اینا همش شعاره
علی کریمی هم اطلاعیه زد نخرید یکسری ها نخریدند بدبخت شدند یکسری ها خریدند پولدار تر شدند
از من به شما نصحیت تا می تونید از فرصت ها استفاده کنید عقب نیفتید ثبت نام کنید که امثال همین هایی که میگن نخرید خودشون 50 تا 50 تا ماشین گذاشتند پارکینگ تا دو برابر بندازند به ما
منبع؟[emoji3532]ایران خودرو: شرط دسته چک برای پیش خرید خودرو منتفی شد.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
هنوز یه خورده نامفهوم هست ....[emoji3532]ایران خودرو: شرط دسته چک برای پیش خرید خودرو منتفی شد.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اخبار شبانگاهی گفت. همه سایتا هم نوشتن ....منبع؟
اینجا کامل متنش اومده برای سایپا فکر کنم ایران خودرو هم همینه![]()
قابل توجه خریداران محصولات سایپا در طرح فوقالعاده
قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: با دستور مدیرعامل گروه سایپا و در راستای تسهیل شرایط در ثبت نام متقاضیان و ...www.iranjib.ir
کلی گفتم البته که فرصت رو از دست نمیدم گفتم که اتحاد لازم هست که متاسفانه از مملکت ما برچیده شده سنتش .اینا همش شعاره
علی کریمی هم اطلاعیه زد نخرید یکسری ها نخریدند بدبخت شدند یکسری ها خریدند پولدار تر شدند
از من به شما نصحیت تا می تونید از فرصت ها استفاده کنید عقب نیفتید ثبت نام کنید که امثال همین هایی که میگن نخرید خودشون 50 تا 50 تا ماشین گذاشتند پارکینگ تا دو برابر بندازند به ما
برای من قبول کرداقا من هر شماره کارتیمو که میدم از هر بانکی قبول نمیکنه. اینچه گهیه
به خدا قسم من یک اشنای صمیمی دارم از مدیران ایران خودرو هست.پسر خالمه. حتی روم نیست زنگش بزنم برای این کار. خودمم ماشین دارم. برای زن داداشم میخوامثبتنام کنم. یعنی خونم رفته تو شیشهصبح امتحان کن عزیز عجله نکن
برای من که اصلا رمز ارسال نمی کنه
سیستم شتاب ۱۱ تا نیمه شب مختل میشه مخصوصا بانک صادرات و ملی
مطمین باش اون هیچ کاری نمی کنه براتبه خدا قسم من یک اشنای صمیمی دارم از مدیران ایران خودرو هست.پسر خالمه. حتی روم نیست زنگش بزنم برای این کار. خودمم ماشین دارم. برای زن داداشم میخوامثبتنام کنم. یعنی خونم رفته تو شیشه
اقا بانک سپه. بانک ملی. تجارت. ملت. حتی اینده همین الان تست کردم . همش ارور میدهصبح امتحان کن عزیز عجله نکن
برای من که اصلا رمز ارسال نمی کنه
سیستم شتاب ۱۱ تا نیمه شب مختل میشه مخصوصا بانک صادرات و ملی
خوب به جان خودم همتون ماشین دار میشید ولی وجدانا شیرینیش یادتون نره![]()