فعلا که اصلا نمیشه پیش ثبت نام کرد....کندی شدید و قطعی مکرر تو هر مرحله
خسته نباشن
خسته نباشن
اقا این چک صیاد خودش بد بختی داره. شاید ۹۹ درصد کسایی که میخوان شرایطو نداشته باشن. این کندی چی میگه دیگه. خدابا مارو بکش که توی اینقبرستونیم خدافعلا که اصلا نمیشه پیش ثبت نام کرد....کندی شدید و قطعی مکرر تو هر مرحله
خسته نباشن
یک زمانی یک سایت فیلم داشتم. روزای حدودا ۴۰۰ کا بازدید داشت. سرور دانلودم سر ماه میدیدی ۹۰ ترابایت خروجی میداد. اونموقع دو سه تا سرور گرفتم حالا کار ندارم.با اونحجم دانلود با یکلایت اسپید تک کور معمولی سرور دانلود کارش را میافتاد آخنمیگفت. الان اسیاتک فرضا سایت ایکس رو داره میزبانیمیکنه با همین بازدید کننده.چرا یک درصد افت نداره. خدایا گندشو دراوردن . منواقعا دیگهکفری شدم.ماشین دارمو نمیخوامثبت نامکنم.ولی گندش درومده ه ه همطمئن باشید دلالهای خودشون همه از قبل شرایط رو میدونستن و چک و ... آماده کردن برای ثبت نام..جوری شرایط گذاستن که به خودشون برسه.هر جا بگی رنگ خودرو هم قرعه کشی میشه بهت پناهندگی میدن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
تا چند روز پیش توی همه اخبار پیرامون ثبتنام جدید، نوشته بودن که خرید نقدی هست و نیازی به چک نیست، یهو یه روز قبل از شروع ثبتنام اعلام کردن که حتما چک صیادی به نام خریدار باید باشه!مطمئن باشید دلالهای خودشون همه از قبل شرایط رو میدونستن و چک و ... آماده کردن برای ثبت نام..جوری شرایط گذاستن که به خودشون برسه.هر جا بگی رنگ خودرو هم قرعه کشی میشه بهت پناهندگی میدن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
تا چند روز پیش توی همه اخبار پیرامون ثبتنام جدید، نوشته بودن که خرید نقدی هست و نیازی به چک نیست، یهو یه روز قبل از شروع ثبتنام اعلام کردن که حتما چک صیادی به نام خریدار باید باشه!
مهلت ثبتنام و مراحل بعدیش رو هم از قصد جوری تنظیم کردن که توی این بازه زمانی کسی نتونه بره بانک و درخواست چک بده و .... .
کسی که اونقدر درآمد و موجودی نداشته که الان حتی یه پراید هم نداره، چرا باید یه دسته چک توی جیب کُتش باشه!؟
مثلا یه فردی که یه شغل ساده با درآمد ناچیز داره، و قدرت خرید یه ماشین زپرتی رو از بازار آزاد نداره، چرا باید چک داشته باشه، و اصلا کدوم بانکی بهش دسته چک صیاد میده!؟ چون گرفتن چک هم شرایط خودش رو داره ...
چک رو فقط کسبه بازار که مرتب مشغول معامله هستن دارن که اونا هم بدون استثنا همشون حداقل یه ماشین زیر پاشون هست. و همینطور خیلی از کارمندا (اونم برای ضامن شدن فک و فامیل و آشناهاشون! ) دارن . که اغلب کارمندا هم معمولا ماشین دارن ...
این قضیه چک فقط و فقط یه بهانهای هست که حدود ۸۰درصد متقاضیان و مصرفکنندگان واقعی رو از گردونه حذف کنن، و اینطوری به جز تعداد انگشتشماری، بقیه ماشینها به دلالها و نمایندگیهای گردن کلفت وصل به مافیا میرسه ...
ملت هم دو سه ماه دیگه، باید همین ساینا ثبتنامی ۶۰تومنی امروز رو از همون دلال به قیمت ۱۲۰میلیون بخرن ...
این خط ___ اینم یه خط دیگه ___
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید
من همه شرایطو دارم به جز چک، اینم بگم سپرده بلند مدت دارم، به نظرتون تو زمانی که اینا دادن میشه چک گرفت شاید کمتر از 8 روز؟
برادرم هم همه شرایطو داره چک صیاد داره فقط یه ماشین داره، به نظرتون پلاک اونو انتقال بدم به اسم کسی بهتره و با اسم اون بنویسم و دنبال چک نرم؟
همون تعویض پلاک کافیه؟ نیازی به انتقال سند نیست؟ چون نوشته فقط پلاک فعال نداشته باشه که میشه یک روزه حلش کرد با 200 تومن نهایت اگه اسمش در بیاد بعد یه ماه دوباره برگردونم؟
قربونتایول به شما که ثابت کردی ایرانی هستی
خودتم داری تلاش میکنی. کدوم شرطو نداری؟ایول به شما که ثابت کردی ایرانی هستی
من تو این شرایط که گذاشته نمی تونم شرکت کنم منتظرم ببینم تو شرایط پیش فروششون چطوریه ( مخصوصا که ماشینی که من می خواهم تو این شرایط نیست از بس زرنگ تشریف دارن ماین خودرو سازهای ما )خودتم داری تلاش میکنی. کدوم شرطو نداری؟
ما حداقل رو بازی میکنیم نه زیر
والا من خودم واسه زیر پام میخوام نه سود. سند رو هم 10 سال ببرن در رهن هیچ مشکلی ندارم.من تو این شرایط که گذاشته نمی تونم شرکت کنم منتظرم ببینم تو شرایط پیش فروششون چطوریه ( مخصوصا که ماشینی که من می خواهم تو این شرایط نیست از بس زرنگ تشریف دارن ماین خودرو سازهای ما )
ولی در کل اقدام کن برای دسته چک مخصوصا بانک های خصوصی چون زودتر بهت بها و خدمات میدن.
ان شا الله که موفق بشی و از همه مهتر برنده قرعه کشی
من همش درگیر قرعه کشی بودم
که خدا رو شکر
نگرانی ایم برطرف شد
چون اصلا نمیشه ثبت نام کرد
داداش دلت خوشهها ...عجیب دوستان در پی این ثبت نام هستند فکرش رو کردید اسمتون دور از جون مثلا در نیاد چقد زمان میبره پول به حسابتون بازگشت بخوره عزیزان ثبت نام نکنید اینا قیمتو پایین تر میدن بذارید ماشینا رو دستشون باد کنه خداییش اتحاد داشته باشیم همه چی حله !!! کمی صبر داشته باشیم این مسخره بازیا تموم میشه و اونی که التماس میکنه برای فروش ماشین شرکتهای خودروسازی هستند نه مردم ! لطفا نخرید... متحد باشید