• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
میدونی کی قیمتها اوکی میشه ؟؟؟
زمانی که من مصرف کننده در مدت زمان کمی خودرویی که میخام به دستم برسه
نه که ثبت نام کنن برای یکسال
و بعدش هم الان بیانیه اومده که میخوان قرعه کشی کنند افزاد رو
فکرش کن اس ام اس بیاد برات
مشترک گرامی فلانی شما در قرعه کشی ما برنده یک دستگاه پراید شده اید مبارکتان باد
ببینید چه آشوبس بشه
ما که ثبتمونو خوب یا بد زدیم و منتظر وقت ازایه خودرومون هستیم تحویل ندن هم به ضرر خود شرکته

Golden_light

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
جزئیات ربات رو اطلاع ندارم چیه ولی الان دیگه فرم پرکردنی نیست.
از قبل باید تو سایت ثبت نام کنید و موقع ثبت نام صرفا نوع ماشین ، رنگ و درگاه پرداخت رو انتخاب میکنید تا وصل بشین به درگاه پرداخت بانک.
جالبه هنوزم بعد از گذشت 2 ساعت نمیشه وارد شد. البته حتی الان هم اگر بتونم وارد بشم دیگه به درد عمه بزرگوارم میخوره :D چون قطعا ظرفیتها تکمیل شده
اینترنت خونگی که باهاش اقدام کردم واسه ثبت نام 8 مگابیته. زنگ زدم به رفیقم اینترنت شرکتی پرسرعت داشتن اونم نمیتونست وارد بشه.
مال سرعت اینترنت نیست.بستری که روش سایت رو نصب کردن جوابگوی حجم مراجعه کننده بالا رو نداره یا باید حجم ورودی به سایت کاهش پیدا کنه یا متصدیان سایت بیان هاست قوی تری بگیرن که ترافیک میلیونی رو بتونه جوابگو باشه خب چندساعت زمان میدن معلومه ترافیک ایجاد میشه حداقل دو سه هفته زمان بزارن به جاش تعداد و سقف براش تعیین کنن از اون تعداد گذشت سایت اعلام کنه ثبت نام انجام نمیده

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
206 شده بود 170 الان شده 160 میگی ارزون شده؟
یک عمر سرمون رو اینطوری شیر مالیدن دیگه بسه

قیمت از کجا میاری داداش. بیا بازار. دارن میفروشن خریدار نیست. خیالت تخت حتی اگه دائمی نیاد پایین تا یه مدت نزدیک کارخونه میشه.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
قیمت از کجا میاری داداش. بیا بازار. دارن میفروشن خریدار نیست. خیالت تخت حتی اگه دائمی نیاد پایین تا یه مدت نزدیک کارخونه میشه.
امیدوارم 206 که قیمت کارخونش 67 تومن هستش 100 تومن برسه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوشنبه یک مورد ۲۰۶ نوشتم یک مورد دنا هم رفتم بانک مشتری حسابش نداشت ....

در مورد بازار ماشین یه دوستی ۱۱۱ خریده چند روز قبل حدودا ۹۰ تومن الان همونو میگن ۷۰ تا ۷۵ علتش رو پرسیده مثل اینکه زور آوررن به بنگاه ها که گرونفروشی کنید پلمپ میشید

جالب اینکه ماشین بعد دو ماه از تحویل اگر نره سرویس دوره ای گارانتیش رو کلا قطع میکنن !

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
فعلا همه خریدارها صبر میکنن واسه همون فروش فوری. به هرحال همین یه مورد بسه تا بازار آزاد فلج کنه. انصافا هم زور داره قیمتا رو ببینی.کالای مصرفی با اون همه هزینه بیمه لاستیک و تعمیرات و... شده کالای سرمایه ای. همین که حال دلال ها گرفته شد خودش ته خندست. قیمتا فعلا کله کرده هیچ کس هم نمیخره. عمدا هم دارن فروش فوری رو عقب میندازن تا بیشتر فشار به بازار آزاد بیارن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
رئیس شورای رقابت: سبد کالای هر خودرو تا ۳ ماه آینده اعلام خواهد شد.

⚠️هر سه ماه یک افزایش قیمت در خودرو

اعلام قیمتهای جدید خودرو هر سه ماه یکبار به خودروسازان اجازه داده شده هر سه ماه یکبار با توجه به تورم بخش صنعت، درخواست افزایش قیمت داشته باشند.
آخر خردادماه مجددا قیمت خودروها به روز رسانی میشود

+ ای کسانی که ایمان آورده اید ، ایمان آورید ! :)

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
رئیس شورای رقابت: سبد کالای هر خودرو تا ۳ ماه آینده اعلام خواهد شد.

⚠هر سه ماه یک افزایش قیمت در خودرو

اعلام قیمتهای جدید خودرو هر سه ماه یکبار به خودروسازان اجازه داده شده هر سه ماه یکبار با توجه به تورم بخش صنعت، درخواست افزایش قیمت داشته باشند.
آخر خردادماه مجددا قیمت خودروها به روز رسانی میشود

+ ای کسانی که ایمان آورده اید ، ایمان آورید ! :)

2 سال از قیمتهای کذایی کارخونه ها میگذره اونوقت شما دلتون خوشه که قیمت خودرو بیاد پایین؟
شاید یکذره اصلاح قیمت داشته باشه ولی دیگه 206 تیپ 5 زیر 120 میلیون تومنی رویایی بیش نیست.

Last edited:

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
2 سال از قیمتهای کذایی کارخونه ها میگذره اونوقت شما دلتون خوشه که قیمت خودرو بیاد پایین؟
شاید یکذره اصلاح قیمت داشته باشه ولی دیگه 206 تیپ 5 زیر 120 میلیون تومنی رویایی بیش نیست.
2 سال؟ کذایی چرا؟ شما قیمت های سال پیش دقیقا همین موقع و تا آخر تابستون رو چک کن خیلی ها اومدن زیر کارخونه. اگه بنزین بالا نمیرفت قیمت ها جم نمیخورد.
اینو شک نکنید که هر چی سرمون میاد از خودمونه. ما مردممون ایراد دارن. در این شک نکنید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

داداش گلم مگه من گفتم ماشین قیمتش میاد پایین ؟

الان دقیقا کجا گفتم خودرو قیمتش میاد پایین ؟

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
2 سال؟ کذایی چرا؟ شما قیمت های سال پیش دقیقا همین موقع و تا آخر تابستون رو چک کن خیلی ها اومدن زیر کارخونه. اگه بنزین بالا نمیرفت قیمت ها جم نمیخورد.
اینو شک نکنید که هر چی سرمون میاد از خودمونه. ما مردممون ایراد دارن. در این شک نکنید
چقد این حرف تکراری و اعصاب خوردکنه، اقتصاد بیمار و فلج با تورم 40 درصد، ما رو خونه خراب کرده و بعد شما مردم رو مقصر میدونی؟

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
چقد این حرف تکراری و اعصاب خوردکنه، اقتصاد بیمار و فلج با تورم 40 درصد، ما رو خونه خراب کرده و بعد شما مردم رو مقصر میدونی؟
دوست عزیز، مشکل از خود ماست. همین. یکم به این جمله فکر کن. هر چیزی قابل تغییر اما اگه بخوایم.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
واقعا اینکه میگن از قیمت کارخانه با 10 درصد سود در بازار آزاد به فروش برسد با محدودیت 36 ماه و خوابین نصف پول قیمت ماشین سرمایه گذار این امکان به نظر من وجود ندارد .
هر چی فکر می کنم تنها راه به متعادل رسیدن قیمت ماشین فقط فروش فوری یک ماهه ماشین از کارخانه و خروجی ماشین های مدل پایین به اسقاط و تبدیل آن به ماشین صفر

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تاریخ نشون داده همه این طرح های دستوری چاره ساز مشکلات گرانی یا کمبود کالا (و در اینجا خودرو) نیست کار از ریشه خرابه نتیجه این کارها مقطعی و گذراست و بازار به روال خودش برمیگرده یادتون باشه در مورد طلا و سکه یه زمانی انتشار خبرهای دستگیری سلطان سکه، حکم اعدام برای دلاربازها، ثبت نام بانکی سکه و غیره چقدر در روی قیمت ها اثر گذاشت و به شدت کشید پایین ولی گذرا بود و مقطعی الان قیمت سکه کجاست؟ کار از ریشه خرابه قیمت قطعات وحشتناکه اونوقت انتظار داریم قیمت خودرو بیاد پایین، خودم سواری دارم ولی قطعاً دوستار گرانیش نیستم بلکه وضعیت موجود رو می بینم که همینه، یادم هم نرفته حدود یک سال پیش بود که پراید رو فروختم ۱۵ میلیون تومن الان ۴۰ میلیون قیمتشه!!

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
تنها راهه آروم گرفتن قیمت ماشین، آزاد سازی واردات خودروی هیبریدی هستش،
درسته که ایران خودرو و سایپا اشتغال‌زایی دارن، ولی اون روی سکه اش هم هست عده‌ای دارن از قیمت‌ها سوء استفاده میکنند در ضمن این آشغال‌هایی هم که تولید می‌کنند خیلی بیشتر برای محیط زیست ضرر داره، هر سال عده‌ی زیادی هم جونشون رو بخطاره این ماشین‌ها از دست میدن

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
تنها راهه آروم گرفتن قیمت ماشین، آزاد سازی واردات خودروی هیبریدی هستش،
درسته که ایران خودرو و سایپا اشتغال‌زایی دارن، ولی اون روی سکه اش هم هست عده‌ای دارن از قیمت‌ها سوء استفاده میکنند در ضمن این آشغال‌هایی هم که تولید می‌کنند خیلی بیشتر برای محیط زیست ضرر داره، هر سال عده‌ی زیادی هم جونشون رو بخطاره این ماشین‌ها از دست میدن
خودرو هیبرید حتما با قیمت میلیاردی. البته هیبرید خیلی کلی میشه. باید ببینیم منظورتون چیه. بذارن خودرو دست دوم مردم خودشون بیارن بدون گمرگ. از اونطرف هم این دوتا منتاژ کارو آزاد کنن. حتی مردم خودشون دلار تهیه کنن. اون وقت شکلات خوردنشون دیده میشه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
قیمت خودرو رو دیوار برداشته
الان لنسر ۲۰۱۷
۷۰ تا کارکرده چنده؟
+ رانای ۹۳ صدتا کار کرده
از دوستانی که معاملات رو یکی دوروزه دیدن خواهش میکنم قیمتا رو بگن

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دوستان؛ حواله خودرو با چه قیمتی خرید و فروش میشه؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
یه حواله تحویل اردیبهشت پارس تیو 5 هست
قیمت کارخانه
دنا هم میشه برداشت
به نظرتون همون پارس تیو5 بردارم یا تبدیل به دنا ؟

ممنون

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
قیمت خودرو رو دیوار برداشته
الان لنسر ۲۰۱۷
۷۰ تا کارکرده چنده؟
+ رانای ۹۳ صدتا کار کرده
از دوستانی که معاملات رو یکی دوروزه دیدن خواهش میکنم قیمتا رو بگن

تو سایت باما از طریق فیلتر قیمت و میزان کارکرد حدودی میشه رنج رو درآورد. با اعداد بازی کنید حدودش مشخص میشه. مثلا بین 400 تا 450 میلیون (برای لنسر) چند نفر با چه شرایطی گذاشتند یا بیشتر و کمتر. دقیق نیست ولی با یک تلرانس چند درصدی حدود رو مشخص میکنه.

بالا