• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این که قیمت روز به ملت میدن مهم نیست
چون هم تولید کمه
هم واردات ممنوع
پس بازم قیمت بازار با کارخونه ۵۰ ۶۰ درصد فرق داره
الان نظرتون در مورد رانا پلاس چیه؟
من کلا از سری رانا خوشم نمیاد..بازار فوق العاده بدی هم داره..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ماشین هایی که موعد تحویلشون امسال هست احتمالا افزایش قیمت آنچنانی نداشته باشن یا اگر هم باشه نسبت به اونایی که میخوان سال بعد تحویل بدن بهترن
چیزی که گفتن اینه که از این به بعد هر سه ماه به سه ماه افزایش قیمت اعمال میکنن..باید صبر کرد و دید قیمتها تا اون موقع چجوری میشه

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من کلا از سری رانا خوشم نمیاد..بازار فوق العاده بدی هم داره..

بازار دست دوم بسیار بدی داره
ولی با توجه به اینکه کیفیت خودرو‌های ایرانخودرو به شدت پایین اومده بعید میدونم اینا بیان 206 وی8 رو با کیفیت بالاتری نسبت به رانا بدن، یعنی فک میکنم از یک متریال استفاده کنند و رانا همون 206 فیس لیفت باشه
البته این رانا + هم فرمون برقی داره با توجه به اینکه دنا پلاس هم فرمون برقی نداره به نظرم آپشنه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان سری بعدی قرعه کشی و ثبت نام کی هست؟ و ضمناً دوگانه هم احیاناً دفعات بعدی ثبت نام دارند؟

us12

Registered User
لایک‌ها
410
این که قیمت روز به ملت میدن مهم نیست
چون هم تولید کمه
هم واردات ممنوع
پس بازم قیمت بازار با کارخونه ۵۰ ۶۰ درصد فرق داره
الان نظرتون در مورد رانا پلاس چیه؟

من به شخصه که این کار را نمیکنم ، این دفعه هم اگر 206 یا slx ثبت نام کرده بودم احتمال زیاد در میومد ولی هدفم از پارس سوار شدن بود .
اگر برای 60 درصد سود بخواهم فکر کنم که بهترین گزینه بورس است ، اشتباهی که این چند روز کردم همین بود که پول را تو حساب نگه داشتم که اگر ماشین درومد سریع بتونم واریز کنم ولی اگر هفته پیش در بورس خرید کرده بودم تا الان 10 درصد سود کرده بودم و از الان به بعد هم بورس مثبت میشه و دیگه سهام را نمیشه مثل هفته قبل تو کف خرید ...

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من به شخصه که این کار را نمیکنم ، این دفعه هم اگر 206 یا slx ثبت نام کرده بودم احتمال زیاد در میومد ولی هدفم از پارس سوار شدن بود .
اگر برای 60 درصد سود بخواهم فکر کنم که بهترین گزینه بورس است ، اشتباهی که این چند روز کردم همین بود که پول را تو حساب نگه داشتم که اگر ماشین درومد سریع بتونم واریز کنم ولی اگر هفته پیش در بورس خرید کرده بودم تا الان 10 درصد سود کرده بودم و از الان به بعد هم بورس مثبت میشه و دیگه سهام را نمیشه مثل هفته قبل تو کف خرید ...

من نمیدونم چرا همه یک اپ بورس ریختن گوشیشون قیمتا رو چک میکننن
عزیزجان همیشه بازار بورس بوده و هست
از بازار بورس بی پدر مادرتر بازار ارزهای دیجیتال که یکهو چند ساعت 100 درصد سود میبری
در کل اینا رو میگم که این بازارا همیشه اون روی سکه هم داشته و داره
پس بهتر اعصاب خودمون رو خرد نکنیم

us12

Registered User
لایک‌ها
410
من نمیدونم چرا همه یک اپ بورس ریختن گوشیشون قیمتا رو چک میکننن
عزیزجان همیشه بازار بورس بوده و هست
از بازار بورس بی پدر مادرتر بازار ارزهای دیجیتال که یکهو چند ساعت 100 درصد سود میبری
در کل اینا رو میگم که این بازارا همیشه اون روی سکه هم داشته و داره
پس بهتر اعصاب خودمون رو خرد نکنیم

من آپ بورس را حدود 6 ، 7 سالی هست که ریختم ، سال 92 و 93 هم تو بورس بودم و دیدم چی شد ، در کل بورس خیلی بهتر از اینکه پول را بدم ایران خودرو و بیاره خودش داخل بورس بازیگردانی کنه و سر سال هم به ریش من و امثال من بخنده و بگه ماشین را بیا به نرخ روز و بدون سود مشارکت تحویل بگیر ...

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه فردا ثبت نام کنیم باید سی چهل تومن بدیم تا سال بعد شاید نوبتمون بشه

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
ما که ماشین نداشتیم ثبت نام کردیم برنده نشدیم با برداشتن شرط پیش پرداخت پول خیلیا الکی ثبت نام کردن یه سریا هم که ماشین داشتن فامیلاشون و دوستاشون رو اوردن ثبت نام کردن دیگه باید بریم سراغ بازار و خودروی کارکرده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
حتما شما هم جزء اون دسته ی باشعورا و بافرهنگامون هستی
tiredugly.gif
ugly_paranoid.gif

من نه اصلا شما رو میشناسم نه میدونم منبع درامدت چیه و چطوری زندگیتو میگذرونی.
اما اگر بازار بودی و از اوضاع بازار خبر داشتی با یه مقدار کم پس انداز که هرروز داره ارزشش کمتر میشه اونوقت شما هم میومدی به نام خودت و زنت و فامیلای خودت و فامیلای زنت ماشین ثبت نام میکردی تا شاید اگر از هفت خان رستم عبور کردی حداقل ارزش پولت حفظ بشه.

کار از جای دیگه مشکل داره و باید از کس دیگه شاکی باشی نه اینکه بیای ملت بیچاره رو آشغال و عوضی خطاب کنی

خونواده‌ای که ماشین داره چه نیازی به ماشین داره که همه‌ی اطرافیانش رو مجبور به نوشتن میکنه!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خونواده‌ای که ماشین داره چه نیازی به ماشین داره که همه‌ی اطرافیانش رو مجبور به نوشتن میکنه!
شما یه روش به من بگو برای اینکه بتونیم جلوی کاهش ارزش پولمونو بگیریم.کاری کنیم زحمت چندسالمون و پس انداز کمی ک داریم نابود نشه.خداوکیلی فقط نگید بورس
crazy.gif

من نمیگم حتما خودرو میگم خودرو یا هرچیزی که بتونه سرمایه رو حفظ کنه.تو کشور ما خودرو دیگه کالای مصرفی نیست سرمایه ای شده.قبول کنید اینو.
128fs4765852.gif

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
شما یه روش به من بگو برای اینکه بتونیم جلوی کاهش ارزش پولمونو بگیریم.کاری کنیم زحمت چندسالمون و پس انداز کمی ک داریم نابود نشه.خداوکیلی فقط نگید بورس
crazy.gif

من نمیگم حتما خودرو میگم خودرو یا هرچیزی که بتونه سرمایه رو حفظ کنه.تو کشور ما خودرو دیگه کالای مصرفی نیست سرمایه ای شده.قبول کنید اینو.
128fs4765852.gif

اصلاً حرف شما رو قبول ندارم، اون شخصی هم که میلیاردی دلار 6 7 تومنی خرید هم همین استدلال رو می کنه
حالا نه که پولتون رو ریال نگهدارید
ولی با پول نقد کلی میشه کسب و کار زد
در ضمن به بورس هم خودم اعتقاد ندارم!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
چرا 206 تیپ 5 داخل پیش فروش هم نیست؟ پیش فروش هم سند تا 1 سال در رهن میمونه بعد از تحویل خودرو یا میشه سریع فروختش؟

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
در شرایط تورم زیاد کشور هر فرد به دنبال به حداقل رسوندن ضرر خودش هست چه خوب یا بد خودرو الان از یک کالای مصرفی به یک سرمایه تبدیل شده تورم رو صفر کنن هیچ کس دنبال خرید طلا و دلار و اینا نمیره مگر بر حسب نیاز :D

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
به کسی برنخوره،
بعضیها صداشون از جای گرمی بلند میشه;) میگن ماشین نخرین.خب یکی مثل من که درحال حاضر ماشین نداره چیکار کنه؟برم ماشین دسته دوم بخرم که هم خداتومن باید پولش رو بدم هم معلوم نیست صاحب قبلی ماشین چطوری ازش نگهداری کرده؟
مطمئن باشید تو شرایط فعلی این کمپینها به جایی نمیرسه.چون ادم بدبخت و بیچاره مثل من تا دلتون بخواد زیاده که مجبورن ماشین از کارخونه بخرن.
همین پارس تحویل سه ماهه که حدود 90 درمیاد حساب کنید اگر قرار باشه با بودجه 90 تومن یه پارس دسته دوم بخرین چی بهتون میدن.
خلاصه فکر نکنید همه دارن از روی شکم سیری ثبت نام میکنن
امثال ما بدبخت و بیچاره ها هم زیادن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
چیزی که گفتن اینه که از این به بعد هر سه ماه به سه ماه افزایش قیمت اعمال میکنن..باید صبر کرد و دید قیمتها تا اون موقع چجوری میشه

هر سه ماه قطعی هست ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
به کسی برنخوره،
بعضیها صداشون از جای گرمی بلند میشه;) میگن ماشین نخرین.خب یکی مثل من که درحال حاضر ماشین نداره چیکار کنه؟برم ماشین دسته دوم بخرم که هم خداتومن باید پولش رو بدم هم معلوم نیست صاحب قبلی ماشین چطوری ازش نگهداری کرده؟
مطمئن باشید تو شرایط فعلی این کمپینها به جایی نمیرسه.چون ادم بدبخت و بیچاره مثل من تا دلتون بخواد زیاده که مجبورن ماشین از کارخونه بخرن.
همین پارس تحویل سه ماهه که حدود 90 درمیاد حساب کنید اگر قرار باشه با بودجه 90 تومن یه پارس دسته دوم بخرین چی بهتون میدن.
خلاصه فکر نکنید همه دارن از روی شکم سیری ثبت نام میکنن
امثال ما بدبخت و بیچاره ها هم زیادن

یه وانت پیکان مدل نود میدن ۶۰ تومن !

کی فکرشو میکرد !

بالا