این وسط اونایی که بهمن و اسفند 98 قبل از داستان قرعه کشی و این چیزها اسم نوشتن عملا بهشون جفا شد! موعد تحویل اونها دی 99 الی آذر 1400 هست. اون وقت کسایی که تازه ثبت نام کردن و دارن اسم مینویسن موعد تحویلشون 90 الی 240 روز. برعکس شده همه چیز.
من حق رو به مردم میدم ببین وقتی با نگه داشتن پول نقد ارزشش هر ماه و هر سال به نصف یا کمتر تبدیل بشه مردم راهی جز این کار و تبدیل پولشون به کالای سرمایه ای ندارند خوشبختانه یا متاسقانه در حال حاضر خودرو هم جزو کالاهای سرمایه ای هست و با تغییر قیمتها قیمت خودرو هم افزایش پیدا میکنه حالا دلال یا هر چیزی... تا این تورم هست همه دلال میشن تورم رو صفر کنند ببینند کسی میره سمت این جور سرمایه گزاری ها ؟اونا که توش شکی نیست ولی قبول کن مردمم دگ بیخیال شدن،هر خانواده تبدیل شده به ی دلال،واقعا نمیفهمم چرا طرف ماشین داره باز ماشبن مینویسه به امید فروختن،این دگ کار دولت نیست که،مردمم به هم رحم نمیکنن دگ
جفا نشدهاین وسط اونایی که بهمن و اسفند 98 قبل از داستان قرعه کشی و این چیزها اسم نوشتن عملا بهشون جفا شد! موعد تحویل اونها دی 99 الی آذر 1400 هست. اون وقت کسایی که تازه ثبت نام کردن و دارن اسم مینویسن موعد تحویلشون 90 الی 240 روز. برعکس شده همه چیز.
جفا نشده
درسته شاید طول تحویلش زیاد باشه ولی خب ثبت نام قطعی هست و سودی هم حالا هر وقدر به پرداختیشون واریز میشه
حالا این قرعه کشی معلوم نیست بعد چند بار اسمت در بیاد شایدم اصن اسمت در نیومد اونوقت چی میگی ؟
اینجا ایران هست بالاخره یکی از ماشین های روزشون رو به اون فرد میدن حالا اونی هم که قبل ثبت زده مطمنا تلاش کرده و سیریش سایت شده پس به این ترتیبه که هر کس نمیتونه ثبت بزنه در قدیم ... حالا قیمت هرچقدر هم بالا بره طرف حداقل خیالش راحته که بی ام و که تحویلش میدن قیمت کارخونس و جزو سود کشی های بازار نیست اینجا ایرانه لین قرعه کشی هم واقعا مسخره تر... حوالا ما که ندیدیم کسی اسمش دراومده باشه مطمن باش تعداد بیشتریش رو توی لیستای خودشون دادن رفتاز اون نظر که مطلقا فرقی نیست. کم و بیش (نه دقیق) همون تعدادی که الان شرکت کردن اون موقع هم شرکت کردن برای همین الان 2 ساله همه جا بحث سرورهای خراب ایران خودرو، رانت در خرید، ثبت نام خودرو با رشوه و... هست. اینطور نبوده که اون موقع یک نفر خیلی شیک وارد سایت بشه و اسم بنویسه. الان حداقل شانس مساوی بین همه وجود داره. حالا هرچقدر هم که درصدش پایین باشه. نه اینکه یه عده رانتی فقط بتونن بنویسن و معدوی هم با خوش شانسی. از نظر سود هم باز فرقی نمیکنه بلکه ضرر هم داره. مثال: کسی که 207 اسم نوشته اگر تحویل 99 باشه شامل درصد مشخصی افزایش قیمت میشه که سودش میتونه بخشی از این ضرر رو جبران میکنه، ولی بنده خدایی که 1400 اسم نوشته افزایش سرمایه 1400 هم شاملش میشه و نه تنها بابت سودی که در این ماه ها (15% سالانه) بهش تعلق گرفته چیزی دستش رو نمیگیره، بلکه باید چندین و چند میلیون هم اضافه بپردازه. در نتیجه به راحتی ایران خودرو و سایپا در حق قانونی کسانی که زودتر اسم نوشتن و باید زودتر تحویل بگیرن، جفا کرد. البته این چیزها تازگی نداره. در ضمن ثبت نام قطعی نیست. آخرین پیش فروش قطعی مربوط میشه به خرداد 1397 و بعد از اون تکرار نشد. پیش فروش قطعی تعریف دیگه ای داره. اینجا میتونن دبه کنن بگن در نهایت فلان ماشین رو نداریم، فلان آپشن رو نداره، و تازه قیمتش هم مشخص نیست.
خب عقل کل من نه بابام ن ننم ماشین ندارن،با کسی که ۳ تا ماشین تو خونه داره فرق داره،بخرمم برای مصرف شخصی میگیرم نه مثل شما فقط دلالی کنم بازار بیشتر به گند بکشم
این وسط اونایی که بهمن و اسفند 98 قبل از داستان قرعه کشی و این چیزها اسم نوشتن عملا بهشون جفا شد! موعد تحویل اونها دی 99 الی آذر 1400 هست. اون وقت کسایی که تازه ثبت نام کردن و دارن اسم مینویسن موعد تحویلشون 90 الی 240 روز. برعکس شده همه چیز.
اونا که توش شکی نیست ولی قبول کن مردمم دگ بیخیال شدن،هر خانواده تبدیل شده به ی دلال،واقعا نمیفهمم چرا طرف ماشین داره باز ماشبن مینویسه به امید فروختن،این دگ کار دولت نیست که،مردمم به هم رحم نمیکنن دگ
از اون نظر که مطلقا فرقی نیست. کم و بیش (نه دقیق) همون تعدادی که الان شرکت کردن اون موقع هم شرکت کردن برای همین الان 2 ساله همه جا بحث سرورهای خراب ایران خودرو، رانت در خرید، ثبت نام خودرو با رشوه و... هست. اینطور نبوده که اون موقع یک نفر خیلی شیک وارد سایت بشه و اسم بنویسه. الان حداقل شانس مساوی بین همه وجود داره. حالا هرچقدر هم که درصدش پایین باشه. نه اینکه یه عده رانتی فقط بتونن بنویسن و معدوی هم با خوش شانسی. از نظر سود هم باز فرقی نمیکنه بلکه ضرر هم داره. مثال: کسی که 207 اسم نوشته اگر تحویل 99 باشه شامل درصد مشخصی افزایش قیمت میشه که سودش میتونه بخشی از این ضرر رو جبران میکنه، ولی بنده خدایی که 1400 اسم نوشته افزایش سرمایه 1400 هم شاملش میشه و نه تنها بابت سودی که در این ماه ها (15% سالانه) بهش تعلق گرفته چیزی دستش رو نمیگیره، بلکه باید چندین و چند میلیون هم اضافه بپردازه. در نتیجه به راحتی ایران خودرو و سایپا در حق قانونی کسانی که زودتر اسم نوشتن و باید زودتر تحویل بگیرن، جفا کرد. البته این چیزها تازگی نداره. در ضمن ثبت نام قطعی نیست. آخرین پیش فروش قطعی مربوط میشه به خرداد 1397 و بعد از اون تکرار نشد. پیش فروش قطعی تعریف دیگه ای داره. اینجا میتونن دبه کنن بگن در نهایت فلان ماشین رو نداریم، فلان آپشن رو نداره، و تازه قیمتش هم مشخص نیست.
چرا داشتیم.دقیق شماره بخشنامه یادم نیست.ولی جالب بود تحویل یکماهه بود؛بیست روزه تحویلش دادن.۸۷ تومن یکجا موقع ثبت نام ریخته بود.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اگر این قیمت بوده «پیش فروش قطعی» نبوده، «فروش نقدی» بوده که بر اساس حاشیه بازار در چند نوبت فروختن. مثل این بخشنامه در خرداد 98. البته همین الان هم اگر چنین فروشی بذارن برای مصرف کننده (و حتی دلال) عالیه ولی حیف که دیگه نمیذارن. اما منظور من در مجموع از پیش فروش قطعی مشابه این بخشنامه است که قیمت پایه ایران خودرو (نه قیمت بازار آزاد) در قرارداد ثبت میشه و بدون در نظر گرفتن هرگونه نوسان هر زمانی که تحویل بدن هم مجبورن به قیمت ثبت شده ارائه کنن. این مدل رو بعد از خرداد 97 دیگه ندادن چون سودی براشون نداره.
اگر این قیمت بوده «پیش فروش قطعی» نبوده، «فروش نقدی» بوده که بر اساس حاشیه بازار در چند نوبت فروختن. مثل این بخشنامه در خرداد 98. البته همین الان هم اگر چنین فروشی بذارن برای مصرف کننده (و حتی دلال) عالیه ولی حیف که دیگه نمیذارن. اما منظور من در مجموع از پیش فروش قطعی مشابه این بخشنامه است که قیمت پایه ایران خودرو (نه قیمت بازار آزاد) در قرارداد ثبت میشه و بدون در نظر گرفتن هرگونه نوسان هر زمانی که تحویل بدن هم مجبورن به قیمت ثبت شده ارائه کنن. این مدل رو بعد از خرداد 97 دیگه ندادن چون سودی براشون نداره.
والا هنوزم این پیش فروشا به نسبت قیمت بازار خیلی کمتره!با توجه به وضعیت بازار دیگه پیش فروش با قیمت قطعی انجام نمیدن..فقط با قیمت روز دارن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
شما چرا خوشحالی؟ نکنه شما هم آره؟این ۱۰ درصد اختلاف کارخونه و بازار برای خودرو چی شد پس ؟؟؟ اونایی که مدعی ارزونی بودن کجان الان آقا اجازه اونا دارن تو قرعه کشی اسم مینویسند
خوشحال از اون بابت که شما فکر میکنی نیست ولی خندم از ساده لوحی یه عده میاد آخه با این لاتاری و اینا چیزی عوض که نمیشه بدتر هم میشه !!! منم در هر صورت فکر حفظ ارزش پولم هستم مشکل من یا شما یا فرد دیگه نیست مشکل اقتصاد ضعیف این مرز و بوم هستشما چرا خوشحالی؟ نکنه شما هم آره؟
والا فعلا همه دارن اسم مینویسن بهت قول میدم ی نفر از اینایی که اسم نوشتن تو بازار آزاد ماشبن نمیخرن حتی اگه نیاز داشته باشن،خود من تو پیش فروش قبلیه نوشتم ماشینم میخام ولی عمرا از بازار ازاد نمیخرم،بخاطر همین داستان محبور میشن بیارن پایین نه حالا ۱۰٪ کارخونه ولی پایین میاد،ی سری دلال بی همه چیزم جو میدن فقط،شما ی نفر برام بیار که پراید ۹۰ تومن نه اصلا ۸۰ تومن خریده باشه،من بهت ۶ تا پراید جایزه میدم،شما چرا خوشحالی؟ نکنه شما هم آره؟