سفید بعد خاکستری بعد سیاهپارس کدوم رنگش خوش بخر تر هست
سفید سیاه خاکستری
هر چی شد دیگه گذشتمتاسفانه فکرای من اشتباه از اب در اومد و هر روز داره گرون تر میشه،خدا لعنتشون کنه،جوونیم به باد رفت،هر چیزی دوست داشتم ازم گرفتن،خدا لعنتشون کنه از ته دل میگم
هر چی شد دیگه گذشت
هنوزم دیر نیست
شاید خندت بگیره ولی هدف اینا پراید نزدیک 100 تومنه البته با دلار 20
اگه بالاتر بره که هیچ
پس اگه میتونی بخر که ضرر نمیکنی هنوز قیمت خوبه
البته اگه شرایط عوض نشه. تغییر دلار باعث میشه بیشتر از این اعداد بالا برهرسما اعلام شد که سه ماه به سه ماه قیمتهای کارخانه افزایش پیدا میکنه.اگر فرض کنیم هر بار ۳۰ درصد افزایش باشه تا آخر سال بالای ۱۰۰ درصد میشه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
ترامپ موشک می خواهدمطمئن باش وضع از اینم بدتر میشه نفتشون که ۱۰ دلارم نمیخرن،امریکا از اون ور فشار میاره،اسراییل از این ور داره تمام پایگاهاشونو تو سوریه میزنه،خیلی اوضاعشون خرابه،پولم نداشتن به این حوثی و اینا انگشتر دادن خخخ.
الان بهترین بهترین زمان ممکن برای مذاکرس به این دلیل که نزدیک ریاست جمهوری ترامپ،یکمم اوضاع امریکا خراب شد ترامپ یکم ترسیده برای دوره بعد،الان ایران میتونه مذاکره کنه باهاش و ی سری امتیازای خیلی خوبم بگیره چون ی حرکت تبلیغاتی خفن برای ترامپ دمه انتخابات میشه و ریاست جمهوریش ۱۰۰٪ میشه دگ،میگه من جلو ایران و طالبان و داعش گرفتم،ولی متاسفانه و بدبختانه ی سری ولد به زنا در ایران هست که از این تحریما حسابی پول در میارن و اجازه مذاکره و اسنا نمیدن،لعنت بهشون که انقدر خونخارن.
همینجوری هم پیش بره ی فک کنم ی شلوغی مثل سال پیش داشته باشیم و کم کم حکومتشون داره میفته تو خطر
اخه بدبختی معلوم نیست چی به چیه،یکی پرشیا ۹۰ مثلا میده ۱۰۰ تومن یکی دگ میده ۱۲۰ تومن اصلا ادم شک میکنه نمیدونه چیکار کنههر چی شد دیگه گذشت
هنوزم دیر نیست
شاید خندت بگیره ولی هدف اینا پراید نزدیک 100 تومنه البته با دلار 20
اگه بالاتر بره که هیچ
پس اگه میتونی بخر که ضرر نمیکنی هنوز قیمت خوبه
اگه داری خشک بگیراخه بدبختی معلوم نیست چی به چیه،یکی پرشیا ۹۰ مثلا میده ۱۰۰ تومن یکی دگ میده ۱۲۰ تومن اصلا ادم شک میکنه نمیدونه چیکار کنه
گاو شیرده؟ترامپ موشک می خواهد
موشک
افراد جدید الورودی که زیر موشک صدام نبودند
عاشق ان هستند که موشک به ترامپ داده شود
و گاو شیرده باشند
و هر وقت شیر شان تمام شد
امریکا سرشان را ببرد
اینم اضافه کن به نوشته ها. قبل از رسیدن به قیمت ها هر دو ورشکسته و درها تخته برای همیشه
چنین اتفاقی نخواهد افتاد، چون تقاضا بیش از عرضه است.
مکالمه بالا 1 ماه و 4 روز پیش.خخخخ. تقاضا. حساب کن کارمندش چند سال باید کار کنه تا اون قیمتا. حالا کارگر بماند. حتما اون روز پرادو سوار پراید سوار شده.خخخخخخ
دفعه بعد به جای خخخخخخخخ کردن حرف گوش کن تا ضرر نکنی و کار به داغ کردن پشت دست نرسههنوزم خیلی جا داره.
شک نکنید
اگه دارین خودرو بخرین که اوضاع خرابه
حالا نشد پارس بخرین عیب نداره ساینا بگیرین
ولی پول رو نقد نذارین
من گذاشتم ضرر دادم. پشت دستمو داغ کردم.
خوشگلم اون حرفا کاملا صادقه. شما قبل گذاشتن کامنت فکر کنمکالمه بالا 1 ماه و 4 روز پیش.
و امروز:
دفعه بعد به جای خخخخخخخخ کردن حرف گوش کن تا ضرر نکنی و کار به داغ کردن پشت دست نرسه
اینو به behsen69 بگومشکل این اجتماع یک کلام فقط نبود وحدت هست
من بخرم تو بخری اون نخره مطمن باش هیچی عوض نمیشه
باور کن همه تحریم کنن اینا رو خیلی همه چیز عوض میشه
حداقلش اینه که شرایط خوبی برای فروش لگنهاشون میذارن
قیمت سکه سال 1358خوشگلم اون حرفا کاملا صادقه. شما قبل گذاشتن کامنت فکر کن
قیمت ها اون مرزها رو رد کنه هر دو ورشکسته میشن چون توان خرید صفر میشه