iranescence
Registered User
بیشترین ماشینی که احتمال داشت در بیاد 405 بود
من میخواستم برم سراغ پارس. ولش کردم رانا نوشتم. اسمم درومده الان. اصلا فکرم نمیکردم. حالا باس کل مبلغ رو بزنم به علاوه 12 تومن هزینه بیمه و کارت طلاییو اینها. فردا هم ثبت نام جدید داره دنبال دنا پلاسم. نمیدونم چیکار کنم
داداش خیلی خوش شانسی مبارکت باشهمن میخواستم برم سراغ پارس. ولش کردم رانا نوشتم. اسمم درومده الان. اصلا فکرم نمیکردم. حالا باس کل مبلغ رو بزنم به علاوه 12 تومن هزینه بیمه و کارت طلاییو اینها. فردا هم ثبت نام جدید داره دنبال دنا پلاسم. نمیدونم چیکار کنم
اقا من میدم به زن داداشم. نمیخوام این گهو. دنا پلاس میخوام فقط !داداش خیلی خوش شانسی مبارکت باشه
فردا ثبت نام جدید هست؟
پیش فروش یکساله یا مثه همینا تحویلش 3 ماهس؟
اقا من میدم به زن داداشم. نمیخوام این گهو. دنا پلاس میخوام فقط !
ببین. قرعه کشیه فردا بین 3 تا 12 ماهه. باز همه چیزش قرعه کشی ه !
سلامت باشی عزیزم
من الانماشینم سمند ای اف سون هست با ۶۰ هزار تا کارکرد. مدل نود
والا کارکردش واقعیه از اول دست خودمه. ولی تابستونا خیلی اذیت میکنه.گرم کهمیشه هی چک الکی میزنه .همین ماشینت اگر کارکردش واقعیه خیلی ارزشش بهتر از این جدیداس.کیفیت قطعات بکار رفته در ماشینهای مثل مدل خودت خیلی از جدیدا بهتره
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
والا کارکردش واقعیه از اول دست خودمه. ولی تابستونا خیلی اذیت میکنه.گرم کهمیشه هی چک الکی میزنه .
اقا من میدم به زن داداشم. نمیخوام این گهو. دنا پلاس میخوام فقط !
ببین. قرعه کشیه فردا بین 3 تا 12 ماهه. باز همه چیزش قرعه کشی ه !
سلامت باشی عزیزم
حواله دنا پلاس توربو اتومات موجود است
فی 280
اینم بالای 5 تا 6 میلیون ثبت نام میکننپیش فروش یکساله
امیدوارم عزیزان دلال و ملت همیشه در صحنه حداقل برای این طرح هجوم نبرن
اینم بالای 5 تا 6 میلیون ثبت نام میکنن
هرکی در این مرحله یا مرحله های قبل عید ماشین گرفت برد کرد ، از الان به بعد دیگه نتیجه نداره ، وقتی خود سازنده میگه 4 الی 12 ماه بدون سود ، شما بدون تردید روی 12 ماه حساب کنید تازه اگر موعد تحویل دبه نکنند و برنامه جدید پیاده نکنند .پیش فروش یکساله
امیدوارم عزیزان دلال و ملت همیشه در صحنه حداقل برای این طرح هجوم نبرن
و بدتر اینکه قیمت روز حساب میشه..خدا میدونه تا اون موقع چند درصد میاد روی قیمتهای الانهرکی در این مرحله یا مرحله های قبل عید ماشین گرفت برد کرد ، از الان به بعد دیگه نتیجه نداره ، وقتی خود سازنده میگه 4 الی 12 ماه بدون سود ، شما بدون تردید روی 12 ماه حساب کنید تازه اگر موعد تحویل دبه نکنند و برنامه جدید پیاده نکنند .
عملا فقط نقدیندگی را جمع میکنند و به نوعی فکر میکنند با این کار التهاب خرید خودرو میخوابه ...
و بدتر اینکه قیمت روز حساب میشه..خدا میدونه تا اون موقع چند درصد میاد روی قیمتهای الان