صورت"قطعی" هستند و مال کامل به روئیت خریدار میرسه (فردا نیای بگی اینجاش فلان بود! )امکان دبه توی معاملات نیست. پای قولنامه رو امضا کردی تا تهش باید بری.قبلش خوب فکراتو بکن(چه خریدار/چه فروشنده) + کارشناسی حتما حتما حتما بکنید.لاستیک /بیمه/بدنه و شاسی / موتور گیربکس/ زیربند
*تا زمانی که ماشین رو به نام خریدار نزنید بنگاه بقیه پولتونو نمیده( قبلا که ارزون بود مثلا یه ماشین صفر سی تومن بودخریدار کلشو کارت میکشید و بنگاه یک ریال هم بهش نمیداد تا کامل به نام خریدار بزنه بعد پولشو از بنگاه میگرفت)
*ماشین وکالتی نفروش نفروش نفروش.طرف نمیره تعویض پلاک باید بدوی دنبالش.معامله شسته رفته انجام بده.

من امسال بنا به شرایطی ۴ تا ماشین خرید و فروش کردم
قبلا در همین تاپیک گفتم من تمام معاملات رو بدون بنگاه و از صبح تا ظهر تموم کردم
قولنامه هم یدونه اماده از اینترنت دانلود میکنم و بانک هم به همون قولنامه استناد میکنه و کل مبلغ رو یک چک رمزدار میده
۱- طرف صبح ساعت ۸ با خریدار/فروشنده هماهنگ میکنم برای بازدید و شستشو
۲- بعد از شستشو میریم برای کارشناسی
۳- بعد از تایید کارشناس قولنامه رو مینویسیم و امضا می کنیم
۴- میریم بانک چک رمزدار یا تضمین شده میگیریم به مبلغ کل
۵- در نهایت دفترخونه یک وکالت یک ماهه برای تعویض پلاک انجام میدیم و چک رو تحویل میدیم یا میگیریم

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889

ماشین وکالتی یعنی خریدار میگه وکالت بده به من تا یک هفته برم تعویض پلاک‌؟
یعنی بعد پایان معامله همون روز بری تعویض پلاک ؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ماشین وکالتی یعنی خریدار میگه وکالت بده به من تا یک هفته برم تعویض پلاک‌؟
یعنی بعد پایان معامله همون روز بری تعویض پلاک ؟
دوتا وکالت داریم
یکی قطعی
یکی تعویض پلاک

قطعی دیگه ماشین به نام شده و هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست
اما تعویض پلاک صرفا یک وکالت برای تعویض پلاکه و تا زمانی به نام شماست، مسئولیتش هم با شماست
برای هر دو هم عرفا تا یک ماه زمان میذارن

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
دوستان یه سوال داشتم؛ خواستم بدونم امکانش هست برای تحویل مدارک به نمایندگی ایران خودرو حضوری مراجعه نکرد و به یک طریقی(فکس یا شبکه های مجازی)مدارک رو بدستشون رسوند؟من الان شهر دیگه ای به جز شهر نمایندگی انتخابی هستم و تا یک هفته دیگه هم برنمیگردم به اون شهر
ولی از طرف ایرانخودرو برام پیام اومده که ظرف ۴۸ ساعت برای تحویل مدارک هویتی به نمایندگی انتخابی مراجعه کنم
ایا راهی هست برای حل این مشکل؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان این محدودیت پلاک فعال انتظامی خودروسازها برای خرید خودرو چی منظورشه؟ آیا منظورش هر فردی که پلاک فعال بنامشه هست یا فقط پلاک هایی مثل تاکسی، نظامی و ...؟
الان شخص عادی طی 48 ماه گذشته از خودروسازها خرید نکرده باشه، گواهینامه داشته باشه ولی خودرو شخصی با پلاک فعال عادی داشته باشه می‌تونه توی این طرح‌ها شرکت کنه یا نه؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
دوستان این محدودیت پلاک فعال انتظامی خودروسازها برای خرید خودرو چی منظورشه؟ آیا منظورش هر فردی که پلاک فعال بنامشه هست یا فقط پلاک هایی مثل تاکسی، نظامی و ...؟
الان شخص عادی طی 48 ماه گذشته از خودروسازها خرید نکرده باشه، گواهینامه داشته باشه ولی خودرو شخصی با پلاک فعال عادی داشته باشه می‌تونه توی این طرح‌ها شرکت کنه یا نه؟
پلاک فعال یعنی شما پلاک ماشین که فعال باشه و ماشین شخصی داشته باشی نمیتونی شرکت کنی
شرط بعدیش هم همون که گفتید نباید طی ۴ سال گذشته خودرو گرفته باشید از ایران خودرو و سایپا دو تا شرط با هم هست
یک شرط دیگش اینه همزمان توی دو تا قرعه کشی نمیتونید شرکت کنید
مثلا من برای ایران خودرو ثبت نام کردم بعد چند روز بعد سایپا پیش فروش گذاشت دیگه نمیتونستم شرکت کنم واسه سایپا

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
پلاک فعال یعنی شما پلاک ماشین که فعال باشه و ماشین شخصی داشته باشی نمیتونی شرکت کنی
شرط بعدیش هم همون که گفتید نباید طی ۴ سال گذشته خودرو گرفته باشید از ایران خودرو و سایپا دو تا شرط با هم هست
یک شرط دیگش اینه همزمان توی دو تا قرعه کشی نمیتونید شرکت کنید
مثلا من برای ایران خودرو ثبت نام کردم بعد چند روز بعد سایپا پیش فروش گذاشت دیگه نمیتونستم شرکت کنم واسه سایپا
بخشنامه هاشون می‌نویسه پلاک فعال انتظامی. آخه انتظامی میشه مثل راننده تاکسی یا ماشین با پلاک نظامی تا اونجا که من می‌دونم! آیا منظور از پلاک فعال انتظامی، کلا هر شخصی که پلاک فعال بنامشه میشه؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
بخشنامه هاشون می‌نویسه پلاک فعال انتظامی. آخه انتظامی میشه مثل راننده تاکسی یا ماشین با پلاک نظامی تا اونجا که من می‌دونم! آیا منظور از پلاک فعال انتظامی، کلا هر شخصی که پلاک فعال بنامشه میشه؟

منظور همون ماشین شخصی هست مثلا رفیق من مینی بوس داره و خودروی شخصی نداره ولی شرکت میکنه هر دوره

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
از سری بعد پول بلوکه میشه تو حساب یا باید اول پرداخت کنی بعد ثبت نام ؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
قراره اجرا بشه برای قرعه کشی‌ های بعد
از یه طرف خوبه از یه طرف واسه کسی که پولش نقد نیست ریسکه

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
این قانون‌ جدید که پول توی حساب باید باشه تا بتونی شرکت کنی به نظرم خوبه چون یه عده که پول هم ندارن ولی همینجوری شرکت میکنن تا برنده بشن و حواله رو بفروشن یه‌‌ پولی گیرشون بیاد یه عده مثل رفیق ما که دو تا ماشین دارن ولی هر دفعه به اسم‌خواهر و مادر و باباش مینویسه تا اگه برنده شد سریع پول جور کنه واریز کنه خیلیا اینجور هستن به اسم اعضای خانواده مینویسن شایدم احتیاج به ماشین نداشته باشن به خاطر سودش مینویسن یه عده هم که دلالن با کد ملی بقیه مینویسن
یه عده هم که پولشون‌ نقد نیست و طلا و دلار دارن منتطرن برنده بشن تا پول نقد جور کنن اونا دیگه ریسکه براشون
همینجور میشه که ۱۰ میلیون‌ نفر ثبت نام میکنن و شانس برنده شدن خیلی کمتر میشه با این قانون شاید ۱ میلیون‌نفر ثبت نام کنن
من خودم پول نقد توی حسابم داشتم سه دوره ولی برنده نشدم
در کل قانون خوبیه اگه اجرا بشه اونی که واقعا لازم داره‌ ماشین میره پول‌ جور میکنه مثل پیش فروشهای سایپا

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام
دوستان یه سوال داشتم؛ خواستم بدونم امکانش هست برای تحویل مدارک به نمایندگی ایران خودرو حضوری مراجعه نکرد و به یک طریقی(فکس یا شبکه های مجازی)مدارک رو بدستشون رسوند؟من الان شهر دیگه ای به جز شهر نمایندگی انتخابی هستم و تا یک هفته دیگه هم برنمیگردم به اون شهر
ولی از طرف ایرانخودرو برام پیام اومده که ظرف ۴۸ ساعت برای تحویل مدارک هویتی به نمایندگی انتخابی مراجعه کنم
ایا راهی هست برای حل این مشکل؟

سلام بر تو ای عزیز

با نمایندگی انتخابی تماس میگیرید و درخواست میکنید که براشون تلگرام کنید و شرایط رو توضیح میدید و معمولا موافقت میکنن

سخا ، شناسنامه ، کارت ملی ، تاییدیه شبا و در صورت خرید از بورس کالا برگه تسویه بورس و کد تراکنش پرداخت مالیات رو واسشون میفرستید

حضوری برید میتونید برگه قرارداد خودرو رو مهر و امضا شده تحویل بگیرید و بگید همون موقع سخاتون رو ثبت کنن و پشت گوش نندازن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

روز قبل از ثبت نام مبلغ درج شده قیمت خودرو رو تو حساب وکالتی تو بانک های معرفی شده از سمت شرکت واریز میکنید تا ساعت اداری و فرداش از ساعت ده یا دو میتونید خرید کنید تا پایان ظرفیت هم وقت دارید و برای ایرانخودرو هم احتمالا قرعه کشی و پول یه هفته ای بلوکه میشه و مد نظر داشته باشید که سود مشارکت و .. تا تحویل خودرو صفر خواهد بود یعنی اگر از سایپا خودرویی نود روزه خریدید باید برای تحویل رو شش ماه حساب باز کنید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این قانون‌ جدید که پول توی حساب باید باشه تا بتونی شرکت کنی به نظرم خوبه چون یه عده که پول هم ندارن ولی همینجوری شرکت میکنن تا برنده بشن و حواله رو بفروشن یه‌‌ پولی گیرشون بیاد یه عده مثل رفیق ما که دو تا ماشین دارن ولی هر دفعه به اسم‌خواهر و مادر و باباش مینویسه تا اگه برنده شد سریع پول جور کنه واریز کنه خیلیا اینجور هستن به اسم اعضای خانواده مینویسن شایدم احتیاج به ماشین نداشته باشن به خاطر سودش مینویسن یه عده هم که دلالن با کد ملی بقیه مینویسن
یه عده هم که پولشون‌ نقد نیست و طلا و دلار دارن منتطرن برنده بشن تا پول نقد جور کنن اونا دیگه ریسکه براشون
همینجور میشه که ۱۰ میلیون‌ نفر ثبت نام میکنن و شانس برنده شدن خیلی کمتر میشه با این قانون شاید ۱ میلیون‌نفر ثبت نام کنن
من خودم پول نقد توی حسابم داشتم سه دوره ولی برنده نشدم
در کل قانون خوبیه اگه اجرا بشه اونی که واقعا لازم داره‌ ماشین میره پول‌ جور میکنه مثل پیش فروشهای سایپا

طرح خوبی نیست و فقط مردم عادی رو از چرخه خارج میکنه ...

اگر قانون سرپرست خانوار رو معیار معرفی میکرد و اعمال محدودیت میکرد قطعا نتیجه بهتر بود ، به این سبک اون بابایی هم که ماشین بالای ده سال کار داشت به ماشین میرسید و هم حق به حق دار ...

us12

Registered User
لایک‌ها
410
در این قرعه کشی باید کسایی که دفعات بیشتری شرکت کردن ولی برنده نشدن را در اولویت بذارن، مثلا من خودم 40 بار شرکت کردم ولی برنده نشدم ولی کسی هست که در دفعه اول برنده میشه
باید با هر بار برنده نشدن شانس فرد بیشتر بشه ...

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام
برای فروش خودرو قدیمی بازار چیتگر چطوره .تو دیوار یه پژو قدیمی اگهی کردم هر کس میاد یه شامورتی بازی میخاد دربیاره .تو قولنامه .تو نوع پرداخت و.....

davi12

Registered User
لایک‌ها
781

سلام
هر بنگاهی بریم روندش همینه؟
اذیت نمی کنن؟

rez@21

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان تو بورس کالا
1- اگر 48 ماهه گذشته قرعه کشی برنده شده باشیم میتونیم خودرو ثبت سفارش کنیم؟
2-اگر پلاک انتظامی فعال داشته باشیم و از بازار ازاد خریده باشیم چطور؟

بالا