• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
در حال حاضر دنا و دناپلاس بیشترین ثبت رو ممکنه داشته یاشن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پیش فروش خودرو طرحی برای سرگرم کردن مردم

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم معتقد است طرح های فروش فوری خودروسازان طرحی برای سرگرم کردن مردم بوده و غیراصولی و غیرعلمی است. [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/72551//t [emoji118][emoji118]

iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
تاریخ قرعه کشی دوم ایرانخودرو رو کسی میدونه؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
تاریخ قرعه کشی دوم ایرانخودرو رو کسی میدونه؟

به گزارش تجارت‌نیوز، طرح پیش فروش یک ساله ایران خودرو که از ۱۸ خرداد ماه آغاز شده، ساعت ۲۴ امشب بیستم خرداد ماه پایان می‌یابد و حداکثر ۳ روز پس از پایان ثبت نام، قرعه‌‌‌کشی برگزار و اسامی منتخبان اعلام خواهد شد.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نمایندگی

فایل های ضمیمه

• ۲۰۲۰۰۶۰۹_۱۹۳۸۰۷.png
    ۲۰۲۰۰۶۰۹_۱۹۳۸۰۷.png
    202.8 KB · نمایش ها: 29

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان من به پولم نیاز ندارم گذاشتم بانک سود میاد رپش به نظرتون ماشین بنویسم؟۱ سالم که سود نمیدن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من به پولم نیاز ندارم گذاشتم بانک سود میاد رپش به نظرتون ماشین بنویسم؟۱ سالم که سود نمیدن

داداش میمونه انقدر دنبال دلال یازی نباش اگه واقعا نیاز داری بخر نداری اسم ننویس حق بقیرو ضایع نکن

سوال و جواب :D

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
بعضی کانال ها اعلام کردن ثبت نام طرح یکساله خیلی پایین تر از طرح فوق العاده بوده.
امتا هم که امروز کلا تو کما بود

برندگان طرح فوق العاده اعلام کردن که با محدودیت واریز وجه بیشتر از 50 تومن مواجه شدن
بخاطر همین واریز وجه یک روز دیگه هم تمدید شده که دو مرحله ای واریز کنن

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خب عقل کل من نه بابام ن ننم ماشین ندارن،با کسی که ۳ تا ماشین تو خونه داره فرق داره،بخرمم برای مصرف شخصی میگیرم نه مثل شما فقط دلالی کنم بازار بیشتر به گند بکشم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بعضی کانال ها اعلام کردن ثبت نام طرح یکساله خیلی پایین تر از طرح فوق العاده بوده.
امتا هم که امروز کلا تو کما بود

برندگان طرح فوق العاده اعلام کردن که با محدودیت واریز وجه بیشتر از 50 تومن مواجه شدن
بخاطر همین واریز وجه یک روز دیگه هم تمدید شده که دو مرحله ای واریز کنن
من هر چی فکر کردم راضی نشدم بنویسم،شما علنا داری به دولت وام بدون بهره میدی

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
خب عقل کل من نه بابام ن ننم ماشین ندارن،با کسی که ۳ تا ماشین تو خونه داره فرق داره،بخرمم برای مصرف شخصی میگیرم نه مثل شما فقط دلالی کنم بازار بیشتر به گند بکشم
سعی کن اینقد حرص نخوری واسه قلبت خوب نیست ... بازار رو کسی جز خودشون خراب نکردند خود این شرکتای خودروسازی بهتر از من و شما بلدند چیکار کنن و دلال خودشونن ... چرا اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع آخه ;) ;) ;) ;)

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سعی کن اینقد حرص نخوری واسه قلبت خوب نیست ... بازار رو کسی جز خودشون خراب نکردند خود این شرکتای خودروسازی بهتر از من و شما بلدند چیکار کنن و دلال خودشونن ... چرا اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع آخه ;) ;) ;) ;)
اونا که توش شکی نیست ولی قبول کن مردمم دگ بیخیال شدن،هر خانواده تبدیل شده به ی دلال،واقعا نمیفهمم چرا طرف ماشین داره باز ماشبن مینویسه به امید فروختن،این دگ کار دولت نیست که،مردمم به هم رحم نمیکنن دگ

بالا