• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

Antilaw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
خوب بود.

دوستان کسی از تحویل خودروهای قرعه کشی شده طرح قبلی اطلاع داره؟ درست داخل 3 ماهه تحویل می دن؟؟ یا خبری نیست؟ ضمنا یک سال بعد که سند رو دادند میشه فروخت انتقال داد؟
اسم من تو دوره قبل درومد. یه سری از افراد شنیدم تحویل گرفتم. خودم هم از نماینگی جویا شدم، گفتن طی چندروز آینده خودروی مارو هم تحویل میدن. اگر حرفشون درست باشه طی مدت 2 ماه تحویل میدن.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آقا به چه زبونی بگن برید از بازار آزاد بخرید..با این شرایط باید دور خرید از شرکت رو خط قرمز کشید

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

قیمت بازار رو نگاه کنید شما
206 تیپ 5 شده 202 تومن
کارخونه به صرفه تره حالا 6 ماه دیگه بده جهنم

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
206 تیپ 5 شده 202 تومن
تا اون موقع قیمت کارخونه میرسه به بازار عجله نکن داداش
توی این فروش چون قیمت قطعیه اگر اسم شما در بیاد خوبه ولی برای یکساله ها اینجوری نیست و قیمت به روز حساب میشه ...

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
هر طور حساب کنی قیمت کارخونه به صرفه تره
حتی اون قسطیا که مهر 1400 میدن
این سیاست فقط مثه ژلوفن موقت عمل میکنه
تقاضا بالاست هیچوقت نمیتونن قیمت بازار رو به کارخونه برسونن
اکثراً کسایی هم که میخرن برای مصرف شخصی میخرن اینکه یک عده باسه سیو ارزش پولشون میخرن اونقدری تاثیری تو تفاوت قیمت بازار و کارخونه نداره!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مشکل اینه خرید از کارخونه هم که هفت خوان رستم شده..بعدشم هر سه ماه ۳۰ درصد افزایش میدن تا برسه دست خریدار با الان بازار یکسان میشه
206 تیپ 5 شده 202 تومن

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کسی چشم پزشک معتمد که تو لیست رسمی برای تاییدیه گواهینامه رانندگی باشه میشناسه؟ داستان از این قراره که پدر بنده خیلی وقت پیش ماشینی اسم نوشت در ایران خودرو. قرعه کشی و بگیر و ببند و دلال بازی و این داستان ها هم اون موقع نبود. ایشون ماشین رو به نیت مادرم اسم نوشته. حالا که ممکلت ریخته بهم و داستان عوض شده شنیدم موقع تحویل گواهینامه رو چک میکنن. ایشون گواهینامه داره ولی برای 7-8 سال پیش هست و تمدید نشده و به خاطر کم سو شدن بینایی یکی از چشم هاش نمیتونه در تست چشم پزشک قبول بشه. لازم به ذکره ماشین در نهایت برای استفاده شخصی نیازه و اگر 1 سال یا حتی 5 سال هم سندش در گرو ایران خودرو باشه مشکلی نیست چون هدف استفاده است نه فروش و دلالی. حالا کسی راهی به ذهنش میرسه؟ چشم پزشکی که بتونه گواهی رو امضا کنه کسی میشناسه؟ در واقع پروسه خاصی نیست و کافیه یک پزشک معتمد زیر برگه رو امضا کنه. طبیعتا شیرینی توافقی هم لحاظ میشه. متشکرم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
این اعضای یک خانواده را از رو چی میخوتن بفهمن؟
دفترچه بیمه؟
مثلا کسی که طلاق گرفته جز خانواده همسری هست یا پدری؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
استعلام میگیرن از جاهای مختلف..مثل ثبت احوال
این اعضای یک خانواده را از رو چی میخوتن بفهمن؟
دفترچه بیمه؟
مثلا کسی که طلاق گرفته جز خانواده همسری هست یا پدری؟

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
مشکل اینه خرید از کارخونه هم که هفت خوان رستم شده..بعدشم هر سه ماه ۳۰ درصد افزایش میدن تا برسه دست خریدار با الان بازار یکسان میشه

این مرحله قیمت قطعی هست

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان نتیجه قرعه کشی کی اعلام میشه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
آمارهای دریافت شده نشان می‌دهد که تا ساعت ۱۷ روز شنبه، یازدهم مردادماه، ۸۵۰ هزار نفر برای پیش ثبت نام خودرو اقدام کردند.

پ ن : گویا قرعه کشی هم امروز انجام شده

us12

Registered User
لایک‌ها
410
کسی چشم پزشک معتمد که تو لیست رسمی برای تاییدیه گواهینامه رانندگی باشه میشناسه؟ داستان از این قراره که پدر بنده خیلی وقت پیش ماشینی اسم نوشت در ایران خودرو. قرعه کشی و بگیر و ببند و دلال بازی و این داستان ها هم اون موقع نبود. ایشون ماشین رو به نیت مادرم اسم نوشته. حالا که ممکلت ریخته بهم و داستان عوض شده شنیدم موقع تحویل گواهینامه رو چک میکنن. ایشون گواهینامه داره ولی برای 7-8 سال پیش هست و تمدید نشده و به خاطر کم سو شدن بینایی یکی از چشم هاش نمیتونه در تست چشم پزشک قبول بشه. لازم به ذکره ماشین در نهایت برای استفاده شخصی نیازه و اگر 1 سال یا حتی 5 سال هم سندش در گرو ایران خودرو باشه مشکلی نیست چون هدف استفاده است نه فروش و دلالی. حالا کسی راهی به ذهنش میرسه؟ چشم پزشکی که بتونه گواهی رو امضا کنه کسی میشناسه؟ در واقع پروسه خاصی نیست و کافیه یک پزشک معتمد زیر برگه رو امضا کنه. طبیعتا شیرینی توافقی هم لحاظ میشه. متشکرم.
یعنی با عینک هم نمیتونه تست بده ؟
اگر عینک داشته باشه تو گواهینامه میزنه رانندگی با عینک و گواهینامه تمدید میشه ...
ضمنا اگر فقط یک چشم سالم هم داشته باشد ، یعنی کلا یک چشم نداشته باشه هم میتوانه رانندگی کنند.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
آمارهای دریافت شده نشان می‌دهد که تا ساعت ۱۷ روز شنبه، یازدهم مردادماه، ۸۵۰ هزار نفر برای پیش ثبت نام خودرو اقدام کردند.

پ ن : گویا قرعه کشی هم امروز انجام شده
من الان چک کردم نوشته در حال بررسی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من الان چک کردم نوشته در حال بررسی
توی کانال تلگرام ایران خودرو زده یکشنبه ساعت 2 و نیم برگزار شده :
پخش زنده مراسم قرعه‌کشی فروش فوق‌العاده در صفحه اینستاگرامی ایکوپرس ایران خودرو به آدرس: ikcopressofficial@ امروز یکشنبه ۱۲ مرداد، ساعت ۱۴:۳۰
فکر میکنم مثل دفعات قبل منتظر تایید قرعه کشی توسط مراجع قانونی هستند (یا شاید هم وارد کردند اقوام در لیست برنده ها)

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
اسم من تو دوره قبل درومد. یه سری از افراد شنیدم تحویل گرفتم. خودم هم از نماینگی جویا شدم، گفتن طی چندروز آینده خودروی مارو هم تحویل میدن. اگر حرفشون درست باشه طی مدت 2 ماه تحویل میدن.
توی کانال تلگرام ایران خودرو زده یکشنبه ساعت 2 و نیم برگزار شده :

فکر میکنم مثل دفعات قبل منتظر تایید قرعه کشی توسط مراجع قانونی هستند (یا شاید هم وارد کردند اقوام در لیست برنده ها)
بی شک باید فرصت باشه تا افراد خاصی رو به نام برندگان اضافه کنند ... لعنت به نیرنگشان :D

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
توی خبرها اومده که نتیجه قرعه‌کشی دو-سه‌ روز دیگه اعلام میشه ...
پس امروز و فردا هم منتظر نباشید...
Screenshot_2020-08-03-09-50-43-988_com.android.chrome.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

بالا