saeed_taj
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,239
- لایکها
- 5,787
هر کی گوش کرد الان باید هر ماشین رو حداقل 20 میلیون گرونتر بخره.یکی به همین peyman5534 بگه که هی میگفت ارزون میشه اونایی که می خواستند بخرند به حرفش گوش کردن
هر کی گوش کرد الان باید هر ماشین رو حداقل 20 میلیون گرونتر بخره.یکی به همین peyman5534 بگه که هی میگفت ارزون میشه اونایی که می خواستند بخرند به حرفش گوش کردن
زمانی که من کفتم قیمتا میریزه حافظت قد بده قیمتا ۱۵,۲۰ تومن ریخت ولی به لطف دلالا و شما عزیزان که پرایدتو خریدی ۲۰ تومن الان خوشت اومده شده ۶۰ تومن دوباره قیمت به صورت سوری رفت بالا،الانم میگم خرید وفروش ماشین صفر ایرانی نزدیک به صفره،میتونی بری امارشو در بیاری به حرفم برسی،حرفشم زدم پراید بشه ۲۰۰ تومن ،خریدار کو،از اولم گفتم مدرک بیارید یکی پراید خریده ۸۰ تومن ی پراید جایزه بهش میدم،ولی همتون فقط حرف میزنید ،اینجا این همه ادم یکی برای من با مدرک نیورد مصرف کننده پراید ۸۰ تومنی خریده باشه،تازه به خرف خودتون ۱۰ تومنم زیر گفتم.اصلا حافظه خوبی نداری..اینجا گفتی قیمتا شدید میریزه..بعد الان اومدی میگی من نگفتم و منظورم چیز دیگه ای بوده و گفتم بازار آزاد منظورمه..همین الان برو قیمتهای بازار آزاد رو بگیر ببین از اون روزی که پیش بینی کردی قیمتهای بازار آزاد شدید میریزه و هیچکس نمیخره، چقدر افزایش داشته..
اگر مردم بخوان رو پیش بینی های امثال شما جلو برن هر روز بدبختر از دیروزشون میشن..
به نظرم با این پیش بینی ها و کارشناسیهایی که کردی یک مدت کمتر پیام بده ببین بازار چی میشه..شایدم پیش بینی هات درست دراومد
زمانی که من کفتم قیمتا میریزه حافظت قد بده قیمتا ۱۵,۲۰ تومن ریخت ولی به لطف دلالا و شما عزیزان که پرایدتو خریدی ۲۰ تومن الان خوشت اومده شده ۶۰ تومن دوباره قیمت به صورت سوری رفت بالا،الانم میگم خرید وفروش ماشین صفر ایرانی نزدیک به صفره،میتونی بری امارشو در بیاری به حرفم برسی،حرفشم زدم پراید بشه ۲۰۰ تومن ،خریدار کو،از اولم گفتم مدرک بیارید یکی پراید خریده ۸۰ تومن ی پراید جایزه بهش میدم،ولی همتون فقط حرف میزنید ،اینجا این همه ادم یکی برای من با مدرک نیورد مصرف کننده پراید ۸۰ تومنی خریده باشه،تازه به خرف خودتون ۱۰ تومنم زیر گفتم.
ملتم بخان به حرفای شما گوش بدن بدبخت تر میشه حالا نمیدونم دلالی چی هستی که انقدر دوس داری مردم ماشین گرون بخرن ولی تیرت به سنگ خورده خیلی وقته سند زندشم این که ۶ ملیون ثبت نام کردن قاعدتا باید از این تعداد کم کم ۳۰۰ هزار تاش میومدن بازار ازاد دگ,میشه نشون بدی؟
نه داداش ملت دگ به حرفای ابکی شما گوش نمیدن،کسی ماشین صفر نمیخره تا ایشالا دست دلال جماعت قطع بشه
زمانی که من کفتم قیمتا میریزه حافظت قد بده قیمتا ۱۵,۲۰ تومن ریخت ولی به لطف دلالا و شما عزیزان که پرایدتو خریدی ۲۰ تومن الان خوشت اومده شده ۶۰ تومن دوباره قیمت به صورت سوری رفت بالا،الانم میگم خرید وفروش ماشین صفر ایرانی نزدیک به صفره،میتونی بری امارشو در بیاری به حرفم برسی،حرفشم زدم پراید بشه ۲۰۰ تومن ،خریدار کو،از اولم گفتم مدرک بیارید یکی پراید خریده ۸۰ تومن ی پراید جایزه بهش میدم،ولی همتون فقط حرف میزنید ،اینجا این همه ادم یکی برای من با مدرک نیورد مصرف کننده پراید ۸۰ تومنی خریده باشه،تازه به خرف خودتون ۱۰ تومنم زیر گفتم.
ملتم بخان به حرفای شما گوش بدن بدبخت تر میشه حالا نمیدونم دلالی چی هستی که انقدر دوس داری مردم ماشین گرون بخرن ولی تیرت به سنگ خورده خیلی وقته سند زندشم این که ۶ ملیون ثبت نام کردن قاعدتا باید از این تعداد کم کم ۳۰۰ هزار تاش میومدن بازار ازاد دگ,میشه نشون بدی؟
نه داداش ملت دگ به حرفای ابکی شما گوش نمیدن،کسی ماشین صفر نمیخره تا ایشالا دست دلال جماعت قطع بشه
دعوتنامه خرداد برا کوییک آر اومده ۸۸.۵
قیمت قبلی برای کوییک معمولی بود
فتبارک الله
قطعا همینطورهتحمل کن..هیچ معامله ای نمیشه تو بازار و قیمتها ریزش شدید داره[emoji28][emoji28]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
داداش اول متنی که من نوشتم تا اخر بخون بعد نظر بده ،دلالم نباشی دوس نداری قیمتا بریزه از طرز حرف زدنت معلومه،من گفتم شما ی نفر برای من بیار،مگه نمیگی پراید ۹۰ تومنه؟باشه قبول ۹۰ تومن حالا من میگم ی نفر برام بیار ۹۰ تومن نه اصلا ۸۰ تومن خریده باشه اوکی شدی؟تمامکلا جواب نداری بدی فقط توهم دلالی میزنی و همه رو به دلالی متهم میکنی..سوالم واضح هست..شما گفتی بازار آزاد خرید و فروش صفره و قیمتها شدید ریزشی شده..همین حرفتو ثابت کنی من دیگه حرفی ندارم.از رو باد هوا حرف زدن کاری نداره.اثباتش مهمه.
داداش اول متنی که من نوشتم تا اخر بخون بعد نظر بده ،دلالم نباشی دوس نداری قیمتا بریزه از طرز حرف زدنت معلومه،من گفتم شما ی نفر برای من بیار،مگه نمیگی پراید ۹۰ تومنه؟باشه قبول ۹۰ تومن حالا من میگم ی نفر برام بیار ۹۰ تومن نه اصلا ۸۰ تومن خریده باشه اوکی شدی؟تمام
واسه همینه بازار همه بردن بالای 100کوییک قیمت کارخانه ۸۰ تومن
شروع گرونیاست
خدا رو شکر میکنم ماشینی که ثبت زدم الباقیش رو روی پول ماشین که در حال حاضر دارم حساب کردم وای بحال اونایی که بانقد اومدن جلو
کی تموم میشه این کابوس...
کرج تشریف بیارید من ببرمتون نمایشگاه ببینید چه تعداد معامله شده
مردمم میخرن منم فکر میکردم خریدار نیست
کمه ولی هست
میخواستم یه کوییک بخرم که باز رفت بالا
شما عکسم بدی من قبول میکنموالا این دوستمون هر چی میگیم قبول نمیکنه و لقب دلالی بهمون میده.منم دیگه چیزی نمیگم تا آینده ی نزدیک همه چیز مشخص بشه
موافقم..جوونیمون همش تو تحریم و تورم و افزایش قیمت و... گذشتولی در کل چ پراید بشه ۶۰ تومن چ ۲۰۰ تومن این جوونی ما بود که سوخت و دگ هم برنمیگرده،خدا لعنتشون کنه با این وضعیت اقتصادی جالبه صدای هیچ کسم در نمیاد در عجبم واقعا
والا این دوستمون هر چی میگیم قبول نمیکنه و لقب دلالی بهمون میده.منم دیگه چیزی نمیگم تا آینده ی نزدیک همه چیز مشخص بشه