- نوشتهها
- 2,756
- لایکها
- 543
سایپا زودتر بود 5 ام مرداد بود گذشتالان مثل شرایط ایران خودرو سایپا هم ثبت نام داره؟
سایپا زودتر بود 5 ام مرداد بود گذشتالان مثل شرایط ایران خودرو سایپا هم ثبت نام داره؟
کاش این خبرا را؟ اینجا هم بزارن بچه ها ثبت نام کنندسایپا زودتر بود 5 ام مرداد بود گذشت
الان چی شد. شما قطعی شد یا کلا همه رو کنسل کردن؟دیروز صبح پیام اومد بله دقیقا همینطوره ظهر تر پیام اومد که شما برنده قطعی میباشید
البته شرایط احراز هویت از سامانه یارانه بود که خیلی از زوج های جوان یارانشون رو جدا نکرده بودن و حتی آنها هم از لیست قرعه کشی حذف شدند این مقداری ناحوانمردانه هست باید استعلام از ثبت احوال باشه نه از سمت یارانه
مطمن باشید شکایت های زیادی به ایرانخودرو وارد خواهد شد بسیاری از کسانی که جزو برگزیدگان بودند پلاک فعال داشتند
برای من چون داداشم یارانشو جدا کرده بود قطعی اعلام شد ولی خیلیا نقره داغ شدن خیلی وضع بدیهالان چی شد. شما قطعی شد یا کلا همه رو کنسل کردن؟
چه فیلمیه
خداروشکربرای من چون داداشم یارانشو جدا کرده بود قطعی اعلام شد ولی خیلیا نقره داغ شدن خیلی وضع بدیه
ممکنه اطلاعیش رو بفرستید ؟سایپا زودتر بود 5 ام مرداد بود گذشت
ممکنه اطلاعیش رو بفرستید ؟
من فقط یک طرح مشارکت در تولید دیدم از سایپا
سایپا ماشین هاش چی بودپشت سر هم بودهسامانه فروش ویژه سایپا
محصولات گروه خودرو سازی سایپا, پیش فروش قطعی, پیش فروش, خرید خودروsaipa.iranecar.com
سایناسایپا ماشین هاش چی بود
دوستانی که قیمتها رو بروز میکنن لطفا ساینا فول رو هم بذارید فوری نیاز دارمساینا آپشنال چند؟
تفاوت قیمت ساده و فول(همیشه) چند درصد محاسبه میشه؟
این هفته که تموم شد.. پیشبینیتون واسه هفته بعد؟(ساینا آپشنال)
خدمت شمادوستانی که قیمتها رو بروز میکنن لطفا ساینا فول رو هم بذارید فوری نیاز دارم
اگر سایت یا کانال معتبری وجود داره که قیمتهای واقعی(نه تبلیغاتی) رو درج میکنه محبت کنید خودم از اونجا میبینم
ممنونم این سایت رو میشناسم ولی مطمئن نبودم چون باتوجه به آخرین قیمتهایی که سه شنبه گذاشتین ساینا ساده 108م هستش110 تومنقیمت روز خودرو - فرصت امروز
بروزترین قیمت خودروهای داخلی و وارداتی را در سایت روزنامه فرصت امروز ببینید. خبرنگاران ما دائما برای کسب قیمت روز خودرو معتبرترین منابع بازار را رصد می کنند.price.forsatnet.ir
فکر کنم این قیمت واسه معمولیه آپشنال شاید تا 5 تومن بالاتر باشه. حدود 115ممنونم این سایت رو میشناسم ولی مطمئن نبودم چون باتوجه به آخرین قیمتهایی که سه شنبه گذاشتین ساینا ساده 108م هستش
یعنی تفاوت ساده و آپشنال باوجود رینگ آلمینیوم و بقیه امکانات فقط 2 تومنه؟!
فکر کنم این قیمت واسه معمولیه آپشنال شاید تا 5 تومن بالاتر باشه. حدود 115
خود وزیر صمت داره اعلام میکنه قیمت های کارخونه با ضرره
پس باید منتظر افزایش شدید قیمت ها باشیم. اگه دلارم بره بالا که بدتر.
فکر کنم این قیمت واسه معمولیه آپشنال شاید تا 5 تومن بالاتر باشه. حدود 115
خود وزیر صمت داره اعلام میکنه قیمت های کارخونه با ضرره
پس باید منتظر افزایش شدید قیمت ها باشیم. اگه دلارم بره بالا که بدتر
متشکرم میخام با بخش عمده پولش سهام بخرمدقیقا.طبق گفته سرپرست وزارت احتمال زیاد بازم افزایش قیمت کارخانه ای و بعدشم بازار آزاد در پیش داریم
قیمتش واقعی نیست بازار بالاترهپژو 2008 با این روندی که پیش گرفته چند وقت دیگه میشه هم قیمت مزدا 3 و بعدش هم رنو تلیسمن حتی از رقیب سابق بر این سرترش (به لحاظ قیمتی) یعنی سیتروئن C3 هم رفته بالاتر. خر تو خر به معنی واقعی کلمه. البته در رنج 700 تومن به بالا خریدار نداره. 2 ماه پیش محدوده 500 بود. یادش بخیر سری اول ایران خودرو 90 تومن اسم مینوشت و سری دوم 114 تومن که با سود و جریمه تاخیرش کمتر از 100 تومن در میومد پای خریدار. مدت زیادی نگذشته...
در جریان باشید خود سایت باما هم لیست قیمت میذاره:
قیمت روز خودرو چهار شنبه 18 خرداد | bama
قیمت روز خودرو کارخانه و بازار: امروز قیمت خودرو داخلی از 190.000.000 تا قیمت 1.500.000.000 | قیمت روز خودرو خارجی از 630.000.000 تا قیمت 2.400.000.000bama.ir
اینو تو بخش تخصصی خودش بپرسینمتشکرم میخام با بخش عمده پولش سهام بخرم
بنظرتون واسه قیمت بالاتر صبر کنم، یا بفروشم و زودتر از نمادهایی که هر روز داره مثبت میخوره اضافه کنم؟