A2D3D
Registered User
- نوشتهها
- 858
- لایکها
- 617
جامع جمع شد کلاتوی همون سایت ثبت نام جامع؟یا سایت خود ایران خودرو؟
همون ایران خودرو
جامع جمع شد کلاتوی همون سایت ثبت نام جامع؟یا سایت خود ایران خودرو؟
وانت چی میخوای بگیری؟ من تو خرداد ماه یدونه مزدا وانت دوکابین مدل 89 خریدم بیرنگ 190 تومن. البته 10 تومن هم خرج جلو بندیش کردم. الان نمیدونم چقد شده قیمتا.سلام دوستان ی ماشین وانت نیاز دارم
الان بخرم یا دست نگه دارم؟ حرف از پایین اومدن قیمت داستانش چیه؟
ممکنه بره بالاتر و احتمالا میرهبا این وضعیت که هر ماه با قرعه کشی داره نصف قیمت خودرو میفروشه امکانش هست ریزش قیمت داشته باشیم؟ میدونم تو ایران ارزونی بی معنیه ممکنه از این هم بالاتر بره قیمتا؟
دوستان دنا پلاس یا ۲۰۷؟ میخام ۴,۵ نگه دارم بعد بفروشم،بازار دست دوم دنا پلاس خوبه؟سریع فروش میره؟
فقط باید از کارت شخص ثبت نام کننده پرداخت بشه و بله می فهمد سیستماین شرط که نوشته حتماً باید از طریق شماره کارت خود متقاضی خرید انجام بشه واقعیه یا میشه با کارت نفر دیگه هم مبلغ خودرو رو در خرید آنلاین این فروش فوقالعاده ها که هرماه میذارن پرداخت کرد؟ میفهمن با کارت شخص دیگه خرید انجام شده یا الکیه؟
زمانی که در درگاه بانکی هستید چک میشه و اصلا اجازه پرداخت نمیدهاین شرط که نوشته حتماً باید از طریق شماره کارت خود متقاضی خرید انجام بشه واقعیه یا میشه با کارت نفر دیگه هم مبلغ خودرو رو در خرید آنلاین این فروش فوقالعاده ها که هرماه میذارن پرداخت کرد؟ میفهمن با کارت شخص دیگه خرید انجام شده یا الکیه؟
فقط باید از کارت شخص ثبت نام کننده پرداخت بشه و بله می فهمد سیستم
یک محدودیت دیگه ام برای بعضی ماشینها هست که نباید طی 18 یا 48 ماه گذشته از شرکت دیگه خودرو گرفته باشی، آیا اینم در هنگام خرید آنلاین بررسی میشه یا الکیه؟ یعنی ایرانخودرو اطلاعات خرید سایپارو داره؟زمانی که در درگاه بانکی هستید چک میشه و اصلا اجازه پرداخت نمیده
در همون ابتدای انتخاب خطا میدهیک محدودیت دیگه ام برای بعضی ماشینها هست که نباید طی 18 یا 48 ماه گذشته از شرکت دیگه خودرو گرفته باشی، آیا اینم در هنگام خرید آنلاین بررسی میشه یا الکیه؟ یعنی ایرانخودرو اطلاعات خرید سایپارو داره؟
نهسلام
اگر ماشین به نامت باشه میشه ایران خودرو و سایپا ثبت نام کرد ؟
باید صبر کنید بازار آروم بشه الان کمتر کسی ماشین میفروشه قیمتها هم هیجانی و من درآوردی شدهدوستان قیمت درست ماشین رو از کجا میشه دید؟ سایتها خیلی مشکوکن
دهات ما وقتی میری نمایشگاه قیمت ماشین صفر میخوای از این پیج بهت نشون میدندوستان قیمت درست ماشین رو از کجا میشه دید؟ سایتها خیلی مشکوکن
ماشینت چقدر می ارزه الان ؟ چرا میخای بفروشی مگه اذیتت میکنه ؟ چی میخای بخری ؟بچه ها نظرتون چه ال 90 مدل 91 رو بفروشم سه ماه دیگه 100 تومن بذارم روش یک چیزه بهتر بگیرم
ممکنه افت کنه؟