من از کارو بارم زدم نشستم پشت سیستم برای عزیزی ثبت نام کنم.و کمتر از دو ساعت دیگر ثبت نام خودرو آغاز میشود برای یکی از دوستان قراره ثبت نامی داشته باشیم ببینیم موفق خواهیم شد ؟
vps نمیدونم واسه این مورد کاربرد داره یا نه ولی بعضیا ربات مخصوص ثبت نام ایرانخودرو میفروشن. با قیمتهای دلخواه خودشون. 2 میل ، 5 میل و ...کسی راه حلی داره؟
کدوم vps رو باید خرید.
این سایتایی که ترفند ثبت پیش فروش میزارن تا چه حد واقعی هستن؟ کسی تست کرده؟
ربات رو فک کنم فقط برای پرکردن فرم ها استفاده کنناین سیستم ثبت نام خیلی مسخره شده. تو صفحه قبل تاپیک هم گفتم بعد از سالها سری قبلی که دو هفته پیش بود تصمیم گرفتم یه 207 ثبت نام کنم ولی نتونستم.
این دفعه از راس 11 تو سایت بودم ولی حتی برنامه فروش رو هم لود نمیکرد !
چند دقیقه بعدشم خیلی شیک و مجلسی از سایت انداخت بیرون الانم دیگه کلا وارد نمیشه و " درحال ورود به سیستم " میمونه.
حیف وقت ادم که اینجوری به بطالت بگذره...
vps نمیدونم واسه این مورد کاربرد داره یا نه ولی بعضیا ربات مخصوص ثبت نام ایرانخودرو میفروشن. با قیمتهای دلخواه خودشون. 2 میل ، 5 میل و ...
جزئیات ربات رو اطلاع ندارم چیه ولی الان دیگه فرم پرکردنی نیست.ربات رو فک کنم فقط برای پرکردن فرم ها استفاده کنن
مشکل اینه که اصلا وارد سایت نمیشه
این سایتای ترفند ثبت نام رو چک کردی؟جزئیات ربات رو اطلاع ندارم چیه ولی الان دیگه فرم پرکردنی نیست.
از قبل باید تو سایت ثبت نام کنید و موقع ثبت نام صرفا نوع ماشین ، رنگ و درگاه پرداخت رو انتخاب میکنید تا وصل بشین به درگاه پرداخت بانک.
جالبه هنوزم بعد از گذشت 2 ساعت نمیشه وارد شد. البته حتی الان هم اگر بتونم وارد بشم دیگه به درد عمه بزرگوارم میخوره چون قطعا ظرفیتها تکمیل شده
اینترنت خونگی که باهاش اقدام کردم واسه ثبت نام 8 مگابیته. زنگ زدم به رفیقم اینترنت شرکتی پرسرعت داشتن اونم نمیتونست وارد بشه.
نه حقیقتش .این سایتای ترفند ثبت نام رو چک کردی؟
قبلا ثبت نام ها انجام شده .... الان اکرانشه ... دو نقطه دی ...من از کارو بارم زدم نشستم پشت سیستم برای عزیزی ثبت نام کنم.
از همین الان میدونم موفق نمیشم:دی
آرهنه حقیقتش .
و بعید میدونم راه حل بدرد بخوری در اختیار بذارن .
فیلماشون بیشتر جنبه نمایشی و تبلیغاتی داره .
خوب منم مثل شما موفق نشدم.من از کارو بارم زدم نشستم پشت سیستم برای عزیزی ثبت نام کنم.
از همین الان میدونم موفق نمیشم:دی
درمورد شیوه کارکرد این رباتها اطلاع دارین چجوریه؟اصولا سرور سایت این مجموعه ها کم میاره موقغ ثبت نام
ربات واسه اینکار یحتمل جواب میده چون فقط اطلاعات مربوط به ثبت نام رو میفرسته و محتوای نمایشی سایت رو لود نمیکنه
دقیقا مثل همون تراویندرمورد شیوه کارکرد این رباتها اطلاع دارین چجوریه؟
اگر مطلعین یه توضیح بدین چون واسه منم سواله دقیقا چطوری کار میکنه.
پ.ن: اخرین باری ربات استفاده کردم ۱۱-۱۲ سال پیش تو سرور شماره ۳ تراوین بود یوزر پسورد اکانت رو میدادی به ربات ، تعداد نیرو و نوع نیرو رو انتخاب میکردی ، مختصات مقصد رو میدادی بهش ، ساعت و تعداد اتک رو هم براش مشخص میکردی . اساسی معتادش شده بودیم یادش بخیر
بازم آفرین به شورای رقابت حداقل یه کار مفیدی کردند
شورای رقابت یه مدت حذف شده بود
داره عزیز. یه چرخ بزن تو بازار ببین چه خبرهاینا همش حرفه، در عمل هیچ تاثیری تو قیمت نداره
داره عزیز. یه چرخ بزن تو بازار ببین چه خبره