• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
فعلا که اصلا نمیشه پیش ثبت نام کرد....کندی شدید و قطعی مکرر تو هر مرحله:mad:
خسته نباشن

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
فعلا که اصلا نمیشه پیش ثبت نام کرد....کندی شدید و قطعی مکرر تو هر مرحله:mad:
خسته نباشن
اقا این چک صیاد خودش بد بختی داره. شاید ۹۹ درصد کسایی که میخوان شرایطو نداشته باشن. این کندی چی میگه دیگه. خدابا مارو بکش که توی این‌قبرستونیم خدا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مطمئن باشید دلالهای خودشون همه از قبل شرایط رو میدونستن و چک و ... آماده کردن برای ثبت نام..جوری شرایط گذاستن که به خودشون برسه.هر جا بگی رنگ خودرو هم قرعه کشی میشه بهت پناهندگی میدن

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
مطمئن باشید دلالهای خودشون همه از قبل شرایط رو میدونستن و چک و ... آماده کردن برای ثبت نام..جوری شرایط گذاستن که به خودشون برسه.هر جا بگی رنگ خودرو هم قرعه کشی میشه بهت پناهندگی میدن

یک زمانی یک سایت فیلم‌ داشتم. روزای حدودا ۴۰۰ کا بازدید داشت. سرور دانلودم سر ماه میدیدی ۹۰ ترابایت خروجی میداد. اون‌موقع دو سه تا سرور گرفتم حالا کار ندارم.با اون‌حجم دانلود با یک‌لایت اسپید تک کور معمولی سرور دانلود کارش را میافتاد آخ‌نمیگفت. الان اسیاتک فرضا سایت ایکس رو داره میزبانی‌میکنه با همین بازدید کننده.‌چرا یک درصد افت نداره. خدایا گندشو دراوردن . من‌واقعا دیگه‌کفری شدم.‌ماشین دارم‌و نمیخوام‌ثبت نام‌کنم.‌ولی گندش درومده ه ه ه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
از متن بخشنامه به نظر میاد کلا شرکت داره با اکراه این کارو انجام میده و اصلا دوست نداره کسی بتونه ثبت نام کنه.
وقتی دلال میتونه براش دو برابر قیمت بفروشه چرا بیاد خودشو درگیر مردم بی پول بکنه.
سایت هم که صبح باز بود امکان وارد کردن شماره کارت نبود الان هم که کلا ترکید
یه شرکت خودرو سازی با این همه درآمد بعد از چندین سال یعنی نمیتونه مشکل سایتش رو رفع کنه
تمام شرایط رو از یک هفته قبل گفته بودن غیر از چک
اینو گذاشته بودن آخرین لحظه بگن که اکثریت نتونن ثبت نام کنن. احتمالا از سه شنبه هم ملت هجوم ببرن برای گرفتن دسته چک

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329

تا چند روز پیش توی همه اخبار پیرامون ثبت‌نام جدید، نوشته بودن که خرید نقدی هست و نیازی به چک نیست، یهو یه روز قبل از شروع ثبت‌نام اعلام کردن که حتما چک صیادی به نام خریدار باید باشه!
مهلت ثبت‌نام و مراحل بعدیش رو هم از قصد جوری تنظیم کردن که توی این بازه زمانی کسی نتونه بره بانک و درخواست چک بده و .... .

کسی که اونقدر درآمد و موجودی نداشته که الان حتی یه پراید هم نداره، چرا باید یه دسته چک توی جیب کُتش باشه!؟

مثلا یه فردی که یه شغل ساده با درآمد ناچیز داره، و قدرت خرید یه ماشین زپرتی رو از بازار آزاد نداره، چرا باید چک داشته باشه، و اصلا کدوم بانکی بهش دسته چک صیاد میده!؟ چون گرفتن چک هم شرایط خودش رو داره ...

چک رو فقط کسبه بازار که مرتب مشغول معامله هستن دارن که اونا هم بدون استثنا همشون حداقل یه ماشین زیر پاشون هست. و همینطور خیلی از کارمندا (اونم برای ضامن شدن فک و فامیل و آشناهاشون! ) دارن . که اغلب کارمندا هم معمولا ماشین دارن ...

این قضیه چک فقط و فقط یه بهانه‌ای هست که حدود ۸۰درصد متقاضیان و مصرف‌کنندگان واقعی رو از گردونه حذف کنن، و اینطوری به جز تعداد انگشت‌شماری، بقیه ماشین‌ها به دلال‌ها و نمایندگی‌های گردن کلفت وصل به مافیا میرسه ...

ملت هم دو سه ماه دیگه، باید همین ساینا ثبت‌نامی ۶۰تومنی امروز رو از همون دلال به قیمت ۱۲۰میلیون بخرن ...

این خط ___ اینم یه خط دیگه ___

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دقیقا همینه..مطمئن باش اکثر ماشینها به دلالهای خودشون میرسه..این طرحم بخاطر فشار وزارت صمت داره اجرا میشه.به قول دوستمون با اکراه دارن انجامش میدن.
تا چند روز پیش توی همه اخبار پیرامون ثبت‌نام جدید، نوشته بودن که خرید نقدی هست و نیازی به چک نیست، یهو یه روز قبل از شروع ثبت‌نام اعلام کردن که حتما چک صیادی به نام خریدار باید باشه!
مهلت ثبت‌نام و مراحل بعدیش رو هم از قصد جوری تنظیم کردن که توی این بازه زمانی کسی نتونه بره بانک و درخواست چک بده و .... .

کسی که اونقدر درآمد و موجودی نداشته که الان حتی یه پراید هم نداره، چرا باید یه دسته چک توی جیب کُتش باشه!؟

مثلا یه فردی که یه شغل ساده با درآمد ناچیز داره، و قدرت خرید یه ماشین زپرتی رو از بازار آزاد نداره، چرا باید چک داشته باشه، و اصلا کدوم بانکی بهش دسته چک صیاد میده!؟ چون گرفتن چک هم شرایط خودش رو داره ...

چک رو فقط کسبه بازار که مرتب مشغول معامله هستن دارن که اونا هم بدون استثنا همشون حداقل یه ماشین زیر پاشون هست. و همینطور خیلی از کارمندا (اونم برای ضامن شدن فک و فامیل و آشناهاشون! ) دارن . که اغلب کارمندا هم معمولا ماشین دارن ...

این قضیه چک فقط و فقط یه بهانه‌ای هست که حدود ۸۰درصد متقاضیان و مصرف‌کنندگان واقعی رو از گردونه حذف کنن، و اینطوری به جز تعداد انگشت‌شماری، بقیه ماشین‌ها به دلال‌ها و نمایندگی‌های گردن کلفت وصل به مافیا میرسه ...

ملت هم دو سه ماه دیگه، باید همین ساینا ثبت‌نامی ۶۰تومنی امروز رو از همون دلال به قیمت ۱۲۰میلیون بخرن ...

این خط ___ اینم یه خط دیگه ___

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید
من همه شرایطو دارم به جز چک، اینم بگم سپرده بلند مدت دارم، به نظرتون تو زمانی که اینا دادن میشه چک گرفت شاید کمتر از 8 روز؟
برادرم هم همه شرایطو داره چک صیاد داره فقط یه ماشین داره، به نظرتون پلاک اونو انتقال بدم به اسم کسی بهتره و با اسم اون بنویسم و دنبال چک نرم؟
همون تعویض پلاک کافیه؟ نیازی به انتقال سند نیست؟ چون نوشته فقط پلاک فعال نداشته باشه که میشه یک روزه حلش کرد با 200 تومن نهایت اگه اسمش در بیاد بعد یه ماه دوباره برگردونم؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید
من همه شرایطو دارم به جز چک، اینم بگم سپرده بلند مدت دارم، به نظرتون تو زمانی که اینا دادن میشه چک گرفت شاید کمتر از 8 روز؟
برادرم هم همه شرایطو داره چک صیاد داره فقط یه ماشین داره، به نظرتون پلاک اونو انتقال بدم به اسم کسی بهتره و با اسم اون بنویسم و دنبال چک نرم؟
همون تعویض پلاک کافیه؟ نیازی به انتقال سند نیست؟ چون نوشته فقط پلاک فعال نداشته باشه که میشه یک روزه حلش کرد با 200 تومن نهایت اگه اسمش در بیاد بعد یه ماه دوباره برگردونم؟

ایول به شما که ثابت کردی ایرانی هستی :)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
خودتم داری تلاش میکنی. کدوم شرطو نداری؟;)
ما حداقل رو بازی میکنیم نه زیر
من تو این شرایط که گذاشته نمی تونم شرکت کنم منتظرم ببینم تو شرایط پیش فروششون چطوریه ( مخصوصا که ماشینی که من می خواهم تو این شرایط نیست از بس زرنگ تشریف دارن ماین خودرو سازهای ما )
ولی در کل اقدام کن برای دسته چک مخصوصا بانک های خصوصی چون زودتر بهت بها و خدمات میدن.
ان شا الله که موفق بشی و از همه مهتر برنده قرعه کشی

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
من تو این شرایط که گذاشته نمی تونم شرکت کنم منتظرم ببینم تو شرایط پیش فروششون چطوریه ( مخصوصا که ماشینی که من می خواهم تو این شرایط نیست از بس زرنگ تشریف دارن ماین خودرو سازهای ما )
ولی در کل اقدام کن برای دسته چک مخصوصا بانک های خصوصی چون زودتر بهت بها و خدمات میدن.
ان شا الله که موفق بشی و از همه مهتر برنده قرعه کشی
والا من خودم واسه زیر پام میخوام نه سود. سند رو هم 10 سال ببرن در رهن هیچ مشکلی ندارم.
واسه چک سه شنبه میرم. نشد چهار شنبه پلاک رو انتقال میدم
بازم بقیه دوستان امکان داره راهنمایی کنید ممنون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji837] موج عظیم اعتراضات جدید به نحوه پیش فروش ۲۵ هزار خودرو توسط خودروسازان

از ساعت ۲۴ سوم خرداد ۹۹ پیش ثبت نام ۲۵ هزار خودرو توسط ایران خودرو و سایپا آغاز شد ، اما مانند همیشه این پیش ثبت نام با سیل عظیمی از اعتراضات همراه بود !!!

[emoji839] نمونه پیام های دریافتی (( روابط عمومی مجله خودرو )) از معترضین :

- بنده ۱۹ سال سن دارم و یکی از قوانین این ثبت نام این است که دسته چک به نام شخص باشد ، بنده دسته چک از کجا بیاورم ؟

- با پنج حساب که به نام خودم بود برای ثبت نام داوطلب شدم اما هر بار با ارور مشابه رو به رو شدم

- بنده از قشر متوسط به پایین هستم و می خواهم از ایران خودرو پژو ۴۰۵ پیش خرید کنم اما دسته چک به نام خودم ندارم ، مگر چند درصد افراد قشر متوسط به پایین دسته چک به نام خود دارند ؟

- سامانه (( امتا )) چندین بار به مدت طولانی از دسترس خارج شد

- بنده دانشجو هستم و دسته چک ندارم ، چکار باید بکنم ؟

- امتا بسیار رابط کاربری پیچیده ای دارد

- امتا از دسترس خارج شده و اعلام کردن دیکه نیاز نیست اما ایران خودرو همچنان به امتا هدایت می کنه

- بنده بازاری هستم و دسته چک ندارم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]چک به نام شخص هم به شرایط فروش فوق‌العاده خودرو اضافه شد

[emoji843]علاوه بر شرایط جدید اعلام شده برای ثبت نام خودروها در طرح فروش فوق العاده دو خودروساز بزرگ، حال شرط ارائه چک به نام فرد متقاضی نیز به شرایط اضافه شده است /ایسنا

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من همش درگیر قرعه کشی بودم
که خدا رو شکر
نگرانی ایم برطرف شد
چون اصلا نمیشه ثبت نام کرد
:D :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلالهای خودشون خوب میتونن ثبت نام کنن..مثل همون طرف که ۶۷۰۰ تا خودرو نوشته بود
من همش درگیر قرعه کشی بودم
که خدا رو شکر
نگرانی ایم برطرف شد
چون اصلا نمیشه ثبت نام کرد
:D :D

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
عجیب دوستان در پی این ثبت نام هستند فکرش رو کردید اسمتون دور از جون مثلا در نیاد چقد زمان میبره پول به حسابتون بازگشت بخوره عزیزان ثبت نام نکنید اینا قیمتو پایین تر میدن بذارید ماشینا رو دستشون باد کنه خداییش اتحاد داشته باشیم همه چی حله !!! کمی صبر داشته باشیم این مسخره بازیا تموم میشه و اونی که التماس میکنه برای فروش ماشین شرکتهای خودروسازی هستند نه مردم ! لطفا نخرید... متحد باشید

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
عجیب دوستان در پی این ثبت نام هستند فکرش رو کردید اسمتون دور از جون مثلا در نیاد چقد زمان میبره پول به حسابتون بازگشت بخوره عزیزان ثبت نام نکنید اینا قیمتو پایین تر میدن بذارید ماشینا رو دستشون باد کنه خداییش اتحاد داشته باشیم همه چی حله !!! کمی صبر داشته باشیم این مسخره بازیا تموم میشه و اونی که التماس میکنه برای فروش ماشین شرکتهای خودروسازی هستند نه مردم ! لطفا نخرید... متحد باشید
داداش دلت خوشه‌ها ...
این شرکتا محصولات سال ۱۴۰۱ رو هم پیش‌فروش کردن. موعد تحویل چند ماه پیششون رد شده و هنوز تحویل ندادن! اونوقت شما میگی رو دستشون باد کنه!؟

اصلا برفرض بگیریم که موارد بالا هم نبود، نخریدن مردم فقط جا رو برای دلال‌ها باز میکنه

فکر میکنی کم هستن افرادی که مثل این یارو که بعنوان سلطان خودرو ( که تازه این نوک کوه یخ هست) چند هزار دستگاه بخرن و تو بیابون انبار کنن!؟ حتی اگه ۵سال هم نفروشه عین خیالش نیست ...
پشت اینا چنان مافیایی ریشه زده که نه این طرح فروش ۲۵هزار خودرو قیمتش رو تکون میده، و نه خریدن یا نخریدن مردم ....
قیمت بازار رو خود اینا تعیین میکنن، حتی اگه حتی یه نفر ثبت نام نکنه، یا ۱۰میلیون ثبت نام کنن ...

حتی همون قیمت پراید ۹۰میلیونی ماه پیش، و ریزشش به ۶۵تومن رو هم همین مافیا تعیین کرد، یعنی به مرگ گرفت تا ما به تب راضی بشیم ...

بذار قشر متوسط حداقل یه تیری توی تاریکی بندازه شاید همون شانس ناچیزش به دادش رسید، چون نهایتا مجبوره چند ماه دیگه خودروی ۶۰تومنی رو دو سه برابر قیمت از بازار آزاد بخره ....

بالا