peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
تیگو 5 بدرد میخوره؟
وارداتی ها هنوز نیومدن مالیاتشو بریدنمالیات خودروهای بالای یک میلیارد تومان هم در راه است.
.براساس فرمول جدید قیمتگذاری خودرو، قیمت احتمالی پراید و تیبا تعیین شد.
براساس فرمول قیمت گذاری شورای رقابت قیمت احتمالی پراید 131 مجهز به کیسه هوا و با استاندارد آلایندگی یورو 4 معادل 20 میلیون و 132 هزار تومان خواهد بود.
همچنین براساس این فرمول احتمالا قیمت جدید خودروی تیبا با استاندارد آلایندگی یورو 4 و مجهز به کیسه هوا 24 میلیون و 183 هزار تومان خواهد بود.
البته هنوز شورای رقابت رسما قیمت جدید خودروهای داخلی را ابلاغ نکرده اما محاسبههای صورت گرفته براساس فرمول جدید قیمتهای فوق را برای این دو خودرو نشان میدهد.
منبع : خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
آره گفتم شاید بیشتر داری اونو بخر اما گزینه بهتری هم هست جک s5 مدل ۹۵ اتومات ۴۰۰ تومن موجودهخب داداش قیمتاش یکی نیست بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ چی پیشنهاد میدید
البته مدل بالاتر هم با بودجه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هست همین جک s5 دوستام راضی هستن ازش میگن ماشین خوبیه خودمم تو فکر خریدشمخب داداش قیمتاش یکی نیست بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ چی پیشنهاد میدید
نه داداش کجا s5 اینه قیمتش،مدل دندش که میگن بازار دست دومش خیلی ضعیفه ،بعد زیر ۵۵۰ نیست با کارکرد بالاآره گفتم شاید بیشتر داری اونو بخر اما گزینه بهتری هم هست جک s5 مدل ۹۵ اتومات ۴۰۰ تومن موجوده
هست شما توی دیوار یه سرچ بزن اتومات از 400 تا 500 هست s3 هم خوبه شنیدم سواری نرمی داره اما s5 یه چیز دیگستنه داداش کجا s5 اینه قیمتش،مدل دندش که میگن بازار دست دومش خیلی ضعیفه ،بعد زیر ۵۵۰ نیست با کارکرد بالا
من تو فکر خرید جک s3 هستم،موتورش ضعیفه ولی بدک نیست
هست شما توی دیوار یه سرچ بزن اتومات از 400 تا 500 هست s3 هم خوبه شنیدم سواری نرمی داره اما s5 یه چیز دیگست
از سایت خود ایران ودرو می تونید ثبت نام کنیددوستان الان ثبت نام قرعه کشی خودرو باز شروع شده مثل سابق از همون سایت ایرانخودرو انجام میشه یا از سامانه یکپارچه تخصیص خودرو؟ مدتی هست ثبت نام نکردم چجوریه الان؟
سلام دوستان ی ماشین وانت نیاز دارم
الان بخرم یا دست نگه دارم؟ حرف از پایین اومدن قیمت داستانش چیه؟
داستانش اینه مردم ایران 40 سال منتظر ارزونین :دیسلام دوستان ی ماشین وانت نیاز دارم
اگر نیازتونه که بخریدسلام دوستان ی ماشین وانت نیاز دارم
دیروز بود ایرانخودرومدتیه خبری از قرعه کشی نیست جمعش کردن دیگه؟
توی همون سایت ثبت نام جامع؟یا سایت خود ایران خودرو؟دیروز بود ایرانخودرو