اگر تک سوز میخوای سورن بگیر. سورن ef7 turbo حرف نداره. اگر دوگانه میخوای سمتد بگیر. من دارم. هر چیبگم راضیم کمگفتم. البته برا داخل شهریام ماشینپلاک منطقه دارم. اینماشینم سال ۹۰ از بانکبردم موند واسه بیرون رفتنا.بابامم از همین استفاده میکنه برا بیرون استانیا حتی داخلیا. جز روغن و یک بار تسمهتایم و چرخا کهمصرفیا معمولن . هیچ خرجی نذاشت. حتی لنتا ترمز هم هنوز عوض نکردم با صفحهکلاچوقیمت سمند ef7 تک سوز چنده؟
سمند ef7 خوبه بنظرتون یا دنا پلاس؟
همین الان زنگ زدم رفیقمبنگاه داره. گفت ef7 دو گانه دارم صفر ۱۷۵ .میخوای ؟ گفتم غلط کنم بخوام. گفتاگر داشتی همبیار میخرم
خیلی خوب بوده پس. اگر اینطوره ای اف سون یکم باید کمتر باشهپارس ال ایکس هم به من ۱۷۰ قیمت دادن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اقا زده چند خودروی پر طرفدار. به ۷دا هیچی اندازه پژو پارسو . سمند دوگانه و . دنا و اینا مشتری نداره. حتی پراید با قیمت پایینش قد پژو پارس رو بورس نیس. نمیذاره برا فروشهنوز قیمتا عجیب بالاست...
اقا زده چند خودروی پر طرفدار. به ۷دا هیچی اندازه پژو پارسو . سمند دوگانه و . دنا و اینا مشتری نداره. حتی پراید با قیمت پایینش قد پژو پارس رو بورس نیس. نمیذاره برا فروش
بخشنامه ایران خودرو آمد تا آخرش خوندم باید هفت خوان رستم بگذرونی تا ماشین به شرط قرعه کشی بهت بدهند
اقا یکفقره چکو ماه بعد میگیرن انگار.اصلا بساطی درس کردن. الان هر کسی چکصیادی نداده کسیمبه اینسادگیانمیتونه بگیره.این واسه ابنهکهیکیمثل من که کارمند نیست نتونمچکصیادی بگیرماین داستان چک دیگه چیه ؟!
مگه نقدی پولشو نمیگیرن ؟