rezafarhang54
Registered User
- نوشتهها
- 220
- لایکها
- 214
پارس سالو میگم ن تیوفایوپارس؟
بعید میدونم ملت به شدت عشقه پارس هستن شاید تعدادشون بالا باشه ولی تعداد کسایی که پارس مینویسن خییییلی بالاس
پارس سالو میگم ن تیوفایوپارس؟
بعید میدونم ملت به شدت عشقه پارس هستن شاید تعدادشون بالا باشه ولی تعداد کسایی که پارس مینویسن خییییلی بالاس
چه فرقی دارن؟پارس سالو میگم ن تیوفایو
موتورچه فرقی دارن؟
بیشترین تقاضا 207 پارس تیوفایو دناپلاس هستن..دنا مظمعنا شانس بیشتری دارن تا این ابر خودروهایی ک گفتمدر حال حاضر دنا و دناپلاس بیشترین ثبت رو ممکنه داشته یاشن
بیشترین تقاضا 207 پارس تیوفایو دناپلاس هستن..دنا مظمعنا شانس بیشتری دارن تا این ابر خودروهایی ک گفتم
تاریخ قرعه کشی دوم ایرانخودرو رو کسی میدونه؟
نمایندگی
دوستان من به پولم نیاز ندارم گذاشتم بانک سود میاد رپش به نظرتون ماشین بنویسم؟۱ سالم که سود نمیدن
داداش میمونه انقدر دنبال دلال یازی نباش اگه واقعا نیاز داری بخر نداری اسم ننویس حق بقیرو ضایع نکن
خب عقل کل من نه بابام ن ننم ماشین ندارن،با کسی که ۳ تا ماشین تو خونه داره فرق داره،بخرمم برای مصرف شخصی میگیرم نه مثل شما فقط دلالی کنم بازار بیشتر به گند بکشمسوال و جواب
من هر چی فکر کردم راضی نشدم بنویسم،شما علنا داری به دولت وام بدون بهره میدیبعضی کانال ها اعلام کردن ثبت نام طرح یکساله خیلی پایین تر از طرح فوق العاده بوده.
امتا هم که امروز کلا تو کما بود
برندگان طرح فوق العاده اعلام کردن که با محدودیت واریز وجه بیشتر از 50 تومن مواجه شدن
بخاطر همین واریز وجه یک روز دیگه هم تمدید شده که دو مرحله ای واریز کنن
بذار صندوق درامد ثابت. مثل بانک با احتمال سود بیشتریدوستان من به پولم نیاز ندارم گذاشتم بانک سود میاد رپش به نظرتون ماشین بنویسم؟۱ سالم که سود نمیدن
سعی کن اینقد حرص نخوری واسه قلبت خوب نیست ... بازار رو کسی جز خودشون خراب نکردند خود این شرکتای خودروسازی بهتر از من و شما بلدند چیکار کنن و دلال خودشونن ... چرا اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع آخهخب عقل کل من نه بابام ن ننم ماشین ندارن،با کسی که ۳ تا ماشین تو خونه داره فرق داره،بخرمم برای مصرف شخصی میگیرم نه مثل شما فقط دلالی کنم بازار بیشتر به گند بکشم
اونا که توش شکی نیست ولی قبول کن مردمم دگ بیخیال شدن،هر خانواده تبدیل شده به ی دلال،واقعا نمیفهمم چرا طرف ماشین داره باز ماشبن مینویسه به امید فروختن،این دگ کار دولت نیست که،مردمم به هم رحم نمیکنن دگسعی کن اینقد حرص نخوری واسه قلبت خوب نیست ... بازار رو کسی جز خودشون خراب نکردند خود این شرکتای خودروسازی بهتر از من و شما بلدند چیکار کنن و دلال خودشونن ... چرا اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع آخه