• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
تا بوده همین بوده
مگه یک روز خوش داشتیم
هر روز گرونی
فقط میشه دعا کرد وضعیت همین بمونه که بعیده
دلار 19 تومنی یعنی چی
همتی از دلار 14 تومنی گفت نخرین من خودم نخریدم تا الان حدود 20 میلیون ضرر دادم
شد 17 تومن گفت نخرین میاد 14 بازم صبر کردیم
الان شده 19 میگه درست میشه میاد پایین
منم مخالف خیلی از دوستان بودم الان دیگه دارن ما رو سر کار میذارن واقعا غیر قابل تحمل شده
هر کی هرچی پول نقد داره واقعا تبدیل کنه به هرچی ممکنه
من شده با قرض هم ماشین میخرم
مطمئن باشین اگه 5 تومن بیارن پایین تو یه شب 20 میبرن روش
الان خودرو یکی از منابع درآمد خود دولته

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تا بوده همین بوده
مگه یک روز خوش داشتیم
هر روز گرونی
فقط میشه دعا کرد وضعیت همین بمونه که بعیده
دلار 19 تومنی یعنی چی
همتی از دلار 14 تومنی گفت نخرین من خودم نخریدم تا الان حدود 20 میلیون ضرر دادم
شد 17 تومن گفت نخرین میاد 14 بازم صبر کردیم
الان شده 19 میگه درست میشه میاد پایین
منم مخالف خیلی از دوستان بودم الان دیگه دارن ما رو سر کار میذارن واقعا غیر قابل تحمل شده
هر کی هرچی پول نقد داره واقعا تبدیل کنه به هرچی ممکنه
من شده با قرض هم ماشین میخرم
مطمئن باشین اگه 5 تومن بیارن پایین تو یه شب 20 میبرن روش
الان خودرو یکی از منابع درآمد خود دولته
مطمئن باش وضع از اینم بدتر میشه نفتشون که ۱۰ دلارم نمیخرن،امریکا از اون ور فشار میاره،اسراییل از این ور داره تمام پایگاهاشونو تو سوریه میزنه،خیلی اوضاعشون خرابه،پولم نداشتن به این حوثی و اینا انگشتر دادن خخخ.
الان بهترین بهترین زمان ممکن برای مذاکرس به این دلیل که نزدیک ریاست جمهوری ترامپ،یکمم اوضاع امریکا خراب شد ترامپ یکم ترسیده برای دوره بعد،الان ایران میتونه مذاکره کنه باهاش و ی سری امتیازای خیلی خوبم بگیره چون ی حرکت تبلیغاتی خفن برای ترامپ دمه انتخابات میشه و ریاست جمهوریش ۱۰۰٪ میشه دگ،میگه من جلو ایران و طالبان و داعش گرفتم،ولی متاسفانه و بدبختانه ی سری ولد به زنا در ایران هست که از این تحریما حسابی پول در میارن و اجازه مذاکره و اسنا نمیدن،لعنت بهشون که انقدر خونخارن.
همینجوری هم پیش بره ی فک کنم ی شلوغی مثل سال پیش داشته باشیم و کم کم حکومتشون داره میفته تو خطر

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
مطمئن باش وضع از اینم بدتر میشه نفتشون که ۱۰ دلارم نمیخرن،امریکا از اون ور فشار میاره،اسراییل از این ور داره تمام پایگاهاشونو تو سوریه میزنه،خیلی اوضاعشون خرابه،پولم نداشتن به این حوثی و اینا انگشتر دادن خخخ.
الان بهترین بهترین زمان ممکن برای مذاکرس به این دلیل که نزدیک ریاست جمهوری ترامپ،یکمم اوضاع امریکا خراب شد ترامپ یکم ترسیده برای دوره بعد،الان ایران میتونه مذاکره کنه باهاش و ی سری امتیازای خیلی خوبم بگیره چون ی حرکت تبلیغاتی خفن برای ترامپ دمه انتخابات میشه و ریاست جمهوریش ۱۰۰٪ میشه دگ،میگه من جلو ایران و طالبان و داعش گرفتم،ولی متاسفانه و بدبختانه ی سری ولد به زنا در ایران هست که از این تحریما حسابی پول در میارن و اجازه مذاکره و اسنا نمیدن،لعنت بهشون که انقدر خونخارن.
همینجوری هم پیش بره ی فک کنم ی شلوغی مثل سال پیش داشته باشیم و کم کم حکومتشون داره میفته تو خطر
مذاکره و ... که بعیده حداقل با این دولت فعلی آمریکا. اگه ترامپ رای بیاره (که احتمالش بالاست از بس پول داره کسی جلودارش نیست) کار مردم یکسره میشه (آقا زاده ها جاشون خوبه خیالت تخت). اگه ترامپ رای نیاره دولت بعد هم تا بیاد ما یکم دیگه تو این لجن زار فرو میریم تا مذاکره شروع بشه. بعد اونم چند سال بازیمون میده و وضع بدتر میشه و بازم تکرار فجایع.

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
به نظرم اگه بخوایم وضع خیلی بدتر نشه بهتره دلار و طلا نخریم چون اونا برن بالا همه چی میره بالا. تبدیل به جنس کنیم خودرو و وسایل خونه و ....

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
مذاکره و ... که بعیده حداقل با این دولت فعلی آمریکا. اگه ترامپ رای بیاره (که احتمالش بالاست از بس پول داره کسی جلودارش نیست) کار مردم یکسره میشه (آقا زاده ها جاشون خوبه خیالت تخت). اگه ترامپ رای نیاره دولت بعد هم تا بیاد ما یکم دیگه تو این لجن زار فرو میریم تا مذاکره شروع بشه. بعد اونم چند سال بازیمون میده و وضع بدتر میشه و بازم تکرار فجایع.
اتفاقا الان ترامپ میخاد مذاکره کنه بخاطر همین شرایط که دمخ انتخاباته،۱,۲ بارم علنی گفته،زندانیا هم که ازاد کردن گفت،
ی ضرب المثل قدیمی هست میگه عرب سیر نگه دار عجم گشنه بهشون حکومت کن همینه،

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
,
اتفاقا الان ترامپ میخاد مذاکره کنه بخاطر همین شرایط که دمخ انتخاباته،۱,۲ بارم علنی گفته،زندانیا هم که ازاد کردن گفت،
ی ضرب المثل قدیمی هست میگه عرب سیر نگه دار عجم گشنه بهشون حکومت کن همینه،
والا ما که چشممون آب نمیخوره
اون همه برجام برجام کردن شد هیچ
اینم رو بقیه حرفا
به نظرم در حال زندگی کنیم بهتره آینده معلوم نیست

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
206 تیپ 2 شده حدود 160 میلیون جالب اینه که معامله هم میشه به راحتی ... :oops:
واقعا چی قراره بشه ...

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
,

والا ما که چشممون آب نمیخوره
اون همه برجام برجام کردن شد هیچ
اینم رو بقیه حرفا
به نظرم در حال زندگی کنیم بهتره آینده معلوم نیست
والا تازه داشتیم جون میگرفتیم،نشدش

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
منتظر افزایش قیمت خودروهای ایرانخودرو باید باشیم :cool:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هر چی روی خودروهای شرکتی بیاد؛دو برابرش به بازار آزاد اضافه میشه
قیمتها به زودی اعلام میشه
عجله نکن
مشخصا ایرانخودرو فراتر میره :cool:

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
چند تا گروه فیسبوک خرید و فروش خودرو
همشون افغانی هستن . فقط ببینید چی سوار میشن اونم با قیمت مفت، با پراید خودتون مقایسه کنید :confused:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سرکش شدن مجدد قیمت خودرو در بازار

متأسفانه روند افزایشی قیمت دلار به همراه عدم یک سیاست گذاری روشن جهت مدیریت بازار خرید و فروش خودرو باعث شده تا قیمت انواع خودرو طی روزهای گذشته ۵ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

بازار خرید و فروش خودرو متأثر از افزایش قیمت دلار شاهد روند صعودی قیمت ها در انواع خودروهای داخلی است. این در حالی است که قرار بود با عرضه خودرو و اجرای طرح های فروش التهابات بازار خودرو کاهش و رونق به این بازار باز گردد اما متأسفانه روند افزایشی قیمت دلار به همراه عدم یک سیاست گذاری روشن جهت مدیریت بازار خرید و فروش خودرو باعث شده تا قیمت انواع خودرو این هفته ۵ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
با این وضعیت تحریم ها و قطع ارتباط تولید کننده های چینی، آیا ماشین های چینی در آینده نزدیک با مشکل کمبود قطعات مواجه نمیشن؟!

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
با این وضعیت تحریم ها و قطع ارتباط تولید کننده های چینی، آیا ماشین های چینی در آینده نزدیک با مشکل کمبود قطعات مواجه نمیشن؟!
فعلا ماشین های کره ای و ژاپنی دردسر دارن
هم قطعات کمیابه هم گرون
چینی هم خیلی فرق نداره ولی باز بهتره اما کیفیت پایینه و قطعات گرون
کلا قید خارجی رو بزن مگه مایه دار باشی

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
اوضاع خرابه
دلار چه اوجی گرفته
منتظر انفجار قیمت ها

vahidtato